توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شمسی ساز whmcs - کد باز - رایگان
PersianDOT
April 23rd, 2016, 23:25
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان بدون نیاز به تغییر کد قالب منتشر شد.
ویژگی ها :
به صورت hook بدون نیاز به تغییر کد قالب
کد باز و قابل توسعه و قابل اعتماد
سازگار با نسخه 6 و جدیدتر
تاریخ دو حالته ، با تغییر زبان به غیر از فارسی ، تاریخ میلادی نمایش داده میشود. (اسم فایل زبان باید فارسی یا persian یا farsi باشد که به صورت پیش فرض همینگونه است)
نحوه نصب :
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . بشتر تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود. برای چند مورد دیگه از قالب پیشنهاد شده استفاده کنید یا این راهنما (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=164586&p=1509101&viewfull=1#post1509101) را مطالعه کنید.
قالب مناسب راست چین : لینک (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163296)
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی و توسعه این اسکریپت میتوانی از طریق گیت هاب (https://github.com/EhsanCh/whmcs-jalalidate)اقدام فرمایید.
استفاده از این شمسی ساز و تغییر و انتشار رایگان آن با حفظ مشخصات صاحب اثر مجاز است.
این محصول با انگیزه ی کمک به هم نوع به رایگان منتشر شده است. در صورتی که از این محصول استفاده کردید و مایل بودید چرخه ی کمک به هم نوع را حفظ کنید، میتوانید مبلغ مورد نظر خودتان را به نیازمند مورد نظر خود کمک کنید و همچنان در صورت تمایل در همین تاپیک ذکر کنید. برای مثال خیریه قمر بنی هاشم (http://www.kheirieh-banihashem.ir/general-sponsers/shomare-hesab-ha.html)
MOJTABA005
April 23rd, 2016, 23:57
درود مرسی از شما
فایل ها رو آپلود کردیم ولی تغییر ایجاد نشد
پی نوشت : فایل زبان باید حتما یکی از این نامها باشد : فارسی ، persian , farsi
PersianDOT
April 24th, 2016, 00:06
فایلهای داخل پوشه را بعد از اکسترکت باید در شاخه ی متناظر (includes/hooks ) آپلود کنید. نسخه whmcs باید 6 به بالا باشد. اگر درست اپلود کنید در جای صحیح شمسی میشود.
MOJTABA005
April 24th, 2016, 00:06
مشکل حل شد
دوستان دقت کنند که فایل زبان ناحیه کاربریتون حتما باید با این نام ها باشد
فارسی یا farsi یا persian
gharibion
April 24th, 2016, 00:22
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان منتشر شد.
این شمسی ساز روی نسخه ی 6 به بالا کار میکند.
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . 90 درصد تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود.
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی این اسکریپت میتوانی از طریق گیتهاب اقدام فرمایید.
استفاده از این شمسی ساز و تغییر و انتشار رایگان آن با حفظ مشخصات صاحب اثر مجاز است.
در صورت امکان فقط شمسی ساز نسخه 5 رو هم لینک بدید.
MOJTABA005
April 24th, 2016, 00:27
در صورت امکان فقط شمسی ساز نسخه 5 رو هم لینک بدید.
درود داخل انجمن جستجو کنید پیدا میکنید
m2020k2012
April 24th, 2016, 01:08
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان منتشر شد.
این شمسی ساز روی نسخه ی 6 به بالا کار میکند.
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . 90 درصد تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود.
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی این اسکریپت میتوانی از طریق گیتهاب اقدام فرمایید.
سلام.بنده اینو شما دادی نصب کردم ولی یه مشکلی ریز هست یه تیکت هست ماله 275 روز پیش هست.
اما تو ناحیه کابری میزنه تاریخ و ساعت همون وارد ناحیه کابری میزنه مثلا الان 1395.02.05 هستیم با ساعت مثلا 01:00 همین ساعت و تاریخ میزنه ولی در پنل مدیرت 274 روز پیش را میزنه چه جوری این مشکل را حل کنم؟
درضمن به این تیکت پاسخی ندادم!!!!!
شات از پنل مدیرت:
http://8pic.ir/images/tuh2e5hn90xhni6ggivm.png
شات از ناحیه کابری:
http://8pic.ir/images/1weqsscr89d0b72jto3k.png
PersianDOT
April 24th, 2016, 11:03
احتمالا شما از قالبی استفاده میکنید که مشکل داره یا شمسی ساز دیگه ای همزمان استفاده میکنید. قالب پیش فرض راستچین (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163296) که در همین انجمن قرار دادم را دانلود و نصب کنید.
