Mercedes-Benz
October 28th, 2010, 14:53
با سلام
قبلا برای سایتم یک سرور مجازی گرفه بودم برای اینکه دانلود از سایت بالا بود مجبور شدم سایت و بخش دانلود فایل رو از هم جدا بکنم، چند سوال داشتم در مورد FTP سرور و WEB سرور و برتری هر کدام:
1-برای فایل هاستینگ میزان استفاده از رم در کدام سرور بیشتر است؟ WEB یا FTP؟
2-میزان پشتیبانی از تعداد نفرات بیشتر در کدام بیشتر است؟
3-آیا امکان دارد FTP سرور به صورت بدون ورود باشد؟ یعنی به صورت آزاد مهمان فقط توانایی دریافت داشته باشد نه بارگذاری...
4-امنیت در کدام بیشتر است؟ WEB یا FTP؟
5-آیا هرکدام توانایی ارائه خدمات بدون وجود کنترل پنل را دارند؟ WEB سرور رو بلدم اما FTP توانایی ارائه فایل در آدرس ftp://dl.mydomain.com را دارد؟ یا اینکه باید ازطریق ftp://123.456.12.78/ سرویس دهی داشته باشد؟
به هیچ وجه به دیتابیس نیازی پیدا نمی کنم. فقط FTP یا WEB سرور نیاز دارم.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما...!
قبلا برای سایتم یک سرور مجازی گرفه بودم برای اینکه دانلود از سایت بالا بود مجبور شدم سایت و بخش دانلود فایل رو از هم جدا بکنم، چند سوال داشتم در مورد FTP سرور و WEB سرور و برتری هر کدام:
1-برای فایل هاستینگ میزان استفاده از رم در کدام سرور بیشتر است؟ WEB یا FTP؟
2-میزان پشتیبانی از تعداد نفرات بیشتر در کدام بیشتر است؟
3-آیا امکان دارد FTP سرور به صورت بدون ورود باشد؟ یعنی به صورت آزاد مهمان فقط توانایی دریافت داشته باشد نه بارگذاری...
4-امنیت در کدام بیشتر است؟ WEB یا FTP؟
5-آیا هرکدام توانایی ارائه خدمات بدون وجود کنترل پنل را دارند؟ WEB سرور رو بلدم اما FTP توانایی ارائه فایل در آدرس ftp://dl.mydomain.com را دارد؟ یا اینکه باید ازطریق ftp://123.456.12.78/ سرویس دهی داشته باشد؟
به هیچ وجه به دیتابیس نیازی پیدا نمی کنم. فقط FTP یا WEB سرور نیاز دارم.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما...!