توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Blocked Resources گوگل وب مستر
upnull50
April 28th, 2016, 20:16
سلام دوستان
من چند روزی هست که به شکل غیر طبیعی تعداد Blocked Resources های گوگل وب مستر سایتم بالا رفته... قبلا" نهایتا" روزانه سه چهار تا از این ارور ها می گرفتم ولی این چند روزه تعداد Blocked Resources ها به 1600 تا رسیده همشون هم مربوط به یک سایته که من هیچ ارتباطی با اون سایت ندارم.. نه اون سایت را لینک کردم نه چیزی روش آپلود کردم... چطوری می تونم این مشکل را رفع کنم؟
shayandavoodi
April 28th, 2016, 21:31
فایل robots رو بررسی کنید ببینید چیزی به اشتباه بلاک نشده باشه.
تعداد زیاد بودنش مشکلی نداره. شاید خودتون از طریق فایل رباتس بخش هایی رو disallow کردید که ایندکس نمیشه.
upnull50
April 28th, 2016, 21:51
فایل robots رو بررسی کنید ببینید چیزی به اشتباه بلاک نشده باشه.
تعداد زیاد بودنش مشکلی نداره. شاید خودتون از طریق فایل رباتس بخش هایی رو disallow کردید که ایندکس نمیشه.
نه دوست عزیز من فایل روبوت را خیلی فرمول ساده ای بهش دادم
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Sitemap: http://www.site.com/sitemap.xml (http://www.site.com/sitemap.xm)
این ارورهایی که چند روزه توی بخش Blocked Resources دارم می بینم اصلا" مال سایت من نیستن که بخوام ایندکسشون کنم یک سایت دیگه که اصلا" نمی دونم از کجا اومده داره مطالب سایت منو لینک می کنه به آدرس های خودش نمی دونم از چه روشی استفاده کرده که گوگل اون سایت را به عنوان سورس مطالب من شناسایی کرده در صورتی که من اصلا" به اون سایت لینک ندادم یا چیزی رویش اپلود نکردم یا حتی لینکی هم ازش نگرفتم... چطوری می شه همچین سایت هایی را بلاک کرد یا حداقل به گوگل خبر بدیم این سایت اسپمره و داره از مطالب ما سو استفاده می کنه؟... تمام 1600 تا ارور Blocked Resources من هم مربوط به همین یک سایت اسپمره
من شنیدم اگر Blocked Resources یک سایت بالا بره گوگل رنک اون سایت را پایین می یاره
shayandavoodi
April 28th, 2016, 22:36
نه ارتباطی نداره. اون بخش صرفا برای اینه که شما بدونید چقدر از فایل ها و صفحات سایتتون خارج از دسترس ربات های گوگل هستند.
من یه سایت دارم با 236 مورد بلاک که رتبه 1 هست و مشکلی نداره.
اما اینکه یه آدرس دیگه رو توی اون بخش برای شما نشون میده خیلی عجیبه.
میشه آدرس سایت خودتون و آدرس اونیکی سایت رو بدید؟