ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کانفیگ برای هاست دانلود

ahmad19
April 11th, 2016, 03:42
سلام
برای هاست دانلود می خوام انجین ایکس کانفیگ کنم
بهتره از کدوم توزیع لینوکس استفاده کنم
یعنی انجین ایکس رو کدوم بهینه تره؟

----------------------
نتیجه بحث این تاپیک :

با توجه به صحبت دوستان و تحقیقاتی که تو یه سری سایت های خارجی کردم
تصمیم به نصب ابونتو نسخه سرور به همراه انجین ایکس گرفتم

downloaddl
April 11th, 2016, 03:52
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
centOS می تونه گزینه خوبی باشه

جهت استفاده برای هاست دانلود اشتراکی یا اختصاصی فقط برای خودتون ؟

ahmad19
April 11th, 2016, 04:21
فقط برای یک سایت روی یه وی پی اس

mohsen1771
April 11th, 2016, 04:28
دایرکت ادمین بهترین گزینه است
هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی
بعدا میتونید اسکریپت های مورد نیاز رو نصب کنید..

ahmad19
April 11th, 2016, 04:35
دایرکت ادمین بهترین گزینه است
هم از نظر قیمت هم از نظر کارایی
بعدا میتونید اسکریپت های مورد نیاز رو نصب کنید..
فکر نمی کنم یه سایت نیاز به کنترل پنل داشته باشه
چون سایتش رو یه هاست دیگه بالا می یاد
قراره این سرور فقط برای دانلود فایل باشه

mohsen1771
April 11th, 2016, 04:50
فکر نمی کنم یه سایت نیاز به کنترل پنل داشته باشه
چون سایتش رو یه هاست دیگه بالا می یاد
قراره این سرور فقط برای دانلود فایل باشه

خوب دایرکت ادمین هم برای هاست دانلود استفاده میشه.. جهت نصب اسکپریت برای فایل های دانلود..
ولی اگر چنین چیزی نیاز نداری و فقط یه چیز ساده میخوای به نظرم.. روی لینوکس nginxنصب کن بهترینه و تست کردم

ahmad19
April 11th, 2016, 05:19
خوب دایرکت ادمین هم برای هاست دانلود استفاده میشه.. جهت نصب اسکپریت برای فایل های دانلود..
ولی اگر چنین چیزی نیاز نداری و فقط یه چیز ساده میخوای به نظرم.. روی لینوکس nginxنصب کن بهترینه و تست کردم

ممنون از توضیحتون و قصد منم دقیقا همین کاره
تو سوال هم پرسیدم به نظر دوستان کدوم توزیع لینوکس رو نصب کنم
و آیا برای انجین ایکس تنطیناتی خاصی می خواد ؟

mohsen1771
April 11th, 2016, 07:11
ممنون از توضیحتون و قصد منم دقیقا همین کاره
تو سوال هم پرسیدم به نظر دوستان کدوم توزیع لینوکس رو نصب کنم
و آیا برای انجین ایکس تنطیناتی خاصی می خواد ؟

centos میتونی نصب کنی..
ولی اگه سایتت فیلم و سریاله.. توصیه نمییشه
دلیل: بعدا حجم زیاد میشه و خوده centos روی سرور فشار میاره..
و مجبور میشی انتقال بدی.. ولی حجم دیتات در حد 1 الی 2 ترابایته جواب میده اکیه
تنظیمات خاص که اگر میخوای php نصب کنی باید تنیظماتشو اکی کنی... ولی اگه نه چیزه خاصی نمیخوای.. کار آسونیه
http://0web.ir این سایت کارش خوبه تو راه اندازی هاست دانلود.. باهاشون حرف بزن قبلا یه بار باهاشون کارکردم..

farssub
April 11th, 2016, 07:47
درود استارتر عزیز دایرکت ادمین بهترین گزینه هست.
امکانات بیشتر خواهید داشت.
سرعت و کیفیت بالاتر.
امنیت بیشتر.

salar123-user8
April 11th, 2016, 12:56
ubuntu و Centos خوب NGinx روشون راحت نصب میشه. ولی به نظر بنده کرش کردن ubuntu کمتره . ولی در کل از centos برای هاست استفاده میشه.

dinafilm
April 11th, 2016, 12:59
سلام
بهترین و سریع ترین وب سرور
میتوانید یکی از راه های centos کانفیگ کنید و به عنوان هاست دانلود استفاده کنی

almandata
April 11th, 2016, 13:05
میخواین روی سرور برای میزبانی استفاده کنید؟

iis اوکی کنید کاملا هم روت میشه!

