توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا vps من بدرد می خورد؟ تست vps
soheil869
April 14th, 2016, 19:56
با سلام
از کاربران VPS درخواست می شود شرکت کنند
شاید خیلی از شما تا به حال به این فکر کردید آبا VPS من بدرد می خورد؟ چطوری تستش کنم؟
اینجا ابزاری برای شما قرار داده ایم
با SSh به سرور متصل شوید
و دستور
را اجرا کنید و نتیجه را ببینید
در اینجا دستوری را قرار می دهم و بر روی VPS خود تست کنید
تا سرعت دریافت اطلاعات
اطلاعات vps
سرعت I/O که بسیار مهم هست را به دست بیاورید
و بدانید vps شما چقدر خوب است
در این تست بیشتر به سخت افزار سرور دقت کنید و برای VPS های ایرانی سرعت اینترنت ملاک نمی باشد زیرا ارتباط ایران با خارج از کشور ضعیف است در آینده تستی که با سرورهای ایرانی سازگار باشد قرار می دهم
در تست I/O به سروری که گرفته اید SSD و یا HDD می باشد دقت کنید زیرا سرعت SSD بیشتر از سرعت HDD می باشد
در هر صورت حد اقل i/o باید بالای 50 باشد و در غیر اینصورت از VPS با کیفیت بسیار پایین برخوردار هستید
به نوع پردازنده مناسب و غیر مناسب نیز دقت کنید پردازنده ها ی Xeon برای VPS و هاستینگ و کلا سرور بسیار بهتر می باشند مصرف کمتر طول عمر بیشتر و همینطور پشتیبانی از حافظه های ECC را دارا می باشند
در این تست سرعت دقیق CPU و نوع دقیق CPU نمایش داده نمی شود اما میزان پردازنده ای که به شما اختصاص داده شده نمایش داده می شود
یک توضیح نهایی می دهم فرقی بین VPS و VDS وجود ندارد و بیشتر این اصطلاح در ایران رواج دارد چون تعریف VPS همان تعریفی است که در ایران به VDS می شود و منابع انحصاری و غیر انحصاری بکار بردن کلمات درستی نیست شما 1 هسته CPU به قدرت 1GH میخواهید و 2 گیگ رم و فضایی از دیسک که باید ارایه دهنده VPS به شما ارایه دهد.
من تست سرعت روی
VPS خودمان را می گذارم
Cpu: 2 Core
Memory: 2GB
Storage: SSD
شما هم بگذارید
30801
OnlineServer
April 14th, 2016, 20:03
این اسکریپت به شما بنچمارک سخت افزار و شبکه میدهد . اسمش "بدرد خوردن یا نخوردن" نیست
نتورک آلمان بنچمارک بهتری نسبت به ایران دارد اما هیچ کس نمیاد به سیستمی مثل voip و روی این نتورک راه اندازی کنه . بهتره توی انتخاب تیتر و جملات بیشتر دقت کنید اینجا هنوز کاربرانی هستند که اطلاعات کاملی نسبت به سرویس ها ندارند.
soheil869
April 14th, 2016, 20:05
این اسکریپت به شما بنچمارک سخت افزار و شبکه میدهد . اسمش "بدرد خوردن یا نخوردن" نیست
نتورک آلمان بنچمارک بهتری نسبت به ایران دارد اما هیچ کس نمیاد به سیستمی مثل voip و روی این نتورک راه اندازی کنه . بهتره توی انتخاب تیتر و جملات بیشتر دقت کنید اینجا هنوز کاربرانی هستند که اطلاعات کاملی نسبت به سرویس ها ندارند.
با سرعت اینترنت کاری نداریم
موضوع اصلی نوع پردازنده vps و همینطور i/o می باشد
و حد اقل با این روش کاربران می توانند متوجه شوند چقدر منابع و از چه مدل پردازنده ای به آنها تعلق گرفته است
خیلی از کاربران VPS را برای هاست های دانلود و یا سایت های پر بازدید استفاده می کنند و کمتر کسی VOIP استفاده می کند
حد اقل می دانند چقدر در نتیجه تاثیر گذار است
viasky
April 14th, 2016, 20:16
باسلام
۱. سرور فقط اینترنت و شبکه نیست
۲. تست سرورمجازی فقط پورت نیست
۳. بنده روتری سراغ دارم مثل سخت افزاری داره و...
عیب یابی شبکهاز سخت افزار خیلی سختر هست
چون هم با نرم افزارکاردارید هک سخت افزار
ازرویتجربه ، اصلا نمیشه ثابت کرد یک کارت شبکه کاملا بی نقص هست
از تمام این موارد که بگذریم عنوان تاپیک نیز مناسب هست
پنجمارک بگیرید
از هرچیکه هست ، پردازنده تا هارد
اشکالی داره از نظرشما؟
موفق باشید
soheil869
April 14th, 2016, 20:23
باسلام
پنجمارک بگیرید
اشکالی داره از نظرشما؟
موفق باشید
بله
دقيقا
در توضيحات هم من اشاره اي به سرعت اينترنت نكردم
توانايي هاي سخت افزاري و بستر را تاكيد كردم مخصوصا ميزان I/O
در حال حاظر اينترنت پر شده از vps ارزان و اور سل شده
حد اقل شفاف سازي مي شود كه مشتري چه چيزي خريده و بر روي چه بستري خريده است و سطح اگاهي كاربران نيز بالاتر مي رود
با تشكر از شما
OnlineServer
April 14th, 2016, 20:27
در مورد پردازنده که فرمودید باید عرض کنم متاسفانه مقدار دقیق فرکانس و نشون نمیده . صحبت بنده را قبول ندارید روی یک vps تست کنید . بنده قبلا تست کردم.
در مورد انتخاب وکاربرد فرمایش شما صحیح هست و کاربر باید سرویس مطلوب خود را پیدا و خریداری کند.
اعتراض بنده فقط به عنوان انتخاب ی شما برای این پست بود که قرار دادید . چون ممکنه برای همکاران مشکل ساز شود . سرور شما ssd هست و مقایسه درایو ssd و هارد های ساتا معمولی , مقایسه ۲ تکنولوژی متفاوت هست .
پیروز باشید :53:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
باسلام
پنجمارک بگیرید
اشکالی داره از نظرشما؟
موفق باشید
این مواردی که فرمودید چه ارتباطی با پست من داره ؟
viasky
April 14th, 2016, 20:29
بنده از دید کلی نگاه کردم به این موضوع
چون به شبکه اشاره فرمودید
خواستم عرضکنم پایداری در اولیت هست واینکه...
استاتر عزیزهم اگر عنوان مناسبی انتخاب نکرده
پیشنهاد میکنم محتوا و بهبود ببخشند
تغییر عنوان یعنیپاک کردن صورت مسئله
April 14th, 2016, 21:25
در مورد پردازنده که فرمودید باید عرض کنم متاسفانه مقدار دقیق فرکانس و نشون نمیده . صحبت بنده را قبول ندارید روی یک vps تست کنید . بنده قبلا تست کردم.
در مورد انتخاب وکاربرد فرمایش شما صحیح هست و کاربر باید سرویس مطلوب خود را پیدا و خریداری کند.
اعتراض بنده فقط به عنوان انتخاب ی شما برای این پست بود که قرار دادید . چون ممکنه برای همکاران مشکل ساز شود . سرور شما ssd هست و مقایسه درایو ssd و هارد های ساتا معمولی , مقایسه ۲ تکنولوژی متفاوت هست .
پیروز باشید :53:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من هم در توضیحات تست کلمه SSD را قید کردم که مشخص شود
من این قصد را دارم که کاربران بر روی vps خود تست بگیرند و ببینند آیا هزینه ای که ماهانه پرداخت می کنند درست است؟
آیا روی یک سرور اور سل هستند؟
امیدوارم با این تست به نتیجه خود برسند
آیا من که دارم از هاست اشتراکی به سمت این vps می روم کار درستی است یا خیر؟!
خیلی ها برای بهبود سایت خودشان می روند یک VPS میگیرند اما اگر توان vps کمتر باشد کار عقلانی است؟
می دانم منظور شما از اینکه برای همکاران مشکل ساز شود چیست بنده هم می خواهم سطح کیفیت خدمات در کشور بالا برود تا کی یک هارد HDD معمولی آن هم SAS بدون رید یا کلاسترینگ دست مشتریان قرار بگیرد؟ فکر نمیکنید باید سطح کیفیت در کشور به سمت سعودی باشد و نه نزولی؟
کیفیت خدمات در ایران به شدت در حال افت است با شیب 80% در حال کاهش کیفیت باز شدن هاستینگ ها و vps های مختلف و ...
در این بستر غیر امن و غیر قابل اعتماد حد اقل معرفی امکانی هر چند ضعیف و قابلیت اعتماد 70% برای تست VPS احساس می کنم کمکی هست به استفاده کنندگان در این بستر و تلنگری است برای همکاران که به فکر کیفیت باشند
- - - Updated - - -
در مورد انتخاب وکاربرد فرمایش شما صحیح هست و
بنده از دید کلی نگاه کردم به این موضوع
چون به شبکه اشاره فرمودید
تغییر عنوان یعنیپاک کردن صورت مسئله
kool
April 14th, 2016, 21:31
من تست سرعت روی
vps خودمان را می گذارم
cpu: 2 core
memory: 2gb
storage: Ssd
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=30801&d=1460647512
شما هم بگذارید
سلام
تست از یکی از سرور مجازی های ما روی سرور نسبتا پرمصرف
هتزنر آلمان هست (EX40) مجازی ساز VMware
البته hdd هست!
فرکانس پردازنده رو درست نشون نمیده! (به نظر میاد تا نهایت قدرت یک هسته رو نشون میده! شاید برای مواردی که فرکانس اختصاص یافته کم باشه درست نشون بده.)
سلام
تست از یکی از سرور مجازی های ما روی سرور نسبتا پرمصرف
هتزنر آلمان هست (EX40) مجازی ساز VMware
البته hdd هست!
خیلی متشکرم که در این بحث شرکت کرده اید
iHSG
April 14th, 2016, 22:08
سلام
من کوچک تر از اونیم که در این بحث های تخصصی شرکت کنم اما آیا این فایل sh که میگید اجرا کنیم مطمئن هست؟ آخه تا حالا چندین فایل sh دیدم که سیستم رو کلاً بهم می ریختن خواستم بدونم شما از صحت کامل اطلاعات این فایل اطمینان دارید؟ به بهانه دیدن اطلاعات اتفاق دیگه ای نیفته؟ آخه فایل از منبع معتبری هم دانلود نمیشه که آدم دلش قرص باشه از یه سایت معمولی دانلود میشه البته اگر سایت خودتون هست که جریان فرق میکنه اون موقع میشه اعتماد کرد.
soheil869
April 14th, 2016, 23:31
سلام
من کوچک تر از اونیم که در این بحث های تخصصی شرکت کنم اما آیا این فایل sh که میگید اجرا کنیم مطمئن هست؟ آخه تا حالا چندین فایل sh دیدم که سیستم رو کلاً بهم می ریختن خواستم بدونم شما از صحت کامل اطلاعات این فایل اطمینان دارید؟ به بهانه دیدن اطلاعات اتفاق دیگه ای نیفته؟ آخه فایل از منبع معتبری هم دانلود نمیشه که آدم دلش قرص باشه از یه سایت معمولی دانلود میشه البته اگر سایت خودتون هست که جریان فرق میکنه اون موقع میشه اعتماد کرد.
نه این یک سایت جهانی هست
و در اینترنت هم معروف هست
کد هاش هم باز هست
هیچ کد خاصی توش نیست
بله قابل اعتماد هست
kool
April 14th, 2016, 23:52
سلام
سلام
نه مشلکی نداره. ویرایش کننده فایل از ادمین های freevps هست.
البته باید همواره دقت داشته باشید که فایل فوق اگه دستکاری شه میتونه مشکلات جدی رخ بده.
یعنی با تغییر در دستورها میشه هر کاری روی سرور اعمال کرد! (که این برای هر فایل دیگری نیز صدق میکنه، باید همیشه در اجرای دستورها دقت کرد)
میتونید از این دستور هم استفاده کنید که از روی گیت هاب بخونه. (یا فایل رو روی هاست خودتون آپلود کنید ولی باز مراقب باشید تغییر نکنه توسط کسی)
سلام
من بيشتر دوست دارم كاربران vps اطلاعات قرار دهند
بستگي به ساعت تست تعداد سرور شلوغي سرور و ... دارد سرور هاي ما كلاستري هستند و ديسك فالت بسيار بالايي دارند و هرگز ديتاي كاربران از بين نخواهد رفت. I/O يكي از سرورهاي ما روي ٣.٧ گيگ مي باشد
سرور شما ٩٠٪ ريد ٠ هست
از اينكه در اين تست شركت كرديد بسيار متشكرم
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160414/7371280711092132dc91c6632f101554.jpg
soheil869
April 15th, 2016, 10:27
سلام
تست جالبی بود ولی هارد ساتای سرور من با راید سخت افزاری سریعتر از هارد SSD شما بود تست شبکه هم بهتر بود.
