PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی بعلاوه کانفیگ مورد نیاز یک هاست

myyor
April 22nd, 2016, 05:53
سلام
شرکت و ااشخاصی که حداقل دو سال سابقه کار بدون عوض کردن نام و دامنه دارند لطفا افر بدن

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم (برای کم بازدید هم نشد هاست دارم مهم و ملاک سایت پربازدید هست)
سایت بنده سی پی یو فقط مصرف داره و بقیه چیزاش خوبه

سیپ ی یو 4 کور نیازمندیم که حداقل نصف هر کورد اختصاصی تعلق بگیره بهمون
رم هم 4 گیگ نیازمندیم
فضا هم من کلا 20 گیگ نیاز دارم حتما هم میخام اس اس دی با باشه و هارد رید باشه و همینطور فضای بکاپ هم بهم بده انداره 20 گیگ و استفاده از نرم افزار بک اپ خودکار که بتونم مثلا هر 12 ساعت بکاپ خودکار بگیره (الیته بنده 20 گیگ بیشتر نیاز ندارم اما خود نرم افزارها و موارد کانفیگ و ... هم نمیدونم چقدر حجم نیاز دارن اونم لحاظ بشه من 20 گیگ کامل بعد کلیه کانفیگها و ملزومات مفید لازم دارم حتما اس اس دی و رید باشه دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
و اما کانفیگ (تمام موارد مث کنترل پنل وب سرور و .... قانونی لایسنس دار قابل اپدیت شدن باشه)
کانفیگ رو در حد معمول مث هاستینگها که هاستدهی میکنن و کلود لینوکس میدن لازم داریم و خب چون مهمه کانفیگ در منابع سرور سرعت و لود میخواهیم خوب و اساسی باشه(شخص و اشخاص اینکاره باشن)
فرقی نمیکنه دایرکت ادمین یا سی پنل اگر در قیمت فرقی نکنه ترجیحا سی پنل اما هر دو قیمت بدین
وب سرور ترجیحا لایت اسپید اما اگر کانفیگ کننده کار درست باشه و کار بلد کانفیگ اپاچی+انجینکس هم قبوله
انتی شلر انتی دیداس امنیت بالا و .... هم نیازه در صورت امکان کلودفلر هم باشه بد نیست

کلا مدیریت شده میخوایم
یعنی اپدیت بکنه سر وقت اگر کار و مشکلی بود پشتیبانی و برطرف کنه در اسرع وقت همیشه در دسترس باشه برای هر کاری هی درخواست هزینه نکنه
موارد امنیتی رو چک کنه هر چند وقت چک بشه ماهانه
پنل مانیتور داشته باشه سرور حتما

دوستان خواهشا افر الکی ندن دقیقا موارد بالا رو چه از لحاظ سرور مجازی چه کانفیگها و لایسنس ها و چه سواد و کاربلد در نصب و مانیتور (هز سه باهم)
قیمتها خواهشا نجومی نباشه به کمترین قیمت که تمام شرایط و سابقه مد نظر داشته باشه سفارش داده میشه

فک نکنم کار و نوع فعالیت ربطی داشته باشه اما میگم سایت دانلود فیلم هست برای خود سایت نیاز داریم دوستان افر فضای سرور دانلود ندن داریم خوبشم داریم حتی اسپانسری هم ندن

پوزش بابت طولانی شدن مطلب نیت اگاه سازی از تمام موارد و خواسته ها برای بهترین افر میباشد

در اخر باز هم خواهشا افر بی ربط الکی ندن و درخدمتیم ننویسن کامل توضیح بدن دیتاسنتر سی پی یو نوع هارد قسمت لایسنسها نمونه کارها سابقه و ...

ضمنا هاست کلود لینوکس واقعا پربازدید که بتونه سی پ یو حداقل 8 گیگاهرتز بده(سی پی یو خیلی خیلی مهمه برام که واقعای باشه مقدار و دقیق بده ) با 4 تا 5 گیگ رم بعلاوه انتری پروسس بالای 100 هم میخواییم فضا اس اس دی تا 5 گیگ هم کفایت میکنه البته برای هاست واقعی پربازدید کلود لینوکس
ضنا امکان داره قرارداد کتبی هم هر زمان خواستم تضمین بشه

ترجیحا مجازی ساز xen

mizban97
April 22nd, 2016, 05:58
سلام
شرکت و ااشخاصی که حداغقل دو سال سابقه کار بدون عوض کردن نام و دامنه دارند لطفا افر بدن

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم (برای کم بازدید هم نشد هاست دارم مهم و ملاک سایت پربازدید هست)