عکس از ناحیه تیکت ها :
31028
HyperServer
April 26th, 2016, 13:00
با سلام و تشکر
امکان فارسی کردن سایر قسمت ها مانند اخبار صفحه اصلی هست؟
31089
PersianDOT
April 26th, 2016, 21:28
بله. در واقع در تنها جایی که باید قالب را ویرایش کرد همینجاست.
در قالبتان در فایل homepage.tpl
خط
{if $jdate}{$announcement.date}{else}{"M jS"|date:$announcement.timestamp}{/if}
تغییر دهید.
و یا از قالب پیش فرض راستچین (لینک (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163296)) استفاده کنید.
MOJTABA005
April 27th, 2016, 00:05
مرسی از آموزشتون ولی یه چند تا مشکل دیگه هم داره یکیش اینه که در خواندن اطلاعیه ها هم تاریخ به صورت شمسی هست
بعد چه طور میشه فرمت تاریخ رو به این صورت در آورد ؟
1395/01/01
PersianDOT
April 27th, 2016, 11:06
بنده تا جایی که موارد پر کاربرد بوده را شمسی کردم. باقیش هم کار زیادی نداره و به نظرم خیلی مهم نبوده . دیگه اگه وارد باشید کدش بازه و میتونید تغییرش بدید. فرمت تاریخ هم همینطور در کد باید تغییر بدید.
arc1o0
April 27th, 2016, 19:57
برای ورژن 5 چیکار باید کرد؟
MOJTABA005
April 27th, 2016, 22:49
بنده تا جایی که موارد پر کاربرد بوده را شمسی کردم. باقیش هم کار زیادی نداره و به نظرم خیلی مهم نبوده . دیگه اگه وارد باشید کدش بازه و میتونید تغییرش بدید. فرمت تاریخ هم همینطور در کد باید تغییر بدید.
درود
فرمت تاریخ رو عوض کردم ولی همچنان به همون صورت هست
mohamad103
May 6th, 2016, 12:13
دوستان من نمی تونم دانلود کنم وقتی میزنم اینترنت دانلود منیجر دانلود نمی کنه و ارور می ده میشه یه جا دیگه آپ کنیدش؟
lizard.tiny
May 6th, 2016, 12:51
سلام
تشکر از استارتر بابت شمسی ساز
یک مشکلی که دیدم این هست که اگه محصولی دوره پرداختش یکبار باشه و تاریخ سر رسید نداشته باشه توی بخش کاربری اون رو درست نمایش نمیده و یک تاریخ نامربوط نمایش داده میشه
در این خصوص با تغییرانی در فایل jalalidate.php ایجاد کردم که این مشکل رو رفع کنه
نسخه اصلاح شده فایل jalalidate.php رو میتونید از این لینک دریافت کنید : http://code.ltiny.ir/?paste=6
cible
May 10th, 2016, 23:50
31282
تاریخ سمت چپ صفحه هنوز میلادی اون باید چطور درست کرد ؟؟
wp-Ammar
May 12th, 2016, 10:50
با سلام ناحیه شمسی سازی شد
فقط برا مدیریت هم امکان شمسی سازی هست؟
drxox
May 12th, 2016, 17:45
با سلام، خیلی ممنون از شمسی ساز، آیا تاریخ ایمیل ها و ... همرو شمسی می کنه یا فقط برای بخش کاربری ؟ ممنون از زحمات شما
PersianDOT
May 17th, 2016, 21:28
تنها ناحیه کاربری شمسی شده.
negarnovin
May 17th, 2016, 21:52
سلام با تشکر از شماامکان داره بقیه جاهها هم شمسی بشهمشخص نیست کی کامل شمسی میشه؟
kavoshco
June 6th, 2016, 16:27
سلام ببخشید تاپیکو بالا میارم ، اما راهی برای شمسی کردن admin هم هست؟
zdesign
June 21st, 2016, 12:27
اگر بخواهیم در پنل مدیریت هم تاریخ ها شمسی شن که قاطی نکنیم باید چیکار کنیم؟
quest
June 25th, 2016, 18:17
درود
این بخش کاربری هست یا مدیریت؟
فرق می کنه با هم این دوتا؟
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب 3 پست بالا رو بده؟
1online.ir
June 26th, 2016, 13:07
درود
این بخش کاربری هست یا مدیریت؟
فرق می کنه با هم این دوتا؟
- - - Updated - - -
کسی نیست جواب 3 پست بالا رو بده؟
قالب و شمسی ساز برای بخش کاربری هست
PersianDOT
July 26th, 2016, 19:45
سلام با تشکر از شماامکان داره بقیه جاهها هم شمسی بشهمشخص نیست کی کامل شمسی میشه؟
اگر روی همین ماژول کار کنید میتوانید برای ادمین هم درستش کنید ولی نیاز به یکم دانش برنامه نویسی داره . دوستان اگر کسی آماده کرده باشه میتونه منتشر کنه همینجا یا در گیت هاب همین افزونه را توسعه بده.
