یک سرور اختصاصی ایران دارم،برای آپلود فایل ایزو ویندوز سرور 2003 از طریق وی پی اس هلند با توجه به سرعت اینترنت ایران و یکی نیودن موقعیت جغرافیایی مبدا و مقصد به 10 ساعت زمان نیازه که حقیقتا خیلی زیاده.
لذا تصمیم گرفتم یا SSH و دستور wget مستقیم از روی هاست به سرور منتقل کنم.
بیشتر لینک هایی که سرچ کردم و پیدا شد روی هاست خارجی آپلود شده بودن که باز هم دانلودش زمان میبره،لذا از دوستان اگر کسی فایل ایزو ویندوز سرور 32 بیتی روی هاست یا سرورشون توی ایران آپلود کردن لطفا لینک دانلود بدن.
متشکرم
RoobinaServer
April 12th, 2016, 22:31
دوستان سلام وقتتون بخیر
یک سرور اختصاصی ایران دارم،برای آپلود فایل ایزو ویندوز سرور 2003 از طریق وی پی اس هلند با توجه به سرعت اینترنت ایران و یکی نیودن موقعیت جغرافیایی مبدا و مقصد به 10 ساعت زمان نیازه که حقیقتا خیلی زیاده.
بیشتر لینک هایی که سرچ کردم و پیدا شد روی هاست خارجی آپلود شده بودن که باز هم دانلودش زمان میبره،لذا از دوستان اگر کسی فایل ایزو ویندوز سرور 32 بیتی روی هاست یا سرورشون توی ایران آپلود کردن لطفا لینک دانلود بدن.
متشکرم
سلام
به میزبانتون بگید طبیعتا ویندوز 2003 شاید داشته باشند به شما بدهند.
اگر vmware هست مشخصات را pm بفرستید براتون در هاردتون کپی میکنیم.
باتشکر
filasufya
April 12th, 2016, 22:40
سلام
به میزبانتون بگید طبیعتا ویندوز 2003 شاید داشته باشند به شما بدهند.
اگر vmware هست مشخصات را pm بفرستید براتون در هاردتون کپی میکنیم.
باتشکر
سپاس از شما مزاحمتون میشم
میزبانم فقط 64 بیتی دارن
ipsat
April 12th, 2016, 22:50
از سایت دیجی بوی بگیرید.
میرور اول سرور ایران هستش که طبیعتاً از داخل ایران می تونید دانلود کنید.
میرور دوم هم سرور آلمان
نسخه standard edition
متشکرم
اگر هنوز تهیه نکردید بفرمایید خدمتتون از لوکیشن مورد نظرتون لینک رو بفرستم.