ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال پیرامون اسکریپت پشتیبانی whmcs

---
October 27th, 2010, 17:12
سلام
من میخوام اسکریپت پشتیبانی whmcs رو اینبار ارژینال بخرم و چند سوال دارم در موردش
1.شرکت فراسو سامانه پاسارگاد اسکریپت رو میدن 16 تومان با زبان فارسی ؟یا باید فارسی ساز جدا بخرم؟
2.ماژول حواله بانکی روش هست یا باید جدا بخرم ؟
3.نال بهتره یا ارژینال ؟ چه فرقی دارن اسکریپت که خارجی و کپی رایت هم تو ایران گرده ؟
4.کلا چقدر در میاد ماهانه کامل با ماژول های مورد نیاز

TukaNet
October 27th, 2010, 17:18
1 - هزینه لایسنس 16 هزار تومان هست ، فارسی ساز و ... هزینه جدا دارند ( 40 هزار تومان برای یک بار )
2 - تمامی ماژول ها و فارسی ساز و ... هزینه جدا دارند که فقط یک بار دریافت می شوند
3 - صد در صد اورجینال بهتر هست ( بقیه سوالتون رو نگرفتم )
4 - 16 تومان لایسنس + هزینه ماژول های مورد نیاز

* البته چند تا از بچه های همین فروم هستند که ماژول های این برنامه رو خودشون نوشتن و با قیمت کمتری می فروشن
* iranianserve یکی از کسانی هست که این ماژول ها رو ارائه میده و البته با قیمت های خیلی معقول تر !

* کسی لایسنس whmcs نیاز داشت در خدمتیم ;)

hannah
October 27th, 2010, 17:26
بنده از این فارسی ساز مجانی استفاده میکنم خیلی هم عالیه
از فراسو خریدم خیلی هم راضی هستم
حواله بانکی روش هست
ارژینال هر چیزی بهتره نال بعضی کار ها مثل درست کردن بعد از پرداخت آنلاین نداره . بعد یک مدت هم هنگ میکنه
ماژول خاصی نمیخواد من الان همون پول لایسنس فقط میدم

---
October 27th, 2010, 17:26
چرا پول فارسی ساز میگیرن ؟ چطور بقیه جاها تو بقیه کشور ها مجانی هست ؟ اینطوری پول یه ماه سرور نیهالیم رو باید بدیم پاش به ظاهر 16 تومن هست
مثلا فارسی ساز کایاکو زدن 15 تومن ولی ساپورت کایاکو گفت مجانیه یه لیست از کشور ها رو داد مثل روسیه مجانی بودند و از فارسی کردن پولی تعجب میکرد
پس مثلا ماژول پرداخت ها کلا میشه 300 تومن و 40 تومن هم فارسی ساز و 16 تومن هزینه لایسنس و دیگه خلاصه 600 700 تومن این معقولانست که آدم پول یه اسکریپت و اینقدر بده و اختصاصی خودش هم نباشه ؟ بهتر نیست 300 تومن بزاریم روش بدیم یکی اختصاصی واسمون بنویسن ؟

hannah
October 27th, 2010, 17:30
فراسو سامانه پاسارگاد شرکت خیلی خوب و مطمئنی هست و من الان تقریبا 1 سال دارم باهاش کار میکنم
قیمت هاش یکم گرونه من فکر میکنم چون سرشون شلوغه اینقدره میزنه

---
October 27th, 2010, 17:50
بنده از این فارسی ساز مجانی استفاده میکنم خیلی هم عالیه

شما مشکلی پیدا نکردید راجع به فارسی ساز رایگان ؟

hannah
October 27th, 2010, 17:51
تو این 1 سال که نه

---
October 27th, 2010, 17:54
میشه فارسی سازتون و بزارید ما هم استفاده کنیم ؟

hannah
October 27th, 2010, 18:00
بفرما:53:

IranianServer
October 27th, 2010, 19:56
با سلام.
از دوست عزیزم tukanet تشکر می کنم.
شما می توانید لیسانس رو تهیه کنید و اگر تمایل داشتید سایر ماژول ها را از ما دریافت کنید.
هزینه ی ماژول ثبت فیش بانکی ---- > 25.000 تومان .
هزینه ی ماژول های بانکی (سامان ، اقتصاد نوین ، پاسارگاد و بزودی پارسیان و ملت) --- > 15.000 تومان.

تمامی ماژول ها دارای یک سال پشتیبانی + نصب رایگان می باشند (با تغیر ورژن در صورت عدم کارکرد ماژول جدید تقدیم خواهد شد).

موفق و پیروز باشید.

---
October 28th, 2010, 00:54
حواله بانکی چی ؟ اونو چکار کنم ؟ میدن 80 هزار تومن که خیلی زیاده

IranianServer
October 28th, 2010, 11:41
هزینه ی ماژول ثبت فیش بانکی ---- > 25.000 تومان .

عرض کردم ! اگر مایل باشید به شما میدیم 25.000 تومان ، نیازی نیست 80 تومان بدید ! :113:

---
October 28th, 2010, 22:40
آقا آخرش چند تومن بدم ؟ ماژولای مورد نیاز و یه فارسی ساز خوب اگه لایسنس هم خودت بفروشی که چه بهتر

IranianServer
October 29th, 2010, 12:11
لایسنس رو که ندارم برای فروش.
برای ماژول ها ، قیمتی رو که می تونید واریز کنید رو پ.خ کن.

موفق باشید.

dade24
November 16th, 2010, 10:28
آقا شما مجبورید غیر نال استفاده کنید ....

شرکت فراسو خیلی سابقه کاری خوب داره ....
ماژول ها تماما رایگان هست ....