دیتاسنتر OVH
بله
براي تست سرعت هارد در ويندوز هست
تشكر از اينكه قرار داديد
تست خودتون هم قرار بدهيد خيلي متشكر ميشوم
alirezakaj
April 15th, 2016, 12:02
البته از نظر من منابع و سرعت تنها مهم نیست برای یک vps
اینکه هیچ گونه لیمیتی روی ای پی انجام نشده باشه هم مهمه
البته نظر من اینه چون همه کاربرا استفاده گیم سرور تنها ندارند ممکنه هر چیزی باشه
به هر حال این تاپیک خیلی خوبه ممنون
dertgtr
April 15th, 2016, 12:23
این وی پی اس رو از یکی از دوستان از همین انجمن گرفتم
30813
نظرتون رو بگید
soheil869
April 15th, 2016, 12:24
البته از نظر من منابع و سرعت تنها مهم نیست برای یک vps
اینکه هیچ گونه لیمیتی روی ای پی انجام نشده باشه هم مهمه
البته نظر من اینه چون همه کاربرا استفاده گیم سرور تنها ندارند ممکنه هر چیزی باشه
به هر حال این تاپیک خیلی خوبه ممنون
امنيت اي پي به عهده دارنده است و اگر براي حمله ميگويي. بايد vps مخصوص گيم داشته باشيد
soheil869
April 15th, 2016, 12:26
این وی پی اس رو از یکی از دوستان از همین انجمن گرفتم
30813
نظرتون رو بگید
روي چه ماشين مجازي هست؟ اسم cpu جالبه
dertgtr
April 15th, 2016, 13:05
روي چه ماشين مجازي هست؟ اسم cpu جالبه
به گفته ارائه دهنده kvm هست
- - - Updated - - -
این هم یه وی پی اس دیگه که از همین سرویس دهنده گرفتم . این هاردش معمولی هست قبلی ssd بود
30814
و نظر شما در این مورد =؟
soheil869
April 15th, 2016, 13:09
- - - Updated - - -
این هم یه وی پی اس دیگه که از همین سرویس دهنده گرفتم . این هاردش معمولی هست قبلی ssd بود
30814
و نظر شما در این مورد =؟
احتمال زیاد روی kvm هست و نشان دادن مدل سی پی یو را غیر فعال کردهاند.
- - - Updated - - -
30814
و نظر شما در این مورد =؟
این خیلی داغونه عزیز.
سرعت خواندن و نوشتن زیر ۲۰ مگابایت بر ثانیه = افتضاح
اون تست اول هم که اارئه کردید از ssd بود مشخصه که زیر فشار شدیدی است. SSD راحت ۲۵۰ مگابایت برثانیه به بالا سرعت میدهد. برای شما ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه بود که در حالت کلیاش به نسبت SSD بودنش کم است ولی برای سرور مجازی مناسب است.
- - - Updated - - -
سهیل عزیز لطفا این دستوری که در ادامه میگذارم را در پست اول بگذارید و دیگر نیازی به دانلود کردن فایل و.. هم نیست که برای دوستان سوال شود این فایل امن هست یا خیر..
همونطور که خودتون میدونید سرعت دانلود ملاک نیست. یک دیتاسنتر با یک جایی peering دارد و ممکن است با جای دیگر نداشته باشد.. فاصله و سرور آپلود کننده و ... بسیار مهم هستند.
سرور های هرتنز اصلا رابطه خوبی با دیتاسنتر ها و سرور های آمریکایی ندارند و سرعت دانلود شما بیشتر از ۱۰ ۱۵ مگابایت بر ثانیه نخواهد شد.
----------------------------------------------------------------------
احتمال زیاد روی kvm هست و نشان دادن مدل سی پی یو را غیر فعال کردهاند.
این خیلی داغونه عزیز.
سرعت خواندن و نوشتن زیر ۲۰ مگابایت بر ثانیه = افتضاح
اون تست اول هم که اارئه کردید از ssd بود مشخصه که زیر فشار شدیدی است. SSD راحت ۲۵۰ مگابایت برثانیه به بالا سرعت میدهد. برای شما ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه بود که در حالت کلیاش به نسبت SSD بودنش کم است ولی برای سرور مجازی مناسب است.
- - - Updated - - -
سهیل عزیز لطفا این دستوری که در ادامه میگذارم را در پست اول بگذارید و دیگر نیازی به دانلود کردن فایل و.. هم نیست که برای دوستان سوال شود این فایل امن هست یا خیر..
همونطور که خودتون میدونید سرعت دانلود ملاک نیست. یک دیتاسنتر با یک جایی peering دارد و ممکن است با جای دیگر نداشته باشد.. فاصله و سرور آپلود کننده و ... بسیار مهم هستند.
سرور های هرتنز اصلا رابطه خوبی با دیتاسنتر ها و سرور های آمریکایی ندارند و سرعت دانلود شما بیشتر از ۱۰ ۱۵ مگابایت بر ثانیه نخواهد شد.
