توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آپلود در وردپرس ( لطفا کمک کنید )
akisar
April 23rd, 2016, 11:46
با سلام و احترام خدمت اساتید
چند روزیست که آپلود تصاویر در وردپرس اصلا انجام نمیگیره و همش ارور http میده که اصلا نمیدونم مشکل از کجاست .
چند روزه درگیر هستم اما هنوز درست نشده .
البته اینم بگم نه تنها با آپلود فایل در رسانه وردپرس مشکل داره بلکه حتی وقتی افزونه ای میخوای اضافه کنم وقتی خط اول یعنی گشودن رو مینویسه یهو صفحه The connection was reset میاد .
بروزرسانی رو هم نمیذاره انجام بدم و همین که خط اول میاد همین قطع میشه .
لطفا اگر میتونید کمک بفرمایید .
payamkutah
April 23rd, 2016, 11:48
نمیتونید مستقیم تو هاستتون آپلود کنید؟
gharibion
April 23rd, 2016, 11:55
با سلام و احترام خدمت اساتید
چند روزیست که آپلود تصاویر در وردپرس اصلا انجام نمیگیره و همش ارور http میده که اصلا نمیدونم مشکل از کجاست .
چند روزه درگیر هستم اما هنوز درست نشده .
البته اینم بگم نه تنها با آپلود فایل در رسانه وردپرس مشکل داره بلکه حتی وقتی افزونه ای میخوای اضافه کنم وقتی خط اول یعنی گشودن رو مینویسه یهو صفحه The connection was reset میاد .
بروزرسانی رو هم نمیذاره انجام بدم و همین که خط اول میاد همین قطع میشه .
لطفا اگر میتونید کمک بفرمایید .
وارد کنترل پنل هاست خود شده و بررسی کنید که فضای دیسک پر شده نباشد .
akisar
April 23rd, 2016, 11:58
نمیتونید مستقیم تو هاستتون آپلود کنید؟
lمستقیم در هاست آپلود میشن . اتفاقا هاست دانلود هم دارم و هاست دانلود هم آپلود میشه و مشکلی نداره . اما از طریق وردپرس هیچی آپلود نمیشه . نه رسانه نه افزونه و نه حتی اجازه بروزرسانی .
وارد کنترل پنل هاست خود شده و بررسی کنید که فضای دیسک پر شده نباشد .
چک کردک فضا موجوده و مشکلی نداره .
MihanTech
April 23rd, 2016, 12:16
سلام
دیباگ رو روشن کنید و ببینید چه خطایی میگیرید .
همجنین توجه داشته باشید که هاست دانلود محدودیت های زیادی داره و صرفا باید جهت میزبانی فایل ازش استفاده بشه .
akisar
April 23rd, 2016, 12:50
اروری که برای آپلود میده :
Call to undefined function wp_using_ext_object_cache() in /home/avalihai/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/sitemaps/class-sitemaps-cache-validator.php on line 129
MihanTech
April 23rd, 2016, 13:03
همونطور که میبنیید مشکل از افزونه سئو هست .
بکاپ بگیرید
افزونه حذف کنید و از مخزن خود وردپرس مجدد افزونه رو نصب بفرمایید .
قبلش مطمئن بشید فقط همین خطا هست و با برطرف کردن این خطای دیگه ای وجود نداره .
akisar
April 23rd, 2016, 17:12
افزونه سسئو رو حذف کردم و مشکل ارور http حل شد اما حالا رسانه ها رو اپلود نمیکنه و ارور مینویسه برقراری ارتباطات با سرور FTP ممکن نشد .
شرکت هاست دانلود میگه به ما مربوط نیست و شرکت هاستینگ اصلی هم میگه به ما مربوط نیست .
مشکل از چیه ؟
PersianSkyTeam
April 23rd, 2016, 17:16
با سلام
دوست عزیز احتمالا مشکل آپلود نشدن فایل در بخش رسانه های وردپرس به دلیل نامعتبر بودن فایل style.css هست.
اگر این فایل رو دستکاری کرده باشید امکان به وجود اومدن این مشکل هست.
شما یک بار دیگه فایل Style.css قالب خودتون رو اپلود کنید و نتیجه رو ببینید
akisar
April 23rd, 2016, 17:28
با سلام
دوست عزیز احتمالا مشکل آپلود نشدن فایل در بخش رسانه های وردپرس به دلیل نامعتبر بودن فایل style.css هست.
اگر این فایل رو دستکاری کرده باشید امکان به وجود اومدن این مشکل هست.
شما یک بار دیگه فایل Style.css قالب خودتون رو اپلود کنید و نتیجه رو ببینید
سلام
استایل رو حذف و دوباره آپلود کردم اما مشکل حل نشد .
ببینید افزونه واسط ارور میده که در اتصال ftp مشکل داره .
hphp
April 23rd, 2016, 18:56
فایل wp-config رو باز کنید وبه اخر ش این کد رو اضافه کنید
باز هم نشد .
در افزونه upload to ftp که برای اتصال وردپرس به هاست دانلود هست مقادیر رو وارد کردم و میزنم ارور میده که FTP connect error dl.avaliha.ir : 21 .