ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟!

Raymvnd
April 26th, 2016, 14:13
تلاش‌ها برای پیوستن ایران به کنوانسیون‌های بین‌المللی کپی‌رایت در حالی به اوج رسیده که شواهد نشان می‌دهد، این تیغ دو لبه می‌تواند برای کشورمان به عنوان یک کشور مصرف کننده در حوزه کپی‌رایت هزینه‌زا باشد و به همین دلیل، باید با احتیاط در این زمینه اقدام کرد تا حاصل پذیرش چنین قوانینی، تحمیل سال‌ها میلیاردها دلار هزینه تازه به جیب مردم ایران نباشد.

به گزارش «تابناک»، همزمان با برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، موضع‌گیری‌های تازه‌ای درباره پیوستن ایران به معاهدات بین‌المللی کپی‌رایت جهانی از جمله «کنوانسیون برن برای حمایت از آثار ادبی و هنری / Berne Convention for the Protection of Literary and Artistic Works» مهم‌ترین کنوانسیونی است که ایران با مصوبه مجلس به آن خواهد پیوست و ظاهراً اراده دولت در پیوستن به این رویکردهای بین‌المللی است.

در این راستا، برای توجیه لزوم پیوستن ایران به قانون جهانی کپی رایت نیز توجیهاتی عجیب ذکر شده و برای نمونه، ایرج تقی پور مدیر بین الملل مؤسسه رسانه‌های تصویری در برنامه هفت به دروغ یا اشتباه گفت که عدم پیوستن ایران به این قانون، باعث شده چینی ها بتوانند فرش ایرانی تولید کنند و صادرات فرش ایرانی از هفت میلیارد دلار به یک میلیارد دلار کاهش یابد. این در حالی است که صادرات فرش ایران در تاریخ هیچ گاه به دو میلیارد دلار نیز نرسیده است!

اجرای این قانون نخستین بار در دوران رژیم پهلوی مطرح شد، ولی‌‌ همان زمان مسئولان وقت هشیاری به خرج دادند و با بررسی سود و ضرر این طرح و این جمع‌بندی که ایران بیش از آنکه تولیدکننده علم و فرهنگ و محصولات این حوزه باشد، مصرف کننده است، زیر بار تصویب این قانون نرفتند و این در حالی بود که اساساً در آن دوران، دانش‌های نوبنیان حجم محدودی را به خود اختصاص می‌دادند و چنین دورنمای سخت‌گیرانه‌ای نیز در خصوص قانون کپی‌رایت پیش روی متصور نبود.

در دوران پس از انقلاب اسلامی ایران نیز که دامنه رسانه‌ها و ابزارهای فرهنگی افزایش یافت و به طور خاص با ورود نرم‌‌افزار‌ها و اینترنت که حتی حوزه نشر و کتاب را نیز ‌‌دستخوش تغییرات جدی ساخت و سرقت علمی و فرهنگی معنای متفاوتی یافت، دولت‌ها روی خوشی به این قانون نشان ندادند و ترجیحشان عدم پیگیری این قانون بود؛ اما عده‌ای همواره بر طبل تصویب این قانون کوبیده‌اند و حالا این مطالبه را از معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد داشته‌اند که او نیز این امر را در مسیر پیگیری تعبیر کرده است.

همین گفته‌ها نیز نگرانی‌هایی در پی داشته که آیا قرار است ایران به کنوانسیون برن بپیوندد و‌‌ همان قوانین سخت گیرانه‌ای که در کشورمان اجرایی خواهد شد که کشورهای متمول اروپایی و آمریکایی اجرا می‌شود و با متخلفان نیز برخوردهای بسیار شدیدی صورت می‌پذیرد که اگر قرار بر اجرایش در ایران باشد؛ برای نمونه به یکی از این برخورد‌ها اشاره می‌شود که بازتاب آن در روزنامه تایمز آمده است.

این روزنامه خبر داده، چندی پیش، قانون سوئد برای دانلود غیرقانونی دامنگیر یک مرد ۲۸ ساله شد. این مرد سوئدی فیلم سینمایی «زنده به گور» محصول سال ۲۰۱۰ را از سایت فیلم هندی دانلود کرد که سه ساعت پس از دانلود فیلم مأموران به خانه وی آمدند و او را به جرم رعایت نکردن حق کپی‌رایت دستگیر کردند. پس از تشکیل دادگاه وکیل تسخیری وی نیز نتوانست برای او کاری کند. در نتیجه وی با جریمه نقدی ۴۰۳ هزار پوندی (۴.‌۳ میلیون کرون سوئد) و تحمل ۱۶۰ ساعت زندان مجازات شد.

استودیوی نوردیک فیلمز که مجری اکران این فیلم نیز بوده با طرح شکایتی از دادگاه خواسته دو برابر جریمه متداول را از این مرد دریافت کند، زیرا فیلم هنوز به اکران نرسیده وارد شبکه خانگی شده بود و در کشورهایی همچون آلمان نیز در دسترس قرار داشته است. مرکز مقابله با کپی‌رایت در سوئد این مرد را به واسطه ۵۱۷ فقره دانلود غیرمجاز به عنوانِ اتهام مطروحهٔ در حال رسیدگی، به عنوان بد‌ترین *** اینترنتی معرفی کرده و او را ملزم به پرداخت این جریمه دانسته است. حال چنین فضایی را با فضای رعایت قانون کپی‌رایت در کشورمان مقایسه کنید.

اگر ضریب نفود رایانه در‌ ایران را ۳۰ درصد در نظر بگیریم ـ آمار‌ها معمولاً در این زمینه دقیق نیست و عمدتاً مبتنی بر خانوار تهیه شده و به سرعت در حال رشد است‌ ـ و از هر سه ایرانی به طور متوسط یک تن را صاحب یک دستگاه رایانه بدانیم، تنها برای تهیه ویندوز هشتِ اورجینال ۱۹۹ دلاری، بیش از پنج میلیارد و صد میلیون دلار هزینه لازم است. حال اگر این رقم را به مجموعه نرم‌افزارهای نصب شده بر ‌سیستم عامل‌های ویندوز ‌نیز در نظر گرفت، سالانه رقمی چند ده میلیاردی دلاری ‌در این بخش ‌خواهیم داشت که برای کشور‌ مصرف کننده‌ای چون ایران نیز پایانی نخواهد داشت و با هر آپدیت و نسخه تازه ویندوز و نرم افزار، هزینه‌های کلان تازه‌ای به مردم تحمیل می‌شود.

هم‌اکنون شرکت‌های بزرگ ‌سود اصلی را نه در فروش سخت افزار که در فروش همین نرم‌افزار‌ها می‌برند و اپل و ماکروسافت و... بدون فروش این نرم‌افزار‌ها، سود چندانی در حوزه سخت افزار نخواهند داشت و طبیعتاً با تصویب این قانون در ایران دفا‌تر حقوقی‌شان را در ایران ایجاد خواهند کرد و خواستار برخورد با تک تک متخلفان خواهند شد. با توجه به آنکه بخش اعظمی از مردم ایران، توان خرید ویندوز ۶۰۰ هزار تومانی را ندارند، چه رسد به نرم‌افزارهای جانبی؛ بنابراین، عدد چند ده میلیون مجرمین مشخص خواهد بود و این قانون سخت و هزینه‌زا، غیرکارآمد‌تر از برخی قوانین کنونی خواهد بود.

در حوزه نشر کتاب نیز همین فضا حاکم است و با توسعه نشر الکترونیک در کشورهای اروپایی، اهمیت کپی‌رایت دوچندان شده و سخت‌گیری‌ها نیز افزایش یافته است. ناشران کشورمان نیز که برخی از مهم‌ترین کتب روز را با تیراژ حداکثر سه هزار نسخه منتشر می‌کنند، توان خرید امتیاز بسیار گرانقیمت ترجمه و چاپ فارسی چنین کتبی را ندارند و با توجه به عدم عضویت ایران در کنوانسیون برن، از فضای کنونی استفاده کرده و بدون ‌مجوز از صاحب اثر، کتابشان را منتشر می‌کنند؛ اتفاقی که در خصوص برخی کتب نظیر «فوتبال علیه دشمن / Football Against Enemy» ترجمه عادل فردوسی‌پور، در پی اعتراض سیمون کوپر نویسنده‌ کتاب با جنجال همراه شد.