hmydcm
August 16th, 2016, 17:34
نمایش ارور ها فعال شد. ارور مشاهده شده: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tehranth/public_html/clients/includes/hooks/jalalidate.php on line 40
و...
PersianDOT
September 3rd, 2016, 19:53
این warning هست و تا جایی که خاطرم هست میتونه نادیده گرفته بشه. ارورها که خاموش بشه نشون داده نمیشه.
webord
September 16th, 2016, 15:19
سلام
ممنون برای قالب
ولی چرا هم فایل شمسی ساز رو درون ریزی میکنم
م قالب رو اونجور که گفتید با تغییر نام استفاده میکنم همچنان تاریخ میلادی میمونه
اسم قالب رو به six-rtl تغییر دادم
شمسی ساز و هم در آدرس public_html/includes/hooks درون ریزی کردم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
ho2o2oo
October 6th, 2016, 10:26
با سلام
دوستان من می خوام تاریخ چاپی در بخش اخبار رو هم تغییر بدم نیاز دارم به راهنمایی برای تغییر کد کد فعلی که نمایش دهنده تاریخ انگلیسی هم هست رو در زیر ضمیمه کردم . تصویر نمونه رو هم ضمیمه کردم . ممنونم
سلام
اگه در configuration.php مقادیر زیر رو اضافه کنیم که خطاها رو نشون بده این متن رو در صفحه اوول پورتال بالای قالب داریم:(((
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 18
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 23
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 27
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 31
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 34
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 37
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 40
)))
توجه کنید که domain.com همون مسیر دامنه منه و برای شما ممکنه متفاوت باشه
در ضمن
whmcs 7.0
php 7
با تشکر
PersianDOT
November 13th, 2016, 12:17
سلام
اگه در configuration.php مقادیر زیر رو اضافه کنیم که خطاها رو نشون بده این متن رو در صفحه اوول پورتال بالای قالب داریم:(((
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain.com\includes\hooks\jalalidate.php on line 18
[/U][/I][/B]
بله. نباید در سیستمی که در حال کار هست نمایش خطاها فعال بشه. در ضمن این اسکریپت برای whmcs 6 نوشته شده و کارکردش روی ورژن 7 را شخصا تست نکردم.
دوستان گرامی توجه کنید که این اسکریپت سورس باز هست و در گیت هاب منتشر شده. انتظار من این است که اگر هم ایرادی مشاهده میشه خود دوستان دست به کار بشن و حلش کنند.
با تشکر از توجه شما.
speednet
November 13th, 2016, 17:32
بله. نباید در سیستمی که در حال کار هست نمایش خطاها فعال بشه. در ضمن این اسکریپت برای whmcs 6 نوشته شده و کارکردش روی ورژن 7 را شخصا تست نکردم.
دوستان گرامی توجه کنید که این اسکریپت سورس باز هست و در گیت هاب منتشر شده. انتظار من این است که اگر هم ایرادی مشاهده میشه خود دوستان دست به کار بشن و حلش کنند.
با تشکر از توجه شما.
سلام
قصد ندارین برای whmcs 7 هم ارائه بدین ؟
zirefi
January 2nd, 2017, 08:55
با اجازه جناب چاوشی (PersianDOT (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=15)) برای WHMCS ورژن 7.1.1 فایلشون بروز رسانی شد و درخواست هم برای ثبت آپدیت به گیت هابشون فرستاده شد ، در پروفایل خودم هم قرار دادم دوستان میتونند استفاده کنند :
لینک (https://github.com/sibche2013/whmcs-jalalidate) (https://github.com/sibche2013/whmcs-jalalidate)
--- در حال حاضر روی سایت خودم تست شده و نصب هستش ، در صورتی که به مشکلی برخوردین یا سوالی بود همینجا یا تلگرام و ... بپرسین تونستم پاسخ میدم .
*** نکات اضافی (قالب WHMCS Version 7.1.1):
برای تغییر تاریخ های اطلاعیه (اخبار) سایت هم میتونید این تغییرات رو اعمال کنید تا با تاریخ شمسی مشاهده کنید :
- خط 20 فایل announcements.tpl
بجای :
{"M jS"|date:$announcement.timestamp}
این رو بزارین :
{$announcement.timestamp}
- خط 20 homepage.tpl
بجای :
{$announcement.rawDate|date_format:"M jS"}
این رو بزارین :
{$announcement.rawDate}
- خط 13 viewannoincement.tpl
بجای :
{$timestamp|date_format:"%A, %B %e, %Y"}
این رو بزارین :
{jdate("j F Y",strtotime($timestamp|date_format:"%A, %B %e, %Y"))}
نکته*** ضمنا یک استایل هم در این بروز رسانی قرار گرفته که تاریخ های ثبت و ایجاد رو به رنگ آبی در میاره و تاریخ انقضا و سررسید و اینا رو هم به رنگ قرمز که از کلاس پیشفرض خود whmcs استفاده شده اما اگر خواستین رنگ مورد نظر خودتون رو داشته باشید میتونید استایل زیر رو در فایل استایل قالبتون قرار بدین و رنگ مورد نظرتون رو انتخاب و جایگزین کنید :
آموزش نصب و اسکرین شات از قسمت های فارسی شده نیز در github قرار گرفت .
alirezakhani
January 3rd, 2017, 13:12
ممنون دوست گرامی دستتون درد نکنه خیلی عالی بودش این فارسی سازی تیکت های من فارسی شدن
موفق و پیروز باشید
برای اولین بار شمسی ساز WHMCS به صورت کد باز و رایگان بدون نیاز به تغییر کد قالب منتشر شد.
ویژگی ها :
به صورت hook بدون نیاز به تغییر کد قالب
کد باز و قابل توسعه و قابل اعتماد
سازگار با نسخه 6 و جدیدتر
تاریخ دو حالته ، با تغییر زبان به غیر از فارسی ، تاریخ میلادی نمایش داده میشود. (اسم فایل زبان باید فارسی یا persian یا farsi باشد که به صورت پیش فرض همینگونه است)
نحوه نصب :
برای نصب این شمسی ساز فقط کافیست 2 فایل را در سایت خود کپی کنید . بشتر تاریخ ها بدون تغییر هیچ قالبی شمسی میشود. برای چند مورد دیگه از قالب پیشنهاد شده استفاده کنید یا این راهنما (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=164586&p=1509101&viewfull=1#post1509101) را مطالعه کنید.
قالب مناسب راست چین : لینک (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163296)
توسعه دهندگان گرامی در صورت تمایل به بهینه سازی و توسعه این اسکریپت میتوانی از طریق گیت هاب (https://github.com/EhsanCh/whmcs-jalalidate)اقدام فرمایید.
این محصول با انگیزه ی کمک به هم نوع به رایگان منتشر شده است. در صورتی که از این محصول استفاده کردید و مایل بودید چرخه ی کمک به هم نوع را حفظ کنید، میتوانید مبلغ مورد نظر خودتان را به نیازمند مورد نظر خود کمک کنید و همچنان در صورت تمایل در همین تاپیک ذکر کنید. برای مثال خیریه قمر بنی هاشم (http://www.kheirieh-banihashem.ir/general-sponsers/shomare-hesab-ha.html)
hamidghouli
January 8th, 2017, 14:13
دوست عزیز کارت عالی بود.
چند تا پیشنهاد داشتم که اگه اینها رو رفع کنی عای میشه: (در نظر گرفتن پیشنهادات و اعمال اونها توسط منتشر کننده های اصلی میتونه از بوجود اومدن ویرایش های متعدد و سردگمی سایر دوستان جلوگیری کنه)
اضافه کردن تاریخ شمسی در کنار میلادی، ایده بسیار عالیی بود ولی مشکل اینجاست که به دلیل طولانی شدن متن، نسخه موبایل بد نمایش داده میشه و اصلا قابل خوندن نیست. پیشنهادات (یکی از موارد به صلاحدید خودتون)
تاریخ میلادی به صورت tooltip نمایش داده شود - یعنی تاریخ فارسی درج شود و وقتی موس رفت روش، میلادی نمایان بشه.
از if استفاده کنید که در نسخه موبایل فقط تاریخ شمسی دیده شود.
تاریخ شمسی در یک خط و میلادی در خط زیرش
در قسمت ناحیه کاربری ، پیشنهاد میشه برای باکس اخبار تاریخ فارسی درج شود
در صفحه سرویس ها ، در قسمت خلاصه وضعیت مالی ، تاریخ های فارسی اضافه شود.
