توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست كانفيگ گيم سرور
farshid17
April 28th, 2016, 22:44
باسلام
من كانفيگ سرور گيم زير رو مي خوام همشون هركي بلده بگه بايد كارش معتبر باشه و نمونه كار داشته باشه(منظورم سايت خاصي رو معرفي كنه كه از كانفيك و سرور اون استفاده مي كنه)
1.warcraft 3
2.dota 2
3.counter 1.6 اصليه
4.world of warcraft
5.call of duty 4
واينكه نوع نياز هر كانفيگ بگيد چه نياز داره مثلا چقدر رم و بهترين ديتاسنتر ايران واسشون كدومه
كانفيگ از بالا يه پايين هست مثلا warcraft 3 از همه برام مهمتره واينكه كانفيگ كرديد نوع اكانت دهيش چه جوري هست چون مي خوام بدم واسم طراحي cms كنند
lizard.tiny
April 29th, 2016, 00:22
سلام
سرورهای Warcraft 3 و World Of Warcraft و Counter 1.6 بصورت تخصصی قابل انجام هست
همچنین درصورت نیاز CMS نیز با زبان PHP بصورت اختصاصی قابل کدنویسی هست
برای دریافت نمونه کار و هزینه از طریق راه های موجود در امضاء در تماس باشید
mohammadkia
April 29th, 2016, 00:27
با سلام
کانفیگ ارائه میشه
در همه زمینه هایی که می خواید نمونه سایت web.iran-cg.ir
هست اگر خواستید در تلگرام پیام دهید تا صحبت کنیم
با تشکر
telegram : mohammadkia1
farshid17
April 29th, 2016, 02:19
Up...
VipSc
April 29th, 2016, 03:07
با سلام
برای کانفیگ Call of Duty در خدمت هستم با نمونه کانفیگ
ID Telegram : @Dariush75
Email : dariushgavari@live.com
farshid17
April 29th, 2016, 11:27
Up....
novin-web
April 29th, 2016, 12:56
باسلام
من كانفيگ سرور گيم زير رو مي خوام همشون هركي بلده بگه بايد كارش معتبر باشه و نمونه كار داشته باشه(منظورم سايت خاصي رو معرفي كنه كه از كانفيك و سرور اون استفاده مي كنه)
1.warcraft 3
2.dota 2
3.counter 1.6 اصليه
4.world of warcraft
5.call of duty 4
واينكه نوع نياز هر كانفيگ بگيد چه نياز داره مثلا چقدر رم و بهترين ديتاسنتر ايران واسشون كدومه
كانفيگ از بالا يه پايين هست مثلا warcraft 3 از همه برام مهمتره واينكه كانفيگ كرديد نوع اكانت دهيش چه جوري هست چون مي خوام بدم واسم طراحي cms كنند
سلام
تعطیلات را با گیم سرورهای ما بگذرانید:
مشاهده پلن ها (http://www.novinhost.org/index.php/vps/%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1.html)
کلیه کانفیگ های شما نیز قابل انجام هست از gta تا cod4