در یک برآیند بدیهی و نه عمیق، اگر قرار بر برخورد یا حتی نقد باشد، باید عادل فردوسی‌پور و دیگر مترجمین همچون قریب به اتفاق شهروندان کشورمان که از ویندوز غیراورجینال، نرم‌افزار‌ها کرک شده، کتب فاقد حقوق معنوی، آلبوم‌های موسیقی غیراورجینال، فیلم‌های کپی شده، بازیهای کرک شده و... استفاده می‌کنند، برخورد می‌شد. در همین حوزه کتاب، برخی کتب علمی فوق تخصصی با تیراژ جهانی بسیار محدود چند هزار یا حتی هزار نسخه‌ای اما با قیمت چندهزار دلاری منتشر شده که در سطح جهان نیز دسترسی به آن‌ها تنها از طریق کتابخانه‌های بزرگ شهر‌ها و برای متخصصان ممکن است، ولی در ایران این کتاب‌ها با قیمت چند ده هزار تومان و تیراژ ده‌ها هزار نسخه ترجمه و چاپ و در اختیار گروه فوق تخصص قرار گرفته و دامنه دربرگیری این قانون فرا‌تر از ‌تصور است.

در همین حوزه مطبوعات بیشتر روزنامه‌ها، یک ریال بابت استفاده از تصاویر خبرگزاری‌های جهان نمی‌دهند، حال آنکه با تصویب این قانون، همه روزنامه‌های ایران برای تهیه بخشی از اخبار تصاویری شان باید با خبرگزاری‌های جهان قرارداد ببندند و مراقب باشند، تصاویر ناقض قانون کپی رایت را استفاده نکنند، زیرا بنا بر گزارش رویترز، به تازگی دادگاهی در آمریکا، خبرگزاری فرانسه و شرکت خدمات تصویری خبری «گتی ایمیج» (Getty Images) را به واسطه استفاده از تصویر توییتر یک شهروند درباره زلزله هائیتی، به پرداخت یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار جریمه ملزم کرد!

با این اوصاف، هرچند این ملاحظات مطرح می‌شود که کپی رایت دارای جنبه شرعی نیز بوده و باید در ‌تصمیم‌گیری این موضوع را نیز لحاظ کرد، تصویب این قوانین در ایران، علاوه بر آنکه سالیانه چندین میلیارد دلار ارزبری از جیب مردم ایران خواهد داشت، توسعه علمی و فرهنگی را نیز به شدت کند خواهد کرد و اساساً گروهی از مردم دسترسی‌شان به محصولات فرهنگی به صفر خواهد رسید.

به عبارت ساده‌تر در کشوری چون ایران که میزان تولید علمی و فرهنگی قابل عرضه‌اش به عنوان محصول تجاری یک درصد میزان استفاده‌اش از محصولات مشابه جهان نیست، رفتن به سمت تصویب این قانون نیز رویکردی نابودکننده خواهد بود که پیش‌نیاز تصویبش، ساخت یک زندان هفتاد و چند میلیونی در محدوده کشورمان است.
تابناک (http://tabnak.ir/fa/news/583949/%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF)

delta
April 28th, 2016, 02:21
این خارجی ها هم قانون مزخرفی دارند.سرعت نت بالا داشته باشی حق دانلود نداشته باشی!! :d مثل این میمونه کنار چاه اب باشی و تشنه نگهت دارند!! تازه دارم قدر داشته هامونو میدونم.خدایا این سرعت 128 رو از ما نگیر قانعیم...من برم فیلم دانلود کنم :d

miladtnt
April 28th, 2016, 02:28
چرا بحث خبرگزاریو اپل و ماکروسافتو میکنین ! همین قالبایی ک تو سایتاتون استفاده میکنین ! خخخ کی قالب خودشو ساخته؟؟ یا کی 49 دلار داده از سایت themeforest خریده !

شما 1% احتمال بدید قرار باشه تو ایران کپی رایت اجرا شه

viasky
April 28th, 2016, 02:44
توی خود اروپا و امریکاش هم به درست رعایت نمیشه خدایی....
حقیقت با شنیده ها متفاوت هست

rezaonline.net
April 28th, 2016, 03:25
یه قانون غلط بهتر از نبود قانون هست
مسلما دیر یا زود باید ایران قوانین کپی رایت رو رعایت کنه ، اگه چند ده سال پیش رعایت میکرد الان همه مصرف کننده مایکروسافت نبودیم و چه بسا تولید کننده شده بودیم

اگر ضریب نفود رایانه در‌ ایران را ۳۰ درصد در نظر بگیریم ـ آمار‌ها معمولاً در این زمینه دقیق نیست و عمدتاً مبتنی بر خانوار تهیه شده و به سرعت در حال رشد است‌ ـ و از هر سه ایرانی به طور متوسط یک تن را صاحب یک دستگاه رایانه بدانیم، تنها برای تهیه ویندوز هشتِ اورجینال ۱۹۹ دلاری، بیش از پنج میلیارد و صد میلیون دلار هزینه لازم است. حال اگر این رقم را به مجموعه نرم‌افزارهای نصب شده بر ‌سیستم عامل‌های ویندوز ‌نیز در نظر گرفت، سالانه رقمی چند ده میلیاردی دلاری ‌در این بخش ‌خواهیم داشت که برای کشور‌ مصرف کننده‌ای چون ایران نیز پایانی نخواهد داشت و با هر آپدیت و نسخه تازه ویندوز و نرم افزار، هزینه‌های کلان تازه‌ای به مردم تحمیل می‌شود.

هم‌اکنون شرکت‌های بزرگ ‌سود اصلی را نه در فروش سخت افزار که در فروش همین نرم‌افزار‌ها می‌برند و اپل و ماکروسافت و... بدون فروش این نرم‌افزار‌ها، سود چندانی در حوزه سخت افزار نخواهند داشت و طبیعتاً با تصویب این قانون در ایران دفا‌تر حقوقی‌شان را در ایران ایجاد خواهند کرد و خواستار برخورد با تک تک متخلفان خواهند شد. با توجه به آنکه بخش اعظمی از مردم ایران، توان خرید ویندوز ۶۰۰ هزار تومانی را ندارند، چه رسد به نرم‌افزارهای جانبی؛ بنابراین، عدد چند ده میلیون مجرمین مشخص خواهد بود و این قانون سخت و هزینه‌زا، غیرکارآمد‌تر از برخی قوانین کنونی خواهد بود.

همین مساله باعث میشه ایرانی ها واقعا عقب مونده باشن !
توان خرید ویندوز 600هزار تومانی یعنی چی ؟؟؟

این قانون اگه توی ایران بیاد اسما میاد و سخت گیری کلی نمیشه انجام داد
پس بازم کسی نمیاد برای سیستم خونگیش ویندوز 600 هزار تومنی بخره مطمئن باشید و از ویندوز های کپی شده استفاده میکنن مثل قبل
اما خوبیش اینه قانون هست ! اینکه به قول دوستمون قالبی کپی بشه میشه رفت شکایت کرد !
چون شاید یک نفر یک ماه وقتشو روی اون قالب گذاشته باشه و به نوعی سرمایه اش باشه ! و محصولش باشه

من نمیدونم چرا همه چیز رو مطلق میبینن وقتی میخوان قانونی تصویب کنن !
قانون شکنی همه جا هست ، نمیشه بگیم چون نمیشه رعایت کرد پس قانون رو برداشت

وسط میدون شهر ما تابلو ایستادن ممنوع هست ، که 99 درصد تاکسی ها دقیقا زیر تابلو مسافرا رو پیاده می کنن :)

وجود این قانون همین الانشم دیره !

با هر آپدیت و نسخه تازه ویندوز و نرم افزار، هزینه‌های کلان تازه‌ای به مردم تحمیل می‌شود.
اینجا مصلحت مردم در نظره ؟
یا مصلحت ...

اینجا ایران است و ATM ها هنوز ویندوز xp هستن !

noyfound
April 28th, 2016, 16:13
اگر این قانون بخواد در ایران اجرا شه که خیلی مسخره و خنده دار میشه !

به دلیل تحریم ما الان نمیتونیم هیچ نرم افزار، فیلم، موسیقی و ... رو از شرکت های امریکایی بخریم چون اونها اجازه داشتن تراکنش با ایران رو ندارن. بعد حالا این قانون هم بیاد تصویب شه ما به صورت غیر قانونی هم نیمتونیم از محصولاتشون استفاده کنیم ! و این یعنی دیگه کلا نمیتونیم مثلا از آفیس استفاده کنیم. خوبه همیشه اول فکر بشه بعد تصمیم گرفته بشه !

