توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران برای میل سرور
saeed_bambo
April 16th, 2016, 22:24
یه vps با حد اقل منابع میخام صرفا جهت تست. یه میل سرور لینوکسی میخام راه اندازی کنم روی centos که اگه اوکی بود و ایپیش بلک لیست نبود و اسپم نشدن میل ها واسه ماه های اینده منابعشو بیشتر میکنم. فقط کانفیگ reverse dns واسم مهمه
supportvps
April 16th, 2016, 22:42
یه vps با حد اقل منابع میخام صرفا جهت تست. یه میل سرور لینوکسی میخام راه اندازی کنم روی centos که اگه اوکی بود و ایپیش بلک لیست نبود و اسپم نشدن میل ها واسه ماه های اینده منابعشو بیشتر میکنم. فقط کانفیگ reverse dns واسم مهمه
سلام
رم 512 مگابایت 25000 تومان
تضمين کيفيت پورت و آپتايم
تضمين برگشت وجه تا 24 ساعت
براي دريافت مشاوره وانتخاب سرويس مناسب با توجه به هزينه ونياز شما با ما در تماس باشيد
ارسال تصوير از سرور براي تاييد اورسل نبودن
8 سال سابقه
اگر سوالي در مورد سرويس داريد و امکان برقراري تماس نداريد مشکلي نيست ما با شما تماس خواهيم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 021-2591 7339
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
Z.eus
April 16th, 2016, 22:45
مورد استفاده چیست؟ ارسال اسپم؟
supportvps
April 16th, 2016, 23:40
تست اسکریپت یا اسپم؟
saeed_bambo
April 17th, 2016, 00:48
یه میل سرور معمولی با زیمبرا یا iredmail میخوام راه اندازی کنم واسه شرکت. که روزانه نهایتا 50 ایمیل ارسال و دریافت میشه ولی مهمه که ایمیل ها به اسپم فولدر نرن توی gmail yahoo hotmmail من شنیده بودم که ای پی های ایران تماما نو بلک لیستن و واسه میل سرور خوب نیستن.
supportvps
April 17th, 2016, 00:55
یه میل سرور معمولی با زیمبرا یا iredmail میخوام راه اندازی کنم واسه شرکت. که روزانه نهایتا 50 ایمیل ارسال و دریافت میشه ولی مهمه که ایمیل ها به اسپم فولدر نرن توی gmail yahoo hotmmail من شنیده بودم که ای پی های ایران تماما نو بلک لیستن و واسه میل سرور خوب نیستن.
میتونید از سرور های خارج ما استفاده کنید اگر فکر میکنید ایران بلک لیست هستند
shetab
April 17th, 2016, 01:07
سلام
می تونید از سرورهای مجازی ایران ما استفاده کنید. هیچ یک از آی پی های ما تو بلک لیست نیستند. اگر کانفیگ درست انجام بشه به میل ها به inbox ارسال می شوند.
برای تست بلک لیست می تونید از سایت mxtoolbox.com استفاده کنید.
www.shetabrayan.com/vds-iran.php
saeed_bambo
April 17th, 2016, 01:57
سلام
می تونید از سرورهای مجازی ایران ما استفاده کنید. هیچ یک از آی پی های ما تو بلک لیست نیستند. اگر کانفیگ درست انجام بشه به میل ها به inbox ارسال می شوند.
برای تست بلک لیست می تونید از سایت mxtoolbox.com استفاده کنید.
www.shetabrayan.com/vds-iran.php (http://www.shetabrayan.com/vds-iran.php)
پینگ تایم این ایپی واسه من از 8.8.8.8 هم 100 میلی ثانیه بیشتره. چرا؟
novin-web
April 17th, 2016, 10:46
با سلام و روز بخیر
سرور مجازی از 9 لوکیشن
رم 1
هارد 30
ماهانه 27 هزار تومان در خدمتیم
------------------------------------------------------------------------------------------------
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
mobinhost.in
April 17th, 2016, 13:26
با سلام شرکت مبین هاست ارائه دهنده سرور مجازی از 3 لوکیشن مختلف از ایران از 3 دیتاسنتر زیرساخت - تبیان - پارس آنلاین در خدمت هستیم