یکی از رفقای من ریستور سایت جوملاش رو به من سپرده من هم وردرپس کارم و نحوه ریستور جوملا رو بلد نیستم
لطفا منو راهنمایی کنید خیلی خیلی فوری هست
ارادتمند همه دوستانم
در صورت حل مشکل هزینه معقول پرداخت میشه
dertgtr
April 24th, 2016, 02:45
مشکلی که هست اینه که شرکت ارائه کننده با Akeeba بک آپ ارائه داده حالا چطوری باید این بک آپ رو ریستور کرد؟
فایل های زیپ رو در public_html ریختم حالا مونده دیتابیس
شرکت ارائه کننده بک آپ میگه جوملا رو نصب کن خودش دیتابیس رو میخونه ! آخه وقتی بک آپ دیتابیس ندادی چطور بخونه !
modiranhosting
April 24th, 2016, 09:10
مشکلی که هست اینه که شرکت ارائه کننده با Akeeba بک آپ ارائه داده حالا چطوری باید این بک آپ رو ریستور کرد؟
فایل های زیپ رو در public_html ریختم حالا مونده دیتابیس
شرکت ارائه کننده بک آپ میگه جوملا رو نصب کن خودش دیتابیس رو میخونه ! آخه وقتی بک آپ دیتابیس ندادی چطور بخونه !
فایل بکاپ رو با آکیبا با چه فرمتی خروجی گرفتید ؟
در صورتی که با فرمتی غیر از ZIP هست ، مثل JPA ابتدا باید با نرم افزار تحت ویندوز آکیبا تبدیل به ZIP کنید.
فایل زر رو در public_html آنزیپ کردم موقع نصب لینکی که بالا ارسال کردم رو در آدرس بار مرورگر نشون میده !
بعد از اکسترکت فایل htacsess رو پاک کنید و url رو مجدد تست کنید ، یه شماره تماس قرار بدین تا بهتر بتونم راهنمایتون کنم ، به صورت خصوصی ارسال بفرمائید.
Aria90
April 25th, 2016, 17:42
درود
ذقت کنید وقتی با اکیبا بک اپ میگیرید کل سایت همراه دیتابیس کپی میشه و موقع اکترکت دیتابیس هم منتقل میشه بنابرین نیازی به دیتابیس ندارید و فقط اکترکت و اجرا کنید و مراحل اکسترکت شدن و ویزارد اکیبا رو کامل کنید