PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با ايجاد دامنه براي مشتري

saeed25
October 28th, 2010, 18:05
با دروود
من نمايندگي دامنه گرفتم،اما يك دشواري بر سر راه پيش آمده و آن اينكه من يك مشتري ساختم و زماني كه بر روي اون كليك مي كنم و ADD Domain را مي زنم پيام زير نمايش داده مي شود:
* Invalid Username or Password

Online24
October 28th, 2010, 18:17
نمایندگی دامین از کدام سرویس دهنده گرفتید ؟

قصد انجام چه کاری رو دارید ؟

saeed25
October 28th, 2010, 18:20
دروود بر شما
از Directi ،مي خواهم يك مشتري تعريف كنم و سپس براي آن مشتري،يك دامنه جديد ايجاد كنم.

Online24
October 28th, 2010, 18:30
بسیار خوب .

با دسترسی reseller وارد کنترل پنل خودتون بشید .

از مسیر Customers / add یک customer (مشتری) ایجاد کنید . این کار رو با پر کردن فرم مربوطه انجام بدید .

بعد از ایجاد این Customer از مسیر Products / domain registration / check availability اقدام به ثبت دامین کنید .

مراحل ثبت دامین رو طی کنید . در مرحله ای از شما میخواد که مالک دامنه رو انتخاب کنید ( این مرحله فرمی مانند قسمت اضافه کردن مشتری دارد )

شما میتوند از بالای همین فرم تنها با وارد کردن e-mail مشتری که قبلا آن را ایجاد کردید ، دامین را به نام او کنید .

و باقی مراحل را تا ثبت نهایی دامین ادامه دهید .

saeed25
October 28th, 2010, 18:35
دروود بر شما
ببينيد،مشكل همينجا است،زمانيكه من مسير Products / domain registration / check availability را مي روم،پنجره اي جديد باز مي شود و سپس اين پيام نمايش داده مي شود:
Error(s):

* Invalid Username or Password

در حاليكه در بالاي گوشه سمت چپ Logged In as Reseller ،مشخصات من آورده شده است!
حال اكنون چه بايد كرد؟
با سپاس از شما

Rezash
October 28th, 2010, 18:39
* ابتدا از منوي customers گزينه Add رو انتخاب كنيد
* فرم ثبت نام رو پر كنيد
* از منوي Products گزينه Domain Registeration و سپس Check avabality رو انتخاب كنيد.
* مراحل بررسي ثبت بودن و انتخاب دومين رو طي كنيد. (گزينه Add to cart)
* در بخش زير ايميل مشتري را وارد كنيد :

Enter the Username of the customer you would like to login for
اگر قبلا براي مشتري ثبت نام نكرده ايد فرم زير رو پر كنيد :

Please use the form below in case you wish to add a new Customer -
بقيه مراحل هم ساده هست و به همين ترتيب
اگر مشكل حل نشد بگيد تا تصوير بذارم.

saeed25
October 28th, 2010, 18:43
دروود
مشتري را ايجاد كرده ام چراكه در ليست coustomer ،نام و نشاني و شناسه ايشان است!اما هر بار كه نشاني Email ي كه هنگام ايجاد آن به كار برده ام را مي زنم ،پيام خطا داده مي شود!

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

همچنين زمانيكه در بخش مشتريان،روي اين مشتري كليك مي كنم و سپس Domain List را مي زنم ،هيچ دامنه اي ثبت نشده است،زمانيكه مي بر روي Add Doamin‌نيز كليك مي كنم باز همين پيام خطا نمايش داده مي شود!

Online24
October 28th, 2010, 18:44
زحمت بکشید یکبار کامل e-mail این مشتریتون رو در اون field کامل خودتون تایپ کنید(copy-paste نکنید ) و مطمئن بشید که درست تایپ کردید .

saeed25
October 28th, 2010, 18:56
آقا من يك بار خودم آدرس اي ميل رو دستي نوشتم،اما باز هم همان خطاي پيشين رو ميده!!

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

من حتا يك بار هم گذر واژه اين مشتري رو عوض كردم شايد درست بشه،اما باز هم نشد.!