توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایپی اختصاصی & دی ان اس
asdesz
October 27th, 2010, 11:39
سلام من یک سوالی از دوستان داشتم می خواستم بدونم اصلا ایپی اختصاصی در هاست چه بدرد می خوره ،آیا باش کاری میشه کرد ، حالا بگو دی ان اس اختصاصی یکچیزی ، باعث میشه دیگران از کسی که هاست گرفتی را متوجه نشن، لطفا دوستان مرا در این زمینه راهنماییی کنند؟
با تشکر از همگی
it-net
October 27th, 2010, 11:55
دوست من ip اختصاصی زمانی که می خواین بصورت مستقل کار کنید بیشتر بدرد می خوره مثلا بعضی اوقات دامنه ها برای تنظیم رویه دی ان اس شما با مشکل مواجه میشن که در اینصورت با ip ست می کنن.
درضمن در هح شیر که ممکنه چندین نماینده و سایت رویه اون باشه ولی در آی پی شخصی با چک کردن آی پی اطلاعات شما و سایتهاتونو نمایش میده.
asdesz
October 27th, 2010, 12:15
دوست من ip اختصاصی زمانی که می خواین بصورت مستقل کار کنید بیشتر بدرد می خوره مثلا بعضی اوقات دامنه ها برای تنظیم رویه دی ان اس شما با مشکل مواجه میشن که در اینصورت با ip ست می کنن.
سلام آقا دامین من با دی ان اسم ست نمی شد از کسی که دامین گرفته بودم به من گفت ایپی بده منم رفتم تو سایت who.is ایپی رو پیدا و بش دادم ، حالا سوال من از شما اینه که ایپی من اختصاصی بود ؟ویا نه حتی شیر هم باشه این کار جواب میده؟
درضمن در هح شیر که ممکنه چندین نماینده و سایت رویه اون باشه ولی در آی پی شخصی با چک کردن آی پی اطلاعات شما و سایتهاتونو نمایش میده.
این قضیه را چجوری میشه فهمید؟یعنی مثلا میشه فهمید چه کسایی با این ایپی سایت دارند؟
خیلی ممنون از راهنماییتون