رم هم 4 گیگ نیازمندیم
فضا هم من کلا 20 گیگ نیاز دارم حتما هم میخام اس اس دی با باشه و هارد رید باشه و همینطور فضای بکاپ هم بهم بده انداره 20 گیگ و استفاده از نرم افزار بک اپ خودکار که بتونم مثلا هر 12 ساعت بکاپ خودکار بگیره (الیته بنده 20 گیگ بیشتر نیاز ندارم اما خود نرم افزارها و موارد کانفیگ و ... هم نمیدونم چقدر حجم نیاز دارن اونم لحاظ بشه من 20 گیگ کامل بعد کلیه کانفیگها و ملزومات مفید لازم دارم حتما اس اس دی و رید باشه دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
و اما کانفیگ (تمام موارد مث کنترل پنل وب سرور و .... قانونی لایسنس دار قابل اپدیت شدن باشه)
کانفیگ رو در حد معمول مث هاستینگها که هاستدهی میکنن و کلود لینوکس میدن لازم داریم و خب چون مهمه کانفیگ در منابع سرور سرعت و لود میایم خوب و اساسی باشه(شخص و اشخاص اینکاره باشن)
فرقی نمیکنه دیارکت ادمین یا سی پنل اگر در قیمت فرقی نکنه ترجیحا سی پنل اما هر دو قیمت بدین
وب سرور ترجیحا لایت اسپید اما اگر کانفیگ کننده کار درست باشه و کار بلد کانفیگ اپاچی+انجینکس هم قبوله
انتی شلر انتی دیداس امنیت بالا و .... هم نیازه در صورت امکان کلودفلر هم باشه بد نیست

کلا مدیریت شده میخوایم
یعنی اپدیت بکنه سر وقت اگر کار و مشکلی ود پشتیبانی و برطرف کنه در اسرع وقت همیشه در دسترس باشه برای هر کاری هی درخواست هزینه نکنه
پنل مانیتور داشته باشه سرور

دوستان خواهشا افر الکی ندن دقیقا موارد بالا رو چه از لحاظ سرور مجازی چه کانفیگها و لایسنس ها و چه سواد و کاربلد نصب و مانیتور (هز سه باهم)
قسمتها خواهشا نجومی نباشه به کمترین قیمت که تمام شرایط و سابقه مد نظر داشته باشه سفارش داده میشه

فک نکنم کار و نوع فعالیت ربطی داشته باشه اما میگم سایت دانلود فیلم هست برای خود سایت نیاز داریم دوستان افر فضای سرور دانلود ندن داریم خوبشم داریم حتی اسپانسری هم ندن

پوزش بابت طولانی شدن مطلب نیت اگاه سازی از تما موارد و خواسته ها برای بهترین افر میباشد

در اخر باز هم خواهشا افر بیربط الکی ندن و درخدمتیم ننویسن کامل توضیح بدن دیتاسنتر سی پی یو نوع هارد قسمت لایسنسها نمونه کارها و ...

ضمنا هاست کلود لینوکس واقعا پربازدید که بتونه سی پ یو حداقل 8 گیگاهرتز بده(سی پی یو خیلی خیلی مهمه برام که واقعای باشه مقدار و دقیق بده ) با 4 تا 5 گیگ رم بعلاوه انتری پروسس بالای 100 هم میخواییم فضا اس اس دی تا 5 گیگ هم کفایت میکنه البته برای هاست واقعی پربازدید کلود لینوکس
ترجیحا مجازی ساز xen

باسلام سرور مجازی پرسرعت از آلمان + تحویل آنی !
پشتیبانی 24 ساعته !

در یاهو پیام ارسال کنید تا بیشتر صحبت کنیم

http://www.speedtest.net/result/5094075563.png

پلن 3
Location Server : GERMANY
Data Center : HETZNER
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 4 Core
Hard Disk Space : 250 GB Enterprise HDD; 7200 rpm
Bandwidth : Unlimited
Guarantee Ram : 4096 MB DDR4 RAM
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
Dedicated IP(s) : 1
99.9% Uptime Guarantee
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V5.5
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
+منابع کاملا اختصاصی
+تمامیه کانفیگ ها به مدت یک هفته رایگان میباشد
40,000 تومان ماهانه
سفارش (http://mizbanservers.com/clients/cart.php?gid=78)

کد تخفیف : WHT

shahabhost
April 22nd, 2016, 06:05
با توجه به این که سایت پر بازدید دارید و نیازمند کانفیگ حرفه ای هستین پیشنهاد ما به شما اقای سنجری و یاس ای تی هستند

http://yasit.ir/

RoobinaServer
April 22nd, 2016, 09:04
سلام
شرکت و ااشخاصی که حداقل دو سال سابقه کار بدون عوض کردن نام و دامنه دارند لطفا افر بدن

رم هم 4 گیگ نیازمندیم
کانفیگ رو در حد معمول مث هاستینگها که هاستدهی میکنن و کلود لینوکس میدن لازم داریم و خب چون مهمه کانفیگ در منابع سرور سرعت و لود میخواهیم خوب و اساسی باشه(شخص و اشخاص اینکاره باشن)
فرقی نمیکنه دایرکت ادمین یا سی پنل اگر در قیمت فرقی نکنه ترجیحا سی پنل اما هر دو قیمت بدین

کلا مدیریت شده میخوایم
یعنی اپدیت بکنه سر وقت اگر کار و مشکلی بود پشتیبانی و برطرف کنه در اسرع وقت همیشه در دسترس باشه برای هر کاری هی درخواست هزینه نکنه

دوستان خواهشا افر الکی ندن دقیقا موارد بالا رو چه از لحاظ سرور مجازی چه کانفیگها و لایسنس ها و چه سواد و کاربلد در نصب و مانیتور (هز سه باهم)
قیمتها خواهشا نجومی نباشه به کمترین قیمت که تمام شرایط و سابقه مد نظر داشته باشه سفارش داده میشه

پوزش بابت طولانی شدن مطلب نیت اگاه سازی از تمام موارد و خواسته ها برای بهترین افر میباشد

در اخر باز هم خواهشا افر بی ربط الکی ندن و درخدمتیم ننویسن کامل توضیح بدن دیتاسنتر سی پی یو نوع هارد قسمت لایسنسها نمونه کارها سابقه و ...

ترجیحا مجازی ساز xen

با سلام و احترام

اگر دنبال سرویس خوب هستید هزینه این سرور به صورت مدیریت شده (دائمی) بالای 300 از ایران به همراه بکاب گیری خودکار و کلاسترینگ ایران و خارج سرویس نیم هست : http://www.roobinaserver.ir/vps-managed-iran.php

شما آدرس سایتتون را (طبیعتا پیغام خصوصی هم نمیتوانید بدید) در سایت ما تیکت کنید تا همکاران بررسی کنند اگر رتبه خوبی بود کمی با شما راه میان و سایر موارد را خدمتتون ذکر میکنند.

اما اگر دنبال این سرویس به صورت زیر 100 تومان هستید چون دنبال کیفیت هستید امکان سرویس دهی نیست.

نمونه سایت رتبه دار تحت میزبانی ما هم تا دلتون بخواد همکاران میتوانند به شما ارائه کنند.

باتشکر

Yas-Host
April 22nd, 2016, 09:16
با سلام.

سرور زیر مناسب شماست:

Ram: 4GB Ram / CPU: 4Core - 7000MGZ / Hard Disk: 50GB / Bandwidth: Unlimited

دارای فایروال سخت افزاری , دیتاسنتر معتبر OVH فرانسه.

هزینه سرور 68 هزار تومان.

هزینه کانفیگ اولیه و انجام تمامی موارد مورد نیاز شما: 70 هزار تومان + مانیتورینگ ماه اول رایگان.

هزینه ماهانه برای مانیتورینگ و مدیریت سرور مجازی: 50 هزار تومان.

لایسنس را رایگان از ما خواهید گرفت, با توجه به اینکه اولین تیمی می باشیم که "سیستم های لایسنس سی پنل و لایت اسپید" را برنامه نویسی و راه اندازی کرده است از بابت لایسنس ها هیچ جای نگرانی نخواهید داشت.

در صورت نیاز فقط از طریق تیکت در ارتباط باشید:

http://yasit.ir/clientarea.php

موفق و پیروز.

novinvps.com
April 22nd, 2016, 10:10
سلام

رم هم 4 گیگ نیازمندیم

کلا مدیریت شده میخوایم

ترجیحا مجازی ساز xen

سلام
با ۶ سال سابقه در خدمتتون هستیم
با تحویل آنی پس از پرداخت
نصب انواع سیستم عامل با یک کلیک
از هلند رم ۴ گیگ با ماهی ۸۰ تومان میتونیم تقدیم کنیم

اسکرین شات کنترل پانل :

http://up.vbiran.ir/uploads/34396144...27920785_7.jpg (http://up.vbiran.ir/uploads/34396144594057444433_39783144508527920785_7.jpg)

تحویل آنی پس از پرداخت

www.novinvps.com/support/cart.php (http://www.novinvps.com/support/cart.php)

در صورت تمایل اعلام کنید سرویس درخواستی به صورت تست تقدیم میکنیم و در صورت رضایت همان سرویس متعلق به خودتان خواهد شد

novin-web
April 22nd, 2016, 10:34
سلام

افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :

سی پی یو: 4Core x 1200 Mhz
رم: 4 گیگ
هارد: 100 گیگ
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 99 تومان
فول منیج

پلن های سرور مجازی (http://www.novinhost.org/index.php/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3.html)

فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش (http://www.novinhost.org/client/cart.php?gid=4)

و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

Z.eus
April 22nd, 2016, 10:56
سلام

رم هم 4 گیگ نیازمندیم

کلا مدیریت شده میخوایم

ترجیحا مجازی ساز xen

با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛

آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ‌ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامه‌ی متن را بخوانید!

چهار سال سابقه

۴ هسته بدون محدودیت در اختیارتان قرار میگیرد

رم هم 4 گیگ نیازمندیم
۴۰۹۶ مگابایت رم اختصاصی که تا ۶ مگابایت آخرش تضمینی و اختصاصی است

دوباره تاکید میکنم مهمه فضای بک اپ هم بده بهم مهم نیست هارد اون چیه
یک فضای بکاپ در سروری جداگانه و خارج از محیط دیتاسنتر و در کشوری دیگر در اختیارتان قرار میگیرد. سرور ساز این سرویس را به عنوان هدیه (رایگان) و لایف تایم ارائه می‌کند

کانفیگ هم انجام می شود. لایت اسپید و تنظیمات دیگر.. که بالاترین سرعت و performance را دریافت خواهید کرد..

لایسنس قانونی دایرکت ادمین بصورت آفر ویژه برای مشتریان سرور ساز : فقط ۵۰۰۰ تومان ماهیانه

پنل مدیریت مجهزی در اختیارتان قرار میگیرد که در ادامه بیشتر راجع به آن توضیح داده شده است و تصویر هم گذاشته شده

اتفاقا خیلی کار درستی میکنید..

ترجیحا مجازی ساز xen
مجازی ساز قدرتمند KVM است

یک سرور جهت پشتیبانی از یک سایت پربازدید و چند سایت جانبی کم بازدید میخواستم
تعداد زیادی سرور میزبانی میکنیم که برای سایت های پربازدید استفاده می‌شوند.

دیگر توضیحات:
در سرور ساز (http://serversaz.com)، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.

مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.

تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)

پنل مجهز و پیشرفته‌ای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
تحویل آنی سرور
قابلیت انتخاب فضای سرور
و..

نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:
http://up.vbiran.ir/uploads/40535145960509931840_23039145960472036427_pannel.j pg (http://serversaz.com)

بیست درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف WHT

تاپیک ما :
▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163227)

خرید سرور مجازی (http://serversaz.com/vps)

morgoet
April 22nd, 2016, 11:09
با عرض سلام و وقت بخیر
پیشنهاد ایکس وی پی اس برای شما :

کانفیگ رایگان

وی پی اس 4096 مگابایت
نوع پردازنده: Intel® XeonE5-1650
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 1Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک
قیمت : 55.000 تومان
لینک سفارش
(http://www.xvps.ir/cart.php)
www.Xvps.ir (http://xvps.ir)

------------------------------------------------------------------------------------------------------
پشتیبانی از طریق تیکت ------- یاهو ----------------- تماس تلفنی
http://xvps.ir/1image/tik.png (http://www.xvps.ir/submitticket.php/)-----------http://xvps.ir/1image/ya.png (ymsgr:sendIM?xvpsir)----http://xvps.ir/1image/ca.png (http://xvps.ir/)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://xvps.ir/1image/4.png (http://xvps.ir/) ارائه سرور تست جهت برسی کیفیت - بازگشت وجه در صورت افت کیفیت و نا رضایتی...
http://xvps.ir/1image/5.png (http://xvps.ir/) آپتایم تمامی سرور ها طی دوره فعالیت ایکس وی پی اس 100% بوده است
http://xvps.ir/1image/4.png (http://xvps.ir/) پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت - تماس تلفنی - یاهو مسنجر
http://xvps.ir/1image/5.png (http://xvps.ir/) منابع اختصاصی - پنل مدیریت و مانیتورینگ منابع
http://xvps.ir/1image/4.png (http://xvps.ir/) دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
http://xvps.ir/1image/5.png (http://xvps.ir/) ارائه سرویس از 16 کشور دنیا

kool
April 22nd, 2016, 11:14
سلام

رم هم 4 گیگ نیازمندیم

کلا مدیریت شده میخوایم

ترجیحا مجازی ساز xen

سلام
درخواستتون مقداری نادرست هست در برخی قسمت ها چند مورد متفاوت درخواست کردید.
ولی به هر حال تیکت بدید امکان مشاوره و ارائه سرویس مدیریت شده وجود دارد:
http://mihanwebserver.com/user/submitticket.php

هزینه حدودی (200 تا 300) هزار تومان

company_hosting
April 22nd, 2016, 11:58
سلام

رم هم 4 گیگ نیازمندیم

کلا مدیریت شده میخوایم

ترجیحا مجازی ساز xen

سلام

هزینه سرویس ها

4 گیگ رم
8000 مگا هرتز سی پی یو زئون
4 هسته سی پی یو 1245v2
پرت 1 گیگ
ترافیک نامحدود
انتی دیداس سخت افزاری

