ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت آپارات از چه نوع سرورهایی برای ذخیره سازی فایل ها استفاده میکند؟

Rechargeable
April 17th, 2016, 14:04
سلام؛

میخواستم از اساتید بپرسم سایت هایی مثل آپارات که هر دقیقه چندین ویدیو در اون آنها اپلود میشه؛ چگونه این همه فایل رو نگهداری میکنند؟

من حساب کردم اگه هر دقیقه 100 مگ ویدیو کاربران اپلود بکنند؛ در هر ساعت میشه 100*60 مگ؛ در هر روز 24*60*100 و در هر ماه میشه بالای 4 ترابایت ویدیو!

سرور اختصاصیه من نهایت داره 3 ترابایت هارد به من میده! حالا اینا چطوری هاردشون اینقدر فایل ها رو نگهداری میکنه؟ با گذشت زمان این فایل ها خیلی میشه!

چند روزه ذهنم مشغول فضای هارد و نگهداری این فایل ها شده.

هر اطلاعاتی کسی بتونه بده ممنونم.

RoobinaServer
April 17th, 2016, 14:09
سلام؛

میخواستم از اساتید بپرسم سایت هایی مثل آپارات که هر دقیقه چندین ویدیو در اون آنها اپلود میشه؛ چگونه این همه فایل رو نگهداری میکنند؟

من حساب کردم اگه هر دقیقه 100 مگ ویدیو کاربران اپلود بکنند؛ در هر ساعت میشه 100*60 مگ؛ در هر روز 24*60*100 و در هر ماه میشه بالای 4 ترابایت ویدیو!

سرور اختصاصیه من نهایت داره 3 ترابایت هارد به من میده! حالا اینا چطوری هاردشون اینقدر فایل ها رو نگهداری میکنه؟ با گذشت زمان این فایل ها خیلی میشه!

با سلام

سرور اختصاصی شما 3 ترابایت هست ،سرور اختصاصی هست 32 ترابایت هارد یا بیشتر دارد. استوریج ها و ...

با هارد بیشتر و سرورهای بیشتر

ertebat7
April 17th, 2016, 14:16
سلام؛

دوست عزیز از یک سروراختصاصی استفاده نمی کنند مقایسه شما بایک سرور که 3ترابایت هارد دارد اشتباه است
سایت هایی در این رده که با حجم های سنیگین فایل های ویدویی سرکار دارند از چندن سرور پارالل استفاده می کنند

Optimus
April 17th, 2016, 14:37
از storage server استفاده می کنند
بسته به مدل ، یک استوریج 2u تا 96 ترابایت هم می تونه به شما فضا بده

mohandes alipor
April 17th, 2016, 14:54
هزینه اجاره این جور سرور ها ماهیانه چنده؟

Rechargeable
April 17th, 2016, 14:57
از storage server استفاده می کنند
بسته به مدل ، یک استوریج 2u تا 96 ترابایت هم می تونه به شما فضا بده

واوو 96 ترابایت!!! نمیدونستم.

استوریج سرور چه فرقی با سرور های معمولی داره؟ (این تفاوت اسم فقط بخاطر ظرفیت هارد هست؟ یا اصلا ربطی به هارد نداره؟ )

Optimus
April 17th, 2016, 15:07
واوو 96 ترابایت!!! نمیدونستم.

استوریج سرور چه فرقی با سرور های معمولی داره؟ (این تفاوت اسم فقط بخاطر ظرفیت هارد هست؟ یا اصلا ربطی به هارد نداره؟ )

معمولا این جور سایت ها که فضای دائمی لازم دارند نمی یان اجاره کنند ، یک استرج می خرند و در دیتاسنتر خود یا فضای کولوی خود قرار می دهند و سپس هر موقع لازم باشه بهش هارد اضافه می کنند
استوریج مبحث بسیار جالب و پیچیده ای هست
مخصوص ذخیره سازی هستند و به طور مثال یکی از پیشتازان این عرصه emc و هیتاچی هست

استوریج ها از 4 هزار دلار تا 200-300 هزار دلار و بالاتر قیمت دارند

viasky
April 17th, 2016, 15:10
فکر میکنم اتاق داشته باشه یه مینی دیتاسنتر.....

