PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد vps ویندوز

Gholmali
October 28th, 2010, 12:13
سلام

چندتا سوال داشتم

1. برای دانلود از آیپی vps م برنامه easyphp رو نصب کردم اما کانکت نمیشه میگه پورت 80 در حال استفاده هست (از برنامه های دیگه هم استفاده کردم نشد)

persian.developer
October 28th, 2010, 12:45
سلام
برنامه قبلی رو کامل پاک کردید؟
از xampp استفاده کنید

1eng.ir
October 28th, 2010, 16:03
بی خیال xampp و ... شو! IIS نصب کن راحت راحت ...

info_dlsong
October 28th, 2010, 21:54
با سلام
اگه میخواید از easy php استفاده کنید قبلش باید iis که معمولا به صورت پیش فرض نصب میشه رو پاک کنی
نحوه غیر فعال کردن iis:
control panel=>add/remove program=>add/remove windows components
روی application server کلیک کن و details رو بزن تیک iis رو بردار ok کن و بعد هم next....

اگه جواب نداد چک کنید ببینید در فایر وال پورت 80 اضافه شده باشد (در صورت روشن بودن فایر وال)
موفق باشید

Gholmali
October 29th, 2010, 01:42
ممنونم ، بله مشکل از فعال بودن Iis بود که داشت از پورت 80 استفاده میکرد. الانم دارم با iis کار میکنم بدون مشکل L-)

1. دامین ir رو میشه به vps وصل کرد ؟ چون a record نمیشه زد گمون نمیکنم بشه. درسته ؟

من از دامینم دارم استفاده میکنم و حالا میخوام یه ساب دامین بنام dl برای دامینم ایجاد کنم که وصل بشه به صفحه iis .

کاراش رو انجام دادم (a record) زدم وصل هم شد به vps ...اما چون dns های name.com برای وصل شدن به vps باید فعال بشه و خود هاست من هم باید dns هاش ست بشه برای بالا اومدن سایتم ، مشکل دارم. یعنی وقتی دامین به vps وصل میشه ، هاست سایتم بالا نمیاد و برعکس اگه هاست بالا بیاد دامین وی پی اس بالا نمیاد

چیکار کنم ؟ راهی دیگه ای هست ؟ اگر اشتباه انجام میدم راهنمایی کنید.

Gholmali
October 29th, 2010, 15:16
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ :(

avaserver
October 29th, 2010, 15:29
با نصب DNS Service از windows components می توانید A Record نیز تعریف کنید .

پیروز باشید

Gholmali
October 29th, 2010, 18:52
با نصب DNS Service از windows components می توانید A Record نیز تعریف کنید .

پیروز باشید

نصب کردم اما تنظیماتش سخت هست. جایی هم اموزشی ندیدم.

a record میزنم بالا میاد ولی چون dns های هاست خودم روی دامین ست هست یا ادرس سایت بالا میاد یا ادرس vps .

مثلا واسه dl.domain.com که میخوام روی vps باشه a record زدم.

و روی domain.com سایت من بالا میاد و dns ها روش ست شده .

وقتی a record ایجاد میکنم vps بالا میاد (dl.domain.com) اما هاست من بالا نمیاد (doman.com) و بالعکس.

راهنمایی میکنید ؟ :(

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

اقا ok شد :D

از توی هاست a record زدم همه چی تموم شد. :x

---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

قا یه سوال ، چطوری directory وی پی اس رو دسترشیس رو ببندم ؟

منظورم permission هست که وقتی ip وی پی اس رو میزنی کسی نتونه فایل دایرکتوری رو ببینه و فقط با لینک دادن بشه فایل دانلود کرد مثل : http://255.255.255.255/file.zip

avaserver
October 29th, 2010, 21:04
منظورم permission هست که وقتی ip وی پی اس رو میزنی کسی نتونه فایل دایرکتوری رو ببینه و فقط با لینک دادن بشه فایل دانلود کرد مثل : http://255.255.255.255/file.zipدوست عزیز کافی است به Properties پوشه مورد نظر رفته و در سربرگ Security دسترسی را به administrator محدود کنید .

موفق باشید .

Gholmali
October 30th, 2010, 04:07
ممنون عزیز
میشه لطف کنی دقیقتر بگی ؟ کدوم دسترسی ها رو برای یوزر deny کنم ؟

Gholmali
October 31st, 2010, 13:49
کسی نیست جواب بده ؟ :(

amirizadi
October 31st, 2010, 14:19
باید ببینی اپاچی داره از کجا گوش میکنه

اگر از 27.0.0.1 گوش میکنه فقط مخصوص لوکال هست

که باید در کانفیگ اپاچی قسمت listen را به 0.0.0.0 تغییر بدید

Gholmali
November 5th, 2010, 00:16
باید ببینی اپاچی داره از کجا گوش میکنه

اگر از 27.0.0.1 گوش میکنه فقط مخصوص لوکال هست

که باید در کانفیگ اپاچی قسمت listen را به 0.0.0.0 تغییر بدید

من iis نصب کردم . میشه بگید این فایل کجاست ؟