توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب سرور ایران
uouj
April 11th, 2016, 19:03
با سلام
دوستان من حدود 7 تا سایت(وردپرس) دارم که مجموعا در هر ماه حدودا بین 7 تا 10 گیگ پهنای باند مصرف می کنن، تا حالا از هاست اشتراکی استفاده کردم اما الان به دلایلی تمایلی به هاست اشتراکی ندارم و می خوام برم سمت وی پی اس ایران
سوالای من ایناست:
1.اساسا منطقیه که از وی پی اس استفاده کنیم(توانایی کانفیگ و پشتیبانی) یا گذینهی بهتری هم هست؟
2.برای این سایتا چه سخت افزاری مناسبتره؟
3.وی پی اس ایران از کجا تهیه کنم بهتره با الویت پایداری سرویس و انصاف در تخصیص منابع؟
پیشاپیش تشکر می کنم از پاسخ هاتون
سپاس
hegza
April 11th, 2016, 19:17
با سلام
دوستان من حدود 7 تا سایت(وردپرس) دارم که مجموعا در هر ماه حدودا بین 7 تا 10 گیگ پهنای باند مصرف می کنن، تا حالا از هاست اشتراکی استفاده کردم اما الان به دلایلی تمایلی به هاست اشتراکی ندارم و می خوام برم سمت وی پی اس ایران
سوالای من ایناست:
1.اساسا منطقیه که از وی پی اس استفاده کنیم(توانایی کانفیگ و پشتیبانی) یا گذینهی بهتری هم هست؟
3.وی پی اس ایران از کجا تهیه کنم بهتره با الویت پایداری سرویس و انصاف در تخصیص منابع؟
سپاس
این بستگی داره به منابع مورد نیازتون + دانش فنی شما + هزینه های دیگه مثل کنترل پنل ها و نگهداری و... سبک سنگین کنید ببینید میصرفه؟ اگر صرف داشت تازه باید برید در بخش فروش درخواست منابع کنید آفر میدن و از بین آنها مورد مناسب رو انتخاب کنید
uouj
April 11th, 2016, 19:31
در مورد قیمت و اینا با خبرم هزینه ای که الان دارم پرداخت می کنم با یه وی پی اس ایرانی با یک تا دو گیگ رم برابری می کنه + دایرکت ادمینش
در مورد دانش فنی و اینا مشکل خاصی وجود نداره انشالله مدیریت می کنم قبلا هم یه چند ماهی سرور{غیر وبی لینوکس} کانفیگ می کردم برای یه سازمانی
hegza
April 11th, 2016, 19:33
در مورد قیمت و اینا با خبرم هزینه ای که الان دارم پرداخت می کنم با یه وی پی اس ایرانی با یک تا دو گیگ رم برابری می کنه + دایرکت ادمینش
در مورد دانش فنی و اینا مشکل خاصی وجود نداره انشالله مدیریت می کنم قبلا هم یه چند ماهی سرور{غیر وبی لینوکس} کانفیگ می کردم برای یه سازمانی
خیلی هم خوب پس بهتره همین کار رو بکنید هم دانشتون بروز تر میشه هم رو منابع سروری خود بهتر میتونید مانور بدین
soheil869
April 11th, 2016, 19:35
با سلام
سوالای من ایناست:
سپاس
دوست عزیز
من هیچوقت پیشنهاد نمیکنم بی دلیل سراغ VPS بروید
انگار در ایران دارد VPS گرفتن اپیدمی می شود
البته من آینده این موضوع را حذف شرکت های کم کیفیت و بازگشت همه به هاست های اشتراکی را میبینم
زیرا با خرابی های پیاپی vps ها و از بین رفتن اطلاعات دوستان
و همینطور هاست های کم کیفیت و ازبین رفتن اطلاعات کاربران
کم کم دوره ارزان فروشی در حال فراموشی است
از نظر بنده یک هاست Raid 1 با کیفیت بالا تهیه کنید
موفق باشید
hegza
April 11th, 2016, 19:39
دوست عزیز
من هیچوقت پیشنهاد نمیکنم بی دلیل سراغ VPS بروید
انگار در ایران دارد VPS گرفتن اپیدمی می شود
البته من آینده این موضوع را حذف شرکت های کم کیفیت و بازگشت همه به هاست های اشتراکی را میبینم
زیرا با خرابی های پیاپی vps ها و از بین رفتن اطلاعات دوستان
و همینطور هاست های کم کیفیت و ازبین رفتن اطلاعات کاربران
کم کم دوره ارزان فروشی در حال فراموشی است
از نظر بنده یک هاست Raid 1 با کیفیت بالا تهیه کنید
موفق باشید
بله متاسفانه ولی بهتره فقط به مصرف کننده تلنگر نزنیم و ببینیم علت چیه؟!