mhiizadi
April 17th, 2016, 16:36
توی های وب دارن سرور روم .
ای پی هاشون حداقل اینو نشون میده.

mohandes alipor
April 17th, 2016, 17:42
معمولا این جور سایت ها که فضای دائمی لازم دارند نمی یان اجاره کنند ، یک استرج می خرند و در دیتاسنتر خود یا فضای کولوی خود قرار می دهند و سپس هر موقع لازم باشه بهش هارد اضافه می کنند
استوریج مبحث بسیار جالب و پیچیده ای هست
مخصوص ذخیره سازی هستند و به طور مثال یکی از پیشتازان این عرصه emc و هیتاچی هست

استوریج ها از 4 هزار دلار تا 200-300 هزار دلار و بالاتر قیمت دارند

برا اینکه یه دیتا سنتر کوچیک راه انداخت و تجهیزات خرید چقدر هزینه خرید تجهیزات میشه + اینکه باید مجوز برای دیتا سنتر بگیریم؟؟؟ چجوریاست

Rechargeable
April 17th, 2016, 17:47
آیا شیوه خاصی برای نگهداری فایل های قدیمی که شاید خیلی روزها هم اصلا hit نشن؛ با هزینه کمتر وجود داره؟ (منظورم فایل های آرشیو بک آپ نیست.)

فرضا ویدیوهایی که 4 سال پیش آپلود شده و بازدید خیلی کمی داره. شاید ماهی یکبار هم کسی بهشون سر نزنه ولی با این حال هم نخوایم حذفشون کنیم. این فایل ها رو چطوری میشه با هزینه کمتر میزبانیشون کرد؟

mohandes alipor
April 17th, 2016, 17:59
سوال من اینکه ایا برای داشتن همچین سایت های مثلا مثل اپارات یا نماشا باید صاحب چه تکنولوژی بود باید چقدر هزینه کرد و به چه اطلاعات فنی نیاز هست تا اینجور سایت ها رو مدیریت کنی؟

لطفا موارد لازم رو بگید تا روش تحقیق و بررسی بشه تشکر

hegza
April 17th, 2016, 18:15
سوال من اینکه ایا برای داشتن همچین سایت های مثلا مثل اپارات یا نماشا باید صاحب چه تکنولوژی بود باید چقدر هزینه کرد و به چه اطلاعات فنی نیاز هست تا اینجور سایت ها رو مدیریت کنی؟

لطفا موارد لازم رو بگید تا روش تحقیق و بررسی بشه تشکر

هیچی نمیخواد پول داشته باش حله
هی سرور میخری اضاف میکنی به رک دیتاسنتر اجاره شده.
بک آپ ها هم اونا طبیعتا از روش های دستی و داخل دی سی استفاده میکنن. چون هم کم هزینه تره هم مطمئن تر

w.h.t
April 17th, 2016, 18:32
سلام

تمامی سرور های این چنین سایت هایی کولو شده هست و سرور تماما در مالکیت شخص یا شرکت قرار دارد . فیلم ها به صورت کامل فشرده سازی ویژه میشوند(اینکه چقدر فشرده شوند بستگی به مدیریت داره که چه نوع فشرده سازی رو بتوه کد نویسی کنه که مثلا 1 گیگ رو بکنه 500 مگ!)
مدیریت خاصی احتیاج نداره چون تمامی کارهارو برنامه نویس انجام میده فقط شما باید فیلم هارو تایید کنی که یه موقع فیلم خاصی! توش نباشه

معمولا هزینه برای چنین کار هایی برای شروع حدود 50 ملیون هست و سریع تر از اونی که فکرشو بکنید باید ماهانه هزینه چندین برابری رو پرداخت بکنید ( البته به غیر از هزینه برنامه نویسی - امنیت و.. )

همچنین از الان بلند شدن روی دست آپارات کار دشواری هست و تقریبا میشه گفت بدون پشتکار 24 ساعته هیچوقت به نزدیکی آپارات هم نخواهید رسید

