توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : php 7
sasha1360
April 11th, 2016, 20:01
سلام دوستان :
یه سوال داشتم می خواستم روی Centod 7 یه php 7 نصب کنم
خیلی به دستورات لینوکس وارد نیستم ضمن اینکه مدتیه از اوبونتو استفاده می کنم
هر جا که می بینم دستوراتی مثا yum install php و این جور چیز ها رو می بینم
که ورژن ۷ پی اچ پی رو نصب نمی کنه ضمن اینکه remi-release رو هم نصب می کنم
حتی yum install php70 یا دستورات مشابه هم کار نمی کنه
ممنون می شم دوستان دستوراتی که برای اولین بار لازمه برای centos 7 تا پی اچ پی نصب بشه رو بهم بدن
می خوام مستقیم پی اچ پی ۷ نصب بشه بدون اپگرید...
راستی برای دروپال ۸ می خوام
ارادتمند وحید
Raymvnd
April 17th, 2016, 21:00
درود...فعلا پی اچ پی 7 گسترده نشده که شما نصب کنی...
هنوز اسکریپت هایی با پی اچ پی 5.6 نوشته میشه...
موفق باشید...
iHSG
April 17th, 2016, 21:06
سلام
دستور ساده yum install php در CentOS پایدار ترین نسخه موجود در مخازن این سیستم عامل رو برای شما نصب میکنه که پیشنهاد خود سازندگان CentOS است.
سلام
الان webtatic کامل ترین repository هست برای نصب ورژن های مختلف php
بسیار کامل هست
sasha1360
April 21st, 2016, 01:12
بله تو جستجو هایی که تو نت داشتم متوجه این قضیه شدم
فقط مشکلی که دارم و هنوز نتونستم حلش کنم اینه که فایل های php توش لود نمیشه و هر وقت می خواد بازش کنه میگه باید دانلودش کنی
ولی فایل های html مشکلی ندارن
هنوز این مشکل رو نتونستم حلش کنم دروپال هم برای نصبش از فایل php استفاده کرده که متاسفانه نصب نمیشه :)
ارادتمند وحید
thenet
April 21st, 2016, 06:19
بله تو جستجو هایی که تو نت داشتم متوجه این قضیه شدم
فقط مشکلی که دارم و هنوز نتونستم حلش کنم اینه که فایل های php توش لود نمیشه و هر وقت می خواد بازش کنه میگه باید دانلودش کنی
ولی فایل های html مشکلی ندارن
هنوز این مشکل رو نتونستم حلش کنم دروپال هم برای نصبش از فایل php استفاده کرده که متاسفانه نصب نمیشه :)
ارادتمند وحید
شما باید برای nginx تعریف کنید فایل php چطور اجرا بشه .
مثلا از طریق fpm که اول باید نصبش کنید .
yum install php70w-fpm
بعد داخل فایل کانفیک nginx مربوط به سایتتون لوکیشن php رو تعریف کنید .
# pass the PHP scripts to FastCGI server listening on /var/run/php5-fpm.sock
location ~ \.php$ {
try_files $uri /index.php =404;
fastcgi_pass unix:/var/run/php-fpm/php-fpm.sock;
fastcgi_index index.php;
fastcgi_param SCRIPT_FILENAME $document_root$fastcgi_script_name;
include fastcgi_params;
}
حالا یک چیز دیگه هم بایدبرای دروپال و وردپرز باید تعریف کنید که همه درخواست ها به صفحه index بروند.
راستش من از رو یه ویدیو در youtube یه سری تغییرات رو انجام داده بودم الان هم تغییرات شما رو اعمال کردم nginx هم که خواستم ریست کنم ریست نشد چون چندین بار تغییرات مختلف رو روش چک کرده بودم و بک اپ هم نداشتم سرور رو ریست کردم تا دوباره نصبش کنم تغییرات شما رو اعمال می کنم حتما خبرش رو بهت می دم
در ضمن برای این که در جریان باشید تغییراتی رو هم که در اون ویدیو بود رو اینجا براتون می زارم البته یه سری از کدهاش متفرقست مثل تغییر دایرکتوری روت و ...
بهتون توصیه میکنم centos web panel رو نصب کنین ! بقیه کارو راحت با اون دنبال کنین ! رایگانه
sasha1360
April 21st, 2016, 14:14
بهتون توصیه میکنم centos web panel رو نصب کنین ! بقیه کارو راحت با اون دنبال کنین ! رایگانه
چشم مهندس حتما بعد از تست این روش نصبش می کنم ولی کلا نمی خوام از پنل ها استفاده کنم ولی چشم حتما می رم سراغش
متاسفانه هر چی می گردم یه ویدیو یا یه آموزش کامل نمیبینم که همه مسایل مورد نیاز برای نصب سرور رو یک جا با کدهاش توضیح داده باشه
از یک طرف هم مشکل کپی پیست تو سرور دارم و مدام تمام کدهارو تایپ می کنم این خیلی اذیتم می کنه
ممنونم از هم فکریتون
ارادتمند وحید
thenet
April 21st, 2016, 14:42
چشم مهندس حتما بعد از تست این روش نصبش می کنم ولی کلا نمی خوام از پنل ها استفاده کنم ولی چشم حتما می رم سراغش
متاسفانه هر چی می گردم یه ویدیو یا یه آموزش کامل نمیبینم که همه مسایل مورد نیاز برای نصب سرور رو یک جا با کدهاش توضیح داده باشه
از یک طرف هم مشکل کپی پیست تو سرور دارم و مدام تمام کدهارو تایپ می کنم این خیلی اذیتم می کنه
ممنونم از هم فکریتون
ارادتمند وحید
چرا از نرم افزار Zoc استفاده نمی کنید ؟ یا از نرم افزار filezilla بصورت sftp ؟ یعنی همه کدها رو تایپ می کنید ؟!
sasha1360
April 21st, 2016, 14:51
عقل در بدن نباشد جان در عذاب است :((
خوب من این برنامه هارو نمی شناسم:))
من از remminia remote desktop که برای خود لینوکس هستش استفاده می کنم که توش امکان کپی نیست