یعنی تحریمی که تا الان با استفاده از محصولات کپی شده و کرک شده دور زده میشد دیگه راه برای دور زدنش وجود نخواهد داشت. از طرف دیگه سطح درآمد ایرانیان اجازه نمیده که چنین قانونی تصویب بشه و اگر بخواد اجرا بشه اونوقت ما عقب گرد فاحشی خواهیم داشت.

بعضی ها ممکنه بیان و بگن که خوب روسیه هم عضوه ولی رعایت نمیکنه و سخت گیری ندارن و ... چرا باید به یک قانون پیوست و بعد اجراش نکرد ؟ برای کپی رایت داخلی ما چه نیازی به پیوستن به کنوانسیون برن داریم ؟! وقتی که بزرگترین نافع این کنوانسیون ایران رو در لیست تحریم کاملش داره اصلا پیوستن به این کنوانسیون چه معنی داره ؟

استدلال های موافق تصویب قانون هم که خنده داره ! یعنی طرف اومده گفته چین داره فرش ما رو کپی میکنه چون تو کنوانسیون عضو نیستیم اونوقت کپی کردن گوشی، خودرو و ... رو نمیبینه ! و یه جور حرف میزنه انگار عضو شدن در کنوانسیون جلوی کپی چینی ها رو میگیره.

این قانون اگه توی ایران بیاد اسما میاد و سخت گیری کلی نمیشه انجام داد
پس بازم کسی نمیاد برای سیستم خونگیش ویندوز 600 هزار تومنی بخره مطمئن باشید و از ویندوز های کپی شده استفاده میکنن مثل قبل
اما خوبیش اینه قانون هست ! اینکه به قول دوستمون قالبی کپی بشه میشه رفت شکایت کرد !
چون شاید یک نفر یک ماه وقتشو روی اون قالب گذاشته باشه و به نوعی سرمایه اش باشه ! و محصولش باشه

شما بیزحمت یک مورد از نرم افزار های ایرانی که در خارج کپی شده باشه یا یک نمونه قالب تولید داخل که در خارج از کشور ریپ شده باشه نام ببرید که بعد بتونیم از مزایای کنوانسیون برن برای ایرانیان مقیم داخل کشور صحبت کنیم.

persiancoder
April 28th, 2016, 16:16
اگر کپی رایت در ایران اجرا شود بیش از اینکه سود کنیم ضرر خواهیم کرد :d
مرگ بر عامریکا :))

ali_a021
April 28th, 2016, 16:17
شما بیزحمت یک مورد از نرم افزار های ایرانی که در خارج کپی شده باشه یا یک نمونه قالب تولید داخل که در خارج از کشور ریپ شده باشه نام ببرید که بعد بتونیم از مزایای کنوانسیون برن برای ایرانیان مقیم داخل کشور صحبت کنیم.

ایشون درمورد داخل صحبت کردند و خیلی هم بجا و درست بود ...

iHSG
April 28th, 2016, 16:32
اگه کپی رایت اجرا بشه یعنی:

1.ویندوز رو باید اصل بخریم.
2.نرم افزار های ساده ای مثل IDM رو باید بخریم.
3.نرم افزار های حرفه ای و گرونی مثل فتوشاپ رو باید بخریم.
4.اکثر قالب های معروف رو باید بخریم.
5.انجمن ساز های معروف مثل ویبولتین که همین انجمن باهاش زده شده رو باید بخریم.
6.اسکریپت های معروف مثل WHMCS رو باید بخریم.
7.و...

و البته خوبی هاش (از نظر من):
1.دیگه هر کسی که دسترسی به اینترنت و فتوشاپ داره ادعا طراح بودن نمیکنه چون فقط طراح واقعی میاد بیشتر از 3 میلیون پول فتوشاپ بده.
2.نسخه های ویندوز دقیق برای همون گروه خاص اجرا میشه یعنی مثلاً یه کاربر ساده که فقط وب گردی میکنه همون نسخه Home Edition ویندوز رو می خره نه که همه Ultimate یا Enterprise نصب کنن.
3.در انجمن های معروفی که دارن میلیون میلیون پول پارو میکنن اما انقدر خسیسن که پول لایسنس انجمن ساز رو نمیدن تخته میشه.
4.از ایجاد هاستینگ های فصلی و بدرد نخور که همه چیزشون نال شده است گرفته میشه.
5.کلاً از نظر من اگه کپی رایت اجرا بشه بازار کار حرفه ای تر میشه و هر کسی با هر تخصصی واردش نمیشه.

من که 100 درصد موافق اجرای قانون کپی رایت هستم اما نمیگم خودم نال شده و کرک شده استفاده نکردم چرا خیلی خوبم کردم اما به سر و سامون گرفتن این وضعیت و مثل کشور های پیشرفته شدن علاقه دارم حتی شده اگر مجبور به استفاده از لینوکس در کامپیوترم بشم.

navid2zp
April 28th, 2016, 16:59
شما اول کاربران خونگی رو بزارید کنار
همونطور که دوستان گفتن تو کشور های دیگه هم واقعا اون حد رعایت نمیشه
حداقل نه توسط کاربران خونگی

مسئله دولت هست.
سیستم عامل سیستم های دولتی چی هست؟ ویندوز مایکروسافت به همراه کلی نرم افزار کپی رایت دار دیگه
دولت اصلا بودجه ای برای هزینه کردن برای این مورد نداره
حداقل نه به این زودی ها
باید قبلش یک سری نرم افزار ها در داخل تولید بشه و توسط دولت مورد استفاده قرار بگیره تا زمانی که هزینه های خارجی کم بشه و دولت بتونه از پسش بر بیاد
اصلا مهم هم نیست کاربران خونگی بتونن از پسش بر بیان یا خیر
مسئله فقط خود دولت هست به بقیه هم اهمیتی نمیده

rezaonline.net
April 28th, 2016, 17:38
اگر این قانون بخواد در ایران اجرا شه که خیلی مسخره و خنده دار میشه !

به دلیل تحریم ما الان نمیتونیم هیچ نرم افزار، فیلم، موسیقی و ... رو از شرکت های امریکایی بخریم چون اونها اجازه داشتن تراکنش با ایران رو ندارن. بعد حالا این قانون هم بیاد تصویب شه ما به صورت غیر قانونی هم نیمتونیم از محصولاتشون استفاده کنیم ! و این یعنی دیگه کلا نمیتونیم مثلا از آفیس استفاده کنیم. خوبه همیشه اول فکر بشه بعد تصمیم گرفته بشه !
هیچ لزومی نداره کاربرهای عادی و خونگی خرید کنند !
همیشه نرم افزارهای جایگزین هستند ، نباشند هم به همین روش فعلی استفاده میشه کرد
مطمئن باشید مایکروسافت نمیاد از شخص شما شکایت کنه بخاطر نصب ویندوز کرک شده :)

یا فوتوشاپ نمیاد از مغازه آتلیه سر کوچه ما شکایت کنه !

اما خوبیش اینه مایی که توی حوزه نرم افزار فعالیت میکنیم و خرد هستیم ، اگر توسط خرد مورد لطمه قرار بگیریم و میتونیم پیگیری و شکایت کنیم !

من یه سوالی از شما دارم ؟
شما الان با استفاده رایگان از نرم افزارهای غیررایگان موافقید ؟
اگر موافقید توجیهتون چیه ؟
بودجه خریدش رو ندارید و لازم دارید ازش استفاده کنید ؟

شاید یکی از دلایلی که نرم افزار مطرح ایرانی نداریم همین مساله هست !!!
قانون کپی رایت یک منفعت بزرگ برای برنامه نویسهای ایرانی هست و پشت سرش یوزرهای ایرانی !

1.ویندوز رو باید اصل بخریم.
2.نرم افزار های ساده ای مثل IDM رو باید بخریم.
3.نرم افزار های حرفه ای و گرونی مثل فتوشاپ رو باید بخریم.
4.اکثر قالب های معروف رو باید بخریم.
5.انجمن ساز های معروف مثل ویبولتین که همین انجمن باهاش زده شده رو باید بخریم.
6.اسکریپت های معروف مثل WHMCS رو باید بخریم.
7.و...
میشه از نرم افزارهای رایگان معادل استفاده کرد ، یا حتی ساخت و بشدت وابستگی به خرید نرم افزار رو کم کرد
یا حتی نرم افزار تولید کرد و ارائه کرد .

و البته خوبی هاش (از نظر من):
1.دیگه هر کسی که دسترسی به اینترنت و فتوشاپ داره ادعا طراح بودن نمیکنه چون فقط طراح واقعی میاد بیشتر از 3 میلیون پول فتوشاپ بده.
2.نسخه های ویندوز دقیق برای همون گروه خاص اجرا میشه یعنی مثلاً یه کاربر ساده که فقط وب گردی میکنه همون نسخه Home Edition ویندوز رو می خره نه که همه Ultimate یا Enterprise نصب کنن.
3.در انجمن های معروفی که دارن میلیون میلیون پول پارو میکنن اما انقدر خسیسن که پول لایسنس انجمن ساز رو نمیدن تخته میشه.
4.از ایجاد هاستینگ های فصلی و بدرد نخور که همه چیزشون نال شده است گرفته میشه.
5.کلاً از نظر من اگه کپی رایت اجرا بشه بازار کار حرفه ای تر میشه و هر کسی با هر تخصصی واردش نمیشه.
دقیقا !!!

Raymvnd
April 28th, 2016, 23:22
درود...به نظرم قانون کپی رایت توی ایران اجرا شه ایران هنوز آماده نیست آن را قبول کنه...در ضمن بهتر می شد 20 سال پیش قانون کپی رایت اجرا می کرد...الان دیگه دیره ...همه به دانلود کردن و رایگان بود محصول عادت کردند...

alirezakaj
April 28th, 2016, 23:30
نرم افزار های مهندسی نظیر ansys دارای لایسینس گرانی هستند که فقط دانشگاه امیرکبیر خریده 1 دونشو !
بقیه ملت همه کرکی !
این فقط یک نمونه بود بقیه چیزا بماند
ینی اگر بخواد اجرا شه 80 میلیون جمعیت متخلف داریم :)

Santourio
April 29th, 2016, 00:08
درود...به نظرم قانون کپی رایت توی ایران اجرا شه ایران هنوز آماده نیست آن را قبول کنه...در ضمن بهتر می شد 20 سال پیش قانون کپی رایت اجرا می کرد...الان دیگه دیره ...همه به دانلود کردن و رایگان بود محصول عادت کردند...
جلوی ضرر را هر موقع گرفت منفعت هست

اگر این قانون امروز اجرا باشه خیلی بهتر از اینه که فردا اجرا بشه.

پذیرشش برای اول کار کمی مشکل هست اما وقتی اجرا شود کم کم مردم به آن عادت خواهند کرد.

rezaonline.net
April 29th, 2016, 00:45
ینی اگر بخواد اجرا شه 80 میلیون جمعیت متخلف داریم
یعنی اگه این قانون اجرا نشه 80 میلیون جمعیت متخلف میشن فرشته بهشتی؟

soheil869
April 29th, 2016, 00:48
100% یک فرصت عالی است
خیلی نبود قانونش بده
مخصوصا برای ما برنامه نویس ها و وب مستر ها
همه عادت می کنن به پول دادن برای این مسایل
خیلی خوبه

fbbiyght76
April 29th, 2016, 01:45
100% یک فرصت عالی است
خیلی نبود قانونش بده
مخصوصا برای ما برنامه نویس ها و وب مستر ها
همه عادت می کنن به پول دادن برای این مسایل
خیلی خوبه

من یه سوال از شما دارم ، شما که این موقیعت رو یه فرصت عالی می دونین چرا تو سایتتون بخشی به اسم " کرک نرم افزار " دارین!!!! احتمالا جوابتون این باشه که من فقط نرم افزار های خارجی کرک می کنم!!!

ali_a021
April 29th, 2016, 04:45
من یه سوال از شما دارم ، شما که این موقیعت رو یه فرصت عالی می دونین چرا تو سایتتون بخشی به اسم " کرک نرم افزار " دارین!!!! احتمالا جوابتون این باشه که من فقط نرم افزار های خارجی کرک می کنم!!!
متاسفانه برخی از دوستان مثل ایشون که شما گفتید کلا میخوان کنتور بخوره و تعداد پستاشون بیشتر بشه .... در تاپیک من که میان چند ماه تلاش من رو الکی و به اشتباه میبرن زیر سوال و بعد طلب کارهم هستند ! بیخیال از بحث دور شدیم : ))

مسئله دولت هست.
سیستم عامل سیستم های دولتی چی هست؟ ویندوز مایکروسافت به همراه کلی نرم افزار کپی رایت دار دیگه
دولت اصلا بودجه ای برای هزینه کردن برای این مورد نداره
حداقل نه به این زودی ها
باید قبلش یک سری نرم افزار ها در داخل تولید بشه و توسط دولت مورد استفاده قرار بگیره تا زمانی که هزینه های خارجی کم بشه و دولت بتونه از پسش بر بیاد
اصلا مهم هم نیست کاربران خونگی بتونن از پسش بر بیان یا خیر
مسئله فقط خود دولت هست به بقیه هم اهمیتی نمیده

دوستان عزیزمون که هزینه نمیکنند, صورت مسله رو تغییر میدن ... (بجای استفاده از ویندوز میگه نه از نظر امنیتی مشکل داره و برید سیستم عامل بومی "بنویسید"(!!!) , جالبه بازم صورت مسله رو تغییر داده و به لینوکس روی آورده البته همون OS ملیشونم آخرش شد لینوکس و فقط توی OS ملی بر این باور بودن که یچیزی باشه از Include کردن Header های اول تا خود Return آخر رو جوانان ایرانی کد بزنن!!!!)

چند سالی میشه که ظاهرا یه تکونایی رو داریم میبینیم! (البته اون بحث OS ملی رو که فراموش کنیم...!!!)
این هم (http://irinn.ir/news/27364/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3%D8%9B-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA) یکی از اون حرکت ها ولی چنین اتفاقی به هیچ عنوان نیوفتاده و هممون داریم در خیلی از مراکز میبینیم که از ویندوز استفاده میشه (البته بحث کلاینت هست نه سرور)

soheil869
April 29th, 2016, 08:46

شما شرايط فعلي را داريد با اون موقع بيان ميكنيد؟
فعلا كه نداريم و ما هم مجبوريم انجام دهيم
اگر اين قانون بود ما جاي كرك در حال توليد نرم افزار بوديم
كرك ما اگر دقت كنيد براي پالايشگاه ها و نفت مي باشد.
كه فازهاي نفتي به دليل كرك ما در حال فعاليت مي باشند.
اگر قانون كپي رايت باشد و از من توليد كننده حمايت كند جاي كرك كار طراحي نرم افزارم را انجام مي دهم

- - - Updated - - -

متاسفانه برخی از دوستان مثل ایشون که شما گفتید کلا میخوان کنتور بخوره و تعداد پستاشون بیشتر بشه .... در تاپیک من که میان چند ماه تلاش من رو الکی و به اشتباه میبرن زیر سوال و بعد طلب کارهم هستند ! بیخیال از بحث دور شدیم : ))

دوستان عزیزمون که هزینه نمیکنند, صورت مسله رو تغییر میدن ... (بجای استفاده از ویندوز میگه نه از نظر امنیتی مشکل داره و برید سیستم عامل بومی "بنویسید"(!!!) , جالبه بازم صورت مسله رو تغییر داده و به لینوکس روی آورده البته همون OS ملیشونم آخرش شد لینوکس و فقط توی OS ملی بر این باور بودن که یچیزی باشه از Include کردن Header های اول تا خود Return آخر رو جوانان ایرانی کد بزنن!!!!)

چند سالی میشه که ظاهرا یه تکونایی رو داریم میبینیم! (البته اون بحث OS ملی رو که فراموش کنیم...!!!)
این هم (http://irinn.ir/news/27364/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3%D8%9B-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA) یکی از اون حرکت ها ولی چنین اتفاقی به هیچ عنوان نیوفتاده و هممون داریم در خیلی از مراکز میبینیم که از ویندوز استفاده میشه (البته بحث کلاینت هست نه سرور)
متاسفانه کسانی که در جهل مرکب به سر می برند تا ابد خواهند برد
واقعا برای شخصیت پایین شما من متاسفام
کمی خجالت بکشید
در پست خودتان که حرف بی ربط زدید چیزی گفته نشد
شروع تست آمار گیر را شروع کردید گفتم انجام بدین با حرف دیگران کاری نداشته باشید
برنامه را برای تست گذاشتید درخواست دادید ثبت نام کنید کردیم و به شما پیشنهاد دادیم از از HTTPS استفاده کنید
از https استفاده کردین من لینک شما را تست کردم و حالا به هر دلیل اشتباه از ذی ان سرور اینترت من و ... سایت شما با ssl اشتباه آمد گفتم ssl اشتباه است و شما شروع به توهین کردین
واقعا برای شخصیت پایین شما متاسفم
نمک میخوری دیگه نمک دون نشکن
بعد حرف های بی ارزشتون پست های شما رو بیخیال شدم
این دلیل نمیشه بیاید زیر پست من نوشته های الکی بزارید
اگر شما 1 روزه دارین برنامه نویسی میکنید ما کارمون از سال 1385 شروع شده
واقعا ربط نظر شما به این تاپیک را نمی دانم
حد اقل کمی عزت نفس داشته باشی اینقدر خودتونو کوچیک و بی ارزش نکنید