----------------------------------------------------------------------
بله خواهم گذاشت
متشكر كه شركت كرديد
فعلا بيرونم و نميتوانم ويرايش كنم وقتي رسيدم خانه ويرايش ميكنم
من روي كامپيوترم ٥٧٠ گرفتم مدل هم Samsung 850 pro هست البته فقط روي ساتا ٣ اين سرعت ميرسه
اميدوارم اين پست به خريدار ها و كاربران كمك كنه تا بتوانند درست تصميم بگيرند
amin0181
April 15th, 2016, 15:53
بله خواهم گذاشت
متشكر كه شركت كرديد
فعلا بيرونم و نميتوانم ويرايش كنم وقتي رسيدم خانه ويرايش ميكنم
من روي كامپيوترم ٥٧٠ گرفتم مدل هم Samsung 850 pro هست البته فقط روي ساتا ٣ اين سرعت ميرسه
اميدوارم اين پست به خريدار ها و كاربران كمك كنه تا بتوانند درست تصميم بگيرند
570 مگابایت بر ثانیه ؟
جالبه از سرعت تست شده خود هارد هم بیشتره :)
برای ساتا 3 هم 6 گیگابیت هست سرعت نهایی به طور عادی
PRODUCT TYPE
2.5" SATA III Solid State Drive
CAPACITY
128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB(1,024 GB)
SEQUENTIAL READ SPEED
Up to 550 MB/s
SEQUENTIAL WRITE SPEED
Up to 520 MB/s
soheil869
April 16th, 2016, 00:07
570 مگابایت بر ثانیه ؟
جالبه از سرعت تست شده خود هارد هم بیشتره :)
برای ساتا 3 هم 6 گیگابیت هست سرعت نهایی به طور عادی
PRODUCT TYPE
2.5" SATA III Solid State Drive
CAPACITY
128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB(1,024 GB)
SEQUENTIAL READ SPEED
Up to 550 MB/s
SEQUENTIAL WRITE SPEED
Up to 520 MB/s
این تست رو الان روی لپتاپ گرفتم البته این Samsung 850 EVO هست و PC کاریم Samsung 850 Pro هست
عکس تست اول
30833
و این هم تست دوم
30834
amin0181
April 16th, 2016, 00:30
این تست رو الان روی لپتاپ گرفتم البته این Samsung 850 EVO هست و PC کاریم Samsung 850 Pro هست
عکس تست اول
30833
و این هم تست دوم
30834
دوست عزیر 570 که شما فرمودین رو عرض کردم
از سرعت اصلی اطلاع دارم :)
سرعت اس اس دی همین هست کمتر باشه باید شک کرد !
soheil869
April 16th, 2016, 00:35
دوست عزیر 570 که شما فرمودین رو عرض کردم
از سرعت اصلی اطلاع دارم :)
سرعت اس اس دی همین هست کمتر باشه باید شک کرد !
دوست عزیز 300 مگ نیست 3.5 گیگ هست!
amin0181
April 16th, 2016, 01:07
دوست عزیز 300 مگ نیست 3.5 گیگ هست!
300 ?
؟ 3.5 گیگ
کجا نوشته دقیقا ؟
----------------
همکار گرامی 570 مگابایت که شما فرمودین سرعتی نیست که یه اس اس دی در حالت عادی پروسس کنه ( حداقل اس اس دی هایی که در حال حاضر موجود هستن و شما فرمودین )
بله m.2 باشه میشه که مین برد ها سرعتی تا 10 گیگابیت دارن
soheil869
April 16th, 2016, 01:12
300 ?
؟ 3.5 گیگ
کجا نوشته دقیقا ؟
----------------
همکار گرامی 570 مگابایت که شما فرمودین سرعتی نیست که یه اس اس دی در حالت عادی پروسس کنه ( حداقل اس اس دی هایی که در حال حاضر موجود هستن و شما فرمودین )
بله m.2 باشه میشه که مین برد ها سرعتی تا 10 گیگابیت دارن
دوست عزیز تصویر خواندن و نوشت بر اساس مگابایت هست 3613 مگابایت خواندن و 3981 مگابایت رایت
در ssd های سامسونگ خاصیتی وجود دارد که 20% حجم هارد کاهش می یابد اما سرعت هارد بسیار افزایش می یابد که در این مدل فعال شده است
amin0181
April 16th, 2016, 01:47
شما که خودت استارتر هستی باید بهتر بدونید این مورد و که یکی از مواردی که در سرعت هارد ها تاثیر گذار هست
حجم اطلاعات شماست و میزان دیتایی که قرار هست از هارد گذر بکنه و خوانده و نوشته بشه
همین مورد رو اگه روی هارد به صورت اختصاصی تست میکردین متوجه این تغییر می شدین
بهترین و مناسب ترین برنامه هم برای تست های هارد های اس ای دس سامسونگ برنامه Samsung magician هست که CD در جعبه هارد هست
این برنامه هایی مثل کریستال دیسک به دلیل این که کاربر از اطلاعات و نحوه تست ها و شرایط تست و خیلی از موارد تاثییر گذار اطلاعی ندارن فقط گمراهشون میکنه
-
حرف شما مثل اینه بگی پراید از کارخونه گرفتم 0 تا 100 زیر 4 ثانیه هست
-
حرفتون کاملا صحیح است اما این 20% برای موارد دیگه ای نیز هست :)
-
3.9 گیگابایت بر ثانیه ( نوشتن )
3.6 گیابایت بر ثانیه ( خواندن )
برای هارد که سرعتش رو شما با برنامه اصلی بهت داره 550 مگابایت ( خواندن )
و برای نوشتن 520 مگابایت هست
و با کریستال این توازن برای شما برعکس هست در حالتی که باید سرعت خواندن اطلاعات بالا تر باشه
مقایس خودتون رو بر اساس چنین برنامه هایی قرار ندین
soheil869
April 16th, 2016, 01:50
شما که خودت استارتر هستی باید بهتر بدونید این مورد و که یکی از مواردی که در سرعت هارد ها تاثیر گذار هست
حجم اطلاعات شماست و میزان دیتایی که قرار هست از هارد گذر بکنه و خوانده و نوشته بشه
همین مورد رو اگه روی هارد به صورت اختصاصی تست میکردین متوجه این تغییر می شدین
بهترین و مناسب ترین برنامه هم برای تست های هارد های اس ای دس سامسونگ برنامه Samsung magician هست که CD در جعبه هارد هست
این برنامه هایی مثل کریستال دیسک به دلیل این که کاربر از اطلاعات و نحوه تست ها و شرایط تست و خیلی از موارد تاثییر گذار اطلاعی ندارن فقط گمراهشون میکنه
-
حرف شما مثل اینه بگی پراید از کارخونه گرفتم 0 تا 100 زیر 4 ثانیه هست
-
حرفتون کاملا صحیح است اما این 20% برای موارد دیگه ای نیز هست :)
-
3.9 گیگابایت بر ثانیه ( نوشتن )
3.6 گیابایت بر ثانیه ( خواندن )
برای هارد که سرعتش رو شما با برنامه اصلی بهت داره 550 مگابایت ( خواندن )
و برای نوشتن 520 مگابایت هست
و با کریستال این توازن برای شما برعکس هست در حالتی که باید سرعت خواندن اطلاعات بالا تر باشه
مقایس خودتون رو بر اساس چنین برنامه هایی قرار ندین
دوست عزيز من فكر ميكنم شما اصلا عكس ها را نديديد
عكس اول دقيقا تست شده با samsung magician هست و عكس دوم براي يك برنامه ديگه چند تا پست بالا تر بريد با فرمان عادي ٣.٧ گيگ توي ريد ١ روي سرور super micro گرفتيم
viasky
April 16th, 2016, 01:55
در مجموع هیچ وقت Test روی سرور یا سیستم سخت افزاری نتیجه یکسانی نمیده
عوامل زیادی وجود داره و حتی گاهی Tester تمام منابع و در اختیار نمیگیره
در مورد هارد هم به همین صورت هست
هرچند که سیستم عامل مهم هست و ممکنه در Test نتیجه متفاتی بده
برای مثال در سیستم های ویندوزی نظری که نسبت به هارد هست استفاده با حداکثر سرعته هارد هست و استفاده از تمام ظرفیت بافر و کش
سرعت بالایی و به شما میده و برای پردازش های بالا هم شاید خوب باشه ( انتقال و...)
