توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همكاري دريافت ارزي
vmpanel
April 21st, 2016, 17:44
با سلام
براي فروش هايي كه انجام ميديم نيازمند همكاري يك نفر هستيم كه حساب پي پال داشته باشه ( به دليل دردسر بالا نميخواهيم حساب بگيريم ) و ما به مشتري بگيرم پرداخت كنه به اون حساب از طريق ايميل پيپال ( بتونيد درگاه بديد بهمون كه عالي ميشه ) و بعد پرداخت مشتري ، ايشون ريال به ما پول بدهند
هر دلار 3000 هم كه حساب كنند و پول به ما بدن اشكالي نداره
فروش بالايي فعلا نداريم ولي هر چند مدتي فروش هست . البته اگه بتونيد ردگاه بديد يه سايت ميزنيم و مطمينا فروش خوبي داره.
viasky
April 21st, 2016, 17:49
بنده برای شما انجام خواهم داد البته از 2 هفته آینده
در صورت تمایل در تماس باشید
April 21st, 2016, 17:55
به چه شكل ؟ پرداخت انلاين ؟ يا پرداخت به ايميل ؟
viasky
April 21st, 2016, 18:20
بنده 3 روز دیگه برای 2-3 روز میرم هلند بعد از اون می تونم باهاتون همکاری کنم ( زمانی که برگشتم)
ولی در صورتی که عجله دارید فعلا می تونم بهتون ایمیل بدم
چون بنده چند حساب بانکی دارم ولی یک حساب مشخصی و می خوام به پی پال متصل کنم که در حال پیگیری هستم
نیاز به پاسپورت جدید بود و دارم کارای اون و انجام میدم
در نهایت در حال حاضر می تونم به صورت ایمیل تقدیمتون کنم و وقتی برگشت به صورت درگاه می تونید فعالیت داشته باشید
سوالی داشتید درخدمتم
- - - Updated - - -
فقط لطفا چند مورد و بفرمایید
1. میزان حدودی انتقال وجه
2. ممکنه بر حسب یورو محاسبه بشه؟
3. تا چه زمانی نیاز به جا به جایی وجه دارید؟
بنده در ماه تا 2 تسویه حساب می تونم برای شما انجام بدم
crowlink
April 26th, 2016, 10:49
با درود
با فی مناسب در خدمت هستیم
با یاهوو اسکایپ تلگرام در ارتباط باشید
با تشکر
شرکت اریزانتا
besthosti.com
April 26th, 2016, 11:28
با سلام
با هم می تونیم همکاری کنیم
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید
April 26th, 2016, 11:52
با سلام
براي فروش هايي كه انجام ميديم نيازمند همكاري يك نفر هستيم كه حساب پي پال داشته باشه ( به دليل دردسر بالا نميخواهيم حساب بگيريم ) و ما به مشتري بگيرم پرداخت كنه به اون حساب از طريق ايميل پيپال ( بتونيد درگاه بديد بهمون كه عالي ميشه ) و بعد پرداخت مشتري ، ايشون ريال به ما پول بدهند
فروش بالايي فعلا نداريم ولي هر چند مدتي فروش هست . البته اگه بتونيد ردگاه بديد يه سايت ميزنيم و مطمينا فروش خوبي داره.
سلام
در صورت تمایل میتوانیم درگاه پی پال با نام و لوگوی سایت شما در اختیارتان قرار بدیم.
ra3ou1
April 26th, 2016, 22:27
با سلام
با سلام
کلیه درآمد ارزی شما رو به شرط واریز از سایت معتبر خریداریم و مشکلی روی تعداد نداریم
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید