با قیمیتی که در پیغام خصوصی دادید اگر پیدا کردید من خودم دو برار قیمتی که دادید میخرم
T.Toosi
April 10th, 2016, 16:03
با سلام دامین vvn.ir و vva.ir قیمت را شما بگید
با اجازه از استارتر،
قیمت بدهید بنده هم نیازمندم.
ehsaun_kkt
April 11th, 2016, 19:56
با سلام
با قیمیتی که در پیغام خصوصی دادید اگر پیدا کردید من خودم دو برار قیمتی که دادید میخرم
چند خب؟ یه قیمتی بگید که به جیب ماهم بخوره :)
- - - Updated - - -
منتظر پیشنهاد دوستان هستم.
- - - Updated - - -
کسی دامین سه حرفی نداره واقعا؟
farshid17
April 11th, 2016, 20:20
g2o.ir
chichosting.net
April 11th, 2016, 20:33
درود
s55.ir
blackz
April 11th, 2016, 21:08
با سلام
اگه دقت کرده باشید گفتن عددی نباشه !
farshid17
April 11th, 2016, 21:16
با سلام
اگه دقت کرده باشید گفتن عددی نباشه !
این دامنه که من گذاشتم شبیه دامنه معروف g2a.com هست که یکی از معروف ترین در سطح جهان هست
g2o.ir
blackz
April 11th, 2016, 21:19
این دامنه که من گذاشتم شبیه دامنه معروف g2a.com هست که یکی از معروف ترین در سطح جهان هست
g2o.ir
شما باید طبق نیاز ایشون عمل کنید
ehsaun_kkt
April 12th, 2016, 16:14
دامین عددی بکارم نمیاد ، دوستانی که دامین حروفی دارند لطفا :)
- - - Updated - - -
اگه تعداد حروف انگلیسی 26 تا باشه بعبارتی 3^26 میشه 17576 تا دامین 3 حرفی باید موجود باشه که من فقط یه دونه ش رو میخوام!! یعنی کسی نداره؟
hegza
April 12th, 2016, 16:28
- - - Updated - - -
اگه تعداد حروف انگلیسی 26 تا باشه بعبارتی 3^26 میشه 17576 تا دامین 3 حرفی باید موجود باشه که من فقط یه دونه ش رو میخوام!! یعنی کسی نداره؟
17571 چون یکیش nic هست و
.gov.ir
.sch.ir
.net.ir
.org.ir
sadecohost
April 12th, 2016, 16:34
- - - Updated - - -
با یکی از دوستان یه اسکریپت پی اچ پی نوشتیم که داره چک میکنه, الان رنج g**.ir هستش. تموم که شد خبرشو بهتون میدم.
hegza
April 12th, 2016, 16:37
با یکی از دوستان یه اسکریپت پی اچ پی نوشتیم که داره چک میکنه, الان رنج g**.ir هستش. تموم که شد خبرشو بهتون میدم.
زحمت نکشید از 3 سال پیش تا الان دوستان دلال هر ثانیه با همین متد جستجو میکنن
sadecohost
April 12th, 2016, 16:41
زحمت نکشید از 3 سال پیش تا الان دوستان دلال هر ثانیه با همین متد جستجو میکنن
به همین نتیجه رسیدیم :d یکی گیر اومد همین چک کردیم دیدیم ثبت شد :d
امتحانش ضرر نداره, ببینیم چی میشه...
iHSG
April 12th, 2016, 16:42
منم یه زمانی اسکریپتی براش نوشته بودم و تا حرف فکر کنم f رفتم و ولش کردم.
متاسفانه فقط تعداد کمی دامنه های سه حرفی که توشون عدد هست باقی موندن اونایی که عدد ندارن که هیچی کلاْ نمونده.
یارو چرت و پرت سه حرفی هم ثبت کرده و هیچ نیازی هم بهش نداره اما چون فکر میکنه ارزش بالایی داره سال به سال تمدیدش میکنه.
کاش این فرهنگ جا میفتاد که اگر دامنه ای رو نیاز داریم ثبت کنیم اگر نیاز نداریم بذاریم آزاد بمونه شاید یکی نیاز داشت اما متاسفانه تا افراد سودجو هستن این فرهنگ هرگز جا نمیفته.
sadecohost
April 12th, 2016, 16:51
منم یه زمانی اسکریپتی براش نوشته بودم و تا حرف فکر کنم f رفتم و ولش کردم.
متاسفانه فقط تعداد کمی دامنه های سه حرفی که توشون عدد هست باقی موندن اونایی که عدد ندارن که هیچی کلاْ نمونده.
یارو چرت و پرت سه حرفی هم ثبت کرده و هیچ نیازی هم بهش نداره اما چون فکر میکنه ارزش بالایی داره سال به سال تمدیدش میکنه.
کاش این فرهنگ جا میفتاد که اگر دامنه ای رو نیاز داریم ثبت کنیم اگر نیاز نداریم بذاریم آزاد بمونه شاید یکی نیاز داشت اما متاسفانه تا افراد سودجو هستن این فرهنگ هرگز جا نمیفته.
خب براشون هم واقعا سود داره! بخرن 5 تومن کسی نیاز داشت هی تعریف کنن بعد بفروشن 50 تومن!
البته, عدد دار زیاد هست, یه رقم که میاد تو دامین (از 0 تا 9) متوسط 5تاش آزاده...
ehsaun_kkt
April 12th, 2016, 17:43
جدیدا دامنه های 3 حرفی که آزاد میشه خود ِ نیک : This domain is only available for registration under certain conditions نمیکنه؟