اما چند بدی داره
ممکنه بافر شما توسط سیستم عامل خالی نشه و به تصور غلط هارد شما درگیر بمونه ( یکی از دلایل کند شدن سرورها در صورتی که طولانی فعال باشند)
در نتیجه سرعت انتقال شما به 20% از توانایی کل هارد میرسه چون بین هارد و ویندوز تداخل ایجاد میشه
و همچنین امنیت و پایداری اطلاعات هم حفظ نمیشه و اصلا به این مورد اهمیت نمیده در واقع بررسی نمیکنه که اطلاعات به درستی در سکتور ها قرار گرفته اند یا نه (SSD باشه میگیم خانه)
راه حل :
بافر و به صورت دستی محدود کنید - به صورت زمان بندی شده بافر و خالی کنید ( سر بار میشه برای رم و پردازنده ولی ارزش داره)
کش و از تنظیمات سیستم عامل غیر فعال کنید
در صورت امکان از SSD استفاده کنید
در صورتی که رم مناسبی دارید Page file را غیر فعال کنید
در مورد لینوکس باید عرض کنم که این سیستم عامل در تمام خانواده هاش به پایداری اطلاعات بیشتر از سرعت اهمیت میده
پس شاید سرعت کمتری گاها! مشاهده بشه ولی امنیت و پیداری اطلاعات بیشتر هست مخصوصا اینکه از چند هسته مرکزی و فرعی استفاده میکنه
مواردی هم ممکنه به مشکل بخورید - بیشتر به بحث هاستینگ و استفاده از کش ها + پلاکین های اسکریپت هایی همچون WP که با یک کد اشتباه Loop ایجاد میکنه و هارد و همیشه درگیر میکنه
مورد زیاد هست....
خیلی پرحرفی کردم در نهایت خواستم عرض کنم که با این Test ها نه میشه ثابت کنید سروری بده یا خوبه
در نگاه اول شاید یکسری پارامتر و بررسی کنه ولی نتیجه اصلی و وقتی به دست میارید که از یک سیستم یا سرور با توجه به نیاز خودتون استفاده کنید
اگر به مشکل نخوردید یعنی همه چیز مرتب هست و به کارمون ادامه میدیم
اگر به مشکل خوردیم : مشکل از ماست که انتخاب اشتباهی داشتیم
چون تمام قطعات با استاندارد تولید خواهند شد و پشت هر قطعه یک تیم فنی نشسته و کار کرده
باید هم سو با نیاز انتخاب کنیم یه نفر با SATA 2 کار میکنه یه نفر با SSD هر دو هم راضی هستند
شاید اونی که با SATA 2 داره کار میکنه اصلا کاری با ارزش تر و با سود بیشتری هم داره انجام میده....
پس هرکسی با توجه به نیاز خودش باید انتخاب کنه و ما سیستمی که برای کار خاصی تایید نهایی شده باشه اصلا نداریم!
سرور مجازی هم با یک امتحان ساده نمیشه تاییدش کرد چون ممکنه فروشنده مجدود کنه یا در آینده نزدیک مشکلی پیش بیاد
خیلی تجربه کرده اند که سرور 1 هفته پس از تحویل از روزی که تحویل گرفته اند بهتر بوده
بهترین تست استفاده 1 ماه از سرویس هست ( به همراه ارزیابی دقیق)
باز هم شاید یک سرور مجازی که سرعت انتقال اطلاعات روی هارد اون 4 مگابایت هست نیاز یک نفر و برآورده کنه و حتی قرارداد 1 ساله ببنده ( به هر دلیل)
دلیل اصلی اینکه بنده هم در این آزمایش شرکت نکردم بخاطر این بود که فقط می تونه جنبه سرگرمی داشته باشه و یک تفریح و اشتراک گذاری....
هرچند نیت استارتر عزیز بسیار خیر بود و قصد کمک داشتند
واقعا یه مقاله نوشتم!
پیروز و سربلند باشید
- - - Updated - - -
راستی یک مورد هم عرض کنم
هیچ برنامه ای نمی تونه هارد و صحیح تست کنه چون از قانون کپی استفاده میکنه
کپی یعنی خواندن و نوشتن هم زمان اطلاعات
پس سرعت پایینی به شما میده
همین!
amin0181
April 16th, 2016, 01:56
عكس اول دقيقا تست شده با samsung magician هست و عكس دوم براي يك برنامه ديگه چند تا پست بالا تر بريد با فرمان عادي ٣.٧ گيگ توي ريد ١ روي سرور super micro گرفتيم
در صورتی که کمی دقت کنید گفتم حالت عادی
نه رید :)
و این که نحوه تست شما کاملا غلط هست
به هر حال شما روی غلط خودتون پافشاری داری
که کاری نمیشه کردش
متن بالا و مطالعه کنید بهتر درک میکنید این موارد رو
soheil869
April 16th, 2016, 02:00
در مجموع هیچ وقت Test روی سرور یا سیستم سخت افزاری نتیجه یکسانی نمیده
عوامل زیادی وجود داره و حتی گاهی Tester تمام منابع و در اختیار نمیگیره
در مورد هارد هم به همین صورت هست
هرچند که سیستم عامل مهم هست و ممکنه در Test نتیجه متفاتی بده
برای مثال در سیستم های ویندوزی نظری که نسبت به هارد هست استفاده با حداکثر سرعته هارد هست و استفاده از تمام ظرفیت بافر و کش
سرعت بالایی و به شما میده و برای پردازش های بالا هم شاید خوب باشه ( انتقال و...)
