یک کارگاه با مساحت حدود 1300 متر
3 تا لپ تاپ 7 دسکتاپ و 3 تا پرینتر این سیستم ها تو یک دایره با شعاع حدود 30 متر هستند
میشه اینجوری در نظر گرفت که تو این دایره یک اتاق شمال یکی جنوب و دیگری شرق هست که سیستم ها در این اتاق ها هستند
قسمت بالای کارگاه هستند و پایین هم کارکنان مشغول کار
ما میخوایم این سیستم ها را شبکه کنیم و اینترت هم داشته باشند
کلیه سیستم ها کارت وایرلس usb یا Pci دارند و از یک مودم وایرلس 2740u اینترنت دریافت می کنند سیگنال تو اتاق ها هست منتها خیلی ضعیف
احتمال اینکه 4 عدد سیستم در آینده اضافه شود هست
لطفا راهنمایی کنید از چه تجهیزاتی برای شبکه استفاده کنید و همچنین توضیحی در زمینه تنظیمات نرم افزاری
سپاس
Armis
April 17th, 2016, 12:33
سلام به همه دوستان
یک کارگاه با مساحت حدود 1300 متر
3 تا لپ تاپ 7 دسکتاپ و 3 تا پرینتر این سیستم ها تو یک دایره با شعاع حدود 30 متر هستند
میشه اینجوری در نظر گرفت که تو این دایره یک اتاق شمال یکی جنوب و دیگری شرق هست که سیستم ها در این اتاق ها هستند
قسمت بالای کارگاه هستند و پایین هم کارکنان مشغول کار
ما میخوایم این سیستم ها را شبکه کنیم و اینترت هم داشته باشند
کلیه سیستم ها کارت وایرلس usb یا Pci دارند و از یک مودم وایرلس 2740u اینترنت دریافت می کنند سیگنال تو اتاق ها هست منتها خیلی ضعیف
احتمال اینکه 4 عدد سیستم در آینده اضافه شود هست
لطفا راهنمایی کنید از چه تجهیزاتی برای شبکه استفاده کنید و همچنین توضیحی در زمینه تنظیمات نرم افزاری
سپاس
از اکسس پوینت استفاده کن. من تو چند تا سازمان از مدل ECB300 EnGenius استفاده کردیم. ولی برد بسیار قوی داره. توی فضاهای اداری که راحت طبقه های پایین و بالا و بیرون ساختمان رو جواب میداد. توی فضای باز کارگاه خیلی بیشتر از این ها جواب میده. تنظیماتش هم کاری نداره . اگر مودم رو تنظیم کره باشی این رو هم میتونی تنظیم کنی.
Nomix
April 17th, 2016, 16:18
از اکسس پوینت استفاده کن. من تو چند تا سازمان از مدل ECB300 EnGenius استفاده کردیم. ولی برد بسیار قوی داره. توی فضاهای اداری که راحت طبقه های پایین و بالا و بیرون ساختمان رو جواب میداد. توی فضای باز کارگاه خیلی بیشتر از این ها جواب میده. تنظیماتش هم کاری نداره . اگر مودم رو تنظیم کره باشی این رو هم میتونی تنظیم کنی.
سپاس دوست عزیز
منتظر پیشنهاد و راهنمایی سایر دوستان هستیم
thenet
April 17th, 2016, 16:57
ساده ترین روش همون اکسس پویت هست وگرنه باید یا از دامین یا ... استفاده کنید .
k-h
April 17th, 2016, 19:58
درود
ساده ترین راه استفاده از اکسس پوینت قوی 2 آنتنه یا 3 آنتنه هست
که بستگی داره چه مدلی شما دوست داشه باشید.
ourweb
April 17th, 2016, 20:15
سلام می توانید از این استفاده کنید wis q2300 27db هست این کار شما رو راه میندازه الا با یکی از این ها شبکه رو ریپیت کنید ابنطور مشکل تان حل می کند
Nomix
April 17th, 2016, 20:37
درود
ساده ترین راه استفاده از اکسس پوینت قوی 2 آنتنه یا 3 آنتنه هست
که بستگی داره چه مدلی شما دوست داشه باشید.
شما چه مدلی پیشنهاد میدید
لطفا دو مدل مناسب معرفی کنید
- - - Updated - - -
سلام می توانید از این استفاده کنید wis q2300 27db هست این کار شما رو راه میندازه الا با یکی از این ها شبکه رو ریپیت کنید ابنطور مشکل تان حل می کند
سلام
ما الان که شبکه نداریم قرار شبکه ایجاد کنیم الان فقط اینرنت دارن
آیا این مدل شما مناسب هست و توضیحی کوتا در زمینه تنظیماتش میدید
ourweb
April 17th, 2016, 20:38
این دستگاه رو من نصب کردم داخل یه مرکز 3 طبقه کامل داره جواب میده قدرت دستگاه بالاست و کاریی خوبی دارد