ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال سایت یک یوزر بع سرور جدید

persianuser
October 29th, 2010, 11:04
سلام دوستان من تا حالا ریسلر داشتم ، انقدر این دوستان که همینجا هم عضو هستند برای من مشکل درست کردن که مجبور شدم یک سرور بگیرم. البته ببخشید vps هست مهم اینه که دسترسی روت دارم. حالا میخوام سایت یکی رو منتقل کنم به سرور خودم نمیشه.
اول که اصلاً بک آپ نمیداد بعد هم که نمیشه منتقل کرد.
از ssh امتحان کردم اما مثل این که سرور مبداً اجازه دانلود بک آپ رو نمیده به هر صورت این طوری منتقل نشد. از بخش transfer هم امتحان کردم نشد. ولی بعدش اینطور که به من گفتن باید یا ریسلر باشه اکانت طرف یا روت باشه. (درست یا غلطش رو بگید خواهشاً) حالا اگر امکانش هست یه کمکی بکنید سریعتر راهنمایی بکنید.
درضمن پنل هر دو طرف cpanel هست و دیگه اینکه توی این سایت هم گشتم نبود نگرد نیست.:d

ارادتمند همه دوستان
راستی پس کی این پست ها 100 تا میشه دارم عقده ای میشم هی مینویسم 100 تا نمیشه؟!!!

NiceIran.net
October 29th, 2010, 11:44
1:شما از طريق پنلتون مبتونيد به يكي از روشهايي كه لينك زير ميگه اقدام كنيد
Transfers (http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/WHMDocs/WhmTransfers)
----------------
2:با دستورات ssh فايل رو داونلود كنيد و داخل دايركتوري home قرار بدين و از پنل ريستور كنيد
اگرم باز نتونستيد ، يك اسكريپت ليچ نصب كنيد سپس فايل فول بك آپشو داونلود كنيد و از ssh مجددا به دايركتوري هوم انتقال بديد و از پنلتون ريستور كنيد
---------------
موفق و پيروز باشيد

Online24
October 29th, 2010, 12:51
فایل Backup هرجایی که هست باید کاری کنید که بتونید اون رو روی سرور جدید Download کنید .

فایل های بک آپ سایت های Cpanel در مسیر home آن ذخیره میشوند و از آنجا قابلیت دانلود ندارند .

بوسیله file manager سی پنل ، فایل بک آپ را به public_html سایت منتقل کنید و مانند یک فایل معمولی لینک دانلود از آن تهیه کنید .

وارد سرور مقصد ( جدید ) بشید .

بصورت SSH به سرور متصل بشید .

دستور :

cd /home

بزنید تا به home directory سرور منتقل بشید

دستور :

wget htp://YourLink/backup.tar.gz

بزنید تا فایل بک آپ روی سرور جدید دانلود شود .

در WHM وارد قسمت : Main >> Backup >> Restore a Full Backup بشید .

با وارد کردن تنها Username سابق که بک آپ مورد نظر متعلق به اوست ، و فشردن restore در پایین آن ، بک آپ را restore کنید .

info_dlsong
October 30th, 2010, 14:07
سلام
در ادامه توضیحات دوستان
فایل فول بک آپ حق دسترسیش رو خودتون باید 644 کنید تا بشه از طریق سرور دیگه دانلودش کرد
بصورت پیش فرض اگه اشتباه نکنم 600 هست
موفق باشید