ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک ! مشکل در تمدید دامین دات آی آر

alisc
October 29th, 2010, 18:58
سلام خسته نباشید

امروز خواستم یک دامین رو تمدید کنم ، رابط مالیش رو عوض کردم و شناسه خودم گذاشتم ، بعد هم حواسم نبود درخواست تمدید را زدم و دامنه در سبد خرید اضافه شد ( که انگار نباید روی درخواست تمدید کلیک می کردم )

حالا الان هندل من به عنوان رابط مالی انتخاب شده ، اما داخل هندل من نمیشه کاری کرد ! یعنی دامین داخل سبد خرید من نیست که پرداختش کنم !!!!!!

داخل هندل طرف هم ، وقتی روی انصراف از درخواست کلیک می کنم ، میگه اگر " انصراف " رو بزنید ، این دامین به صورت Random آزاد می شود .

چی کارش کنم ؟
چه جوری تمدیدش کنم ؟

لطفا کمک کنید .

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

مدیران لطفا تاپیک رو حذف کنند .

درست شد : باید از داخل پنل خودم هم درخواست تمدید اون دامین رو میدادم .

1eng.ir
October 29th, 2010, 19:17
باید از داخل پنل خودم هم درخواست تمدید اون دامین رو میدادم
این "هم" اضافیه ;)
هر کی درخواست میده خودشم میتونه پرداخت کنه! / پس فقط شما باید درخواست بدید، مشتریتون نیاز نیست درخواست بده :)

f.etemadian
October 30th, 2010, 11:32
الان این دامنه دسته کیه؟ با قواینیه جدید فیزیک نظری کسی هکه دامنه دستش هست می تونه تمدید کنه.
اما برای انصراف تمدید باید برید تو سبد خرید و انصراف رو از اونجا بزنید تا حذف شه.

B2C
November 3rd, 2010, 16:06
اگه مدت اعتبار دامین تموم نشده باشه تا صاحب دامنه سند درخواست حذف و هزینه حذف دامین نده دامین حذف نمیشه.