ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازهم dns لعنتی ...

فال
April 11th, 2016, 16:00
سلام

من DNS دامنه های ir و com رو با نام Namehost و آیپی سرور مجازیم ست کردم، یعنی دادم :

ns1.myvpsNAMEHOST.in
20.20.20.20

بعد گفتم اگر DNS اختصاصی باشه بهتره و رفتم توو پنل هرکدوم ns هر دو دامنه رو بنام خودشون زدم و ip رو که تغییر ندادم و همون آیپی سرورم بود :

این برای دامنه ir :

ns1.myDOMAIN.ir
20.20.20.20

اینم برای دامنه com. :

ns1.myDOMAIN.com
20.20.20.20

برو بچس نیک هم ایمیل تاییدیه مبنی بر تغییر DNS دادند و گفتن که این دامنه روی این ns1.myDOMAIN.ir اختصاصی ست شده
دامنه .com البته امروز صبح تغییر دادم که اونم ایمیلش اومده

آدرس سایت رو میزنم که وردپرس نصب کنم خطای DNS میده

پاک کردم اکانت دامنه رو و دوباره ساختم ولی بازم میرم توو WHM می خوام یوزر جدید بسازم، حتی وقتی گزینه :

" Use the nameservers specified at the Domain’s Registrar. " Ignore locally specified nameservers

رو میزنم، در هر دو حالت، باز همون NS نیم هاست سرور مجازیمو نشون میده برای هر دو دامنه :

ns1.myvpsNAMEHOST.in

الان 24 ساعت هم گذشته، ایمیل هم اومده نمی دونم اشکال کار کجاست، الان دیگه بایست ست می شد

در همون حالت اول هم بایست ست میشد درسته ؟ ( یعنی وقتی نیم هاست سرور مجازی رو برای رکورد NS شون دادم و IP هم همون بوده )
این DNS لعنتی درک مفهومش برام خیلی سخته، میفهمم چیه ولی وقتی بحث نیم هاست و این مزخرفات پیش میاد همه چیو قاطی می کنم

لطفا یکی بهم بگه من الان موضوع رو درست فهمیدم ؟
میتونم کاری بکنم یا باید منتظر بمونم ( با توجه به اینکه ایمیل های تاییدیه تغییر DNS هم اومدن )

خیلی ممنونم

Majiiid
April 11th, 2016, 16:09
در این سایت (http://intodns.com) چک کنید ببینید دامنه ها اومدن رو آیپی جدید یا نه اگر مشکلاتی هم داشته باشه نشون میده

فال
April 11th, 2016, 16:29
Ns رکورد ها درست هستند و ست شدند برای خود دامنه و آی پی سرور مجازی
ولی این خطاها هم اومده :

Mismatched NS records
WARNING: One or more of your nameservers did not return any of your NS records.

DNS servers responded
ERROR: One or more of your nameservers did not respond:
The ones that did not respond are:
185.85.180.300

Multiple Nameservers
ERROR: Looks like you have less than 2 nameservers. According to RFC2182 section 5 you must have at least 3 nameservers, and no more than 7. Having 2 nameservers is also ok by me.

Missing nameservers reported by your nameservers
You should already know that your NS records at your nameservers are missing, so here it is again:

ns1.domain.ir.
ns2.domain.ir.

SOA record
No valid SOA record came back!

MX Records
Oh well, I did not detect any MX records so you probably don't have any and if you know you should have then they may be missing at your nameservers!

WWW A Record
ERROR: I could not get any A records for www.domain.ir (http://www.digitarbiat.ir)!

(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.)

- - - Updated - - -

حل شد
دامنه ir الان DNS ش اومده
com. هم احتمالا میاد تا چند ساعت دیگه

ممنونم