اما چند بدی داره
ممکنه بافر شما توسط سیستم عامل خالی نشه و به تصور غلط هارد شما درگیر بمونه ( یکی از دلایل کند شدن سرورها در صورتی که طولانی فعال باشند)
در نتیجه سرعت انتقال شما به 20% از توانایی کل هارد میرسه چون بین هارد و ویندوز تداخل ایجاد میشه
و همچنین امنیت و پایداری اطلاعات هم حفظ نمیشه و اصلا به این مورد اهمیت نمیده در واقع بررسی نمیکنه که اطلاعات به درستی در سکتور ها قرار گرفته اند یا نه (SSD باشه میگیم خانه)
راه حل :
بافر و به صورت دستی محدود کنید - به صورت زمان بندی شده بافر و خالی کنید ( سر بار میشه برای رم و پردازنده ولی ارزش داره)
کش و از تنظیمات سیستم عامل غیر فعال کنید
در صورت امکان از SSD استفاده کنید
در صورتی که رم مناسبی دارید Page file را غیر فعال کنید
در مورد لینوکس باید عرض کنم که این سیستم عامل در تمام خانواده هاش به پایداری اطلاعات بیشتر از سرعت اهمیت میده
پس شاید سرعت کمتری گاها! مشاهده بشه ولی امنیت و پیداری اطلاعات بیشتر هست مخصوصا اینکه از چند هسته مرکزی و فرعی استفاده میکنه
مواردی هم ممکنه به مشکل بخورید - بیشتر به بحث هاستینگ و استفاده از کش ها + پلاکین های اسکریپت هایی همچون WP که با یک کد اشتباه Loop ایجاد میکنه و هارد و همیشه درگیر میکنه
مورد زیاد هست....
خیلی پرحرفی کردم در نهایت خواستم عرض کنم که با این Test ها نه میشه ثابت کنید سروری بده یا خوبه
در نگاه اول شاید یکسری پارامتر و بررسی کنه ولی نتیجه اصلی و وقتی به دست میارید که از یک سیستم یا سرور با توجه به نیاز خودتون استفاده کنید
اگر به مشکل نخوردید یعنی همه چیز مرتب هست و به کارمون ادامه میدیم
اگر به مشکل خوردیم : مشکل از ماست که انتخاب اشتباهی داشتیم
چون تمام قطعات با استاندارد تولید خواهند شد و پشت هر قطعه یک تیم فنی نشسته و کار کرده
باید هم سو با نیاز انتخاب کنیم یه نفر با SATA 2 کار میکنه یه نفر با SSD هر دو هم راضی هستند
شاید اونی که با SATA 2 داره کار میکنه اصلا کاری با ارزش تر و با سود بیشتری هم داره انجام میده....
پس هرکسی با توجه به نیاز خودش باید انتخاب کنه و ما سیستمی که برای کار خاصی تایید نهایی شده باشه اصلا نداریم!
سرور مجازی هم با یک امتحان ساده نمیشه تاییدش کرد چون ممکنه فروشنده مجدود کنه یا در آینده نزدیک مشکلی پیش بیاد
خیلی تجربه کرده اند که سرور 1 هفته پس از تحویل از روزی که تحویل گرفته اند بهتر بوده
بهترین تست استفاده 1 ماه از سرویس هست ( به همراه ارزیابی دقیق)
باز هم شاید یک سرور مجازی که سرعت انتقال اطلاعات روی هارد اون 4 مگابایت هست نیاز یک نفر و برآورده کنه و حتی قرارداد 1 ساله ببنده ( به هر دلیل)
دلیل اصلی اینکه بنده هم در این آزمایش شرکت نکردم بخاطر این بود که فقط می تونه جنبه سرگرمی داشته باشه و یک تفریح و اشتراک گذاری....
هرچند نیت استارتر عزیز بسیار خیر بود و قصد کمک داشتند
واقعا یه مقاله نوشتم!
پیروز و سربلند باشید
- - - Updated - - -
راستی یک مورد هم عرض کنم
هیچ برنامه ای نمی تونه هارد و صحیح تست کنه چون از قانون کپی استفاده میکنه
کپی یعنی خواندن و نوشتن هم زمان اطلاعات
پس سرعت پایینی به شما میده
همین!
خيلي كامل نوشتيد
اما من در ٢ جا موافق نبودم
١- ٤ مگابايت را ارايه دهنده نبايد ارايه دهد
٢- تست ها خواندن و نوشتن را با هم انجام نميدهند اطلاعات را در رم لود ميكنند و سپس رايت ميكنند
soheil869
April 16th, 2016, 02:02
نه رید :)
لپتاپمه :| ريد نيست :|
soheil869
April 16th, 2016, 02:09
خير نتيجه اين تست درست نيست
اگر OP را در اين هارد ها روشن كنيد چنين نتيجه اي ميده اونم برا اينه كه ٢٠٪ فضا را خالي ميزاره و بدون اينكه تصميم بگيره اطلاعات را كجا بريزه اطلاعات رو ميريزه
اين عمل رو خود سامسونگ گذاشته براي افزايش سرعت هارد
حد اقل بريد بخونيد!!!
اين تاپيك در اصل براي تست vps است و نميخوام جهتش عوض شه
اگه با تاييد حرف شما حل ميشه. بله شما درست مي فرماييد
من فقط يك مثال خواستم از سرعت زياد سامسونگ بزنم؟!!!
viasky
April 16th, 2016, 02:09
خيلي كامل نوشتيد
اما من در ٢ جا موافق نبودم
١- ٤ مگابايت را ارايه دهنده نبايد ارايه دهد
٢- تست ها خواندن و نوشتن را با هم انجام نميدهند اطلاعات را در رم لود ميكنند و سپس رايت ميكنند
درست می فرمایید
ولی
1. انتخاب با کاربرهست : کدام باید ها و نباید ها در این زمینه رعایت شده تا سرویس به دست کاربر برسه؟ باور بفرمایید همه تعهد کاری ندارند و اصلا به این توجه نمی کنند که استانداردها چی هست
پس باید به بعد فکر کنیم
که کاربر گرفت! ولی بعدش چه کار کنه و چه تصمیمی بگیره.... شاید فقط بالا بودن یک سایت برای مشتری مهم باشه , سرور 15 هزار تومانی و سرعت هارد 4 مگابایت میگیره
برای هیچ کدام از طرفین نمی تونیم تکلیفی مشخص کنیم: که دوست عزیز نخر! یا همکاری گرامی! نفروش
پس واقعا دست ما نیست
2.این موردی که می فرمایید درست هست من باید اصلاح می کردم حواسم رفته بود به تست Raid ها یک لحظه که از همین طریق اصلاح میکنم غذرمیخوام
البته بنده از NU به این طرف دیگه در محیط ویندوزی تست هارد نمی گیرم
فقط لینوکس و با کامند , چون همینطور که عرض کردم اصلا به نتیجه ویندوز اعتباری نیست
سرعت انتقال ثابت لینوکس و من خیلی دوست دارم تا اینکه در ویندوز یک انتقال : 120 مگابایت . 40 مگابایت . 90 مگابایت . 180 مگابایت . 30 مگابایت.....
