توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اشتراکی کانادا یا آلمان
pouryamb
April 11th, 2016, 16:03
سلام دوستان
سرویس دهی سرورهای کانادا بهترن به نظر شما یا آلمان؟ یا اینکه تفاوت چندانی ندارن؟
چون بنده از آبتین وب سرویس میگیرم که از آلمان سرویس میده و یکی از دوستانم از هاست دی ال میگیره که از کانادا سرویس میده. طراحی سایتمون هم کاملا یکی هست اما گوگل بازدید بسیار بیشتری براش ارسال میکنه و تستس سرعت هم که میگیریم سرعتش لود سایت اون واقعا بیشتره...
اگه نظری دارید لطفا بفرمایید
ممنون
Majiiid
April 11th, 2016, 16:20
سلام
در موردی که میگین اصلا تفاوت در لوکیشن ها نمیشه مبنای خوبی برای قضاوت باشه عوامل مهم زیادی تاثیر گذار هستن در سرعت لود مانند کانفیگ های سرور و ابزارها و عوامل وابسته به اون,کیفیت سرورها,تعداد سایت هایی که روی سرورها وجود داره از لحاظ شلوغی یا آرام بودن سرور و همینطور طرز استفاده شما از سایت و همینطور حجم فایل ها یا تصاویری که برای پست ها میزارین و چگونگی استفاده از پلاگین ها و... همه و همه میتونن در نحوه لود سایت تاثیر گذار باشند
alborzdata
April 11th, 2016, 16:23
دوست عزیز محل سرور فرق چندانی نداره !
بیشتر نوع پشتیبانیو پاسخگویی مهمه که بنده با توجه با کیفیت و پاسخگویی هاست دی ال رو پیشنهاد میدم
pouryamb
April 11th, 2016, 16:27
سلام
در موردی که میگین اصلا تفاوت در لوکیشن ها نمیشه مبنای خوبی برای قضاوت باشه عوامل مهم زیادی تاثیر گذار هستن در سرعت لود مانند کانفیگ های سرور و ابزارها و عوامل وابسته به اون,کیفیت سرورها,تعداد سایت هایی که روی سرورها وجود داره از لحاظ شلوغی یا آرام بودن سرور و همینطور طرز استفاده شما از سایت و همینطور حجم فایل ها یا تصاویری که برای پست ها میزارین و چگونگی استفاده از پلاگین ها و... همه و همه میتونن در نحوه لود سایت تاثیر گذار باشند
ممنون از راهنماییتون اما شما فرض رو بر این بگذارید که تمام محتوای سایتهامون مثل هم هست. کلا خیلی هم گشتم، سرور آلمان خیلی زیاد بود اما کانادا رو نتونستم پیدا کنم جز هاست دی ال
دوست عزیز محل سرور فرق چندانی نداره !
بیشتر نوع پشتیبانیو پاسخگویی مهمه که بنده با توجه با کیفیت و پاسخگویی هاست دی ال رو پیشنهاد میدم
بله خواتسم از هاست دی ال سرویس بگیرم اما متاسفانه نه سرور ایرانشون فضا داره و نه کانادا... فعلا خدمات ارائه نمیدن.
IrIsT
April 11th, 2016, 16:48
سلام و درود.
یک سال و نیم پیش چندتا سرور داشتیم از کانادا.با همکار و دوست صمیمیم.فقط و فقط کانادا بود.واقعا اگه بگم یکی از بهترین دیتاسنترها از لحاظ آپتایم و سرعت و کیفیت و .... بود,دروغ نگفتم.
حتی با یکی از دوستانم,دنبال همین سرور هستیم از کانادا.اما الان نمیدونم کیفیت چطوره.اون زمان طوری بود که سرور 5 که خواستیم بگیریم میگفتن نداریم.خیلی جالب بود واسم.خیلی استقبال می شد.
اما الان چون سرورهای آلمان میشه مارکتی خرید و به عنوان نو استفاده کرد و ارزون در میاد,پینگشم به ایران خوبه,خیلی ها از آلمان استفاده میکنند.
اما هم آمریکا هم فرانسه هم هلند هم انگلیس هم هتزنر هم مای لوک و هم کانادا.
اول کانادا.دوم مای لوک.سوم دیگه هتزنر و بقیه گزینه.
mandana32
April 11th, 2016, 18:41
سلام
من قبلا از هاست دی ال هاست کانادا داشتم بد نبود ولی کم کم افت کرد که فکر میکنم به خاطر شلوغ شدن سرورهاش باشه یا ...
اما پشتیبانیشون خوب بود
مدتی هست از یه شرکت دیگه هاست آلمان اس اس دی گرفتم خیلی عالی تر از کانادا هاست دی ال بود واقعا قابل مقایسه نیستند
این تجربه شخصی من از هاست کانادا و آلمان بود
اما شنیدم آلمان برای هاست بهتر از هر جای دیگری هست بهرحال من که الان خیلی راضی هستم
mohammadkia
April 11th, 2016, 19:02
آلمان کلا برای ایران بهتره پینگش هم بهتر از جای دیگس
Z.eus
April 11th, 2016, 19:16
متاسفانه این داستان پینگ رو دیتاسنترهای ایران باب کردن که مثلا یه مزیت رقابتی برای خودشون ایجاد کنند و جاهایی که کیفیت ندارن رو بپوشونن.
آلمان هم بیشتر بخاطر سرور های (!) ارزون و دسکتاپ هترنز باب شد؛ چند سال پیش که خبری از دیسک های Enterprise در هتزنر نبود واقعا بسیار کیفیت هارد دیسک ها افتضاح بود دوستانی که سابقه بیش از ۳ سال دارند میدانند بنده چه میگویم.
عوامل زیادی در کیفیت سرویس ها دخیل هستند..
alexa_host
April 11th, 2016, 19:23
عامل های بسیاری میتونه توی سرعت یک سرور تاثیر بزاره و صرفا با لوکیشن نمیشه انتظار چیزی رو داشت
mandana32
April 11th, 2016, 19:37
سلام دوستان
سرویس دهی سرورهای کانادا بهترن به نظر شما یا آلمان؟ یا اینکه تفاوت چندانی ندارن؟
چون بنده از آبتین وب سرویس میگیرم که از آلمان سرویس میده و یکی از دوستانم از هاست دی ال میگیره که از کانادا سرویس میده. طراحی سایتمون هم کاملا یکی هست اما گوگل بازدید بسیار بیشتری براش ارسال میکنه و تستس سرعت هم که میگیریم سرعتش لود سایت اون واقعا بیشتره...
اگه نظری دارید لطفا بفرمایید
ممنون
فقط الان یه نکته دیگه یادم اومد
گفتین تست سرعت میگیرین؟ از سایت https://gtmetrix.com تست سرعت گرفتید ؟
اگر از این سایت تست کردید مشخصه با هر جای دنیا که تست کنید سرور های کانادا را با سرعت لود بیشتر نشون میده !
چون سرور سایت https://gtmetrix.com نیز کانادا هست پس در نتیجه این معیار تست شما صحیح نیست
به عنوان مثال اگر هاست های ایران را با این سایت تست کنید سرعت لود پایین رو نسبت به هاست های خارجی نشون میده در صورتی که برای لوکیشن ما نتیجه برعکسه !
پس شما هنگام تست لوکیشن رو هم در نظر بگیر
شما روی سئو کار کن + آی پی اختصاصی بگیر ببین چقدر نتیجه برات عالی میشه
pouryamb
April 11th, 2016, 20:27
فقط الان یه نکته دیگه یادم اومد
گفتین تست سرعت میگیرین؟ از سایت https://gtmetrix.com تست سرعت گرفتید ؟
اگر از این سایت تست کردید مشخصه با هر جای دنیا که تست کنید سرور های کانادا را با سرعت لود بیشتر نشون میده !
چون سرور سایت https://gtmetrix.com نیز کانادا هست پس در نتیجه این معیار تست شما صحیح نیست
به عنوان مثال اگر هاست های ایران را با این سایت تست کنید سرعت لود پایین رو نسبت به هاست های خارجی نشون میده در صورتی که برای لوکیشن ما نتیجه برعکسه !
پس شما هنگام تست لوکیشن رو هم در نظر بگیر
شما روی سئو کار کن + آی پی اختصاصی بگیر ببین چقدر نتیجه برات عالی میشه
حرف شما کاملا متینه... یکی از مسائلی هم که باهاش روبرو هستیم همین سئو هست که جفتمون از یک شرایط سئو بهره میبریم غیر از اینکه ایشون آی پی اختصاصی دارن و احتمالا به همین دلیل ورودیشون از گوگل خیلی بیشتر از ماست. آی پی اختصاصی واقعا روی سئو تاثیر داره؟ آی پی خوب و بد داریم یا فقط همین که اختصاصی باشه کافیه؟
Z.eus
April 11th, 2016, 21:22
آی پی اختصاصی واقعا روی سئو تاثیر داره؟
این مطلب را بخوانید:
آیا آیپی اختصاصی باعث بهتر شدن وضعیت SEO سایت می شود؟ (http://serversaz.com/blog/آیا-آیپی-اختصاصی-باعث-بهتر-شدن-وضعیت-seo-س/)
mandana32
April 11th, 2016, 21:27
حرف شما کاملا متینه... یکی از مسائلی هم که باهاش روبرو هستیم همین سئو هست که جفتمون از یک شرایط سئو بهره میبریم غیر از اینکه ایشون آی پی اختصاصی دارن و احتمالا به همین دلیل ورودیشون از گوگل خیلی بیشتر از ماست. آی پی اختصاصی واقعا روی سئو تاثیر داره؟ آی پی خوب و بد داریم یا فقط همین که اختصاصی باشه کافیه؟
هر چند سابقه آی پی هم مهمه اما زیاد حساس نشین روی این مساله
مهم اینه که گوگل روی اون آی پی فقط سایت شما را بشناسه
یک مثال براتون میزنم شاید حالا خیلی مربوط نباشه اما واقعیت به این شکل هست آی پی اشتراکی مثل یک آپارتمانی میمونه که در این آپارتمان همسایگان ناسالم و معتاد و ... زندگی میکنند شما هم به عنوان یه دکتر و یک شهروند متشخص در این جا زندگی میکنی اما در نهایت مردم به کلیه ساکنین این آپارتمان دیدگاه بدی دارند !