نمیدونم منظورتونو فهمیدم یا نه

فال
April 11th, 2016, 13:07
طبق نظر دوستی که تخصصشون nginx هست، ubuntu در کنار nginx بهترین کارایی رو برای هاست دانلود داره
ضمن اینکه بیشتر مباحث آموزشی و حل مشکلات در اینترنت هم درباره ubuntu هست
من هم به دنبال همین کار هستم البته برای مصارف سایت شخصی و فروشگاه

iHSG
April 11th, 2016, 13:08
سلام
من اوبونتو رو پیشنهاد میدم که اگر کار دیگه ای هم با سرور مثل وب گردی، کار با نرم افزار مثل تگ گذاری آهنگ ها و... نیز نیاز داشتید هم براحتی بتونید انجام بدید.
بعد طبق گفته کاربر nginxweb که خیلی در وب سرور NginX تبحر دارن این وب سرور با سیستم عامل Debian و سیستم عامل های Debian Based مثل اوبونتو حداکثر تطابق رو داره.

Z.eus
April 11th, 2016, 14:15
debian stable + یک وب سرور خوب مثل nginx نصب کنید؛ عالیه.

ahmad19
April 11th, 2016, 15:16
debian stable + یک وب سرور خوب مثل nginx نصب کنید؛ عالیه.
حالا پیشنهاد شما خود دبیان هست یا ابونتو

Z.eus
April 11th, 2016, 15:18
حالا پیشنهاد شما خود دبیان هست یا ابونتو

خود دبیان نسخه Stable
Ubuntu server هم مناسب هست. نسخه LTS

k-h
April 11th, 2016, 15:22
درود
پیشنهاد بنده به شما سیستم عامل ویندوز 2008 یا 2012 هست با انجیکس ویندوز نصب کنید کیفیت بسیار عالی به شما میده و مشکلاتی که روی لینوکس پیش میاد هم اصلا نداره

ahmad19
April 11th, 2016, 15:46
درود
پیشنهاد بنده به شما سیستم عامل ویندوز 2008 یا 2012 هست با انجیکس ویندوز نصب کنید کیفیت بسیار عالی به شما میده و مشکلاتی که روی لینوکس پیش میاد هم اصلا نداره
می شه بگید چه مشکلاتی برای لینوکس پیش می یاد؟
تجربه خیلی از دوستان می گه ویندوز برای تعداد کانکشن بالا مناسب نیست و کنترل زیادی هم نمی شه رو نحوه دانلود ها داشت

Z.eus
April 11th, 2016, 15:51
عزیز هیچ چیزی پایداری و قدرت دبیان استیبل را ندارد.

اگر با دستورات لینوکسی آشنا هستید و کار در محیط cli برایتان مشکلی ندارد هیچ وقت سمت ویندوز نرید.

alborzdata
April 11th, 2016, 16:34
من خودم به شخصه با لینوکس و اینا میونه خوبی نداشتم

به نظر بنده میتونی از ویندوز سرور و iis استفاده کنی ساده و ارزون !

uouj
April 11th, 2016, 19:11
سنت او اس معمولا برای سرور گذینه‌ی خوبیه اما خانواده دبیان(اوبونتو و... خصوصا خود دبیان) هم برای کاربرایی که زیاد لینوکسی نیستن گذینه فوق العاده ایه
اگر x می خوای به کار بگیری حداکثر حداکثرش باید از xfce استفاده کنی رابط سبکتر برداشتی چه بهتر

اما اساسا x برای لینوکس حیف کردن منابعه اس اس اچ و هزار ابزار مدیریتی فوق العاده دیگه داری

pardazit.net
April 11th, 2016, 19:18
سلام و عرض ادب

CentOs

موفق باشید.

ahmad19
April 12th, 2016, 16:10

Z.eus
April 12th, 2016, 16:14

کار درستی میکنید

Debian Stable نیز بسیار مناسب و پایدار هست میتونید بجای اوبونتو سرور از debian استفاده نمایید.

iHSG
April 12th, 2016, 16:33
کار درستی میکنید

Debian Stable نیز بسیار مناسب و پایدار هست میتونید بجای اوبونتو سرور از debian استفاده نمایید.

اوبونتو هم بر پایه همون Debian Stable است و خوبیش نسبت به دبیان اینه که به صورت پیش فرض رابط گرافیکی داره اما در دبیان به صورت پیش فرض فقط SSH دارید که اگر رابط گرافیکی می خواید باید جدا نصب کنید.
من بین دبیان و اوبونتو فقط اوبونتو رو انتخاب میکنم.خصوصاْ که جامعه آماری و راهنمایی و مستندات موجود برای سیستم عامل اوبونتو چندین و چند برابر دبیان است.

Z.eus
April 12th, 2016, 16:43
اوبونتو هم بر پایه همون Debian Stable است و خوبیش نسبت به دبیان اینه که به صورت پیش فرض رابط گرافیکی داره اما در دبیان به صورت پیش فرض فقط SSH دارید که اگر رابط گرافیکی می خواید باید جدا نصب کنید.
من بین دبیان و اوبونتو فقط اوبونتو رو انتخاب میکنم.خصوصاْ که جامعه آماری و راهنمایی و مستندات موجود برای سیستم عامل اوبونتو چندین و چند برابر دبیان است.
عزیز خود اوبونتو مبنی بر دبیان هست. همانطور که مینت مبنی بر اوبونتو است.
و مورد بعد اینکه Ubuntu Server هیچ رابط گرافیکی‌ای در حالت پیشفرض ندارد. چون قرار هم نیست روی سرور رابط گرافیکی استفاده شود! سرور را با دسکتاپ اشتباه نگیرید.