همون بحث بافر و کش هست که عرض کردم
روی سروری که داره مجازی سازی میکنه کمی مشکل ایجاد میکنه که البته اونم راه حل داره....
وقتی به دوستانی که با نصب یک وی ام ویر فکر می کنن همکار شدن عرض میکنم خیلی راه مونده.... بهشون بر می خوره
بنده هم تصمیم گرفتم فقط سکوت کنم
موفق باشید
amin0181
April 16th, 2016, 02:15
لپتاپمه :| ريد نيست :|
نمیدونم چرا در مقابل فهمیدن انقدر مقاومت میکنید و بحث داره به حاشیه میکشونید
-
گل من سرعت خواندن و نوشتن اس اس دی در حالت معمولی مشخص است و این سرعتی که شما داری میبینی سرعت اصلی نیست جلوشون دقت کنید نوشته Seq
سرعت ها در حالت های مختلف تست و حجم متفاوت هست
اول کمی اطلاعتتون رو زیاد کنید تا با مواد این چنینی کاربر هایی که اطلاعی ندارن و گمراه نکنید
در ضمن
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط soheil869 http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?p=1503662#post1503662)
-
فرمودین رید هست که اون 3.7 GB/s هم سرعت خواندن و نوشتن نیست حتی در حالت رید
کمی تحقیق و تجربه خوب هست قبل از اظهار نظر کردن با یقین
- - - Updated - - -
خير نتيجه اين تست درست نيست
اگر OP را در اين هارد ها روشن كنيد چنين نتيجه اي ميده اونم برا اينه كه ٢٠٪ فضا را خالي ميزاره و بدون اينكه تصميم بگيره اطلاعات را كجا بريزه اطلاعات رو ميريزه ( حالت رندم هست سرعت بالاتری میده اما نه 3.7 گیگ )
اين عمل رو خود سامسونگ گذاشته براي افزايش سرعت هارد
حد اقل بريد بخونيد!!!( کاش خودتونم کمی میخوندین )
اين تاپيك در اصل براي تست vps است و نميخوام جهتش عوض شه ( دقیقا و به دیلیل این که مثال غلطی از روی لپتاپ زدین اومدم و جواب دادم :)
اگه با تاييد حرف شما حل ميشه. بله شما درست مي فرماييد ( به اشتباه گذشتن و رد شدن و اطلاعات غلط دادن در انجمن به سایر دوستان درست نیست حالا به هر دلیلی )
من فقط يك مثال خواستم از سرعت زياد سامسونگ بزنم؟!!!
تقاوت تست در حالت 4k 1MB random و میزان اطلاعات فرق داره
دادش گلم واضح میگم چرا مقاومت میکنی !!
soheil869
April 16th, 2016, 02:26
نمیدونم چرا در مقابل فهمیدن انقدر مقاومت میکنید و بحث داره به حاشیه میکشونید
-
گل من سرعت خواندن و نوشتن اس اس دی در حالت معمولی مشخص است و این سرعتی که شما داری میبینی سرعت اصلی نیست جلوشون دقت کنید نوشته Seq
سرعت ها در حالت های مختلف تست و حجم متفاوت هست
اول کمی اطلاعتتون رو زیاد کنید تا با مواد این چنینی کاربر هایی که اطلاعی ندارن و گمراه نکنید
در ضمن
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط soheil869 http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?p=1503662#post1503662)
-
فرمودین رید هست که اون 3.7 GB/s هم سرعت خواندن و نوشتن نیست حتی در حالت رید
کمی تحقیق و تجربه خوب هست قبل از اظهار نظر کردن با یقین
دوست عزيز اول ريد كه مال يه عكس ديگه گذاشتم برا سرور بود اون كه هيچي
شما كه مطالب رو نميخونيد جواب ميدين همين ميشه
من ٤ تا تست از ٤ سرور و دستگاه مختلف گذاشتم
پافشاريتون نميدونم سر چيه
اگه ميخواين اطلاعاتتون زياد شه
http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/whitepaper/whitepaper05.html
اين را مطالعه كنيد تا بدانيد op چي هست
دقيقا شما طوري برخورد ميكنيد مه ادم دوست داره بگه شما راست ميگي بيخيال!!
- - - Updated - - -
درست می فرمایید
ولی
1. انتخاب با کاربرهست : کدام باید ها و نباید ها در این زمینه رعایت شده تا سرویس به دست کاربر برسه؟ باور بفرمایید همه تعهد کاری ندارند و اصلا به این توجه نمی کنند که استانداردها چی هست
پس باید به بعد فکر کنیم
که کاربر گرفت! ولی بعدش چه کار کنه و چه تصمیمی بگیره.... شاید فقط بالا بودن یک سایت برای مشتری مهم باشه , سرور 15 هزار تومانی و سرعت هارد 4 مگابایت میگیره
برای هیچ کدام از طرفین نمی تونیم تکلیفی مشخص کنیم: که دوست عزیز نخر! یا همکاری گرامی! نفروش
پس واقعا دست ما نیست
2.این موردی که می فرمایید درست هست من باید اصلاح می کردم حواسم رفته بود به تست Raid ها یک لحظه که از همین طریق اصلاح میکنم غذرمیخوام
البته بنده از NU به این طرف دیگه در محیط ویندوزی تست هارد نمی گیرم
فقط لینوکس و با کامند , چون همینطور که عرض کردم اصلا به نتیجه ویندوز اعتباری نیست
سرعت انتقال ثابت لینوکس و من خیلی دوست دارم تا اینکه در ویندوز یک انتقال : 120 مگابایت . 40 مگابایت . 90 مگابایت . 180 مگابایت . 30 مگابایت.....