آی پی اشتراکی هم یک سایت ممکن هست اسپمر باشد و یا یک سایت عیر اخلاقی و ... همه را گوگل با یک آی پی میشناسد
این مساله اصلا جالب نیست حتی ممکن است این آی پی اشتراکی به لیست اسپمر ها برود و سایت شم نیز افت شدیدی کند
در حالی که این مشکلات هیچکدام روی آی پی اختصاصی نخواهد بود.
البته من تجربه این مورد را نداشتم هاستینگم بهم گفت منم تست کردم نتیجش رو هم گرفتم شما هم حتما انجام بدید تا موفق بشید
به نظر من بیشترین تاثیری که یه هاستین روی رتبه سایت میتونه داشته باشه علاوه بر کیفیت و سرعت همین آی پی هست
تجربه دیگر من روی هارد های ssd است البته هارد که نه درایو ssd این هم باعث افزایش سرعت ایندکس شما خواهد شد.
برای من لوکیشن آلمان خیلی عالی بوده و هست
از طریق هاست تراکر هم وضعیت در دسترس بودن سایتتان را با تمام نقاط جهان بررسی کنید این برمیگرده به کانفینگ سرور هاستینگ شما
امیدوارم مشکلتون حل بشه و از رقبا سبقت بگیرید
mandana32
April 11th, 2016, 23:27
:: به نام آرامش بخش دل ها ::
سلام
با شناختی که از شما دارم میدونم حواستون نبوده که اینجا آفر گذاشتید
لطفا زودتر آفرتون را بردارید تا دیگران گزارش ندادن و ادمین ها جریمتون نکردن
این جا بخش سوالات و مشکلات هست
hostorder
April 11th, 2016, 23:38
سلام
با شناختی که از شما دارم میدونم حواستون نبوده که اینجا آفر گذاشتید
لطفا زودتر آفرتون را بردارید تا دیگران گزارش ندادن و ادمین ها جریمتون نکردن
این جا بخش سوالات و مشکلات هست
ممنون دوست عزیز ویرایش شد.
pouryamb
April 12th, 2016, 01:22
این مطلب را بخوانید:
آیا آیپی اختصاصی باعث بهتر شدن وضعیت SEO سایت می شود؟ (http://serversaz.com/blog/آیا-آیپی-اختصاصی-باعث-بهتر-شدن-وضعیت-seo-س/)
ممنون دوست گرامی قبلا مطالعه شده
هر چند سابقه آی پی هم مهمه اما زیاد حساس نشین روی این مساله
مهم اینه که گوگل روی اون آی پی فقط سایت شما را بشناسه
یک مثال براتون میزنم شاید حالا خیلی مربوط نباشه اما واقعیت به این شکل هست آی پی اشتراکی مثل یک آپارتمانی میمونه که در این آپارتمان همسایگان ناسالم و معتاد و ... زندگی میکنند شما هم به عنوان یه دکتر و یک شهروند متشخص در این جا زندگی میکنی اما در نهایت مردم به کلیه ساکنین این آپارتمان دیدگاه بدی دارند !
آی پی اشتراکی هم یک سایت ممکن هست اسپمر باشد و یا یک سایت عیر اخلاقی و ... همه را گوگل با یک آی پی میشناسد
این مساله اصلا جالب نیست حتی ممکن است این آی پی اشتراکی به لیست اسپمر ها برود و سایت شم نیز افت شدیدی کند
در حالی که این مشکلات هیچکدام روی آی پی اختصاصی نخواهد بود.
البته من تجربه این مورد را نداشتم هاستینگم بهم گفت منم تست کردم نتیجش رو هم گرفتم شما هم حتما انجام بدید تا موفق بشید
به نظر من بیشترین تاثیری که یه هاستین روی رتبه سایت میتونه داشته باشه علاوه بر کیفیت و سرعت همین آی پی هست
تجربه دیگر من روی هارد های ssd است البته هارد که نه درایو ssd این هم باعث افزایش سرعت ایندکس شما خواهد شد.
برای من لوکیشن آلمان خیلی عالی بوده و هست
از طریق هاست تراکر هم وضعیت در دسترس بودن سایتتان را با تمام نقاط جهان بررسی کنید این برمیگرده به کانفینگ سرور هاستینگ شما
امیدوارم مشکلتون حل بشه و از رقبا سبقت بگیرید
واقعا سپاسگذارم به خاطر توضیحات کاملتون
قشنگ توجیه شدم جریان چیه... با این حساب هرچه سریعتر آی پی بگیرم به نفعمه... الان آبتین وب آی پی اختصاصی رو سالیانه 75 هزارتومان میگیره که فکر میکنم قیمتها کلا در این رنج هستن...
در مورد ssd که فرمودین منظورتون سرور اختصاصی بود، درسته؟