Adrien
April 29th, 2016, 08:59
اجرای قانون "کپی رایت" هم به نفع مملکته در دراز مدت و هم به امید و دلگرمی دادنِ به انسانهای خلاق کمک میکنه. خلاقیت و نوآوری ارزش پیدا میکنه. ممکنه در چند سالِ اول اجرا صدای ملت در بیاد اما چون تولید کننده وقتی بفهمه ارزش سرمایه و کارش رو میتونه حفظ کنه، زمین نمیخوره و فرار نمیکنه. اما وقتی کپی رایت اجرا نشه، هیچ سرمایه گذاری نمیاد سرمایه خودشو در بخشی پر از ریسک قرار بده که بقیه بخوان اون سرمایه رو از روش ***ی بالا بکشن. خودم دوستانی رو دیدم که در زمینه فیلمسازی خلاقیت داشتند و وقتی فهمیدند که خلاقیتشون کپی شده و یک نفر با اسم خودش، طرح اونها رو ***یده و شکایتشون هم به جایی نرسید، دلسرد شدند. و شاید همون کار خلاقانه پایانی بود بر امید و دلگرمیه اون دوست!!! :109:

soheil869
April 29th, 2016, 09:05
اجرای قانون "کپی رایت" هم به نفع مملکته در دراز مدت و هم به امید و دلگرمی دادنِ به انسانهای خلاق کمک میکنه. خلاقیت و نوآوری ارزش پیدا میکنه. ممکنه در چند سالِ اول اجرا صدای ملت در بیاد اما چون تولید کننده وقتی بفهمه ارزش سرمایه و کارش رو میتونه حفظ کنه، زمین نمیخوره و فرار نمیکنه. اما وقتی کپی رایت اجرا نشه، هیچ سرمایه گذاری نمیاد سرمایه خودشو در بخشی پر از ریسک قرار بده که بقیه بخوان اون سرمایه رو از روش ***ی بالا بکشن. خودم دوستانی رو دیدم که در زمینه فیلمسازی خلاقیت داشتند و وقتی فهمیدند که خلاقیتشون کپی شده و یک نفر با اسم خودش، طرح اونها رو ***یده و شکایتشون هم به جایی نرسید، دلسرد شدند. و شاید همون کار خلاقانه پایانی بود بر امید و دلگرمیه اون دوست!!! :109:
کاملا حق با شماست
بار ها و بار ها این اتفاق افتاده
جوری شده الان خیلی ها تولیدشون رو کلا به ثبت نمیرسونند یا طرحشان را ارایه نمی دهند می ترسند دز.دیده شود
و بار ها و بارها پیش آمده تولید کننده داخلی به دلیل عدم حمایت به مشکل برخورد کرده است

در همین انجمن اگر کنترل پنل های نال شده نبود همه اینجا از whmc استفاده می کردند ؟ خیر
آیا قیمت ها اینقدر پایین بود ؟ خیر
ایا vps اینقدر مفت می شد؟ خیر
مردم رو به نرم افزار بومی می آورند
نه یک برنامه در حد whmcs مدیریت هاست ایرانی نوشته می شد با قیمت پایین تر و کم کم پیشرفت می کرد
متاسفانه به دلیل اینکه مردم به کرک عادت کردند فکر میکنند ارزش هر برنامه به اندازه یک عدد ماست 1 کیلویی هست ویندوز 7 قیمت 2000 تومن ماست سون 2000 تومن

bigm
April 29th, 2016, 10:12
دوستات مردم کم کم دارن به کپی رایت عادت میکنند نمونه اون حمایت از فیلم شهرزاده (کاری به محتوای فیلم ندارم) که رتبه سایتش طی این مدت کوتاه پخش (تقریبا کمتر از 30 هفته) شده 200
انتظار نداشته باشید یک روزه همه به سمت کپی رایت پیش برند این کار کم کم و اهسته هستش
یا مثلا برنامه های پرفروش بازار که نشون میده کم کم شاهد حمایت افراد از تولیدکنندگان محتواست
مثال دیگر سایتهایی نظیر
licenseha.ir هستند که لایسینس ها رو میفروشند
البته نحوه خرید و ارتباط ما هم تاثیر داره مثلا شما به صورت مستقیم نمیتونید خیلی از چیز ها رو از امریکا بگیرید که اگر رفع بشه تا حد زیادی کمک میکنه

دراخر سطح درامد و هزینه ها هم هستند که تولید کننده های خارجی باید متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند

البته حمایت دولت از ابده و افکار داخلی هم بی تاثیر نبوده
وقتی شما نمیتونید ایدتون رو درست و درومنون ثبت کنید (طوری که قابل پیگیری باشه هر نوع کپی)
یکم بریم تاریخچه اپل یا هر شرکت بزرگ رو بخونیم
اونا از گاراژ شروع کردند اما قوانین کشورشون اجازه پیشرفت میداد

Adrien
April 29th, 2016, 10:22
دقيقا سهیل جان. الان هرکس که در زمینه برنامه نویسی و یا کار هنر و ... تولید کنندۀ واقعی باشه، اگر امکاناتش رو داشته باشه احتمال اینکه جذب خارج از کشور بشه خیلی زیاده. چون دز.دیده شدنِ کار یا طرحی که براش عمرت رو صرف کردی، هزینه و سرمایه گذاشتی، واقعاً دردناکه. حتی اگر فقط یک صفحه ترجمه باشه. الان وبسایتهای ایرانیه زیادی هستند که مطالبشون کپی هم هست. اگر مثلا یک هندی، مطالب وبسایت انگلیسی زبانت رو بد.زده تحملش آسونتره تا اینکه ببینی مثلا سه تا وبسایتِ پارسی زبان هموطنت اومدن مطلبی رو که کلی وقت گذاشتی در کسری از ثانیه کپی کردند و به نام خودشون هم منتشر کردند. بخاطر همین هم هست که اگر مثلا مشکلات ارزی و تحریمات ایران - در دریافت پول از مشتریان - برداشته بشه، ولی قانون کپی رایت تصویب نشه، ممکنه حتی وبمسترهای خلاق هم بیشتر به ارائه خدمات مستقیم انگلیسی روی بیارن. هم بخاطر مخاطبِ فوق العاده بیشتر، هم ارزش بیشترِ ارز، هم حفظ ارزش محتوای کار از نظر مخاطبِ انگلیسی زبان و هم امکانات بهتر برای حفظ کپی رایتِ ساختار و محتوا

Jai
April 29th, 2016, 10:22
اصلا موافق نیستم !!! خرید اورجینال nuke و Fl studio و Cubase بیش تر از 10 میلیون میشه !!!

کسایی که کارشون موزیک بخصوص ادمین سایت موزیک ها کلا بیچاره میشن

Santourio
April 29th, 2016, 10:25
دراخر سطح درامد و هزینه ها هم هستند که تولید کننده های خارجی باید متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند[/quote]

در واقع چنین چیزی امکان نداره چون اگر قرار باشه متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند بقیه کاربران خارجی از طریق ایران نرم افزار ها یا لایسنس های خود را می میخرند و این یعنی ضرر برای سازنده در طولانی مدت و این چیزی نیست که سازنده بخواد زیر بارش بره

پول ما نسبت به پول اونا ارزش کمتری داره و همین دلیل است که قیمت های نرم افزار ها و لایسنس ها برای ما بالا است وگرنه اگر هر دلار 1000 تومان باشه نرم افزار 900 هزار تومانی 300 هزار تومان خریداری خواهد شد.

bigm
April 29th, 2016, 10:44
در واقع چنین چیزی امکان نداره چون اگر قرار باشه متناسب با بازار ایران قیمت گذاری کنند بقیه کاربران خارجی از طریق ایران نرم افزار ها یا لایسنس های خود را می میخرند و این یعنی ضرر برای سازنده در طولانی مدت و این چیزی نیست که سازنده بخواد زیر بارش بره