امیدوارم کمکی کرده باشم

hegza
April 17th, 2016, 18:37
سلام

تمامی سرور های این چنین سایت هایی کولو شده هست و سرور تماما در مالکیت شخص یا شرکت قرار دارد . فیلم ها به صورت کامل فشرده سازی ویژه میشوند(اینکه چقدر فشرده شوند بستگی به مدیریت داره که چه نوع فشرده سازی رو بتوه کد نویسی کنه که مثلا 1 گیگ رو بکنه 500 مگ!)
مدیریت خاصی احتیاج نداره چون تمامی کارهارو برنامه نویس انجام میده فقط شما باید فیلم هارو تایید کنی که یه موقع فیلم خاصی! توش نباشه

معمولا هزینه برای چنین کار هایی برای شروع حدود 50 ملیون هست و سریع تر از اونی که فکرشو بکنید باید ماهانه هزینه چندین برابری رو پرداخت بکنید ( البته به غیر از هزینه برنامه نویسی - امنیت و.. )

همچنین از الان بلند شدن روی دست آپارات کار دشواری هست و تقریبا میشه گفت بدون پشتکار 24 ساعته هیچوقت به نزدیکی آپارات هم نخواهید رسید

امیدوارم کمکی کرده باشم
تائید نیاز نداره. از پلیس سایت و یا همون گزارش کاربر استفاده میشه
بابت تماشای ویدئو و یا انتشارش مثل یوتیوپ پول بده آپارات رو قورت میدی و زود هم بازخورد درآمدیشو خواهی دید

w.h.t
April 17th, 2016, 18:42
تائید نیاز نداره. از پلیس سایت و یا همون گزارش کاربر استفاده میشه

وقتی سایت شما مثلا 100 تا یا 1000 تا کاربر داره مطمئنا خیلی کم کاربر گذارش میده . پلیس برای زمانی هست که کاربر تعداد بالا داشته باشی

بابت تماشای ویدئو و یا انتشارش مثل یوتیوپ پول بده آپارات رو قورت میدی و زود هم بازخورد درآمدیشو خواهی دید
بله این راه به فکرم نرسید !

Raymvnd
April 17th, 2016, 20:22
درود...
والا اپارات واسه خودش غولی شده و کلی هزینه کرده که بزرگترین سایت اشتراک ویدئو ایران بشه و بعید می دونم بهش برسی...
برای اسکریپت اشتراک گذاری ویدئو پیشرفته باشه حداقل تا 10 میلیون باید هزینه کنی حتی اسکریپت برای فشرده سازی ویدئو نیز نوشته بشه...
اینکه چقدر حجم واسه ذخیره سازی ویدئو می خواد بحث زیاده...
الان اپارات ببینی در در سال اول راه اندازی حداقل 100 مگابایت برای اپلود گذاشته و بعد که پیشرفت کرد حداقل به 250 مگابایت حجم اپلود افزایش داد این یعنی بزرگتر شدن دیتاستز اپارات هست...
ارزش اپارات نهایت 100 میلیون دلاره!
برای دیتاسنتز شما باید از استوریج استفاده کنی که حداقل فضای هارد تا سقف 50 ترابایت قابل افزایش هست ولی گرانه...
نمونه : http://zigorat.com/product/dell-powervault-md3200/
پس بخوای سایتت سرپا بمونه باید میلیون و میلیاردها تومان هزینه کنی و حتی باید در کنار آن درآمد داشته باشید...

hegza
April 17th, 2016, 22:17
درود...
والا اپارات واسه خودش غولی شده و کلی هزینه کرده که بزرگترین سایت اشتراک ویدئو ایران بشه و بعید می دونم بهش برسی...
برای اسکریپت اشتراک گذاری ویدئو پیشرفته باشه حداقل تا 10 میلیون باید هزینه کنی حتی اسکریپت برای فشرده سازی ویدئو نیز نوشته بشه...
اینکه چقدر حجم واسه ذخیره سازی ویدئو می خواد بحث زیاده...
الان اپارات ببینی در در سال اول راه اندازی حداقل 100 مگابایت برای اپلود گذاشته و بعد که پیشرفت کرد حداقل به 250 مگابایت حجم اپلود افزایش داد این یعنی بزرگتر شدن دیتاستز اپارات هست...
ارزش اپارات نهایت 100 میلیون دلاره!
برای دیتاسنتز شما باید از استوریج استفاده کنی که حداقل فضای هارد تا سقف 50 ترابایت قابل افزایش هست ولی گرانه...
نمونه : http://zigorat.com/product/dell-powervault-md3200/
پس بخوای سایتت سرپا بمونه باید میلیون و میلیاردها تومان هزینه کنی و حتی باید در کنار آن درآمد داشته باشید...

