من یه سایت فایل شیرینگ می خام بزنم که احتیاج به 100-200 گیگ فضا داره. هم باید رو php یه ماژول نصب کنم که تو شیر سرور نمیشه. حساب کردم حداقل باید سالی 500-600 بدم. تازه یه اینترنت می خام که بتونه این حجمو بالا پایین کنه. از اونطرف خطریه یدفه سایتو بلاک میکنن.
هرجور حساب می کنم می بینم بصرفست تو خونه را بندازم 1 تومن سرور می خرم با یه اینترنت 1 مگ و ip static. برای آپلود هم دیگه پهنای باند نمی خاد لوکال آپ می کنم. اگه اینترنت کم آوردم می تونم 2-3 تا خط تلفونو لن کنم؟ ایجوری با سالی 600 تومن یه سرور اختصاصی core2duo-cpu, 2gig-ram, 1.5tera-hard دارم با امنیت بالا. نظرتون چیه دوستان؟ شدنیه؟
sharax
October 29th, 2010, 17:50
منظورت از فايل شيرينگ چيه؟ من متوجه نشدم بشتر توضيح ميدي؟
بعد اگر ميخواي تو خونه خودت درست كني يك سرور با سيستم خونتم ميتوني و يك اينترنت ماهواره اي كه بهتره وگرنه اينترنت ايران هر 10 ساعت يا ليميت داري يا ديسكانكت زياد و .... و اگر مخابرات گير نده بهت
به نظر من سرور بگيري از آمريكا يا حداقل از افرانت و اينا بگيري بهتره(ميگن تبيان هم بدك نيست)
ولي يكم توضيح بده كه فايل شيرينگ چيه تا ما هم ياد بگيريم(همون آپلود سنتر نيست؟)
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
منظورت از فايل شيرينگ چيه؟ من متوجه نشدم بشتر توضيح ميدي؟
بعد اگر ميخواي تو خونه خودت درست كني يك سرور با سيستم خونتم ميتوني و يك اينترنت ماهواره اي كه بهتره وگرنه اينترنت ايران هر 10 ساعت يا ليميت داري يا ديسكانكت زياد و .... و اگر مخابرات گير نده بهت
به نظر من سرور بگيري از آمريكا يا حداقل از افرانت و اينا بگيري بهتره(ميگن تبيان هم بدك نيست)
ولي يكم توضيح بده كه فايل شيرينگ چيه تا ما هم ياد بگيريم(همون آپلود سنتر نيست؟)
info_dlsong
October 30th, 2010, 14:14
با اینترنت یک مگ بلفرض اگه 10 نفر با سرعت متوسط بخوان دانلود کنن اصلا نمیشه
سالی 500-600 نمیخواد شما اگه یک سرور با متوسط رم 256 بگیری خیلی بیشتر از 10 نفر میتونن هم زمان دانلود کنن هزینشم حدود (130 تومن سالانه میشه)
در صورتی که میتونی بیشتر هزینه کنی یک رم 512 بگیری که خیلی خیلی از این کاری که میخوای بکنی بهتره (اینجوری چیزی که محدودت میکنه پورت و شبکه نیست - رم هست که به راحتی قابل ارتقاست)
همونطوری که sharax گفتن اینترنت ایران خیلی لیمیت و دیسکانکت داره
من نمیگم از آمریکا بگیر یا از فلان جا بگیر
میگم اگه یک سرور مجازی بگیری خیلی برات به صرفه تره
موفق باشی