توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسندگی برای سایت شما فقط 1000 تومان در روز
sepna
April 22nd, 2016, 01:28
سلام اسمم صالح هست . من تقریبا در شب و روز بیش از 15 ساعت آنلاین هستم .چون از طریق اینترنت دارم کسب درآمد میکنم . سایتهایی که نیاز به نویسنده موقت یا پاره وقت یا تمام وقت دارن من میتونم بهشون کمک کنم و توی سایتشون مطلب بزارم . با 1000 تومن توقع نداشته باشید که اختصاصی براتون مطلب بزارم . من نویسنده کپی پیست هستم . نیمه اختصاصی 2 تا مطلب در روز و مطالب کپی پیست هم نهایتا 10 تا مطلب در روز می تونم واستون قرار بدم . تسویه حساب هم بصورت هفتگی انجام میشه . نمونه کار هم خواستید بهتون میدم و آشنا به موارد زیر هستم :
آشنا با سرور مجازی (2 عدد هم خودم دارم)
آشنا با وردپرس (سایت وردپرس خوراکمه)
آشنا با هاست دانلود و ftp
آشنا با سایتهای موزیک ویدیو ایرانی و خارجی و فول آرشیو و فول آلبوم
دانلود و آپلود فایلهای شما در کوتاه ترین زمان
آشنا با سئو و برچسب مطالب و تگ
من سعی میکنم تا جایی که میتونم و وقتش رو دارم سفارش نویسندگی دوستان رو قبول کنم . تا 10 تا سایت ساپورت هست .
ایمیل : le.saaleeh.mon @gmail.com
دوستان رزومه کاری و سایتهایی که قبلا برای آنها نویسندگی انجام شده یعنی سوابق نویسندگی منو میتونید توی وبلاگ زیر مشاهده کنید .
http://ipublisher.blog.ir
دوستان در تلگرام ریپورتم لطفا ادد کنید و استیکر بدهید تا بتونم پیام ارسال کنم .
شماره تماس در تلگرام : 09016826978
Mr.Pouria
April 22nd, 2016, 01:39
ببخشید اما شما انقدر بی ارزش هستین که با هزار تومان اجارتون بکنن ؟
اگر به خودتان احترام نمیزارید به حرفه احترام بگذارید ...
----------------------------------
پیشنهاد میکنم دنبال حرفه های بهتر باشید و زمانتون رو صرف یاد گیری یک تخصص بکنید ...
sepna
April 22nd, 2016, 01:43
پیشنهاد میکنم دنبال حرفه های بهتر باشید و زمانتون رو صرف یاد گیری یک تخصص بکنید ...
نه بی ارزش نیستیم بیکار هم نیستیم اما چون کاری وجود ندارد مجبوریم . در ضمن هزار تومن برای 5 یا 6 مطلب کپی پیست منصفانه هست .
Mr.Pouria
April 22nd, 2016, 01:47
نه بی ارزش نیستیم بیکار هم نیستیم اما چون کاری وجود ندارد مجبوریم . در ضمن هزار تومن برای 5 یا 6 مطلب کپی پیست منصفانه هست .
از نظربیکاری موافق هستم چون بازار نت هم حسابی کساد شده ...
برای چند مطلب کپی خالی خوب میشه گفت خوبه اما هزار تومان واقعا به کجا میرسه ؟!
اگه تو سایت های کلیکی فعالیت کنید سود بیشتری میگیرید !
heatleap
April 22nd, 2016, 10:26
با زدن یه وب و گذاشتن مطلب برای خودتون بهتر سود می کنید.
یه مقدار وقت میبره تا به نتیجه برسین اما ارزششو داره
اگر مایل باشین یه کار برای شما دارم که میتونیم با هم شریک بشیم و درامدش بیشتر نباشه کمتر از 5 ت در روز نیست اما یه مقدار وقت میبره
یاهو : heatleap
sepna
May 9th, 2016, 11:49
دوستان رزومه کاری و سایتهایی که قبلا برای آنها نویسندگی انجام شده یعنی سوابق نویسندگی منو میتونید توی وبلاگ زیر مشاهده کنید .
دوستان و آقا وحید در تلگرام ریپورتم لطفا ادد کنید و استیکر بدهید تا بتونم پیام ارسال کنم .
sepna
May 12th, 2016, 15:43
زمان مناسب برای نویسندگی و دانلود و آپلود سایت موزیک حداقل 10 آهنگ در روز و حداکثر 20 آهنگ موجود است . تگ و برچسب آهنگ + آپلود آهنگ + متن آهنگ + کاور آهنگ انجام می شود . سفارش و تماس در آدرس زیر :
mhd24
May 12th, 2016, 23:00
این دوستمون فکرش کار می کنه .
با 20 تا مشتری همینجوری 20 تومن در روز کاسب میشه .
خوشم اومد
ماشاالله
jamal
May 12th, 2016, 23:15
این دوستمون فکرش کار می کنه .
با 20 تا مشتری همینجوری 20 تومن در روز کاسب میشه .
خوشم اومد
ماشاالله
بازم فکر نکنم 600 تومن در ماه اونقدر زیاد باشه که هر روز 24 ساعته تو نمایشگر زول بزنی تا پست منتشر کنی!!
sepna
May 13th, 2016, 00:35
لطفا اسپم ندهید وگرنه گزارش میشه . فقط کسانی که قصد استخدام نویسنده دارن پیام بدهن .