PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : FTP Server یا Apache Web Server برای فایل هاستینگ کدام برتر است؟

Mercedes-Benz
October 28th, 2010, 14:53
با سلام

قبلا برای سایتم یک سرور مجازی گرفه بودم برای اینکه دانلود از سایت بالا بود مجبور شدم سایت و بخش دانلود فایل رو از هم جدا بکنم، چند سوال داشتم در مورد FTP سرور و WEB سرور و برتری هر کدام:
1-برای فایل هاستینگ میزان استفاده از رم در کدام سرور بیشتر است؟ WEB یا FTP؟
2-میزان پشتیبانی از تعداد نفرات بیشتر در کدام بیشتر است؟
3-آیا امکان دارد FTP سرور به صورت بدون ورود باشد؟ یعنی به صورت آزاد مهمان فقط توانایی دریافت داشته باشد نه بارگذاری...
4-امنیت در کدام بیشتر است؟ WEB یا FTP؟
5-آیا هرکدام توانایی ارائه خدمات بدون وجود کنترل پنل را دارند؟ WEB سرور رو بلدم اما FTP توانایی ارائه فایل در آدرس ftp://dl.mydomain.com را دارد؟ یا اینکه باید ازطریق ftp://123.456.12.78/ سرویس دهی داشته باشد؟

به هیچ وجه به دیتابیس نیازی پیدا نمی کنم. فقط FTP یا WEB سرور نیاز دارم.

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما...!

Online24
October 28th, 2010, 17:26
این دو سرویس ( web و FTP ) عملکرد کاملا مجزا از هم دارند و قابل مقایسه با هم نیستند و انواع و اقسام web server و Ftp server موجود هست .

برای File hosting مسلما FTP server به کار شما خواهد آمد .

FTP sever مصرف RAM کمتری نسبت به یک Webserver دارد ( هر چند مقایسه این دو صحیح نیست و بستگی به شرایط دارد )

2- میزان ارائه سرویس به کاربران با توجه به تنظیمات آن سرور و منابع موجود تعیین خواهد شد . ( در این مورد برتری نسبت به هم ندارند )

3- البته

4- باز هم باید بگم این دو سرویس قابل مقایسه با هم نیستند ولی FTP هیچ وقت یک Protocol امن نبوده ...

5- بله ، بدون کنترل پنل و فقط با استفاده از یک CLI ( Comman Line Interface هم میتونید به طور کامل مدیریت کنید .

در هر آدرسی روی Domain خودتون میتون سرویس بدید . برای این کار فقط باید تنظیمات DNS رو انجام بدید .