مشخص هست که از Debian Stable استفاده نکردید. صفحه Why Debian رو بخونید کاملا متوجه میشید.

و بقول خارجی ها rock solid stability دبیان زبان زد است.

- - - Updated - - -

https://wiki.debian.org/WhyDebian

iHSG
April 12th, 2016, 16:48
عزیز خود اوبونتو مبنی بر دبیان هست. همانطور که مینت مبنی بر اوبونتو است.
و مورد بعد اینکه Ubuntu Server هیچ رابط گرافیکی‌ای در حالت پیشفرض ندارد. چون قرار هم نیست روی سرور رابط گرافیکی استفاده شود! سرور را با دسکتاپ اشتباه نگیرید.

مشخص هست که از Debian Stable استفاده نکردید. صفحه Why Debian رو بخونید کاملا متوجه میشید.

و بقول خارجی ها rock solid stability دبیان زبان زد است.

- - - Updated - - -

https://wiki.debian.org/WhyDebian

راستیتش من فقط اوبونتو Desktop و فقط دبیان Server رو استفاده کردم اما جاهای مختلف خوندم که نوشته بودن اوبونتو سرور رابط گرافیکی پیش فرض داره شما مطئنید که نداره؟ اگر اینطوره که باید خودمون محیط X نصب کنیم پس همون دبیان بهتره.
الان من می خوام یه سرور با محیط گرافیکی لینوکسی داشته باشم شما Debian پیشنهاد میکنی یا Ubuntu ؟ فقط بین این دو می خوام CentOS و Fedora و کلاْ RedHat Based نمی خوام.

Z.eus
April 12th, 2016, 16:53
راستیتش من فقط اوبونتو Desktop و فقط دبیان Server رو استفاده کردم اما جاهای مختلف خوندم که نوشته بودن اوبونتو سرور رابط گرافیکی پیش فرض داره شما مطئنید که نداره؟ اگر اینطوره که باید خودمون محیط X نصب کنیم پس همون دبیان بهتره.
الان من می خوام یه سرور با محیط گرافیکی لینوکسی داشته باشم شما Debian پیشنهاد میکنی یا Ubuntu ؟ فقط بین این دو می خوام CentOS و Fedora و کلاْ RedHat Based نمی خوام.
درود

ببینید اوبونتو دسکتاپ برای کاربر خانگی طراحی شده است همراه با یکسری پکیج ها مثل لیبره آفیس و.. که بصورت پیشفرض است. البته شما میتونید روی ورژن سرور هم پکیج ها رو نصب کنید و رابط گرافیکی دلخواه را نصب کنید..

پیشنهاد بنده debian stable است. شما در خود انجمن ubuntu.ir هم سوال کنید ادمین هاش debian را پیشنهاد میدهند گرچه ubuntu server هم خوب است.

بدرود.

iHSG
April 12th, 2016, 17:35
درود

ببینید اوبونتو دسکتاپ برای کاربر خانگی طراحی شده است همراه با یکسری پکیج ها مثل لیبره آفیس و.. که بصورت پیشفرض است. البته شما میتونید روی ورژن سرور هم پکیج ها رو نصب کنید و رابط گرافیکی دلخواه را نصب کنید..

پیشنهاد بنده debian stable است. شما در خود انجمن ubuntu.ir هم سوال کنید ادمین هاش debian را پیشنهاد میدهند گرچه ubuntu server هم خوب است.

بدرود.

خب با اجازه استاتر یه سوال دیگه.
برای سرور که نباید زیاد منابعش استفاده بشه بهترین میزکار که منابع کمتری مصرف میکنه چیه که روی Debian نصب کنیم؟
من خودم با KDE کار کردم اما اونو خیلی سنگین می دونم چون حتی با کامپیوتر Desktop توش هنگ کردن هایی وجود داره.
می خوام یه میزکار باشه که حداقل رم و سی پی یو رو مصرف کنه و کم حجم هم باشه.

Z.eus
April 12th, 2016, 17:45
خب با اجازه استاتر یه سوال دیگه.
برای سرور که نباید زیاد منابعش استفاده بشه بهترین میزکار که منابع کمتری مصرف میکنه چیه که روی Debian نصب کنیم؟
من خودم با KDE کار کردم اما اونو خیلی سنگین می دونم چون حتی با کامپیوتر Desktop توش هنگ کردن هایی وجود داره.
می خوام یه میزکار باشه که حداقل رم و سی پی یو رو مصرف کنه و کم حجم هم باشه.

اصلا میتونید از window manager ها استفاده کنید...یعنی دسکتاپ خودتون رو داشته باشید! مثل i3 که مخصوص مینی‌مالیست ها و برنامه نویسان و کلا کاربران حرفه‌ایست :)

در کل رابط گرافیکی زیاد هست و میتونید در موردشون تحقیق کنید.. مثل xfce