PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی یک سایت دیگر در کنار سایت فعلی بر روی هاست مشترک از نظر سئو

iemoo
April 15th, 2016, 12:55
دوستان من از ifastnet سرویس میگیرم که gigfa.com تو ایران پرداخت و واسطش هست
من الان یه سایت دارم روی این هاست از نظر سئو هم تو گوگل بد نیست
میخوام یه سایت دیگه هم راه اندازی کنم
هاست من قابلیت راه اندازی چند سایت روی همین هاست رو داره
سوالم اینه که از نظر سئو مشکلی نداره ؟ گوگل متوجه میشه این دو سایت روی یه هاست قرار دارن و مدیرش یه نفره ؟ چون زمینه فعالیت از نظر کلمات کلیدی هم خیلی مشابه هست
ممنون -امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم

aghaye_x
April 15th, 2016, 13:06
مشکلی نداره ما هم رو یه هاست چندتا سایت داریم تا حالا که به خیر گذشته :دی

Majiiid
April 15th, 2016, 13:10
سلام
نخیر مشکلی نیست گوگل کاری نداره مدیر سایت کیه و چندتا سایت داره و سایت هارو کجا بالا میاره . محتوای سایت هست که برای گوگل مهم می باشد و بر اساس همان محتوا سایت در نتایج خودش منعکس میکنه.

aligoli
April 16th, 2016, 05:00
دوستان من از ifastnet سرویس میگیرم که gigfa.com تو ایران پرداخت و واسطش هست
من الان یه سایت دارم روی این هاست از نظر سئو هم تو گوگل بد نیست
میخوام یه سایت دیگه هم راه اندازی کنم
هاست من قابلیت راه اندازی چند سایت روی همین هاست رو داره
سوالم اینه که از نظر سئو مشکلی نداره ؟ گوگل متوجه میشه این دو سایت روی یه هاست قرار دارن و مدیرش یه نفره ؟ چون زمینه فعالیت از نظر کلمات کلیدی هم خیلی مشابه هست
ممنون -امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم

از تجربه بنده addon بزنید که قطعا میخوایید همین کارو کنید. مشکل داره ( تجربه شخصی )

RealHAM
April 16th, 2016, 08:10
هیچ مشکلی ندارد می توانید چندین سایت روی یک هاست داشته باشید

iemoo
April 16th, 2016, 09:59
از تجربه بنده addon بزنید که قطعا میخوایید همین کارو کنید. مشکل داره ( تجربه شخصی )
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ؟ اگه از همون ifastnet مجددا هاست بگیرم چطور؟
من گیج شدم . بقیه دوستان میگن مشکلی نداره .از طرفی شما هم معلومه تجربتون بالا هست و میگید مشکل داره
ducument root سایت ها با هم متقاوت هست و اصلا در مسیر هم نیستا /public_html/site2 و /public_html/site1

salar123-user8
April 16th, 2016, 10:19
مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی فشار 2 سایت برای هاست شما زیاد نمیشه؟ باید محدودیت منابع رو هم در نظز بگیرید.

alirezasat
April 28th, 2016, 00:20
مشکلی نداره اما در اینده اگر بخوای به هم لینکشون کنی هیچ تاثیری واسه هم ندارن

payamkutah
April 28th, 2016, 00:28
سلام
دوست عزیز به لحاظ منطقی هیچ مشکلی قطعا پیش نخواهد آمد چون هر دو در مسیر جداگانه نصب میشن.

بعد از addon دامنه براتون یک پوشه ایجاد میشه و شما سیستمون رو روی این پوشه نصب میکنید برای همین هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

تنها مشکلی که میتونه داشته باشه محدودیت منابع شما خواهد بود.

ضمنا سیستمی که اعلام کردید (ifast) هاست رایگان نامحدود هم داره برای همین میتونید از این هاست استفاده کنید و محدودیت منابع هم نداشته باشید

miladtnt
April 28th, 2016, 00:48
خیر ای پی که از سرور شما نشون داده میشه ماله هاسته و خدا میدونه چنتا سایت رو میزبانی میکنه هاست ! برا همه هم ای پی یکی هست پس گوگل نمیتونه بفهمه

درضمن ادان دامین توصیه نمیشه ! هم از لحاظ امنیتی هم یسری مشکلات دیه ! یکی از مشکلات عمده ای که با ادان دامین بش بر خوردم htaccess سایت اولی شامل سایت دومم میشه !

haftsepehr
April 28th, 2016, 00:59
اگر از نظر منابع مشکلی ندارید ، مشکلی نخواهد داشت

shayandavoodi
April 28th, 2016, 01:25
با ادآن کردن مشکلی نیست. پارک نکنید دامنه رو.
چون دامنه فرق داره کلا اعتبار متفاوت هست و مشکلی وجود نداره.