پول ما نسبت به پول اونا ارزش کمتری داره و همین دلیل است که قیمت های نرم افزار ها و لایسنس ها برای ما بالا است وگرنه اگر هر دلار 1000 تومان باشه نرم افزار 900 هزار تومانی 300 هزار تومان خریداری خواهد شد.[/quote]
منظورم این نیست که ویندوز مثلا 10 هزار تومان باشه
بلکه 100 هزار تومان نسخه های پایه باشه
و اینکه سطح درامد مردم چیزی نیست که به همین راحتی بره بالا ولی با قیمت گذاری درست و مناسب همراه با شرایط قسطی (یک مثال : ایفون در امریکا به صورت اقساط هم فروخته میشه)

alirezakaj
April 29th, 2016, 12:31
یعنی اگه این قانون اجرا نشه 80 میلیون جمعیت متخلف میشن فرشته بهشتی؟
راستشو بخوای باید قبول کنی اگر کپی رایت اجرا بشه نون خیلی ها قطع میشه تو ایران
من که به شخصه کپی رایت رو نمیپسندم :)

iHSG
April 29th, 2016, 12:37
راستشو بخوای باید قبول کنی اگر کپی رایت اجرا بشه نون خیلی ها قطع میشه تو ایران
من که به شخصه کپی رایت رو نمیپسندم :)

خب همون خیلی ها هم وقتی به خونه و خونواده میرسن دیگه نباید ادعا کنن حتی یه لقمه حروم هم نخوردن.
نمی دونم چرا ملت ما د.زدی در فضای کامپیوتری رو حروم خوری نمی دونن.
من که به شخصه اعتراف میکنم در دنیای کامپیوتر از محصولات خارجی ها حروم خوری های زیادی کردم و هنوز هم میکنم.

این فرهنگ باید جا بیفته که به د.زدی مجازی هم همون حروم خوری میگن نه که د.زدی مجازی چون صدا و سیما و دولت و... هم انجام میدن و چون رهبر و مراجع تقلید باهاش کاری ندارن د.زدی حساب نمیشه.

هیچ جای قرآن یا دین هم نگفته که اگه از کافر د.زدی کنی د.زدی حساب نمیشه.

از گناه کار ترین آدم ها هم د.زدی بشه حروم خوری حساب میشه.

soheil869
April 29th, 2016, 12:52
اصلا موافق نیستم !!! خرید اورجینال nuke و Fl studio و Cubase بیش تر از 10 میلیون میشه !!!

کسایی که کارشون موزیک بخصوص ادمین سایت موزیک ها کلا بیچاره میشن
به نظر من اگر 10 میلیون هزینه بود بیشتر به نفع شما بود
اینجوری فکر کنید
الآن شما نیاز به یک اسپانسر برای اینکار داشتین
چون خلاقیتش را دارید پس اسپانسر هم دارید
و دیگران که خلاقیتش را ندارند از اسپانسر هم برخوردار نمی شوند و هر کسی هم نمیتواند میوزیک بیرون بدهد چون هزینه بر است پس همیشه پیشرفت رو به سوی جلو است
شما به عنوان یک سایت میوزیک شروع به فروش میوزیک می کردید و به سازنده نیز هزینه می دادید مثل سایت های خارجی
در کمتر از 1 سال برای فردی خلاق مثل شما یک محیط عالی بدون استرس ایجاد می شد
ببنید خیلی از فروش ها ی آهنگ ست شدن روی زنگ موبایل هست
مثلا 200 هزار نفر زنگ موبیالشان همان آهنگی باشد که شما تدوین کردید و 3000 تومان بابت این موضوع هزینه پرداخت کرده باشند شما 600 میلیون درامد داشته اید
مطمعن باشید قانون کپی رایت خیلی به نفع شما می شد
اهنگ گوش دادن هم کپی رایت دارد و باید هزینه بدهید
فقط کافی است با چند نفر خارج از ایران در باره استفاده از نرم افزار های کرک صحبت کنید دید خیلی منفی نصبت شما پیدا می کنند
به نظر من کپی رایت به نفع شما هست

taksis
April 29th, 2016, 12:52
قانونش اگر باشه خوبه
و برای محصولات داخلی مثل فیلم،موزیک،نرم افزار ها و.... لازم الاجرا باشه یعنی هرکس مثلا البوم استاد شجریان رو رایگان برای دانلود گذاشت مجازات شه
برای محصولات خارجی نیاز به یه دوره 5 یا 10 ساله داره.
باید فرهنگ سازی بشه چون کپی رایت قبل از اینکه قانون باشه،یه فرهنگه
باید امکان خرید فراهم باشه.من بتونم برم تو سایت مایکروسافت خرید کنم ازش.الان من فرضا 4 تا واسط میشناسم برا خرید.یه کاربر عادی کامپیوتر که نمیشناسه
این کاره یه سال دو سال نیست.طول میکشه اما خوبه به نفع همه اس.
الان ما تو محصولات کرکی هم مصرف کننده هستیم.از کرک خارجی ها داریم استفاده میکنیم خودمون چیزی رو نتونستیم کرک کنیم.مثل مثلا آفیس،ویندوز،exchange,lync و....
افرادی هم که سایت دانلود و اینا دارن باید رویه کاریشون رو عوض کنند.پی سی دانلود تقریبا کرده.زیر لینک دانلود هر نرم افزار لینک خرید لایسنسشم گذاشته خودش میفروشه.
سایت های موزیک هم همینطور
سایت های فیلم هم همینطور
و....
کسایی که غیر قانونی کار میکنند دیگه رفته رفته سعی کنند زیر ساخت های قانونی و اصولی کار کردن خودشون رو فراهم کنند تا در اینده به مشکل نخورند

viasky
April 29th, 2016, 13:10
اگر یک بسته نرم افزاری و خدماتی ( از ویندوز تا یک ویرایشگر تصویر)
اینقدر راحت کرک میشه که مردم بشینند با هم بحث کنن که از کرک استفاده کنیم یا اصل
اون تولید کننده باید جمع کنه بره...چون خودش مقصر هست
یک موضوعی که هست الان کپی رایت نرم افزاری به صورت واقعی در دنیا رعایت نمیشه
یعنی می تونم بگم اکثر افراد عام از نسخه های کرکی استفاده می کنند
پس تا اینجا این شد که تولید کننده توان مقابله با کرک و نداره و مردم هم از کرک شده استفاده می کنند
اما چی میشه که عده ای از کرک جدا شده و به نسخه اصلی رو میارن
ساده عرض کنم
نسخه کرک شده فتوشاپ با نسخه اصلی اصلا قابل مقایسه نیست
نسخه اصلی آپدیت روزانه داره
پشتیبانی داره
اصلا و واقعا هنگ نمی کنه - در نسخه های اصلی چیزی به اسم هنگ اصلا وجود نداره
حتی سیستم شما خیلی قدیمی هم باشه ممکن است با سرعت پایین کار کنه ولی هنگ و خطا اصلا
همه تجربه کردیم که در برنامه های Adobe داریم کار می کنیم - وسط یک پروژه که حواسمون نیست و ذخیره هم نکردیم برنامه کاملا بسته میشه....
اینا مشکل از ما نیست و بخاطر کرکه!
این که شما هر بازی نصب می کنید ( من اهل بازی نیستم ولی به تازگی برای برادرم این مورد و تجربه کردم) هنگ میکنه...
بنده FIFA 15 روی یک لپ تاپ معمولی امتحان کردم اصلا هنگ نمی کرد
نسخه کرک شده روی یک لپ تاپ i7 و.... امتحان کنید امکان نداره لگ نداشته باشه
برای مقایسه عرض کردم
من خودم اصلا بازی نمی کنم ولی دارم مشاهده می کنم هر روز (FIFA 16)
دو تیم که بازی واقعی دارن با هم در یک روز
بازی که تموم شد شما فقط کافیه 10 دقیقه بعد وارد بازی بشید و یکی از اون تیم و انتخاب کنید و اقدام به بازی کنید
اولین چیزی که نظر شما را جلب میکنه تغییر قدرت بازیکن هاست.....
وارد باشی خواهید شد
10 دقیقه میگذره و گزارش گر اعلام می کنه راستی تیم فلان( تیم شما) در آخرین بازی خود ( نتیجه همین بازی امشب و میگه)
بعد نسبت به نتیجه واکنش نشون میده اگر خوب باشه تعریف میکنه اگر بد باشه میگه ببینیم می تونه جبران کنه یا نه...
یکی از امکانات دیگه می تونید چند نفره به صورت همزمان یک تیم داشته باشید و وارد یک لیگ بشید...

