ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب وردپرس

delta
April 22nd, 2016, 21:12
سلام خدمت دوستان..اقا یک سایت زدیم تا قالب و.. اماده بشه خواستم یک قالب معمولی فعلا روش بندازم..تمام نت رو گشتم.یا لینکها مشکل داشت.یا با نسخه جدید وردپرس مشکل داشت.یا پولی بودند یا از این سایتهای اسکریپتی که هزار تا تروجان توش گذاشتند....کسی قالب درست و رایگان نداره یک چند تایی معرفی کنه؟ موضوع سایت دانلود هست..

...مرسی

Majiiid
April 22nd, 2016, 21:41
سلام
موضوع سایت چی هست,قالب برای چه زمینه ای میخواین؟

J0k3R
April 22nd, 2016, 21:44
اگر برای سایتی که در امضاتون هست بهترین قالب به نظر بنده صحیفه هست . فکر کنم رایگانش هم باشه سرچ کنید !

delta
April 22nd, 2016, 21:55
سلام
موضوع سایت چی هست,قالب برای چه زمینه ای میخواین؟
سایت دانلود هست..مثل میهن دانلودی اسان دانلودی اینبا باشه...گفتم یک هفته ای سر کنم تا مال ما اماده بشه..

اگر برای سایتی که در امضاتون هست بهترین قالب به نظر بنده صحیفه هست . فکر کنم رایگانش هم باشه سرچ کنید !
قربونت صحیفه خبری هست من برای دانلود میخوام..مرسی

Majiiid
April 22nd, 2016, 22:09
قالب دانلودی فقط قالب موزیک و فیلم دارم

AHF-victory
April 22nd, 2016, 22:51
سلام.برای خرید اگر خواستید 90% سایت راست چین و سایت های دیگه موجود هست....

payamkutah
April 22nd, 2016, 22:53
سلام
سایت hamyarwp.com قالب های متنوع و خوبی دارد هم پولی و هم رایگان

J0k3R
April 23rd, 2016, 09:26
سایت دانلود هست..مثل میهن دانلودی اسان دانلودی اینبا باشه...گفتم یک هفته ای سر کنم تا مال ما اماده بشه..

قربونت صحیفه خبری هست من برای دانلود میخوام..مرسی

برای دانلود هم میشه ازش استفاده کرد ! پنل مدیریت داره و راحت میشه به شکل سایت دانلود ازش استفاده کرد!

gharibion
April 23rd, 2016, 09:51
قالب های همیار وردپرس مناسب می باشند.

delta
April 23rd, 2016, 13:35
عزیزان من هم واژه گوگل سرچ رو بلدم به خدا..به همیار وردپرس و بیگ تم و فرش و هزارتای دیگر که گوگل گفته رفتم دیدم..حتی سایتهای اسکریپتی هم رفتم..گفتم که گشتم نبود درست و حسابی...اگر قالب سراغ دارید لینکشو بدید نه اینکه بگید فلانی خوبه فلانی بده!!

J0k3R
April 23rd, 2016, 13:46
من قالب خوبی رو بهتون معرفی کردم ! ولی بهتره به هزینه اندک یه قالب تهیه کنید !
http://marketwp.ir/
http://www.rtl-theme.com/

IrIsT
April 23rd, 2016, 13:59
سدام
چندین قالل است کا نیاط به ادیت دارید.بایید هارد اکسترنالامو یگردم.داخلش هست
اگه خوی یود بهتون میدم.یا طوری بود کا بشه واسه دانلود استفاوا کرد میدم
قالب ها هم اکثرا مودین و خریداری شده.من کا مول ندودم و نمیدم.هر قالبو میخوام میزنم
لمل اینو اگعه پاک نشه باتون نشون میدم.هرکرومو خواستید بگین
ففلا قردا امتحانی ددرم که به سرنوشتم مریوطه
شد ومشب نشد هرچه زووتر میرسونم اگع گیر نیاوردین