بیشتر از اینا سایت آپارات پشتبانی چون کلوپ و میهن بلاگ پشتش بود وگرنه به این سرعت رشد نمیکرد

Z.eus
April 17th, 2016, 22:20
دوستان درست می‌فرمایند

حتی بالفرض ۲۰ درصد هم از حجم ویدئو ها کسر شود در ابعاد بالا خیلی به نفع مدیر اینجور سایت ها هست. (از لحاظ حجم سرور ها)

Raymvnd
April 17th, 2016, 23:08
بیشتر از اینا سایت آپارات پشتبانی چون کلوپ و میهن بلاگ پشتش بود وگرنه به این سرعت رشد نمیکرد

البته *****ینگ یوتیوب در نظر بگیر...
در ضمن یوتیوب ***** برداشته بشه جلوی اپارات نخواهد گرفت بلکه اپارات فکری برای جهانی شدن داره که می تونه غول غول تر بشه اگه بتونه دیتاسنتزی عظیم مثل گوگل ایجاد کنه....

zartosht
April 18th, 2016, 10:22
ذخیره سازی تحت شبکه با تکنولوژی NAS و SAN دارند ، بر روی هارد های 4 الی 6 ترابایت با Raid 5 یا 50 یا 10 . فکر نکنم بیشتر از 4 ترابایت هفتگی حجم اضافه شدن اطلاعات داشته باشن که در این صورت هر هارد دیسک قیمتی حدود 400 هزار تومن میان رده خواهد داشت . که با توجه به استفاده از Raid این هزینه کمی افزایش پیدا میکنه .

websazha
April 18th, 2016, 12:50
با سلام

با عرض معذرت خواهی از تمام دوستان عزیز و همکاران گرام.
این همه سرویس دهنده چرا همه به فکر سرور هستند!!! کار ساده و ابتدایی نبینید.
تنها کار عاقلانه استفاده از همان هارد San / nas که هارد ها تحت شبکه هستند توضیحات کامل با شما.......
از نظر سرور اصلی مسیر دهی هم میتونه 1 سرور باشه میتونه چند تا سرور با لود بالانسر باشه و تمام شد...
اصلا عاقلانه نیست چنین سایت هایی بیان از یک سرور 96ترابایت استفاده کنن برای دیتاها!!!!

موفق باشید.

zartosht
April 18th, 2016, 12:59
با سلام

با عرض معذرت خواهی از تمام دوستان عزیز و همکاران گرام.
تنها کار عاقلانه استفاده از همان هارد San / nas که هارد ها تحت شبکه هستند توضیحات کامل با شما.......
از نظر سرور اصلی مسیر دهی هم میتونه 1 سرور باشه میتونه چند تا سرور با لود بالانسر باشه و تمام شد...
اصلا عاقلانه نیست چنین سایت هایی بیان از یک سرور 96ترابایت استفاده کنن برای دیتاها!!!!

موفق باشید.

درسته ، و اصلا شدنی هم نیست ، دقیقا چندین سرور با لودبلانسر و متصل به ذخیره ساز های تحت شبکه که میشه از هر دیتاسنتری باشه دارن استفاده میکنن ، همه جای دنیا هم همینه از فیسبوک گرفته تا جیمیل و ... ذخیره تحت شبکه ، پردازش تحت کلاد یا ...

Rechargeable
April 18th, 2016, 13:08
با سلام

سلام معرفی میکنید از این نوع سرویس دهنده ها؟

من Google drive رو میشناسم که درایوشو میشه راحت mount کرد رو لینوکس و فایل ریخت روش و خوند؛ ولی 15T میده!
Amazon Storage هم تا جایی که فهمیدم خیلی گرون در میاد!

mohandes alipor
April 18th, 2016, 17:36
ببخشید برا اینکه یه دیتا سنتر کوچیک راه انداخت باید چه چیزایی تهیه کرد ایا مجوز هم برا این کار میخاد؟

