ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید قالب avada

hadi222
April 20th, 2016, 00:12
سلام دوستانی که قالب راستچین و فارسی شده آوادا را از یکی از سایت های معتبر خریدن و به "اپدیت" دسترسی دارند.
من حاضرم در ازای مبلغی باهاشون شریک بشم و منم از قالب استفاده کنم و اپدیت هاشم دریافت کنم.

ali09366
April 20th, 2016, 00:35
سلام دوستانی که قالب راستچین و فارسی شده آوادا را از یکی از سایت های معتبر خریدن و به "اپدیت" دسترسی دارند.
من حاضرم در ازای مبلغی باهاشون شریک بشم و منم از قالب استفاده کنم و اپدیت هاشم دریافت کنم.
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز ما نسخه انگلیسی اورجینال را داریم و آپدیت های آن را هم می توانیم به شما ارائه بدهیم.
و در آدرس زیر هم نسخه فارسی اورجینال رو می توانیم به شما ارائه دهیم.
http://mizbanfa.ir/wordpress-templates/avada/

Majiiid
April 20th, 2016, 00:45
با سلام
راجب آپدیت های قالب نمیتونم قول بدم ولی خود قالب الان جدیدترین نسخه موجود است اگر بخواین با قیمت بسیار پایین و توافقی تقدیم میکنم
در ارتباط باشید
Telegram.me/Mtpro

InterServer.ir
April 20th, 2016, 01:02

سلام

فایل نصب سریع این قالب + فایل کامل قالب راست چین کامل توسط فریش تم

15000 هزار تومان

hadi222
April 20th, 2016, 09:28
سلام

فایل نصب سریع این قالب + فایل کامل قالب راست چین کامل توسط فریش تم

15000 هزار تومان
از کجا خریدین؟
اپدیت هاشو حتما میگیرید؟

hadi222
April 20th, 2016, 22:12
همچنان نیازمندیم.

InterServer.ir
April 25th, 2016, 02:21
همچنان نیازمندیم.

از خود سایت فریش تم دانلود شده و آخرین نسخه این قالب می باشد

در مورد آپدیت اگر در اختیار ما قرار گیرد به شما نیز ارائه می شود ولی تضمین نمی کنم.

برای خرید تیکت ارسال کنید.

لینک در امضا