ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***مشکل در سرور***

Nymphetamine
April 22nd, 2016, 18:53
سلام من سرور لینوکس دارم و پنل دایرکت ادمین روش هست. بعد از اینکه نام یوزر ادمینو عوض کردم سایت که با وردپرس هست،فقط متن نمایش داده میشد و گرافیک سایت بالا نمیومد. وردپرسو پاک کردم و اومدم دوباره نصب کنم تو صفحه اولیه نصب وردپرس هم شکل گرافیکی وردپرسو نشون نمیده. همینجور خواستم رپیدلیپ نصب کنم صفحه تنضیماتش فقط متنو نشون میده و گرافیکشو نشون نمیده.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل سرور از کجاست. عکس فرستادم

31020

31019

SarirHost
April 22nd, 2016, 19:27
آیا نام کاربر ادمین دایرکت را تغییر دادید؟ می توانید نام آن را دوباره به حالت پیش فرض برگردانده و مراحل را تکرار کنید. همانا نام کاربر نباید تاثیری در توابع سرور داشته باشد مگر اینکه تنظیماتی رو در حین تعییرات دستکاری کرده باشید. گاهی اوقات نیاز به بازسازی سرویس دهنده های پی اچ پی و یا دیتابیس خواهید داشت و یا حتی ریبوت نمودن سرور.

Nymphetamine
April 22nd, 2016, 19:37
آیا نام کاربر ادمین دایرکت را تغییر دادید؟ می توانید نام آن را دوباره به حالت پیش فرض برگردانده و مراحل را تکرار کنید. همانا نام کاربر نباید تاثیری در توابع سرور داشته باشد مگر اینکه تنظیماتی رو در حین تعییرات دستکاری کرده باشید. گاهی اوقات نیاز به بازسازی سرویس دهنده های پی اچ پی و یا دیتابیس خواهید داشت و یا حتی ریبوت نمودن سرور.

بله دایرکت ادمینو عوض کردم از تو ssh تغییر دادم ولی دیگه چیزیو تغییر ندادم. "بازسازی سرویس دهنده های پی اچ پی و یا دیتابیس" منظورتون ریستارت کردن سرویسه php و mysql?

IrIsT
April 22nd, 2016, 19:50
سلام و درود.
نام کاربر رو به حالت اول برگردونید.ببینید درست میشه یا نه.
قبل از اینکه این کارو بکنید,الان که لود نمیشه,لاگ چی انداخته؟لاگ رو بذارید ببینیم چی شده.مشخ میشه
اگه نتونستید درست کنید همون یوزر جدید رو دوباره تغییر بدین.

mr_matador
April 22nd, 2016, 19:52
مشکلو من داشتم
میسکیول و phpدوباره تنظیم کنید همون دیتابیس رو

Nymphetamine
April 22nd, 2016, 20:02
مشکلو من داشتم
میسکیول و phpدوباره تنظیم کنید همون دیتابیس رو

عزیز ببخشید تنظیمشون از تو ssh یا دایرکت ادمینه؟

Nymphetamine
April 23rd, 2016, 00:36
نام ادمینو برگردوندم درست شد. راهی نداره که بشه نام ادمینو عوض کرد ولی به مشکل نخوره سرور

mr_matador
April 23rd, 2016, 00:40
چرا بود
دستوراتشو پیدا کردم می گم

ourweb
April 23rd, 2016, 00:41
بخاطر دایرکتوری های هست که با نام کاربری قدیمی فعال بوده همچنین در دیتابیس هم باید ادیت کنید دایرکتوری ها رو.

Nymphetamine
April 23rd, 2016, 13:17
چجوری میشه خطا 503 رفع کرد؟

8110829
April 23rd, 2016, 14:06

درود دوست عزیز برای رفع 503 به هاستتون رفته و قسمتMySQL Databases رفته و از قسمت Repair DB پایگاه داده سایتتون رو انتخاب کنید . بعد دکمه Repair DB را فشار بده .. تمام

IrIsT
April 23rd, 2016, 14:13

سلام
طبق قوانین سایت،هر سوال در تاپیک جداگانه باید مطرح شه.مدیران حساس هستند روی قوانین

روشی که دوست عزیزمون گقتم و repier کردن و اپتیمایز کررن،اگه درست نشد،باید کانفیگ mysql رو یک نگاه بندازید
اگر گاهی اوقات این میغام رو میده،میشه گفت از تعداد کانکشن های سایت هم هستش که از سرور باید درست شه
موفق باشید