یعنی اینکه بعد از گرفتن تجهیزات شبکه چطوری اینو به اینترنت متصل میکنن تا بشه روش وب سایت پیاده کرد منظورم اموزش های فنی و قسمت های راه اندازی و پیکربندیشه اگه کسی اموزشی در این باره داره خوشحال میشم معرفی کنه مطالعه کنیم شاید در اینده لازم شد یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازیم

gigarayaneh
April 18th, 2016, 18:48
با سلام
دوستان عزیز در سرویس های مثل آپارات فضا مهم نیست و پهنای باند مهم است که هر سرور به صورت محدود میتواند این پهنای باند خروجی را تامین کند.
برای همین حدود 15 سرور به بالا تهیه شده که هر کدام هاردهای بسیار زیادی دارند اطلاعات بر روی هر کدام از این سرورها یکی می باشد. وقتی شما یک فیلم را تماشا میکنید نفر بعدی به صورت راندم به سرور دیگر رفته و از سرور دیگر مشاهده می کند و همینطور تمامی بازدید کننده ها بر روی سرورهای گوناگون پخش شده و پهنای باند بر روی تمامی سروها تقسیم میشود.
یک کلیپ آپارات را باز کرده و لینک مشاهده آن را بردارید و سپس صفحه را دوباره لود کنید هر بار آدرس ابتدای آن عوض میشود که بصورت راندم می باشد.
قبلا آپارات بر روی هاست ایران بود و بعد به های وب انتقال یافت الان هم بر اساس موقعیت isp ارائه دهنده اینترنت پر سرعت شما لینکها تغییر میکند و بر روی مثلا های وب و آسیاتک و ... تقسیم میشود.
با این کارپهنای باند مصرفی خود را تقسیم کرده و میتوان میلیون ها بازدید را ساپورت کرد.
هر سرور تا جای ممکن به آن هاردیسک اضافه شده در این حالت نیازی نیست از سروهای قدرتمند استفاده کنید!
موفق باشید

mohandes alipor
April 18th, 2016, 21:41
ببخشید برا اینکه یه دیتا سنتر کوچیک راه انداخت باید چه چیزایی تهیه کرد ایا مجوز هم برا این کار میخاد؟

یعنی اینکه بعد از گرفتن تجهیزات شبکه چطوری اینو به اینترنت متصل میکنن تا بشه روش وب سایت پیاده کرد منظورم اموزش های فنی و قسمت های راه اندازی و پیکربندیشه اگه کسی اموزشی در این باره داره خوشحال میشم معرفی کنه مطالعه کنیم شاید در اینده لازم شد یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازیم

لطفا یکی جواب این سوالمو بده

Raymvnd
April 18th, 2016, 22:31
لطفا یکی جواب این سوالمو بده
بله مجوز می خواد و میلیون ها تومان بودجه می خواد...
استوریج می خواد که یه سرور راه بندازید...
با این ویندوز سرور و لینوکس سرور با تنظیمات که انجام دادید به اینترنت وصل شی...

mohandes alipor
April 18th, 2016, 23:44
بله مجوز می خواد و میلیون ها تومان بودجه می خواد...
استوریج می خواد که یه سرور راه بندازید...
با این ویندوز سرور و لینوکس سرور با تنظیمات که انجام دادید به اینترنت وصل شی...

ببخشید مجوز خاصی میخاد میشه یکم توضیح بدید و اینکه اموزشی هست در مورد نصب و راه ندازی اینجور تجهیزات

راستش من من میخام یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازم برا فروش سرور هاست اینجور چیزا برا همین سوال پیچتون میکنم ببخشید اول میخام علمشو کسب کنم بعد برم سراغش بودجه ای که دارم 40 میلیونه میشه باهاش کاری کرد؟

Rechargeable
April 18th, 2016, 23:47
ببخشید مجوز خاصی میخاد میشه یکم توضیح بدید و اینکه اموزشی هست در مورد نصب و راه ندازی اینجور تجهیزات

راستش من من میخام یه دیتا سنتر کوچیک راه بندازم برا فروش سرور هاست اینجور چیزا برا همین سوال پیچتون میکنم ببخشید اول میخام علمشو کسب کنم بعد برم سراغش بودجه ای که دارم 40 میلیونه میشه باهاش کاری کرد؟

برو تو انجمن بگرد یه بخش هست مربوط به راه اندازی مرکز داده و این چیزا.