طبیعتا کیفیت پائین هاستهای اشتراکی و سودجویی بعضی ها(البته نه همه) باعث شده افراد به این سمت برند وگرنه هاست اشتراکی تا جاییکه نیاز رو برطرف میکنه خیلی خیلی بهتر از سرور حالا چه اختصاصی یا ویرچوالش هست
uouj
April 11th, 2016, 19:55
درسته، اما قطعا به خاطر اسم vps و... تصمیم نگرفتم از وی پی اس استفاده کنم توی کمتر از یک سال حداقل ۴ بار هاست عوض کردم اونم جاهای به ظاهر معتبر اما نتیجه کلی این بود که یکی از یکی کلاه بردار تر
در ایران مسئله سرویس دهی اینترنتی اصلا شبیه شوخی شده بعد از ۲۴ ساعت دان تایم تنها پاسخ منطقی که دریافت کردم این بود که اشکال فقط توی رکورد های شما بوده و سرویسای دیگه این مشکل رو ندارن بعد از یک هفته هم مشکل دوباره تکرار می شه
یه سرویس دهنده دیگه بود که کلا آی پی استفاده کننده از wp-admin رو می بست تماس می گرفتی می گفتش که احتمالا پلاگین یا کد ویروسی رو همه وردپرس های شماست من یه وردپرس نو هم نصب کردم باز تکرار شد در آخر هم متهم به بی سوادی شدم
واقعا حاضرم dedicated server بگیرم اما با دیگه با سرویس دهنده ها ادامه ندم و دهن به دهن نشم.
در ثانی یکی از سایت ها توسعه اش نیاز به برنامه سیستمی داره و مدیریت از طریق اس اس اچ کلا ادامه دادن اشتراکی برام هیچ توجیح عقلی نداره
soheil869
April 11th, 2016, 20:14
درسته، اما قطعا به خاطر اسم vps و... تصمیم نگرفتم از وی پی اس استفاده کنم توی کمتر از یک سال حداقل ۴ بار هاست عوض کردم اونم جاهای به ظاهر معتبر اما نتیجه کلی این بود که یکی از یکی کلاه بردار تر
در ایران مسئله سرویس دهی اینترنتی اصلا شبیه شوخی شده بعد از ۲۴ ساعت دان تایم تنها پاسخ منطقی که دریافت کردم این بود که اشکال فقط توی رکورد های شما بوده و سرویسای دیگه این مشکل رو ندارن بعد از یک هفته هم مشکل دوباره تکرار می شه
یه سرویس دهنده دیگه بود که کلا آی پی استفاده کننده از wp-admin رو می بست تماس می گرفتی می گفتش که احتمالا پلاگین یا کد ویروسی رو همه وردپرس های شماست من یه وردپرس نو هم نصب کردم باز تکرار شد در آخر هم متهم به بی سوادی شدم
واقعا حاضرم dedicated server بگیرم اما با دیگه با سرویس دهنده ها ادامه ندم و دهن به دهن نشم.
در ثانی یکی از سایت ها توسعه اش نیاز به برنامه سیستمی داره و مدیریت از طریق اس اس اچ کلا ادامه دادن اشتراکی برام هیچ توجیح عقلی نداره
منظورم شما نیستید
کلا الان همه شروع کرده اند کاربران را به vps تشویق می کنند
اما در چیزی حدود 1 سال آینده نابودی VPS ها به دلیل اور سل شدن و رعایت نکردن اصول طراحی شروع به نابودی خواهد کرد
و ناگهان در تاریخی نا معلوم میبینید تلاش چندین سال تان با یک پیغام ببخشید اگر طرف محترم باشد به پایان رسیده است
اگر نیازی به دسترسی سیستمی ندارید این کار را نکنید
و سراق هاست خوب بروید
RoobinaServer
April 11th, 2016, 21:13
با سلام و احترام
همانطور که خودتان در خط آخر ذکر کردید این مورد یسکی از امکاناتی هست که VPS به شما میدهد.
