PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اغاز فروش سرور های مجازی با پورت 10 گیگ --

LordVPS
October 27th, 2010, 13:21
اغاز فروش سرور های مجازی با پرت 10 گیگ
مشخصات سرور های این افر

Dual Processor Quad Core Xeon 5310
PORT : 10 Gb/S
--
Vps offer 1
ram 128 mb
hdd : 10 gb
Port 10 Gb / share
price : 15000 Toman
---
Vps offer 2:
Ram : 256
hdd : 20 gb
Port 10 Gb / share
Price: 25000 Toman
--
vps offer 3
Ram : 512 Mb
Hdd: 30 gb
Port 10 Gb / share
price : 35000 toman
-
vps offer 4-
Ram : 1 Gb
Hdd : 40 Gb
Port 10 Gb / share
Price : 45000 Toman
-
vps offer 5-
Ram : 2 Gb
Hdd : 50 Gb
Port 10 Gb / share
Price : 45000 Toman

تمام VPS ها با پورت 100Mb/s اختصاصی با پهنای باند نامحدود ارایه می شوند.

برای خرید میتونید با ساپورت و یا شماره تلفن های گروه لرد نیک تماس بگیرید
لیست قیمت ها تا ساعاتی دیگر در سایت قرار خواهد گرفت

NiceIran.net
October 27th, 2010, 14:22
لوكيشن سرور هم بگيد لطفا

LordVPS
October 27th, 2010, 14:31
امریکا -

Vahid
October 27th, 2010, 16:25
PORT : 10 GB/S
منظور چی هست ؟ 10 گیگ بایت بر ثانیه ؟ 10 گیگابیت بر ثانیه ؟
ادم تو ایران چه چیز هایی که نمیبینه

hhhhaaaa
October 27th, 2010, 16:39
ram 128 mb
یعنی تو یه ثانیه میشه هاردش رو با اینترنت 10 مگابایتی بر ثانیه دی ال کرد؟
و یک سوال رم 128 میکشه پورت 10 گیگ رو در ثانیه ؟
میشه یکی این چیزا رو توضیح بده کلا....

TukaNet
October 27th, 2010, 16:43
فقط یه چیز می تونم بگم

Looooooooooooooooool

هزینه این سرور چند هست در ماه ؟

بنده هم دوست دارم از این سرورها داشته باشم :d

LordVPS
October 27th, 2010, 16:55

وحید جان، مگه ما تو Networking به بایت هم حرف می زنیم؟!! :D همه چیز برحسب بیت هست و اینم مسلما گیگابیت هستش : Gb/s

ram 128 mb
یعنی تو یه ثانیه میشه هاردش رو با اینترنت 10 مگابایتی بر ثانیه دی ال کرد؟
و یک سوال رم 128 میکشه پورت 10 گیگ رو در ثانیه ؟
میشه یکی این چیزا رو توضیح بده کلا....

پورت اصلی سرور 10Gb/s هستش، ولی ما همه VPS ها رو محدود می کنیم به استفاده از 100Mb/s اختصاصی خودشون. یعنی 100Mb/s ای که فقط مال شماست و VPS دیگه ای ازش استفاده نمی کنه.

فقط یه چیز می تونم بگم

Looooooooooooooooool

هزینه این سرور چند هست در ماه ؟

بنده هم دوست دارم از این سرورها داشته باشم :d

اگر منظورتون VPS هست که قیمت ها در پست اول اعلام شده، ولی اگر منظورتون سرور اصلی هستش، تا چند روز دیگه میتونید از خودمون بگیرید.

ارادتمند، علی تقوی

Techno Pars
October 27th, 2010, 17:03
فکر می کنم Softlayer باشه.چون چند روز پیش ایمیل این سرویس به دستم رسید.
درسته؟
البته فکر کنم شما اگر هم از Softlayer سرویس بگیرید از ریسلر هاشون تهیه کنید چون خودشون قیمت های خفنی دارند.

Aria
October 27th, 2010, 17:10
سلام.

مسلماً کارت شبکه 10 گیگابیت توسط شرکت Intel و HP تولید شده و در حال فروش هست که البته قیمت بسیار بالایی داره که برای هر دیتاسنتر مقدور نیست همچین کارت شبکه ای رو خریداری کنه و دلیل اصلیش این هست که همچین ارتباطی برای سرور میسر نیست و هیچ کاربری به همچین سرعتی نیازی نداره.