30 گیگ هارد اس اس دی رید شده

هزینه ماهانه 75 هزارتومان
هزینه لایسنس جدا گانه = سیپنل یا دایرکتادمین ....
سیپنل 15 دلار

هزینه مدیریت سرویس بصورت ماهانه 80 هزارتومان

درصورت نیاز درخدمتیم

با تشکر

dark_7qe
April 22nd, 2016, 12:23
سلام و عرض ادب در خدمتیم (َشرکت ثبت شده + نماد اعتماد)
3 سال سابقه فعالیت بدون یک مورد نارضایتی
رم 4 گیگ
8 گیگاهرتز سی پی یو
200 گیگ هارد
انتی دیداس سخت افزاری
ماهانه 60 تومان
دایرکت ادمین رایگان
سی پنل ماهانه 14 دلار
مدیریت سرور ماهانه 40 تومان
کانفیگ و راه اندازی اولیه رایگان
http://amniran.org/submitticket.php?step=2&deptid=1

ourweb
April 22nd, 2016, 12:41
سلام در خدمت هستیم با این افر برای شما
cpu : 6 core
hdd : 100gb + 100gb backup
ram : 10gig
این سرور 100 هزار تومان در ماه می باشد کانفیگ ها هم ریگان انجام میشود و هزینه لایسنس ها هم وقتی خریداری شد محسابه میشود بسته به قیمت ارز دارد
ادرس سایت ما : www.irhosting24.com
http://irhosting24.com/customer/submitticket.php
تیکت بزنید داخل سایت اونجا صحبت میکنیم برای این افر

vpsgroups
April 22nd, 2016, 13:33
من بهتون پیشنهاد یک هاست پر بازدید پر مصرف می کنم - بررسیش خالی از لطف نیست - اطلاعات بیشتری خواستین تلگرام در تماس باشید

هاست پر سرعت و قدرتمند SDD گلود لینوکس مخصوص سایت های پر مصرف و پر بازدید

http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=54

باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
www.VPSi.it (http://www.vpsi.it)
www.vpsgroups.COM (https://vpsgroups.com/)
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups (https://telegram.me/vpsgroupsinc)
ایدییاهو : vpsgroups_co
پشتیبانیسریعپیامکوتاه :
98210007203861870
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
(Viber)شمارهتماسشرکتووایبر:
+1-720-386-1870

mobinhost.in
April 22nd, 2016, 13:48
دورد،
تمامی موارد قابل انجام میباشد
فردا در ساعات اداری با شرکت تماس بگیرید راهنمایی های لازی خدمتتون ارائه میشه

برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید

تلفن فروش : 66570779-021
تلفن پشتیبانی : 66573866-021

ارسال تیکت به بخش فروش (http://my.mobinhost.com/submitticket.php?step=2&deptid=6)

berbidvps
April 22nd, 2016, 17:05
--------------------------------------------------------------
Ram 4 G

رم : DDR3 4 G
سی پی یو : 3000 MHZ
هارد : 200 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا
پورت : 1 گیگابایت
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
29,900 تومان ماهانه

سفارش دهید (http://berbidvps.ir/cart.php)

yourhosting
April 22nd, 2016, 17:36
سلام
میتوانید از پلن های سرویس های مدیریت شده ما استفاده کنید
کانفیگ اولیه + مانیتورینگ سرور تا 1 ماه رایگان میباشد
جزئیات بیشتر:
http://cloudha.ir/members/cart.php

myyor
April 22nd, 2016, 22:25
سلام
با ۶ سال سابقه در خدمتتون هستیم
با تحویل آنی پس از پرداخت
نصب انواع سیستم عامل با یک کلیک
از هلند رم ۴ گیگ با ماهی ۸۰ تومان میتونیم تقدیم کنیم

اسکرین شات کنترل پانل :

http://up.vbiran.ir/uploads/34396144...27920785_7.jpg (http://up.vbiran.ir/uploads/34396144594057444433_39783144508527920785_7.jpg)

تحویل آنی پس از پرداخت

www.novinvps.com/support/cart.php (http://www.novinvps.com/support/cart.php)

در صورت تمایل اعلام کنید سرویس درخواستی به صورت تست تقدیم میکنیم و در صورت رضایت همان سرویس متعلق به خودتان خواهد شد

در مورد سی پی یو صحبتی نکردین چند گیگاهرتز در مجموع از چند کور و هر کور اخصتصای چند در صدش مال ماست؟
بنده کاملا به سی پی یو نیازمندم و رم و بقیه مهم نیستن

در مورد مدیریت سرور و کانفیگ کامل هر انچه ی هاست مثل هاستهای خودوتن نیاز داره به مانیتور و اپدیت و کلا مانیتور مانند هاستهای خودوتن ماهانه چقدر هزینه میشه هم صحبت کنین

viasky
April 22nd, 2016, 22:33
باسلام
در صورتی که مایل باشید سرور مجازی به همراه دایرکت ادمین رایگان تقدیم شما خواهد شد
سرور ها کلو شده توسط شرکت در اروپا و به صورت کلاستر راه اندازی شده اند
پیروز باشید

- - - Updated - - -

افزوده شد:
یک عدد آفر به همراه لایسنس رایگان سی پنل نیز موجود می باشد
لطفا جهت بررسی با بنده در تماس باشید
https://telegram.me/irvsk
سپاس

myyor
April 22nd, 2016, 22:35
با سلام.

سرور زیر مناسب شماست:

Ram: 4GB Ram / CPU: 4Core - 7000MGZ / Hard Disk: 50GB / Bandwidth: Unlimited

دارای فایروال سخت افزاری , دیتاسنتر معتبر OVH فرانسه.

هزینه سرور 68 هزار تومان.

هزینه کانفیگ اولیه و انجام تمامی موارد مورد نیاز شما: 70 هزار تومان + مانیتورینگ ماه اول رایگان.

هزینه ماهانه برای مانیتورینگ و مدیریت سرور مجازی: 50 هزار تومان.

لایسنس را رایگان از ما خواهید گرفت, با توجه به اینکه اولین تیمی می باشیم که "سیستم های لایسنس سی پنل و لایت اسپید" را برنامه نویسی و راه اندازی کرده است از بابت لایسنس ها هیچ جای نگرانی نخواهید داشت.

در صورت نیاز فقط از طریق تیکت در ارتباط باشید:

http://yasit.ir/clientarea.php

موفق و پیروز.

فقط عنوان نکردین هارد اس اس دی هست یا خیر؟
بعلت سرعت خوب هارد اس اس دی نیازمندم
بعلاوه بکاپ خودکار هر 12 ساعت در یک اف تی پی جداگانه یا حتی دو اف تی پی جداگانه
توع تنظیمات خودکار طوری باشه که احتمال بکاپ ناقص در کمترین حد ممکنش برسه و فول بکاپ رو دقیق بگیره

در مورد کانفیگ اولیه هم تما کانفیگهایی که مثلا برای هاست پربازدید خودتون انجام دادین نیاز داریم از لحاظ امنیت و انتی دیداس و انتی شلر و....
بعلاوه اپدیت و اگر مشکلی بود رفع ان که هزینه رو عنوان کردین و توضیح دادین
ضمن انکه در مورد هاست پربازدید خودتون و پلن رم 4 گیگ خصوصا در مورد سی پی یوش توضیح دهید 40 درصد چقدر میشه از چند کور و مجموعا چند گیگاهرتز

در اخر خدمت دوستان و شما عرض کنم چون ثبت نام در همه سایتها و تیکت مقدور نیست از نظر زمانی سوالات اینجا میپرسم و اگر خواستین در خصوصی پاسخ بدین با همین تاپیک اما در نظر داشته باشین بنده امکان ارسال پیام خصوصی ندارم چون تاره ثبت نام کردم
با تشکر

- - - Updated - - -

باسلام
در صورتی که مایل باشید سرور مجازی به همراه دایرکت ادمین رایگان تقدیم شما خواهد شد
سرور ها کلو شده توسط شرکت در اروپا و به صورت کلاستر راه اندازی شده اند
پیروز باشید

- - - Updated - - -

افزوده شد:
یک عدد آفر به همراه لایسنس رایگان سی پنل نیز موجود می باشد
لطفا جهت بررسی با بنده در تماس باشید
https://telegram.me/irvsk
سپاس

با نهایت احترامی که براتون قایلم و میدونم شخص شخیصی هستین نمیدونم چگونه بیان کنم بی ادبی محسوب نشه اما ترجیحا دنبال شرکت و مدیریتی هستم که در ایران ساکن باشه
عذرخواهم و تشکر از شما عزیز گرامی

viasky
April 22nd, 2016, 22:38
فقط عنوان نکردین هارد اس اس دی هست یا خیر؟
بعلت سرعت خوب هارد اس اس دی نیازمندم
بعلاوه بکاپ خودکار هر 12 ساعت در یک اف تی پی جداگانه یا حتی دو اف تی پی جداگانه
توع تنظیمات خودکار طوری باشه که احتمال بکاپ ناقص در کمترین حد ممکنش برسه و فول بکاپ رو دقیق بگیره