نسخه کرک شده کدام یک از امکانات ذکر شده را دارا می باشد؟

می دونید تمام برنامه های Adobe در صورت تهیه نسخه اصلی شامل یک فضای ابری کوچکی هستند برای ذخیره لحظه ای فعالیت های شما؟

شاید خنده دار باشه ولی حتی ویندوز هم با سریال ارجینال فعال کنید سرعتش واقعا 2 برابر میشه... ( هیچ کس باور نمی کنه)
من تمام این موارد و امتحان کردم

در نهایت عرض کنم
کسی بخاطر استفاده از نسخه کرک شده شما را اعدام نمی کند!
حتی برای تولید کننده هم اصلا مهم نیست
چون چیزی که شما دارید استفاده می کنید اصلا با نسخه اصلی یک دنیا فرق داره
این خود ما هستیم که با توجه به نیاز خودمون انتخاب می کنیم
با کرک مخالف نیستم ولی کسی که از نسخه کرک استفاد می کنه در مورد یک نرم افزار اصلا حق نظر دادن نداره
استاد دانشگاهی که میاد ویندوز و تحلیل میکنه ولی حتی 1 بار ویندوز اورجینال و با پشتیبانی ندیده که لاگ ها برای شما ایمیل میشه - قابلیت لوگین چند لایه به شما میده و....
اصلا نظرش فقط به درد خودش می خوره راحت عرض کنم

نرم افزار فقط یک محیط گرافیکی و حرکت موس نیست
تصور غلطی هم وجود داره که کرک یعنی شکستن قفل ( در مورد نرم افزار ها)
واقعا اینطور نیست - فایل اجرایی مجدد باز نویسی میشه و 1 ریال هم ارزش نداره دیگه

موفق باشید

- - - Updated - - -

اهنگ گوش دادن هم کپی رایت دارد و باید هزینه بدهید
فقط کافی است با چند نفر خارج از ایران در باره استفاده از نرم افزار های کرک صحبت کنید دید خیلی منفی نصبت شما پیدا می کنند
به نظر من کپی رایت به نفع شما هست
مردم عادی به نرم افزار نه
ولی به هنر خیلی اهمیت میدن
مثل یک ارزش شده واقعا و خیلی هم کپی مشاهده می کنید
البته خود شرایط متفاوت هست و رادیو هم برای شما همیشه Top 10 کشور خودتون و بعد اروپا و جهان و به ترتیب پخش می کنه روزی 10 بار باشید.....
قبلش هم اعلام میکنه گاهی که شما اجازه ضبط کردن این اثر و دارید....
ولی واقعا به هنر احترام میزارن - معمولا آلبوم ها خریداری میشه....

navidmadrid
April 29th, 2016, 13:39
فرقی در ما نمی کنه هیچ وقت ما رعایت نخواهیم کرد

iHSG
April 29th, 2016, 17:53
علاوه بر گفته های صحیح جناب viasky (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=66648) عزیز اینم اضافه کنم که در بعضی از نرم افزار ها یا بازی های کرک شده شما مجبورید دسترسی به اینترنت اون برنامه رو در فایروال ویندوز یا آنتی ویروس هم مسدود کنید که یه وقت کرکش شناسایی نشه.
من خودم همیشه کرک استفاده کردم و میکنم اما واقعاً وقتی به این صحنه میرسم که باید دسترسی اینترنت یه نرم افزار رو مسدود کنم احساس شرم میکنم.

xwoman2
April 29th, 2016, 18:48
من دیشب یه پروژه رو با نسخه ی جدید دریم ویور کرک شده داشتم مینوشتم یه هو هنگ کرد وسط کار بدون اینکه سیو بشه پرید.بعد هر کاری کردم بالا نیومد.پاک کردم دوباره نصب کردم بالا نیومد.امروز صبح دیدم بالا میاد.اصلا خیلی برام جالبه سیستم بنده سیستم داغونی نیست درایو اس اس دی پردازنده ای سون.اصلا وقتی محصولات ادوب رو کرک میکنیم به مرگ نزدیک میشه نرم افزار.مخصوصا توی ورژن های جدیدش واقعا نمیشه درست استفاده کرد ازش.خیلی مشکل داره.ایران هم تحریمه حتی اگر بخوایم نسخه ی اصلی رو خریداری کنیم نمیشه.
یا اینکه من یه لایسنس نورتون سکیوریتی تهیه کردم با وی پی ان اکتیوش کردم.به مخض اینکه وی پی ان رو قطع کردم لایسنسم باطل شد و سوخت.حتی نتونستم با وصل کردن مجدد وی پی ان دوباره فعالش کنم.
واقعا اگر بستری فراهم بشه که بتونیم نسخه ی اصلی رو بخریم و استفاده کنیم نمیگم همه ی مردم ولی باز هم شاید 20 تا 30 درصد برن اوریجینال تهیه کنن.

P30Tools
April 29th, 2016, 19:07
کپی رایت؟ ایران؟ شیب ؟ بام؟ :d

delta
April 29th, 2016, 19:07
فکر کن خونه با پیژامه نشسته باشی از بالای در یک دودزا بندازن داخل خونه ...پلیس های تکاور با ماسک بریزن خونتون دستگیرت کنن به جرم دانلود اهنگ رضا صادقی !! :))
یا مثلا پدر به پسرش: پسرم بیا این 500 هزار تومانو بگیر برو سر کوچه 2 تا نون بخر بقیشم اهنگ بخر!! :d

navid2zp
April 29th, 2016, 19:12
جدا از مسئله رعایت نکردن مردم خود تولید کننده ها هم یک سریشون بسته به نوع محصولشون هزینه چندانی برای جلوگیری از کرک نمی کنند.
یک سری به دلیل همون قابلیت هایی که فقط در نسخه اصلی هست و کاربران به همین دلایل تهیه می کنن
دوم که بیشتر در بین کمپانی های بازی سازی رواج داره این که اعتقاد دارند کاربرانشون خودشون نسخه های اورجینال رو تهیه می کنن
البته قابلیت های مخصوص خودشون رو هم دارن ولی از این طرف هم این کار رو می کنند.
به عنوان مثال pes رو با fifa مقایسه کنید که یک سبک بازی هستند ولی دو سیاست کاملا مختلف
حتی به خاطر دارم یک شرکت بازی سازی زمانی که اکثر بازی های از قفل های آنچنانی استفاده می کردند وقتی باهاشون مصاحبه شد گفتند علاقه مندان و طرفداران ما بازی رو به صورت اورجینال تهیه می کنن و فرقی نمی کنه که کرک بشه یا خیر و سایر کاربران هم تا زمانی محصول ما رو تست نکنند خرید نمی کنن.

کپی رایت برای نرم افزار های تخصصی و بزرگ بیشتر مد نظر گرفته میشه که کاربران اون شرکت ها و دولت ها هستند و همونطور که میدونیم بسیاری از شرکت های داخلی دولتی هستند در نتیجه دولت باید هزینه بالایی رو پرداخت کنه
حتی ویندوز 10 هم اگر خاطرتون باشه اجازه داد تا کاربران کرکی حداقل قابل آپدیت رو داشته باشند و بعد فرصت تهیه

از طرفی خیلی ها نیاز به نرم افزار ویرایش عکس قدرتمندی مثل فتوشاپ ندارند و با یک نرم افزار ساده میتونن کار کنن ولی از فتوشاپ استفاده میشه
وقتی قانون کپی رایت باشه خیلی راحت از نرم افزار های ساده تر و کم هزینه تر استفاده می کنند که خودش یک فرهنگ هست

- - - Updated - - -

جدا از مسئله رعایت نکردن مردم خود تولید کننده ها هم یک سریشون بسته به نوع محصولشون هزینه چندانی برای جلوگیری از کرک نمی کنند.
یک سری به دلیل همون قابلیت هایی که فقط در نسخه اصلی هست و کاربران به همین دلایل تهیه می کنن
دوم که بیشتر در بین کمپانی های بازی سازی رواج داره این که اعتقاد دارند کاربرانشون خودشون نسخه های اورجینال رو تهیه می کنن
البته قابلیت های مخصوص خودشون رو هم دارن ولی از این طرف هم این کار رو می کنند.
به عنوان مثال PES رو با FIFA مقایسه کنید که یک سبک بازی هستند ولی دو سیاست کاملا مختلف
حتی به خاطر دارم یک شرکت بازی سازی زمانی که اکثر بازی های از قفل های آنچنانی استفاده می کردند وقتی باهاشون مصاحبه شد گفتند علاقه مندان و طرفداران ما بازی رو به صورت اورجینال تهیه می کنن و فرقی نمی کنه که کرک بشه یا خیر و سایر کاربران هم تا زمانی محصول ما رو تست نکنند خرید نمی کنن.