ولی کابل ارتباطی core شبکه دیتاسنتر با کارت شبکه سروری که 10 گیگابیت کارت شبکه داره، باید فیبر نوری (fiber optic) باشه که البته این مورد هم هزینه خاص خودش رو داره چون در این حالت می بایست سرور شما مستفیماً به juniper core network دیتاسنتر متصل بشه!

همینطور اکثر دیتاسنتر ها بیشتر از 500 گیگابیت سرعت ندارند (theplanet با اون حجم فعالیت، سرعت کل ارتباطاتش 1200 گیگابیت هست) !

منطق میگه این مورد امکان پذیر نیست!

لطفاً از کارت شبکه *سرور اصلی* عکس بگیرید که نشان داده 10 گیگابیت اتصال برقرار هست و همینطور مدل کارت شبکه رو هم مشخص بفرمایید (دقیق) تا مشاهده کنیم که کدام دیتاسنتر همچین هزینه سنگینی کرده و به *یک* کاربر سرور با این امکانات داده!!!

با تشکر.

info_dlsong
October 27th, 2010, 17:23
سلام
اگه قرار هست به هر سرور 100 مگابیت بدین دیگه چه نیازی هست بگین 10گیگابیت اشتراکی؟ - آخه پورت سرور هرچقدر هم باشه کاربر وقتی نتونه بیشتر از 100 مگابیت استفاده کنه چه فایده؟
اگه به هر سرور 100 مگابیت پورت بدین در کل میشه 100 تا vps میتونم بپرسم چه قطعاتی بستین رو سرور؟
سی پی یو که بستین توان پشتیبانی اینهمه سروری که میخواید بدید رو داره؟
اگه قرار باشه تعداد سرور مجازی ها زیاد باشه که کاربر از یک سرور معمولی بگیره که بهتره حداقل اونجوری یک سی پی یو تک مثلا هست ولی برا 15~20 تا vps ولی اینجا dual هست برای تعداد n
مشکل افت سرعت هارد پیدا نمیکنید؟ (چون من رو یک هارد sata حدود 15 تا vps دادم سرعت خیلی افت کرد)
موفق باشید

Processor NumberE5310# of Cores4# of Threads4Clock Speed1.6 GHz

LordVPS
October 27th, 2010, 17:32
مرسی جناب اریا :)
شما لطف کن با ساپورت سافت لیر یه صحبت بکن
شما یه چیزی یه جا خوندی ولی ....
این تاپیک برای بوزر ها هست نه برای ارئه دهنده ها
من نمیدونم شما بجای اینکه سرویس های خودتون رو ارتقا بدبد چرا میخواید بکوبید
حالا شما خوب خوبه هستید بقیه که دیگه بماند چی کار میکنند
-- من دلیل برای اثبات نمیبینم
من ادعا نکردم و سرور رو دارم ارئه میدم

saeed25
October 27th, 2010, 17:36
با دروود
جناب lordVPS گرامي،
اساسا نبايد خرده اي به ديگر دوستان گرفته شود،چراكه يك انجمن جايي است براي گفتمان ،و آنهم يك انجمن تخصصي،پس نمي شود در اينجا من تنها يك ارسال بكنم و ديگران هم پشت سر من هي از من سپاسگزاري كنند!!
اگر دوستان از شما پرسش مينمايند شوندي بر "كوبيدن"شما و يا سرويس هاي شما نيست،بلكه براي اگاهي خودشان و يا مشتريان مي باشد!!و شما نيز به جاي آنكه از اين نمونه برخورد ها و و اكنش ها انجام نژدهيد،نيك است كه به پرسشها پاسخ دهيد و روشنگري بنماييد.
اگر ارمان شما تئنها ترويج كالاها و خدمتان است مي تونيد از تارنماي خودتان نيز همين استفاده را ببريد.

Aria
October 27th, 2010, 17:39
مرسی جناب اریا :)
شما لطف کن با ساپورت سافت لیر یه صحبت بکن
شما یه چیزی یه جا خوندی ولی ....
این تاپیک برای بوزر ها هست نه برای ارئه دهنده ها
من نمیدونم شما بجای اینکه سرویس های خودتون رو ارتقا بدبد چرا میخواید بکوبید
حالا شما خوب خوبه هستید بقیه که دیگه بماند چی کار میکنند
-- من دلیل برای اثبات نمیبینم
من ادعا نکردم و سرور رو دارم ارئه میدم

سلام.

پوزش می خوام ولی مثل اینکه سوتفاهم شده!

بنده سرویس دهنده هستم ولی به کاربران خارجی فقط (مدتی هست فروش به کاربران جدید ایرانی قطع شده به دلایل مختلف) که البته باز هم دلیلی برای "کوبیدن" وجود نخواهد داشت!