delta
April 23rd, 2016, 14:11
من قالب خوبی رو بهتون معرفی کردم ! ولی بهتره به هزینه اندک یه قالب تهیه کنید !
http://marketwp.ir/
http://www.rtl-theme.com/
عزیز ممنون.منتهی اول پست نوشتم که برای یک هفته ای میخوام تا قالب ما اماده بشه!! قبلا هزینه کردم..الان یک قالب معمولی میخوام تا کارم رو راه بندازه فعلا..قالبهای پیشفرض وردپرس فاجعه هستند.نمیشه ازش استفاده کرد..مال نسخه 3 خوب بود اما الان مال این جدیدا خیلی افتضاحه..

سدام
چندین قالل است کا نیاط به ادیت دارید.بایید هارد اکسترنالامو یگردم.داخلش هست
اگه خوی یود بهتون میدم.یا طوری بود کا بشه واسه دانلود استفاوا کرد میدم
قالب ها هم اکثرا مودین و خریداری شده.من کا مول ندودم و نمیدم.هر قالبو میخوام میزنم
لمل اینو اگعه پاک نشه باتون نشون میدم.هرکرومو خواستید بگین
ففلا قردا امتحانی ددرم که به سرنوشتم مریوطه
شد ومشب نشد هرچه زووتر میرسونم اگع گیر نیاوردین
قربونت من که نفهمیدم چی گفتی ولی بازم دمت گرم :-|

IrIsT
April 23rd, 2016, 14:16
درود.
بخاطر مشغله ذهنی و کار زیاد و امتحان فردا و پسفردا و .... فوری نوشتم.ببخشید اگع گنگ بود
در کل اگه صیر کنید تا فردا شب ببینم چیز خوب پیدا میکنم بدم یا نه
انشالله دوستان بذارن.حل نشد فردا انشالله اگع بودیم،میذارم

SaeedFazlollahzadeh
April 23rd, 2016, 15:10
قالب Hueman خوبه به نظرم چون یه چن مدت باهاش کار کردم و یه سایت نسبتا مطرح هم در زمینه ی نجوم داره ازش استفاده میکنه

delta
April 23rd, 2016, 18:41
قالب Hueman خوبه به نظرم چون یه چن مدت باهاش کار کردم و یه سایت نسبتا مطرح هم در زمینه ی نجوم داره ازش استفاده میکنه

ممنون از شما.همانطور که گفتم موضوع سایت دانلود هست.باید تو هر مطلب عکسی که گذاشته میشه سایز ازاد باشه.این قالب شما عکسها رو محدود به یک سایز مستطیل میکنه

SaeedFazlollahzadeh
April 23rd, 2016, 18:46
ممنون از شما.همانطور که گفتم موضوع سایت دانلود هست.باید تو هر مطلب عکسی که گذاشته میشه سایز ازاد باشه.این قالب شما عکسها رو محدود به یک سایز مستطیل میکنه
عجیبه این حرف تون!
پس قالب "مجاز" رو دانلود کنید که عکس رو در ابعاد اصلی خودش در سایت نشون میده و هیچ resizeی در کار نیست

delta
April 23rd, 2016, 19:35
عجیبه این حرف تون!
پس قالب "مجاز" رو دانلود کنید که عکس رو در ابعاد اصلی خودش در سایت نشون میده و هیچ resizeی در کار نیست

میشه لینک دانلودشو بدی؟

SaeedFazlollahzadeh
April 23rd, 2016, 19:38
میشه لینک دانلودشو بدی؟
خیلی خیلی عذر میخوام از بابت ناقص نوشتن نام قالب!
"پاپ مجاز" نام قالب قالب بود که مجددا عذر میخوام
http://www.20script.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%D9%BE-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2/
فقط به افزونه های مورد نیازش دقت کنید

delta
April 23rd, 2016, 21:27
داداش ممنون.جواب میده ..