همون بحث بافر و کش هست که عرض کردم
روی سروری که داره مجازی سازی میکنه کمی مشکل ایجاد میکنه که البته اونم راه حل داره....
وقتی به دوستانی که با نصب یک وی ام ویر فکر می کنن همکار شدن عرض میکنم خیلی راه مونده.... بهشون بر می خوره
بنده هم تصمیم گرفتم فقط سکوت کنم
موفق باشید
بله استاندارد نبودن همين هست
كاربرهاي ما نميدانند چه ميخواهند در اينده تازه متوجه مي شوند چه بلايي سرشان امده است
سكوت را كه دقيقا
من هم فكر ميكنم بايد درجواب اين دوستمون سكوت كنم
amin0181
April 16th, 2016, 02:50
دوست عزيز اول ريد كه مال يه عكس ديگه گذاشتم برا سرور بود اون كه هيچي
شما كه مطالب رو نميخونيد جواب ميدين همين ميشه
من ٤ تا تست از ٤ سرور و دستگاه مختلف گذاشتم
پافشاريتون نميدونم سر چيه
اگه ميخواين اطلاعاتتون زياد شه
http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/whitepaper/whitepaper05.html
اين را مطالعه كنيد تا بدانيد op چي هست
دقيقا شما طوري برخورد ميكنيد مه ادم دوست داره بگه شما راست ميگي بيخيال!!
گل من
اتقافا این مطلب و قبلا مطالعه کردن بودم شما هم یه دور بخون
شما که هنوز تفاوت سرعت خواندن و نوشتن رو با IO نمیدونی چرا اطلاعات غلط میدی ؟
All : All Test ("Seq Q32T1", "4K Q32T1", "Seq", "4K" )
Seq Q32T1: Sequential (Block Size=128KiB) Read/Write with multi Queues & Threads
4K Q32T1: Random 4KiB Read/Write with multi Queues & Threads
Seq: Sequential (Block Size=1MiB) Read/Write with single Thread
4K: Random 4KiB Read Write with single Queue & Thread
شما داری اطلاعات رد و بدل میکنی غیر ممکن هست در شرایط عادی و قتی هارد مستقیم به مین وصل هست
سرعت بالاتری تجربه کنی
و سلام
- - - Updated - - -
با سلام
از کاربران VPS درخواست می شود شرکت کنند
شاید خیلی از شما تا به حال به این فکر کردید آبا VPS من بدرد می خورد؟ چطوری تستش کنم؟
اینجا ابزاری برای شما قرار داده ایم
با SSh به سرور متصل شوید
و دستور
را اجرا کنید و نتیجه را ببینید
در اینجا دستوری را قرار می دهم و بر روی VPS خود تست کنید
تا سرعت دریافت اطلاعات
اطلاعات vps
سرعت I/O که بسیار مهم هست را به دست بیاورید
و بدانید vps شما چقدر خوب است
در این تست بیشتر به سخت افزار سرور دقت کنید و برای VPS های ایرانی سرعت اینترنت ملاک نمی باشد زیرا ارتباط ایران با خارج از کشور ضعیف است در آینده تستی که با سرورهای ایرانی سازگار باشد قرار می دهم
در تست I/O به سروری که گرفته اید SSD و یا HDD می باشد دقت کنید زیرا سرعت SSD بیشتر از سرعت HDD می باشد
در هر صورت حد اقل i/o باید بالای 50 باشد و در غیر اینصورت از VPS با کیفیت بسیار پایین برخوردار هستید
به نوع پردازنده مناسب و غیر مناسب نیز دقت کنید پردازنده ها ی Xeon برای VPS و هاستینگ و کلا سرور بسیار بهتر می باشند مصرف کمتر طول عمر بیشتر و همینطور پشتیبانی از حافظه های ECC را دارا می باشند
در این تست سرعت دقیق CPU و نوع دقیق CPU نمایش داده نمی شود اما میزان پردازنده ای که به شما اختصاص داده شده نمایش داده می شود
یک توضیح نهایی می دهم فرقی بین VPS و VDS وجود ندارد و بیشتر این اصطلاح در ایران رواج دارد چون تعریف VPS همان تعریفی است که در ایران به VDS می شود و منابع انحصاری و غیر انحصاری بکار بردن کلمات درستی نیست شما 1 هسته CPU به قدرت 1GH میخواهید و 2 گیگ رم و فضایی از دیسک که باید ارایه دهنده VPS به شما ارایه دهد.
من تست سرعت روی
VPS خودمان را می گذارم
Cpu: 2 Core
Memory: 2GB
Storage: SSD
شما هم بگذارید
30801
HDD : SATA
30837
dertgtr
April 16th, 2016, 11:04
بله برای تست از دوستان در این انجمن چند فروند سرور مجازی گرفتم سرور های قبلی رو خودم می دونستم که کیفیت افتضاح دارن !
این رو از یه دوست با وجدان گرفتم . کیفیتش خوبه :
30840
و نظر شما =؟
soheil869
April 16th, 2016, 11:10
بله برای تست از دوستان در این انجمن چند فروند سرور مجازی گرفتم سرور های قبلی رو خودم می دونستم که کیفیت افتضاح دارن !
30840
و نظر شما =؟
سرعت i/o خوبی روی سطح دیسک هست
بله بتونم یک تست cpu هم طراحی میکنم و قرار می دهم
tar.gz
April 16th, 2016, 11:56
یه تست دیگه هست که میزان دقیقتره تاخیرio دیسک رو نشون میده (با استفاده از ioping ):
ioping -c 10 .
10 requests completed in 9.00 s, 9.90 k iops, 38.7 MiB/s
min/avg/max/mdev = 63 us / 101 us / 280 us / 60 us
10 requests completed in 9.00 s, 3.95 k iops, 15.4 MiB/s
min/avg/max/mdev = 161 us / 252 us / 341 us / 46 us
مورد اول بهتر هست
https://github.com/koct9i/ioping
InterServer.ir
April 16th, 2016, 12:32
30840
و نظر شما =؟
ssd هست؟
dertgtr
April 17th, 2016, 10:53
ssd هست؟
بله ssd هست .
soheil869
April 18th, 2016, 15:42
بله ssd هست .
دوست عزیز از اینکه i/o خوبی دارد شکی نیست