درضمن، رشته تحصیلی و هیته کاری من شبکه و ارتباطات ماهواره ای هست (کار اصلیم) که فکر نکنم "شما یه چیزی یه جا خوندی ولی ...." توصیف مناسبی برای اطلاعاتی که بنده ارائه کردم باشه (wikipedia نسخه انگلیسی صحبت های بنده رو ارائه کردند با توضیحات بیشتر البته).

در هر حال موفق و پیروز باشید.

با تشکر.

LordVPS
October 27th, 2010, 17:41
سلام
اگه قرار هست به هر سرور 100 مگابیت بدین دیگه چه نیازی هست بگین 10گیگابیت اشتراکی؟ - آخه پورت سرور هرچقدر هم باشه کاربر وقتی نتونه بیشتر از 100 مگابیت استفاده کنه چه فایده؟
اگه به هر سرور 100 مگابیت پورت بدین در کل میشه 100 تا vps میتونم بپرسم چه قطعاتی بستین رو سرور؟
اگه قرار باشه تعداد سرور مجازی ها زیاد باشه که کاربر از یک سرور معمولی بگیره که بهتره حداقل اونجوری یک سی پی یو تک مثلا هست ولی برا 15~20 تا vps ولی اینجا dual هست برای تعداد n
مشکل افت سرعت هارد پیدا نمیکنید؟ (چون من رو یک هارد sata حدود 15 تا vps دادم سرعت خیلی افت کرد)
موفق باشید

اینجا کسی از تعداد مشتری ها نام برده که چند نفر روی هر سرور قرار داده میشن ؟؟؟

ما الان در یکی از سرور ها 150 وی پی اس هست و هیچ کدوم از یوزر ها مشکلی ندارند و یوزر ها سرعت دانلود حدود 60 مگ دارن !!!
روی این سرور ها حد اکثر 40 سرور مجازی ارائه داده میشه
--

_mahdi_
October 27th, 2010, 17:56
به نظر دیتاسنتر XLHost آمریکا هست.
هفته پیش ایمیل زیر را از دیتاسنتر دریافت کردم :

We have upgraded our connection to Level3 to 10Gbps. This is the first of many network upgrades coming in the next few months.
این هم نسخه اصلی (http://www.xlhost.com/newsletter/fall10/index.html)
منظورشون این هست که ارتباط NOC بین XLHost و Level3 به 10Gbps افزایش یافته است، نه پورت یک سرور اختصاصی خاص !

LordVPS
October 27th, 2010, 18:01
فکر می کنم Softlayer باشه.چون چند روز پیش ایمیل این سرویس به دستم رسید.
درسته؟
البته فکر کنم شما اگر هم از Softlayer سرویس بگیرید از ریسلر هاشون تهیه کنید چون خودشون قیمت های خفنی دارند.

بله Soft Layer هست و ما در حال انجام کارهای نمایندگی هستیم. پدر بنده یک شرکت در انگلیس دارد و قرار هست یکی هم برای من ثبت کنند که بتوانیم از طریق آن نمایندگی Soft Layer رو در خاور میانه بگیریم. قبلا با این شرکت صحبت شده و کارها باید طبق روال قانونی پیش برود. برای همین گفتم ایشون میتونن از خود ما سرور های این دیتاسنتر رو خریداری کنند.

سلام.

مسلماً کارت شبکه 10 گیگابیت توسط شرکت Intel و HP تولید شده و در حال فروش هست که البته قیمت بسیار بالایی داره که برای هر دیتاسنتر مقدور نیست همچین کارت شبکه ای رو خریداری کنه و دلیل اصلیش این هست که همچین ارتباطی برای سرور میسر نیست و هیچ کاربری به همچین سرعتی نیازی نداره.

ولی کابل ارتباطی core شبکه دیتاسنتر با کارت شبکه سروری که 10 گیگابیت کارت شبکه داره، باید فیبر نوری (fiber optic) باشه که البته این مورد هم هزینه خاص خودش رو داره چون در این حالت می بایست سرور شما مستفیماً به juniper core network دیتاسنتر متصل بشه!

همینطور اکثر دیتاسنتر ها بیشتر از 500 گیگابیت سرعت ندارند (theplanet با اون حجم فعالیت، سرعت کل ارتباطاتش 1200 گیگابیت هست) !

منطق میگه این مورد امکان پذیر نیست!

