PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرور

royatemp
April 11th, 2016, 21:15
با سلام و عرض ادب خدمت خانواده گرم وب هاستینگ تالک

دوستان ازتون سوالی دارم بنده قبلا با شخصی همکاری داشتم که واقعا بعضی مشکلات باعث و بانی شده خودم به فکر سرور از آلمان باشم و سوالی که از عزیزان دارم اینه که آیا بعد از نصب سیستم عامل و دایرکت ادمین ، سیستم مدیریت سرور و ایجاد یوزر سیستم دیگه ای داره ؟ یعنی مثلا wmh در CPANEL هزینه ای داره به صورت ماهانه یا اخه بخش یوزر ها با WHM متفاوته میخواستم ببینم هزینه های لاینسس این سیستم ها جداس ؟
و سوال دیگه بنده اینه که با دایرکت هم میشه هاست ارائه داد ؟
و دیگر سوالم اینه که هزینه های لاینسسی که دوستان میدن واقعا متفاوته آیا قیمت واقعی لاینسس چنده ؟ و قیمت های مغاییری که داده میشه چه تفاوتی با بقیه داره ؟
پیشاپیش ممنون از همه دوستان

royatemp
April 11th, 2016, 21:34
باسلام

بله دایرکت ادمین هم لایسنس داره

میتونید هاست هم ارائه کنید

میتونید سوال های دیگه رو هم پاسخ بدید؟

RAYK
April 11th, 2016, 22:04
قیمت لایسنس مطابق تغییرات ارزی هست
البته گاهی بی انصافی دوستان

royatemp
April 11th, 2016, 22:55
قیمت لایسنس مطابق تغییرات ارزی هست
البته گاهی بی انصافی دوستان
cpanel ایرانو تحریم کرده الان من سایت خودش دیدم سرور اختصاصی لاینسسش ماهیانه 45دلار هس با اینکه تحریمه دوستان چجوری خریداری میکنن موقع فهمیدن cpanel سایت بلوکه نمیشه ؟

hegza
April 12th, 2016, 01:00
cpanel ایرانو تحریم کرده الان من سایت خودش دیدم سرور اختصاصی لاینسسش ماهیانه 45دلار هس با اینکه تحریمه دوستان چجوری خریداری میکنن موقع فهمیدن cpanel سایت بلوکه نمیشه ؟
از واسطه میخرن + اینکه نباید نیم سرور دامنه ای ار باشه همین کاریت ندارن ضمنا 45$ خودش 32$ هم تو بازار هست
ایرانی ها بین 105 تا 180 هم میفروشند ولی نرمالش 120 هست تو بخش افر بدی بهت آفر میدن
ضمنا هتزنر بهت میفروشه اگر با هویت غیره ایرانی اکانت باز کنی 25 یورو ماهیانه زیر 100 تومن میشه

royatemp
April 12th, 2016, 01:48
از واسطه میخرن + اینکه نباید نیم سرور دامنه ای ار باشه همین کاریت ندارن ضمنا 45$ خودش 32$ هم تو بازار هست
ایرانی ها بین 105 تا 180 هم میفروشند ولی نرمالش 120 هست تو بخش افر بدی بهت آفر میدن
ضمنا هتزنر بهت میفروشه اگر با هویت غیره ایرانی اکانت باز کنی 25 یورو ماهیانه زیر 100 تومن میشه

ممنون از پاسختون عالی بود من سرور رو از هتزنر میگیرم پس بهتره لاینسسم از اونجا تهیه کنم دستتتون درد نکنه