توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در رابطه با ساب دامین
alisc
October 27th, 2010, 20:30
سلام خسته نباشید
دوستان گرامی ، من داخل پوشه site روی هاستم ، یک سایت دیگه هم ایجاد کردم ،
یک ساب دامین هم با نام : site.example.ir ایجاد کردم ،
اما وقتی کاربر ادرس site.example.ir رو میزنه سایت میاد ، اما کافیه روی یکی از لینک ها کلیک کنه ، اون وقت دوباره آدرس سایت میشه : www.example.ir/site
چی کار کنم که آدرس عوض نشه ؟ یعنی همیشه آدرس باشه : site.example.ir
باید رکورد ها رو CNAME قرار بدم یا A ?
چی کارش کنم ، لطفا راهنماییم کنید .
f.etemadian
October 28th, 2010, 11:14
به خاطر اینکه شما خودت پوشه site رو دستی ایجاد کردی. اگر می خواهی از ساب دامین استفاده کنی، خودش این فولدر را اضافه می کنه و احتیاج نیست که شما فولدر بسازی.
پس این درسته که می ره اون مسیر رو نشون می ده چون دیگه ساب دامین رو نمی بینه.
Rezash
October 28th, 2010, 11:36
در آدرس دهي لينك ها مي تونيد از وارد كردن آدرس اوليه يعني www.example.ir/site صرف نظر كنيد يا به صورت site.example.ir/link آدرس دهي كنيد.
alisc
October 28th, 2010, 11:40
به خاطر اینکه شما خودت پوشه site رو دستی ایجاد کردی. اگر می خواهی از ساب دامین استفاده کنی، خودش این فولدر را اضافه می کنه و احتیاج نیست که شما فولدر بسازی.
پس این درسته که می ره اون مسیر رو نشون می ده چون دیگه ساب دامین رو نمی بینه.
پس چی کار کنم ؟؟؟
خیلی از سایت ها دیدم ساب دامینش کامل میاد ! فقط واسه من اینجوریه !
Rezash
October 28th, 2010, 11:48
پس چی کار کنم ؟؟؟
اگر از سي اس خاصي استفاده مي كنيد در بخش تنظيمات آدرس سايت رو به صورت ساب دومين وارد كنيد.
f.etemadian
October 28th, 2010, 12:50
پس چی کار کنم ؟؟؟
کافیه از اطلاعاتت backup بگیری و این فولدر و همچنین ساب دامین رو پاک کنی. بعد یه ساب دامین بساز که خودش هم یه فولدر درست می کنه حالا اطلاعات سایت رو بریز تو اون فولدر.
باید درست شه
alisc
October 28th, 2010, 17:25
اگر از سي اس خاصي استفاده مي كنيد در بخش تنظيمات آدرس سايت رو به صورت ساب دومين وارد كنيد.
بله از whmcs استفاده می کنم ، ( کلی هم اطلاعات داخلش هست ) ، آیا میشه آدرس داد ؟ کجاش ؟
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
کافیه از اطلاعاتت backup بگیری و این فولدر و همچنین ساب دامین رو پاک کنی. بعد یه ساب دامین بساز که خودش هم یه فولدر درست می کنه حالا اطلاعات سایت رو بریز تو اون فولدر.
باید درست شه
آخه میترسم اطلاعات بپره ! کلی روش جون کندم .
راه دیگری نیست ؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
داخل WHMCS در قسمت Setup بعد در قسمت General Setting ، داخلش نوشته WHMCS System URL .
اگر آدرس سایت رو عوض کنم و به جای آدرس www.example.ir/site آدرس ساب دامین رو وارد کنم ، برای سیستم مشکلی پیش نمیاد ؟
با تشکر فراوان
Rezash
October 28th, 2010, 17:51
اگر آدرس سایت رو عوض کنم و به جای آدرس www.example.ir/site آدرس ساب دامین رو وارد کنم ، برای سیستم مشکلی پیش نمیاد ؟
خير و درست هم ميشود.
f.etemadian
October 30th, 2010, 11:48
آخه میترسم اطلاعات بپره ! کلی روش جون کندم .
راه دیگری نیست ؟[COLOR="Silver"]
نه بابا وقتی backup بگیری که دیگه مشکلی نیست.
alisc
October 30th, 2010, 11:54
آدرس ساب دامین رو داخل سیستم کانفیگ کردم ، ok شد .