لطفاً از کارت شبکه *سرور اصلی* عکس بگیرید که نشان داده 10 گیگابیت اتصال برقرار هست و همینطور مدل کارت شبکه رو هم مشخص بفرمایید (دقیق) تا مشاهده کنیم که کدام دیتاسنتر همچین هزینه سنگینی کرده و به *یک* کاربر سرور با این امکانات داده!!!

با تشکر.

به سایت softlayer.com مراجعه کنید و خودتون در صفحه دوم سفارش سرور اختصاصی، option های port رو مشاهده کنید. این کمپانی معظم آمریکایی توانایی تهیه این قطعات و ارایه آن ها را به خوبی دارد و نیازی نیست شما نگران آن ها باشید. مباحث شبکه رو هم کمی دقیق تر بررسی بفرمایید.

http://s11.aks98.com/images/54099974840517149702.bmp (http://s11.aks98.com/images/54099974840517149702.bmp)

سلام
موفق باشید

اولا که در حال حاضر کسی پورت بالای 2Gb/s نمیده تو ایران، ثانیا با همین پورت هم هر VPS معمولا بیش از 20Mb/s توانایی کار ندارد. پس سرعت 100Mb/s اختصاصی برای ما یک امتیاز به شمار می رود که 5 برابر سرعت VPS های فعلی است. از طرف دیگر گفتیم 100Mb/s Dedicate نگفتیم share نداریم. این بدین معنی هست که کاربران ما سرعت زیر 100Mb/s ندارند وگرنه بسته به ترافیک جاری شبکه این سرعت بالاتر هم خواهد رفت.
از طرفی قرار نیست 100 تا VPS روی این سرور پر بشه!!! ما مسلما شرایط دیگری رو هم می سنجیم و فقط دو دو تا چهار تا نمی کنیم!!! فقط شما نیستید که از این مشکلات و محدودیت های سخت افزاری مطلع هستید، مسلما خود شرکت میدونه یک سرویس رو با چه شرایط و مشخصاتی به مشتری ارایه کند و این مسائل فنی اکثرا از اسرار کاری یک شرکت هاستینگ هستند و الزامی به ارایه آن ها به مشتری نیست. فقط محض اطلاع شما بگم که HDD از نوع SAS هستش...

به نظر دیتاسنتر XLHost آمریکا هست.
هفته پیش ایمیل زیر را از دیتاسنتر دریافت کردم :

We have upgraded our connection to Level3 to 10Gbps. This is the first of many network upgrades coming in the next few months.این هم نسخه اصلی (http://www.xlhost.com/newsletter/fall10/index.html)
منظورشون این هست که ارتباط NOC بین XLHost و Level3 به 10Gbps افزایش یافته است، نه پورت یک سرور اختصاصی خاص !

عزیز دل سرور در softlayer هست.... ضمنا عزیز من، قیافه من شبیه Donkey هستش؟! یعنی بنده نمیدونم پورت سروری که گرفتم 10Gb/s هستش یا به قول شما ارتباط NOC ؟؟؟ مثل اینکه اینجا مشتریان over doz کردند با این offer!!!!

موفق باشید، علی تقوی

sharax
October 28th, 2010, 01:03
با سلام
دوست عزیز دمو یا عکس یا اسپید تستی برای این سرویستون ارائه نمیدین؟
مشخصات سرور اصلی را میتونید ذکر کنید؟
وارز هست؟ تا چه هد به وارز اهمیت میدن؟ ddos,spam,torrent و...
با تشکر و ببخشید زیاد سوال کردم دیدم جای این سوال ها خالی هست

TukaNet
October 28th, 2010, 02:14
فرشاد جان دیتاسنترهای آمریکا جای شما نیست ! :d ( برداشت بد ممنوع )

مخصوصا دیتاسنتر های معتبری مثل سافت لایر که روی این موارد خیلی حساس هستند !

LordVPS
October 28th, 2010, 02:17
اولا آمریکا در مورد مواردی همچون Warez و Torrent و SPAM و DDoS و در کل موارد خلاف قانون سخت گیر است ثانیا خود بنده به هیچ وجه اجازه نمی دهم روی سرورهای آمریکای بنده آن هم نه برای استفاده شخصی، چنین مواردی انجام شود و به شدت برخورد می کنم. ما در حال اخذ نمایندگی از Soft Layer هستیم و به هیچ وجه دوست ندارم وجهه ما در این شرکت پایین بیاید، ضمن اینکه بنده در حال تأسیس شرکت در انگلستان هستم و مسلما در صورت بروز مشکلات حاد کپی رایت و نقض دیگر قوانین، ممکن است به دادگاه کشیده شویم و یا حداقل امتیازاتی از ما سلب شود. بنابراین همچون گذشته تخطی از قوانین بین المللی مخصوصا روی سرور آمریکا ممنوع است.

