توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپلودر فایل موزیک
mehrania
April 27th, 2016, 12:19
سلام
عزیز ما سایت موزیک خارجی داریم ولی همین چند روز اخیر مشکلی برای سرور به وجود آمد فایل ها پاک شد من میخواستم دوباره این فایل ها آپلود بشه به همونه صورت که در لینک دانلود ها هست یعنی نیازی به ادیت پست نیس فقط شما باید موزیک رو در پوشه بندی همانند لینک آپلود کنید
میخوام با سرعت بالا انجام بشه برای شروع هم هزارپست مد نظرمه ممنون میشم قیمت بگید
پ.ن : همه منبع ها هم در اختیارتون قرار میگیره برای راحتی کار
gharibion
April 27th, 2016, 13:07
سلام
عزیز ما سایت موزیک خارجی داریم ولی همین چند روز اخیر مشکلی برای سرور به وجود آمد فایل ها پاک شد من میخواستم دوباره این فایل ها آپلود بشه به همونه صورت که در لینک دانلود ها هست یعنی نیازی به ادیت پست نیس فقط شما باید موزیک رو در پوشه بندی همانند لینک آپلود کنید
میخوام با سرعت بالا انجام بشه برای شروع هم هزارپست مد نظرمه ممنون میشم قیمت بگید
درود
راه ارتباطی بدید
mehrania
April 27th, 2016, 13:12
درود
راه ارتباطی بدید
پ.خ بدید عزیز
hegza
April 27th, 2016, 13:16
سلام
اگر فایلهائی که دارید دسته بندی نشده بهتره همه رو یکجا بریزید تو سرور بعد دسته بندی کنید
یا روی پی سی دسته بندی کنید و بعد فشرده سازی کنید اونجا آپلود و اکسترکت کنید
mehrania
April 27th, 2016, 13:18
اگر فایلهائی که دارید دسته بندی نشده بهتره همه رو یکجا بریزید تو سرور بعد دسته بندی کنید
یا روی پی سی دسته بندی کنید و بعد فشرده سازی کنید اونجا آپلود و اکسترکت کنید
عزیز فایل ها حذف شده
hegza
April 27th, 2016, 13:30
عزیز فایل ها حذف شده
پستتون کمی گنگ بود
پس شما میخواید. اون موزیک ها دوباره از سطح وب دانلود بشه و بر اساس پستهاتون در فولدر مربوطش آپلود کنید؟
اگر اینطوره شما یک نیروی انسانی میخواید + یه وی پی اس ویندوز که با ریموت اینکارها رو انجام بده با سرعت بالا
mehrania
April 27th, 2016, 13:32
پستتون کمی گنگ بود
پس شما میخواید. اون موزیک ها دوباره از سطح وب دانلود بشه و بر اساس پستهاتون در فولدر مربوطش آپلود کنید؟
اگر اینطوره شما یک نیروی انسانی میخواید + یه وی پی اس ویندوز که با ریموت اینکارها رو انجام بده با سرعت بالا
بله البته منابع پست ها داده میشه و الانم دارم دنبال نیروی انسانی میگردم !