ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ گرفتن و ریستور دیتابیس از طریق ssh

TegraHost
April 11th, 2016, 08:59
سلام
خیلی از دوستان با دیتابیس های حجیم مشکل دارند و بعضی اوقات زمان زیادی را برای ریستور کردن و بکاپ گیری برایش صرف میکنند و در آخر با خطا های زیادی مواجه میشن
توی آموزش زیر میتونید از طریق ssh از دیتابیس خود بکاپ گرفته و ریستور کنید

جهت ریستور کردن یک دیتابیس از طریق SSH ابتدا بررسی نمایید که فایل backup دیتابیس

در مسیر جاری قرار داشته باشد.

سپس با دستور زیر این فایل backup در یوزر مورد نظر ریستور خواهد شد.

mysql -u {User} {Database name} < backup.sql

برای مثال میخواهیم فایل پشتیبان db80.sql را که نام دیتابیس آن sitedb می باشد را برای

یوزر siteuser1 ریستور نماییم :

mysql -u siteuser1 sitedb<db80.sql

جهت بکاپ گیری از دیتابیس میتوانید از دستور زیر استفاده نمایید

mysqldump –opt -Q -u dbusername -p databasename > backupname.sql

dbusername : یوزنیمی که به دیتابیس متصل است

databasename : نام دیتابیس

backupname.sql : نام فایل بکاپ

Yas-Host
April 11th, 2016, 19:38
در سی پنل به دلیل اینکه root mysql در فایل /root/.my.cnf وجود دارد نیازی به زدن یوزر و پسورد دیتابیس برای create backup وجود ندارد.

براحتی با استفاده از دستور mysqldump name_db > name_db.sql برای بک آپ گیری و mysqldump name_db < name_db.sql برای ریستور می توان استفاده کرد.

همچنین برای دایرکت ادمین براحتی می توان یوزر و پسورد da_admin را از mysql.conf برداشت و در /root/.my.cnf قرار دارد تا بتوان بدون نیاز به زدن یوزر و پسورد دستورات بالا را استفاده کرد.

winy
April 19th, 2016, 17:05
درود بر شما
در قسمت بکاپ دایرکت ادمینم می خوام بکاپم رو اکسترکت کنم ولی حجمش 20 گیگ است و نمی شود
چگونه می توانم از طریق puty ssh بکاپم رو از حالت فشرده خارج کنم؟

berbidvps
September 28th, 2016, 12:05
در سی پنل به دلیل اینکه root mysql در فایل /root/.my.cnf وجود دارد نیازی به زدن یوزر و پسورد دیتابیس برای create backup وجود ندارد.

براحتی با استفاده از دستور mysqldump name_db > name_db.sql برای بک آپ گیری و mysqldump name_db < name_db.sql برای ریستور می توان استفاده کرد.

همچنین برای دایرکت ادمین براحتی می توان یوزر و پسورد da_admin را از mysql.conf برداشت و در /root/.my.cnf قرار دارد تا بتوان بدون نیاز به زدن یوزر و پسورد دستورات بالا را استفاده کرد.

باسلام و خسته نباشید
عذر خواهی میکنم تاپیک قدیمی را بالا آوردم ولی من یک سوال دارم که هر چی گشتم پیدا نکردم
وقتی از این طریق از دیتابیس بکاپ گرفته میشود میخواستم بپرسم مسیر دسترسی به دیتابیس ازکجا است؟میخوام از سرور خارج کنم و به یه جای دیگه منتقل کنم
تو کدوم پوشه ذخیره میشه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند