سلام
این عکس رو ببینید اون حاشیه زرد رو که مشخص کردم
31026
هدف من ایجاد اون نوار حاشیه هست و اینکه ریسپانسیو شه
1- من با بوت استرپ ریسپانسیو میکنم اگه سایت ریسپانسیو نسازم خیلی راحته ... ولی اگه بخوام با بوت استرپ بسازم اذیتم میکنه لطفا کمک کنید پیشنهادتون چیه؟
2- میشه اون باکس رو بسازم ولی مثلا با سایز 900px بعد اجزای سایت (هدر و ساید بار و...) رو در اون با استفاده از col-lg و... ریسپانسیو کنم؟
alirezakiani
April 28th, 2016, 14:29
upppppppp
miladtnt
April 28th, 2016, 14:41
سوالتون نامفهومه... درضمن عکسشو نزارین ادرس صفحه رو بزارین ببینیم اصلا چی ب چیه
منظورتون از ریسپانسیو بودنش چیه یعنی باکس کوچیکتر شه؟ بیاد وسط ؟ چجور بشه
sepahanserver
April 28th, 2016, 14:48
درود
نه عکس و نه سوالتون گویا نیست ...!
T.Toosi
April 28th, 2016, 14:58
سلام، اگر قراره هیدر و ناوبار ها داخل باکس باشند همه را داخل یک container-fluid مادر قرار دهید، container-fluid صد در صد width صفحه را میگیرد سپس با row و col ها میتوانید طول ها را مشخص کنید و اجزا را داخل آن قرار دهید، اگر یک row با طول 900px میخواهید به این صورت استایل دهید : min-width:900px اما هیچ زمان عددی ثابت برای طول مشخص نکنید .
alirezakiani
April 29th, 2016, 19:41
دوستان اولا بابت تاخیر عذر میخوام
ثانیا اون عکسی رو که دادم ببینید ..
کل محتویات وبسایت (هدر ناوبار سایدر بار فوتر کانتنت ) داخل یک باکس قرار گرفته با یک باکس سفید و یک border خوب ، (قبل اینم بگم که داخل اون قالب از بوت استرپ استفاده نشده) .. سوالم اینه چطوری داخل بوت استرپ کل اجزامو داخل یک باکس بزارم ؟ و اون باکس هم ریسپانسیو باشه
miladtnt
April 29th, 2016, 20:27
ببینین شما نمیتونین از اونجایی ک دلتون میخواد شرو کنین
هر ساختمانی برا زدنش زیر بنا لازمه بعد درباره طبقه ها حرف بزنین:)
اصلا طرز سوالتون درست نیست
بخواید سه تا باکس کنار هم ریسپانسیو باشن از گرید بندی استفاده کنین بخواید برای باکس تو صفحه نمایشای مختلف css تایین کنین از کد @media استفاده کنن
توصیه میکنم به سایت w3schools.com برید و با کلیات بوت استرپ اشنا بشید یه اموزش مفید براتون داره
alirezakiani
April 29th, 2016, 20:43
دوست عزیز شما مثل اینکه سوال بنده رو متوجه نشدید
میخوام کل عناصر صفحم مثل عکس بالا توی یک باکس کلی باشه
miladtnt
April 29th, 2016, 21:00
عکستونو خیلی بد کشیدید حالا متوجه شدم چی میگید
یه کد css ساده برای body :
body {
Padding:30px;background-color:red
}
خوبه؟
میتونین این کد رو برا یه div بزارین نه body
xwoman2
April 29th, 2016, 21:11
دوست عزیز یه دایو بذارید و بسته به نیاز از کلاس container یا container-fluid
استفاده کنید.بعد به صورت دستی هم داخل css بهش استایل مورد نظر رو بدین.
مسلما نیازی نیست که بگم نباید داخل بوت استرپ width تعریف کنید.
alirezakiani
April 29th, 2016, 21:24
دوست عزیز خودم سوادشو داشتم و قبلا روش های مختلفی رو امتحان کردم و جواب نداده هر کدومشون به مشکل داره
فکر کنم اصلا بوت استرپ همچین امکانی نداره داره؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز خودم سوادشو داشتم و قبلا روش های مختلفی رو امتحان کردم و جواب نداده هر کدومشون به مشکل داره
- - - Updated - - -
xwoman2
April 29th, 2016, 21:27
عزیز بنده جسارت نکردم
ببینید چیزی که بنده متوجه شدم ینه که شما میخواید یه دایو بزرگ داشته باشید و بقیه اجزا داخل این باشن و به صورت ریسپانسیو هم باشه.
اینو ببینید شایدم من درست منظور شما رو نفهمیده باشم
دوست عزیز یه دایو بذارید و بسته به نیاز از کلاس container یا container-fluid
استفاده کنید.بعد به صورت دستی هم داخل css بهش استایل مورد نظر رو بدین.
مسلما نیازی نیست که بگم نباید داخل بوت استرپ width تعریف کنید.
من میخوام یه دایو کلی داشته باشم با عرض ۹۰۰۰px و طول ۱۵۰۰px بعد داخل اون دایو سایت رو بسازم ایا ممکنه یا نه؟
xwoman2
April 29th, 2016, 21:32
من میخوام یه دایو کلی داشته باشم با عرض ۹۰۰۰px و طول ۱۵۰۰px بعد داخل اون دایو سایت رو بسازم ایا ممکنه یا نه؟
دوست من طولش رو میتونید تعیین کنید اما عرضش رو نه.دیگه اگر قرار باشه عرض تعریف کنیم که پس ریسپانسیو چیه این وسط.ببینید شما فقط در صورتی مجاز هستین عرض تعریف کنید که عرض مورد نظر شما از عرض ستون هایی که گذاشتین بیشتر نشه.یعنی مثلا نمیشه بذارید col-md-6 بعد عرض رو بدین 1000 مثلا.نمیشه که.
alirezakiani
April 29th, 2016, 21:32
نه دوست عزیز اختیار دارید منظورم با شما نبود !
اتفاقا شما منظور من رو درک کردید رک و پوس کنده بالا عرض کردم میخوام یه دایو با طول 1500px و عرض 1000px داشته باشم و داخل سایت رو طراحی کنم (ریسپانسیو) آیا میشه؟
xwoman2
April 29th, 2016, 21:36
نه دوست عزیز اختیار دارید منظورم با شما نبود !
اتفاقا شما منظور من رو درک کردید رک و پوس کنده بالا عرض کردم میخوام یه دایو با طول 1500px و عرض 1000px داشته باشم و داخل سایت رو طراحی کنم (ریسپانسیو) آیا میشه؟
اینجور دقیق که شما می خواید نه نمیشه.شما اگر مثلا توی تبلت که عرضش 700 هست عرض رو بذارید 1000 اون وقت اسکرول افقی میخوره سایتتون و دیگه ریسپانسیو نیست.
alirezakiani
April 29th, 2016, 21:36
دوست من طولش رو میتونید تعیین کنید اما عرضش رو نه.دیگه اگر قرار باشه عرض تعریف کنیم که پس ریسپانسیو چیه این وسط.ببینید شما فقط در صورتی مجاز هستین عرض تعریف کنید که عرض مورد نظر شما از عرض ستون هایی که گذاشتین بیشتر نشه.یعنی مثلا نمیشه بذارید col-md-6 بعد عرض رو بدین 1000 مثلا.نمیشه که.
این سایت رو ببینید http://www.demo31.2s-vitrin.ir/ اینا تمام اجزای سایت رو داخل یک دایو قرار دادن اون دایو هم ریسپانسیو هست ، آیا میتونم دقیقا همچین کاری با بوت استرپ انجام بدم یا نه؟
xwoman2
April 29th, 2016, 21:39
این سایت رو ببینید http://www.demo31.2s-vitrin.ir/ اینا تمام اجزای سایت رو داخل یک دایو قرار دادن اون دایو هم ریسپانسیو هست ، آیا میتونم دقیقا همچین کاری با بوت استرپ انجام بدم یا نه؟
آره میشه.همچین چیزی میشه ایجاد کرد.ولی اندازه های دقیقی که میفرمایید نمیشه.چون بسته به اندازه ی عرض دیوایس مورد نظر سایت واکنش نشون میده از خودش
اینجا دایو کلی رو از کلاس container استفاده کنید.همچنین میتونید برای سایز های خیلی بزرگ از @media استفاده کنید و عرض مورد نظر رو محدود تر کنید.
alirezakiani
April 29th, 2016, 21:45
من همچین چیزی میخوام کارمم گیره شما چه ایده ای دارید چیکار کنم
xwoman2
April 29th, 2016, 21:50
من همچین چیزی میخوام کارمم گیره شما چه ایده ای دارید چیکار کنم
دوست من گفتم که از کلاس container استفاده کنید برای دایو اصلی.به صورت خودکار چیزی حدود 90 درصد عرض رو در نظر میگیره و از کناره ها فاصله میگیره.بقیشم با ستون بندی ریسپانسیو کنید.
فقط چون میخواید یه مقداری شخصی سازی کنید حتما نیاز دارید که تغییرات دلخواه رو داحل یک فایل css به صورت دستی اعمال کنید.
miladtnt
April 29th, 2016, 22:14
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
تو سایتی که دادید دقت کنین اگه به صفحه نمایش های کوچیکتر اصلا اون باکس نیست !
تو ریسپانسیو میشه عرض تایید کرد ! چرا نشه ! یکم یه چیزایی که گفتم دقت میکردید متوجه میشدید اصلا نیازی به بوت استرپ نیست !
حرفه ای ترین روش بود اینایی که بهتون گفتم ! منتها متوجه نشدید ! مشکلی نیست راهنمایی نمیکنیم ! ادامه بدید موفق باشید
xwoman2
April 29th, 2016, 22:30
در ریسپانسیو میشه عرض تعیین کرد اما در بوت استرپ کار اشتباهی هست تعیین عرض
525214
April 30th, 2016, 04:15
سلام
با مراجعه به لینک زیر میتونید بوت استرپ رو شخصی سازی کرده و مجددا کامپایل و دانلود کنید؛
http://getbootstrap.com/customize/
عرض کلاس .container رو طبق نیاز خودتون تغییر بدید و بدون مشکل استفاده کنید. البته برای تغییر اندازه حواستون به استاندارد اندازه صفحه در دسکتاپ و تبلت و موبایل باشه.