کپی رایت برای نرم افزار های تخصصی و بزرگ بیشتر مد نظر گرفته میشه که کاربران اون شرکت ها و دولت ها هستند و همونطور که میدونیم بسیاری از شرکت های داخلی دولتی هستند در نتیجه دولت باید هزینه بالایی رو پرداخت کنه
حتی ویندوز 10 هم اگر خاطرتون باشه اجازه داد تا کاربران کرکی حداقل قابل آپدیت رو داشته باشند و بعد فرصت تهیه

از طرفی خیلی ها نیاز به نرم افزار ویرایش عکس قدرتمندی مثل فتوشاپ ندارند و با یک نرم افزار ساده میتونن کار کنن ولی از فتوشاپ استفاده میشه
وقتی قانون کپی رایت باشه خیلی راحت از نرم افزار های ساده تر و کم هزینه تر استفاده می کنند که خودش یک فرهنگ هست

سرزمین
April 29th, 2016, 19:38
کپی رایت چه جوری باید رعایت بشه وقتی حتی اجازه ی خرید نرم افزارهاشون رو نمیدن! مسخرست.

amirhasan
April 29th, 2016, 21:41
همه اینا رو بزارین کنار
این همه دانشگاه و مدرسه هرکدوم کلی کامپیوتر دارن ، باتوجه به درس ها دولت مجبوره کلی ویندوز ،محصولات ادوبی ،آفیس و... رو بخره آیا اینکارو میکنه؟وقتی پول ندارن بدن مدارس از کجا برا اون مدرسه ویندوز میخرن؟

bigm
April 29th, 2016, 21:49
همه اینا رو بزارین کنار
این همه دانشگاه و مدرسه هرکدوم کلی کامپیوتر دارن ، باتوجه به درس ها دولت مجبوره کلی ویندوز ،محصولات ادوبی ،آفیس و... رو بخره آیا اینکارو میکنه؟وقتی پول ندارن بدن مدارس از کجا برا اون مدرسه ویندوز میخرن؟
استفاده از اتوماسیون های تحت وب و استفاده از نسخه های ارزان تر ویندوز
استفاده از نسخه های متن باز که واقعا قابلیت رقابت رو داردن
برای فتوشاپ هیچ نمونه ای ندیدم که بتونه قابل رقابت باشه
سیستم عامل لینوکسی که کروم داشته باشه (البته با توجه به امکانات و زیر ساخت ها این مورد غیر ممکنه)

اما درکل همه چیز قابل بر طرف شدن هستش اما نیازمند یک برنامه درست هستش که دولت ما در این زمینه کاملا غیر فعاله

alishadmehr
April 30th, 2016, 11:16
واقعا متاسفم برای مقاله ای که در تابناک خوندم !

این خیلی وحشتناک هست که زحمات یک ماهه یا چند ماهه و یا چند ساله یک صاحب اثر مثل برنامه نویس ، طراح وب ، هنرمند ، نویسنده یا فیلم ساز و ... تنها و تنها یک نیمچه پست وبلاگ یا وبسایت یا تلگرام یک عده رو بسازه ، این ترسناک ترین و وحشتناک ترین اتفاقی هست که ممکنه برای افراد زحمکش بیوفته که تو ایران این اتفاق میوفته هر روز و هرروز ....

دو روز پیش ، مقاله ای در تابناک با عنوان «اجرای قانون کپی رایت برای ایران فرصت است یا تهدید؟!» منتشر شد که متاسفانه تحلیلی بسیار سطحی را در این مورد شامل میشد ، که اگر این نوع تحلیل‌ها را به عموم جامعه بسط دهیم متوجه عمق فاجعه خواهیم شد.

در مقاله‌ای که در این خبرگزاری منتشر شده ، نتیجه‌گیری به گونه ای بیان شده که در واقع «اجرای قانون کپی رایت را یک تهدید بزرگ برای ایران» دانسته! این در حالی است که اجرای صحیح این قانون بزرگترین فرصت شکوفایی و پیشرفت را برای کشور به ارمغان می‌آورد.

©

در حال حاضر در ایران بهترین محصولات نرم افزاری ، آموزشی و فرهنگی بدون یک ریال هزینه در اختیار تمامی افراد قرار دارد در حالی که همین محصولات در سایر کشورها ، فقط محدود به متخصصان آن حوزه میگردد. این دسترسی بی حد و حصر کاربران ایرانی به بزرگترین محصولات فرهنگی ، نرم افزاری روز دنیا باعث شده که هیچ شرکت ایرانی نتواند در هیچ کدام از این عرصه ها قدعلم کند ، در حالی که تنها عرصه ای که ایران میتواند به آن وارد شود و امید پیشرفت در آن حتی در سطح جهانی داشته باشد ، همین عرصه ها خواهد بود چرا که عرصه سخت افزاری محدود به منابع است و همچنین در ایران به دلیل کمبود امکانات سخت افزاری مانند ماشین آلات و تکنولوژی پیشرفته بسیار سخت‌تر خواهد بود.
ضمنا پیشرفت تمدن تنها در چند دهه اخیر که عصر ارتباطات و اطلاعات بوده است از تمام چندین هزار سال تمدن انسانی بیشتر بوده است و هم اکنون بزرگترین شرکتهای دنیا تنها در همین نوع عرصه ها فعالیت دارند و بیشترین سودآوری را برای مردم و جوامع خود داشته اند که این نشان می‌دهد در این عرصه چقدر پتانسیل پیشرفت وجود دارد.

در این تحلیل تابناک بیان شده که چون ایران مصرف کننده است نباید به قانون کپی رایت تن دهد در صورتی که همین عدم اجرای قانونی کپی رایت اصلی‌ترین دلیل مصرف کننده بودن ایران بوده است چرا که هیچ حمایتی از نخبگان و تولید کنندگان و صاحبین اثر نبوده است. و درنهایت تنها نتیجه این عدم اجرای قانون کپی رایت نیز ، چیزی جز مشاغل کاذب مخصوصا در فضای کسب و کار آنلاین نبوده است.

اگر بخواهیم تحلیل سطحی دیگری را در کشورمان مثال بزنیم ، نکوهش و گاها تمسخر جوامع دیگر به دلیل توجه بیش از اندازه و حمایت از حیوانات و جانوران دیگر بوده است که البته این توجه باعث افزایش توجه آن جوامع به حقوق فردی و اجتماعی و انسانی و احترام بیشتر به حقوق یکدیگر شده است چرا که آنان حتی به حقوق حیوانات و جانوارن هم احترام میگذارند ، این در حالی است که در کشورمان افراد حقوق همنوع خود را به سختی رعایت میکنند چه برسد به حیوانات و جانوران دیگر!

بنابر این رعایت قانون کپی رایت حتی در سطح محصولات خارجی ، باعث پیشرفت و توسعه و آبادانی خود و کشورمان خواهد بود و بالعکس عدم رعایت آن ضربه های مهلکی بر اقتصاد خرد و کلان و نیروی جوان ، متخصص و نخبه و نادیده گرفتن بزرگترین فرصت پیشرفت و توسعه.

به راستی که اگر بخواهیم بهترین راهکار برای نابودی جوامع پیشرفته را انتخاب کنیم ، توسعه فرهنگ غلط عدم رعایت قوانین کپی رایت در آن جوامع است حال آنکه متاسفانه این راهکار را برای خودمان به کار بستیم.

متن خبر اصلی در تابناک : اجرای قانون «کپی رایت» برای ایران فرصت است یا تهدید؟! (http://www.tabnak.ir/fa/news/583949/%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF)

نظر شما در مورد «اجرای قانون کپی رایت برای ایران فرصت است یا تهدید؟!» چیست ؟

از شما دعوت میکنیم در کانال تلگرام «شاپنا» مشترک شوید و از آخرین مقالات و اخبار مرتبط با دنیای تجارت الکترونیک مطلع گردید.

منبع : مجله تجارت الکترونیک شاپنا (https://telegram.me/joinchat/BTNpHT4VQFULBr-VnZ7Pzg)

Maysam.M
May 1st, 2016, 22:44
من شخصا چند ساله از نرم افزارهای رایگان استفاده میکنم و به تمام دوستان و اشنایان هم تاکید کردم ک تا جایی ک میتونند از این برنامه ها استفاده نکنند و از برنامه های رایگان جایگزین استفاده کنند

رعایت کپی رایت یعنی رشد فرهنگ و هنر و خلاقیت

عدم رعایت کپی رایت یعنی ***ی به خصوص برای استفاده های تجاری

در آخر برای تابناک متاسفم ک مقاله اش مصداق جمله عذر بدتر از گناه بود !