VPS امکانات خیلی خوب و متنوعی در کار به شما میدهد که هاست اشتراکی نمیدهد و به خاطر کپسوله بودن باعث میشه تنظیمات دلخواه و کرنل جداگانه داشته باشید و صد ها امتیاز دیگر اما باید ببینید که هزینه ای که میکنید و نیازتون بر اساس VPS هست یا خیر چون اگر نیازتون فقط با هاست برطرف بشه VPS اشتباهه.
منظورم شما نیستید
کلا الان همه شروع کرده اند کاربران را به vps تشویق می کنند
اما در چیزی حدود 1 سال آینده نابودی VPS ها به دلیل اور سل شدن و رعایت نکردن اصول طراحی شروع به نابودی خواهد کرد
و ناگهان در تاریخی نا معلوم میبینید تلاش چندین سال تان با یک پیغام ببخشید اگر طرف محترم باشد به پایان رسیده است
اگر نیازی به دسترسی سیستمی ندارید این کار را نکنید
و سراق هاست خوب بروید
ببخشید من پست ها را مطالعه کردم حرف شما بسیار متین اما دقیقا از اول تاپیک تا اینجا از دید یک کاربر معمولی که دیدم الان بنده از VPS متنفر شدم :39:
اینقدر هم VPS هیولا نیست ،باخرید یک VPS درست و حسابی و هزینه درست کردن اولا اورسل شده تهیه نمیکنید در ثانی با تهیه هاست بکاب و بکابگیری منظم حذف vPS - فرمت هارد - کلاهبردار بودن میزبان - شب بخوابی صبح بلند بشی بگن اینترنت وجود ندارد و ... دیگه هیچ اهمیتی نداره چون شما آخرین بکاب خود را در هاست بکاب دارید. بکاب گیری یکی از کارهای مدیریتی هست که چه هاست اشتراکی داشته باشید چه VPS چه ... باید اگر سایتتون مهم هست انجام بدهید و به هیچ میزبانی اعتماد نکنید (از دید کاربر گفتم) پس باز هم VPS بد نمیشه.
----------
اما در کل استارتر عزیز با این که در حد نیاز خرید بشه موافق صحبت کاربران هستم و اون قسمت نیاز به ssh یعنی نیاز به حداقل vps.
باتشکر
uouj
April 11th, 2016, 23:57
دوستان نظرتون راجع به سرورای hybrid چیه؟
Z.eus
April 12th, 2016, 00:10
عزیز گرفتن وی پی اس به شرطی که مطمئن شوید منابع اختصاصی هست مشکلی ندارد.
یک سرور بکاپ هم تهیه کنید و از اطلاعاتتان بکاپ تهیه کنید و دیگر مشکلی نخواهید داشت.
کانفیگ نرم افزاری و امنیتی هم انجام بدهید که سایتتان امن بماند.
k-h
April 12th, 2016, 00:28
درود
اگر کارتون با هاست راه میوفته به نظرم اشتباهه بیاین سمت وی پی اس
مهمترین دلیلش هم اینه که نیازی به پشتیبانی ندارید در هاست ولی در سرور مجازی مدیر سرور خودتون هستید و باید وقتتون برای مدیریت سرور هم صرف کنید
ولی اگر به نظرتون که به دلایلی که فرمودین وی پی اس نیاز دارید
باید این موارد را بررسی کنید:
1-سرور مجازی نیاز به مدیریت و دانش فنی دارد.
2-در سرور مجازی منابع به صورت اختصاصی به شما تعلق میگیرد
3- امکان کانفیگن به صورت دلخواه وجود دارد.
و...........
hegza
April 12th, 2016, 00:36
درود
اگر کارتون با هاست راه میوفته به نظرم اشتباهه بیاین سمت وی پی اس
مهمترین دلیلش هم اینه که نیازی به پشتیبانی ندارید در هاست ولی در سرور مجازی مدیر سرور خودتون هستید و باید وقتتون برای مدیریت سرور هم صرف کنید
ولی اگر به نظرتون که به دلایلی که فرمودین وی پی اس نیاز دارید
باید این موارد را بررسی کنید:
1-سرور مجازی نیاز به مدیریت و دانش فنی دارد.
2-در سرور مجازی منابع به صورت اختصاصی به شما تعلق میگیرد
3- امکان کانفیگن به صورت دلخواه وجود دارد.
و...........
درود بر آقای بیات
دقیقا همینطور که ایشون فرمودن + بک آپ رو فراموش نکنید در هر دو بعهده خودتونه. پاش که برسه میگن ما که گفتیم تعهدی در مورد بک آپ نداریم