توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید قالب avada
hadi222
April 20th, 2016, 00:12
سلام دوستانی که قالب راستچین و فارسی شده آوادا را از یکی از سایت های معتبر خریدن و به "اپدیت" دسترسی دارند.
من حاضرم در ازای مبلغی باهاشون شریک بشم و منم از قالب استفاده کنم و اپدیت هاشم دریافت کنم.
ali09366
April 20th, 2016, 00:35
سلام دوستانی که قالب راستچین و فارسی شده آوادا را از یکی از سایت های معتبر خریدن و به "اپدیت" دسترسی دارند.
من حاضرم در ازای مبلغی باهاشون شریک بشم و منم از قالب استفاده کنم و اپدیت هاشم دریافت کنم.
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز ما نسخه انگلیسی اورجینال را داریم و آپدیت های آن را هم می توانیم به شما ارائه بدهیم.
و در آدرس زیر هم نسخه فارسی اورجینال رو می توانیم به شما ارائه دهیم.
http://mizbanfa.ir/wordpress-templates/avada/
Majiiid
April 20th, 2016, 00:45
با سلام
راجب آپدیت های قالب نمیتونم قول بدم ولی خود قالب الان جدیدترین نسخه موجود است اگر بخواین با قیمت بسیار پایین و توافقی تقدیم میکنم
در ارتباط باشید
Telegram.me/Mtpro
InterServer.ir
April 20th, 2016, 01:02
سلام
فایل نصب سریع این قالب + فایل کامل قالب راست چین کامل توسط فریش تم
15000 هزار تومان
hadi222
April 20th, 2016, 09:28
سلام
فایل نصب سریع این قالب + فایل کامل قالب راست چین کامل توسط فریش تم
15000 هزار تومان
از کجا خریدین؟
اپدیت هاشو حتما میگیرید؟
hadi222
April 20th, 2016, 22:12
همچنان نیازمندیم.
InterServer.ir
April 25th, 2016, 02:21
همچنان نیازمندیم.
از خود سایت فریش تم دانلود شده و آخرین نسخه این قالب می باشد
در مورد آپدیت اگر در اختیار ما قرار گیرد به شما نیز ارائه می شود ولی تضمین نمی کنم.