در مورد کانفیگ اولیه هم تما کانفیگهایی که مثلا برای هاست پربازدید خودتون انجام دادین نیاز داریم از لحاظ امنیت و انتی دیداس و انتی شلر و....
بعلاوه اپدیت و اگر مشکلی بود رفع ان که هزینه رو عنوان کردین و توضیح دادین
ضمن انکه در مورد هاست پربازدید خودتون و پلن رم 4 گیگ خصوصا در مورد سی پی یوش توضیح دهید 40 درصد چقدر میشه از چند کور و مجموعا چند گیگاهرتز

در اخر خدمت دوستان و شما عرض کنم چون ثبت نام در همه سایتها و تیکت مقدور نیست از نظر زمانی سوالات اینجا میپرسم و اگر خواستین در خصوصی پاسخ بدین با همین تاپیک اما در نظر داشته باشین بنده امکان ارسال پیام خصوصی ندارم چون تاره ثبت نام کردم
با تشکر

- - - Updated - - -

با نهایت احترامی که براتون قایلم و میدونم شخص شخیصی هستین نمیدونم چگونه بیان کنم بی ادبی محسوب نشه اما ترجیحا دنبال شرکت و مدیریتی هستم که در ایران ساکن باشه
عذرخواهم و تشکر از شما عزیز گرامی
خواهش میکنم
این حق شماست که انتخاب دلخواهی داشته باشید
برای شما آرزوی موفقیت می کنم

myyor
April 22nd, 2016, 23:02
با عرض سلام و ادب خدمت شما گرامی؛

آیا تا حالا شده که از کیفیت سرور مجازی خود یا افت تدریجی کیفیت آن ناراضی باشید؟ دنبال خرید سرور مجازی ‌ای هستید که بی دردسر باشد و فقط ماهیانه تمدید کنید؟! پس ادامه‌ی متن را بخوانید!

چهار سال سابقه

۴ هسته بدون محدودیت در اختیارتان قرار میگیرد

۴۰۹۶ مگابایت رم اختصاصی که تا ۶ مگابایت آخرش تضمینی و اختصاصی است

یک فضای بکاپ در سروری جداگانه و خارج از محیط دیتاسنتر و در کشوری دیگر در اختیارتان قرار میگیرد. سرور ساز این سرویس را به عنوان هدیه (رایگان) و لایف تایم ارائه می‌کند

کانفیگ هم انجام می شود. لایت اسپید و تنظیمات دیگر.. که بالاترین سرعت و performance را دریافت خواهید کرد..

لایسنس قانونی دایرکت ادمین بصورت آفر ویژه برای مشتریان سرور ساز : فقط ۵۰۰۰ تومان ماهیانه

پنل مدیریت مجهزی در اختیارتان قرار میگیرد که در ادامه بیشتر راجع به آن توضیح داده شده است و تصویر هم گذاشته شده

اتفاقا خیلی کار درستی میکنید..

مجازی ساز قدرتمند KVM است

تعداد زیادی سرور میزبانی میکنیم که برای سایت های پربازدید استفاده می‌شوند.

دیگر توضیحات:
در سرور ساز (http://serversaz.com)، کلیه سرور های مجازی یا همان VPS که مخفف عبارت Virtual Private Server است، با منابع کاملا اختصاصی ارائه می گردند. سرور های مجازی ما همگی توسط KVM مجازی سازی شده اند.

مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.

تحویل بلافاصله بعد از پرداخت (فوری)

پنل مجهز و پیشرفته‌ای ارائه میشود که امکانات زیادی در اختیارتان قرار میدهد؛ برای مثلا امکاناتی همچون :
تغییر پسورد سیستم عامل با یک کلیک
وجود توزیع ها و سیستم عامل های متنوع
امکان ریلود کردن سرور مجازی توسط کاربر در زمان دلخواه
امکان دسترسی VNC به سرور بصورت آنلاین و تحت وب
امکان مانت کردن ایزو توسط کاربر
قابلیت های خاموش و روشن کردن و ری استارت سرور
مشاهده پنهاباند مصرفی بصورت Real Time و در لحظه
تحویل آنی سرور
قابلیت انتخاب فضای سرور
و..

نمایی از این پنل که در سامانه کاربری تعبیه شده:
http://up.vbiran.ir/uploads/40535145960509931840_23039145960472036427_pannel.j pg (http://serversaz.com)

بیست درصد تخفیف ماه اول با کد تخفیف WHT

تاپیک ما :
▇ ⚡ سرور مجازی + منابع اختصاصی ⚡ ▇ دایرکت ادمین ۵/۰۰۰ تومان ▇ فضای بکاپ رایگان ▇ بیست درصد تخفیف ▇ تست رایگان ▇ پنل مدیریتی مجهز (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163227)

خرید سرور مجازی (http://serversaz.com/vps)

بسیار متشخص هستین قبلا باهاتون صحبت کردم اما گویا خودتون نمیتونین کانفیگ حرفه ای و کامل بعلاوه مانیتور انجام دهید و این رو به کانفیگرهای پارس انلاین سپردین جدا از قیمت بالاشون برای دفعه اول بدلیل عدم سواد بنده در اپدیت و مدیریت و مانیتور و اگر مشکل بودن حل مشکل دنبال شخی هستم که کاملا حرفه ای باشه که در کنار اینکه سرور رو ازشون خریداری میکنم مانیتورینگ بدن و خب هاستدهی هم داشته باشن که معلوم بشه خودشون تو این کار هستن و دست دارن و درکنار اون قیمتها بیاد پایین پشتیبانی سریعتر و بهتر و مشخصا طرف حسابت یک نفر و یک شرکته . پوزش مخام امدیوارم حمل بر بی ادبی نباشه حرفام و بسیار متشخص هستین و وقت گذاشتین چند روز پیش و تو تلگرام ده دقیقه یه ربع راهنمایی کردند

- - - Updated - - -

من بهتون پیشنهاد یک هاست پر بازدید پر مصرف می کنم - بررسیش خالی از لطف نیست - اطلاعات بیشتری خواستین تلگرام در تماس باشید

هاست پر سرعت و قدرتمند SDD گلود لینوکس مخصوص سایت های پر مصرف و پر بازدید

http://client.vpsgroups.com/announcements.php?id=54

باتشکرمدیریتویپیاسگروپ
www.VPSi.it (http://www.VPSi.it)
www.vpsgroups.COM (http://www.vpsgroups.COM)
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups (https://telegram.me/vpsgroupsinc)
ایدییاهو : vpsgroups_co
پشتیبانیسریعپیامکوتاه :
98210007203861870
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
(Viber)شمارهتماسشرکتووایبر:
+1-720-386-1870

با تشکر اما هاست که شما معرفی کردین یک گی رم داره و احتمال سی پی یوش هم کمه و در مورد سایت ما جوابگو نیست

milad6782
April 22nd, 2016, 23:14
اساک سرور
شماره مشاوره
09363424420
asakserver.com

Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk

softlayer
April 22nd, 2016, 23:58
درود
از آمریکا، فرانسه . آلمان درخدمتیم
برای اطلاع از جزئیات از طریق پشتیبانی آنلاین در تماس باشید.
Cpu :3 core 1800mhz

Ram : 4096 MB ECC

Hdd :65 GB SATA III

Traffic: Unlimited
ماهیانه 32 هزارتومان از آمریکا
ماهیانه 38 هزارتومان از اروپا
+نصب و کانفیگ اولیه رایگان
+ آنتی دیداس سخت افزاری رایگان
+ ارائه دسترسی vsphere جهت اطمینان از صحت منابع
+ هر 100 گیگابایت هارددیسک اضافه ماهیانه 10 تومان
+ هر 1 هسته پردازنده اضافه با فرکانس 600 مگاهرتز 8 هزارتومان
+ 24 ساعت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
www.mahtaonline.ir (http://www.mahtaonline.ir/)

Z.eus
April 26th, 2016, 22:23
بسیار متشخص هستین قبلا باهاتون صحبت کردم اما گویا خودتون نمیتونین کانفیگ حرفه ای و کامل بعلاوه مانیتور انجام دهید و این رو به کانفیگرهای پارس انلاین سپردین جدا از قیمت بالاشون برای دفعه اول بدلیل عدم سواد بنده در اپدیت و مدیریت و مانیتور و اگر مشکل بودن حل مشکل دنبال شخی هستم که کاملا حرفه ای باشه که در کنار اینکه سرور رو ازشون خریداری میکنم مانیتورینگ بدن و خب هاستدهی هم داشته باشن که معلوم بشه خودشون تو این کار هستن و دست دارن و درکنار اون قیمتها بیاد پایین پشتیبانی سریعتر و بهتر و مشخصا طرف حسابت یک نفر و یک شرکته . پوزش مخام امدیوارم حمل بر بی ادبی نباشه حرفام و بسیار متشخص هستین و وقت گذاشتین چند روز پیش و تو تلگرام ده دقیقه یه ربع راهنمایی کردند

نظر لطف شماست.

ما کانفیگ را خودمان (معمولا ریگان) انجام میدهیم بعضی مواقع بدلیل اینکه نیازمند صرف زمان (نسبتا زیاد) هست مثل موردی شما که گفتید میخواهید امنیت و performance تا سرحد خیلی بالایی تامین شود؛ بعضی از دوستان که مورد تائید ما هستند انجام میدهند.

به هر حال اگر هنوز تهیه نکردید میتونید با بنده در ارتباط باشید همین الان یک سرور آماده داریم که کانفیگ مناسبی دارد و پاسخ‌گوی سایت شما خواهد بود.