البته ما فعلا و نه برای همیشه سرور هایی برای این موارد در نقاط دیگری همچون هلند در نظر گرفته ایم...

ارادتمند، علی تقوی

sharax
October 28th, 2010, 03:16
آقا شرمنده من softlayer رو با leaseweb اشتباه گرفتم:ی :))

spideran
November 4th, 2010, 01:09
آقا چه کشکی چه دوغی!
سرور 10 گیگ کدومه!
من الان پنج روزه که یه ویپی اس با رم 2 گیگ سفارش دادم هنوز هیچ خبری نشده!
سرور وجود خارجی نداره!
هر وقت هم زنگ میزنم به مسئول لرد وی پی یا میگه شماره اشتباه! یا موقعی هم که زنگ میخوره بر نمیداره!
البته سه بار برداشت که هر سه با هم گفت حاضره اما خبری نبود که نبود
در کل من پولمو میخوام اگه میخواید اینطوری سرور تحویل بدید می خوام صد ساله سیاه تحویل ندید!
سایتتونم که دم به دقیقه آف هستش!
مگه من مسخره ی شما هستم!
اگه سرور ندارید پس بیخودی تبلیغ نکنید.
به این کار شما میگن کلاه برداری!

LordVPS
November 4th, 2010, 10:23
شما انگار کلا مشکل داری !
ما نه کشک سابی داریم
مه دوغ سازی !!!
همون بهتر که شما جزو مشتری های ما نشدی اگه میخواستیم کلاه براداری کنیم !
تو همون جشنواره تابستانی این کارو میکردیم
! سرور هم وجود داره ! لرد .وی پی اس هم یک نفر نیست
شما لطف کن شماره کارتت رو بفرست تا مانی بک بشی !!!!!

spideran
November 4th, 2010, 14:06
بله!
ظاهرا یه چیزی هم بدهکار شدیم!
شما الان 6 روزه که یه وی پی اس رو آماده نکردید!
تیکت هم که می فرستم جواب نمی دید!
سایتتونم که هی آف میشه!
من شماره حساب رو برای شما به بخش مالی تیکت کردم.
لطفا پول رو واریز کنید که از یه جای دیگه سفارش بدم.
از پشتیبانیتون هم معلومه که خیلی اکتیو هستید!
حالا ببینیم پولو چند روزه می خواید بک کنید!

spideran
November 4th, 2010, 20:40
هنوز که هنوزه از پول من خبری نیست!
والا خجالتم خوب چیزیه!

Ramin
November 4th, 2010, 20:52
شرمنده اما قیمت های این آفر از جاهای دیگه بالاتر هست دلیل اصلی چیست؟
اکانت تست ارائه میشود؟
هزینه آیپی و فضای اضافه و ....؟
کانفیگ نرم افزار اکانتینگ؟
جسارت نمیکنم اما دوستان چند تا سوال تخصصی پرسیدن بهتر نبود به جای کاربرد لفظ"کوبیدن" شفاف سازی شود؟

REXNET
November 4th, 2010, 21:14
ببخشید دخالت می کنم، من فقط اطلاع دارم این آفر از Soft Layer هست و دیتاسنتر DAL05 یا DAL01 ...

Aria
November 4th, 2010, 21:40
فکر کنم از زبان softlayer بشنویم بهتر باشه.

Aria: Hello
Aria: do you offer 10Gbps public port speed on your dedicated servers ?
Aria: if so, may I know the T&C ?
Laura McCallan: Yes, only on 2U (redundant power supply servers) in our new DAL05 location.
Laura McCallan: That speed if not available elsewhere at this point.
Laura McCallan: The cost is $100/month.
Laura McCallan: For the port speed upgrade.

الان دوباره نیاین بگید "کوبیدید" بسیار بی منطق هست !

Ramin
November 4th, 2010, 23:12
فکر کنم از زبان softlayer بشنویم بهتر باشه.

الان دوباره نیاین بگید "کوبیدید" بسیار بی منطق هست !

زیرنویس فارسی موجود نبود ؟من فهمیدم بقیه را منظورم هست :d

spideran
November 5th, 2010, 00:30
آقا پس چی شد چرا پول من رو بر نمی گردونید؟
فقط بلدید حرف اضافی بزنید؟
کلاه برداری مگه شاخ و دم داره!

reza22
November 7th, 2010, 17:26
من هم پولم رو میخوام.