توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد شماره و پنل پیامک
aliff
April 22nd, 2016, 16:12
سلام
دوستان یک سوال در مورد خرید پنل پیامک و شماره داشتم
می خواستم بدونم اگر من از یه سایتی یه شماره پیامک بخرم آیا این شماره برای همیشه به نام من هست
آخه سایت های مختلف شماره همراه با پنل می فروشند آیا اینا نمایندگی هستن؟
مثلا اگر دامنه .ir میخریم حالا از هر نماینده ای اما در سایت nic.ir یه پنل داریم و میدونیم تا زمانی که دامنه رو تمدید کنیم ان شاءالله دامنه برای ماست
اما در مورد این شماره ها اطلاعاتی ندارم ممنون میشم کمک کنید
gharibion
April 22nd, 2016, 16:19
بستگی به قوانین اون مجموعه داره. در بعضی از سیستم های پیامکی شماره ها به صورت مدت دار واگذار می شوند همانند دامنه که یک ساله یا پنج ساله واگذار می گردد.
payamkutah
April 22nd, 2016, 16:21
سلام
بله در اکثر سامانه ها شماره ها به نام خودتون ثبت میشه - یعنی خط خریداری شده در اپراتور نیز به اسم شما ثبت خواهد شد.
aliff
April 22nd, 2016, 16:37
ممنون
1- میشه لطفا کنید اپراتور های اصلی رو معرفی کنید
2- آیا میشه از اپراتور ها به صورت مستقیم فقط خط بخریم
آخه الان هر نمایندگی یه پنل هم می دهد مثلا من از اپراتور خط بخرم بعد مستقیم به سایت خودم متصل کنم
البته من اطلاعات دقیق ندارم برای همین بیشتر نگاهم به این خط ها مثل نگاه به دامنه هست
مثلا من یه دامنه می خرم و سایت رو خودم راه اندازی می کنم
در کل اگر اطلاعات جامعی در مورد این خط ها بفرمایید ممنون میشم
tatnet
April 22nd, 2016, 16:46
سلام
می خواستم بدونم اگر من از یه سایتی یه شماره پیامک بخرم آیا این شماره برای همیشه به نام من هست
مثلا اگر دامنه .ir میخریم حالا از هر نماینده ای اما در سایت nic.ir یه پنل داریم و میدونیم تا زمانی که دامنه رو تمدید کنیم ان شاءالله دامنه برای ماست
با سلام
دوست عزیر بله تا زمانی که اپراتور هزینه تمدید دریافت نمیکند هزینه تمدید برای شماره اختصاصی درایفت نمی شود و اگر هم به محض اینکه هزینه تمدید اپراتور گرفت با پرداخت هزینه تمدید شماره اختصاصی برای شما خواهد بود مثل دامنه
میتوانید پنل با 4 خط اختصاصی رایگان بدون هزینه تمدید دریافت کنید
www.tatnet.org (http://www.tatnet.org)
ساولات خود را از طریق یاهو ایدی tatpayamak
یا تلگرام 09376689175 یا http://telegram.me/TatNet
میتوانید بپرسید
- - - Updated - - -
ممنون
1- میشه لطفا کنید اپراتور های اصلی رو معرفی کنید
2- آیا میشه از اپراتور ها به صورت مستقیم فقط خط بخریم
آخه الان هر نمایندگی یه پنل هم می دهد مثلا من از اپراتور خط بخرم بعد مستقیم به سایت خودم متصل کنم
البته من اطلاعات دقیق ندارم برای همین بیشتر نگاهم به این خط ها مثل نگاه به دامنه هست
مثلا من یه دامنه می خرم و سایت رو خودم راه اندازی می کنم
در کل اگر اطلاعات جامعی در مورد این خط ها بفرمایید ممنون میشم
خرید خط از اپراتور به صورت مستقیم آنقدر هزینش برای شما بالا خواهد بود که صرفه اقتصادی ندارد
خط اختصاصی ثبت شده توسط ما هم به نام شما می باشد
aliff
April 22nd, 2016, 17:31
ممنون دوست گرامی
1- فرق بین خطوط
1000
3000
5000
021
در چیست؟ کدام بهتر هست
2- اگر من یه خط بخرم ایا کسی که برایم پیامک ارسال می کنه باید بنده هم پول بدهم یا دریافت پیامک کاملا رایگان هست؟
3- اگر بخواهم مثلا در سایتم کاربری که ثبت نام کرد بعد جهت فعال سازی نام کاربری اش با خطی که موقع ثبت نام در سایت وارد کرده یه شماره ارسال کنه تا نام کاربری اش فعال بشه
امکان اتصال پنل به سایتم وجود دارد؟ آیا هزینه دارد؟
milad6782
April 22nd, 2016, 18:08
با سلام
از asakserver.com بهتون پیشنهاد میدم
شماره تماس مشاوره رایگان ما
برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید
۰۹۲۱۵۳۰۳۶۳۸
خطوط ماداالعمر
دمو :
sms.asakserver.com
نام کاربری :
demo
پسورد:
demo
payamkutah
April 22nd, 2016, 18:19
ممنون دوست گرامی
1- فرق بین خطوط
1000
3000
5000
021
در چیست؟ کدام بهتر هست
2- اگر من یه خط بخرم ایا کسی که برایم پیامک ارسال می کنه باید بنده هم پول بدهم یا دریافت پیامک کاملا رایگان هست؟
3- اگر بخواهم مثلا در سایتم کاربری که ثبت نام کرد بعد جهت فعال سازی نام کاربری اش با خطی که موقع ثبت نام در سایت وارد کرده یه شماره ارسال کنه تا نام کاربری اش فعال بشه
امکان اتصال پنل به سایتم وجود دارد؟ آیا هزینه دارد؟
سرشماره های اشاره شده فقط فرقی که دارند کیفیت ارسال فرق دارند که در بعضی اپراتور ها کیفیت ارسال و گزارش بهتر است و در برخی اپراتور ها نه.
2-دریافت پیامک در سامانه ها رایگان است .
3-این نوع پیام ها معمولا بصورت سیستمی انجام میشود و شماره ای که در سامانه ثبت شده پیام کاربر شما را دریافتمیکند.
الان دیگه این سیستم کم کم داره حذف میشه چون کاربر بدون اینکه این کار رو بکنه سامانه شما رو ترک میکنه .
اگر به دنبال نمایندگی پیامک هستید در خدمتتون هستیم.
تعرفه 93 ریال رایگان
تعرفه 86 ریال با 200 هزار تومان
تمامی امکانات فعال
2 عدد خط عمومی خدماتی (ارسال به بلک لیست)
7 خط عمومی از تمامی اپراتور
ایجاد بی نهایت نمایندگی و کاربری
www.payamkutah.com
saeedj
April 22nd, 2016, 23:50
سلام
مسئوليت ارسالهاي شماره با شماست ولي مديريت و صاحب امتياز واقعي نماينده اي هست ك آن خط را از طريق ايشان خريده ايد. يعني شما نميتوانيد شماره را ب پنل يك سامانه ديگر انتقال دهيد مگر اينكه مدير سامانه قبلي اين اجازه را بدهد!