در قسمت تیکت ها ، قسمت اطلاعات تیکت، تاریخ ارسال و تاریخ بروز رسانی هم فارسی شود.
ممنون از توجه شما
zirefi
January 8th, 2017, 15:18
دوست عزیز کارت عالی بود.
چند تا پیشنهاد داشتم که اگه اینها رو رفع کنی عای میشه: (در نظر گرفتن پیشنهادات و اعمال اونها توسط منتشر کننده های اصلی میتونه از بوجود اومدن ویرایش های متعدد و سردگمی سایر دوستان جلوگیری کنه)
اضافه کردن تاریخ شمسی در کنار میلادی، ایده بسیار عالیی بود ولی مشکل اینجاست که به دلیل طولانی شدن متن، نسخه موبایل بد نمایش داده میشه و اصلا قابل خوندن نیست. پیشنهادات (یکی از موارد به صلاحدید خودتون)
تاریخ میلادی به صورت tooltip نمایش داده شود - یعنی تاریخ فارسی درج شود و وقتی موس رفت روش، میلادی نمایان بشه.
از if استفاده کنید که در نسخه موبایل فقط تاریخ شمسی دیده شود.
تاریخ شمسی در یک خط و میلادی در خط زیرش
در قسمت ناحیه کاربری ، پیشنهاد میشه برای باکس اخبار تاریخ فارسی درج شود
در صفحه سرویس ها ، در قسمت خلاصه وضعیت مالی ، تاریخ های فارسی اضافه شود.
در قسمت تیکت ها ، قسمت اطلاعات تیکت، تاریخ ارسال و تاریخ بروز رسانی هم فارسی شود.
ممنون از توجه شما
ممنون که نظرتون رو گفتین ، با نسخه موبایل خودم تست نکرده بودم ولی باشه وقت کنم یکی از اون سه مورد رو اعمال میکنم ، مورد سومش رو خودتونم با یه تگ br تو فایل هوک میتونید اوکی کنید
در مورد اون بخشایی هم که گفتین فارسی شه والا توی قالب اصلا این قسمت ها انگار وجود فیزیکی ندارن ، البته فک کنم تاریخ این بخشا با جاوا اسکریپ باشه یا کد کرده باشن ولی بازم اگر پیدا شد چشم اونا رو هم فارسی میکنم و
همینطور مهم ترین چیز اینه که در ایمیلای ارسالی تاریخ شمسی بشه که توی فاکتور پیوست ایمیل اینکار میشه ولی تو محتواشو هم اگه بشه عالی تر میشه
serverstar.ir
February 5th, 2018, 11:30
سلام
برای ورژن 7.4.1 جواب نمیده متاسفانه لطفا راهنمایی کنید
ho2o2oo
February 9th, 2018, 23:18
با سلام
برای نسخه 7.4.1 کار نمی کنه
در صورت امکان بررسی کنید . ممنونم
zirefi
February 10th, 2018, 20:05
با سلام
برای نسخه 7.4.1 کار نمی کنه
در صورت امکان بررسی کنید . ممنونم
سلام
در ورژن 7.4.2 در قسمت سرویس ها و محصولات و دامنه های من و اخبار بدون مشکل کار میکنه و فقط قسمت تیکت شمسیش کار نمیکنه که باید بررسی بشه
serverstar.ir
February 11th, 2018, 16:28
سلام
در ورژن 7.4.2 در قسمت سرویس ها و محصولات و دامنه های من و اخبار بدون مشکل کار میکنه و فقط قسمت تیکت شمسیش کار نمیکنه که باید بررسی بشه
درود اخبار کار نمیکنه
zirefi
February 11th, 2018, 23:48
درود اخبار کار نمیکنه
اگر طبق راهنمایی ، انجام بدین بدون مشکل کار خواهد کرد ، الان روی سایت خودم فعاله و قسمت اخبار شمسیه و همونطور که گفتم فقط قسمت تیکتا مشکل داره که باید بررسی بشه
farmanrava
March 15th, 2018, 02:47
سلام
درود
کار میکنه درسته ولی زمانی که تیکت به روز میشه تاریخ تمام تیکت ها به همان تاریخ به روز رسانی تغییر میکنه !
یعنی یک هفته قبل تیکت ایجاد بشه و بعد از یک هفته پاسخ داده بشه تاریخ ایجاد تیکت هم به همان تاریخ پاسخ تغییر میکنه