توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ست نشدن دی ان اس در Centos و Cpanel
rrasheli
April 10th, 2016, 10:06
با سلام و عرض ادب
دوستان یه مشکل بزرگی دارم که الان چند روزیه وقتم رو گرفته.
من یه سرور لینوکس Centos دارم که روش cPanel نصب کردم و یه دامنه دارم به اسم digitaldns.info
هر کاری می کنم دی ان اس ست نمیشه و سایت بالا نمیاد.
کاری که کردم برای این کار به این صورته:
Child Host رو اضافه کردم ns1.digitaldns.info و ns2.digitaldns.info همراه با آی پی سرور و بعد Custom Name Server دامنه رو به همین هایی که ایجاد کردم تنظیم کردم.
توی سی پنل یه رسیلر ساختم و name server ها رو بالایی رو قراردادم. دو تا هم رکورد A ایجاد کردم برای ns1 و ns2
الان نمیدونم دیگه چیکار کنم که سایت digitaldns.info بالا بیاد. نه پینگ میده و نه سایت بالا میاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
laser1
April 10th, 2016, 10:23
نه دادا کلن داری اشتباه میکنی برای همین
ns1.digitaldns.info این ها رکورد ندارن پینگ نمیدن
شما یه دامنه دیگه باید تهیه کنی از طریق پنل دامنه جدیده که خریدی یا اگر روی یک سی پنل پارکش کردی 2تا a record بزنی برای برای ns1 , ns2 به همین آی پی سرور خودت
بعد بری این 2 تا ns که پینگ میدن (پینگ بگیر ببین باید آی پی برگردونن) این ها رو توی کانفیگ سی پنل بزاری برای name server ها
rrasheli
April 10th, 2016, 10:42
نه دادا کلن داری اشتباه میکنی برای همین
ns1.digitaldns.info این ها رکورد ندارن پینگ نمیدن
شما یه دامنه دیگه باید تهیه کنی از طریق پنل دامنه جدیده که خریدی یا اگر روی یک سی پنل پارکش کردی 2تا a record بزنی برای برای ns1 , ns2 به همین آی پی سرور خودت
بعد بری این 2 تا ns که پینگ میدن (پینگ بگیر ببین باید آی پی برگردونن) این ها رو توی کانفیگ سی پنل بزاری برای name server ها
من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟ من این دامنه رو جدید گرفتم میتونم از چیزایی هم که گفتم تصویر بذارم براتون. خیلی کارم گیره
laser1
April 10th, 2016, 10:44
من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟ من این دامنه رو جدید گرفتم میتونم از چیزایی هم که گفتم تصویر بذارم براتون. خیلی کارم گیره
شما اول یه دامنه دیگه باید تهیه کنی
بعد هم 2تا a record براش بزنی
ns1
ns2
این 2تا رو به مقدار آی پی سی پنل خودت
تا اینجا رو گرفتی چی شد؟
TakCloud
April 10th, 2016, 10:45
با سلام و عرض ادب
دوستان یه مشکل بزرگی دارم که الان چند روزیه وقتم رو گرفته.
من یه سرور لینوکس Centos دارم که روش cPanel نصب کردم و یه دامنه دارم به اسم digitaldns.info
هر کاری می کنم دی ان اس ست نمیشه و سایت بالا نمیاد.
کاری که کردم برای این کار به این صورته:
Child Host رو اضافه کردم ns1.digitaldns.info و ns2.digitaldns.info همراه با آی پی سرور و بعد Custom Name Server دامنه رو به همین هایی که ایجاد کردم تنظیم کردم.
توی سی پنل یه رسیلر ساختم و name server ها رو بالایی رو قراردادم. دو تا هم رکورد A ایجاد کردم برای ns1 و ns2
الان نمیدونم دیگه چیکار کنم که سایت digitaldns.info بالا بیاد. نه پینگ میده و نه سایت بالا میاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
http://intodns.com/digitaldns.info
Child host شما از جانب دامنه مشکلی ندارد دوست عزیز
ایا روی سرور هاست ایجاد کرده اید ؟
چون از سمت سرور رکوردی برای این دامنه پیدا نمیشود
rrasheli
April 10th, 2016, 11:01
http://intodns.com/digitaldns.info
Child host شما از جانب دامنه مشکلی ندارد دوست عزیز
ایا روی سرور هاست ایجاد کرده اید ؟
چون از سمت سرور رکوردی برای این دامنه پیدا نمیشود
رسیلر ایجاد کردم فقط
- - - Updated - - -
شما اول یه دامنه دیگه باید تهیه کنی
بعد هم 2تا a record براش بزنی
ns1
ns2
این 2تا رو به مقدار آی پی سی پنل خودت
تا اینجا رو گرفتی چی شد؟
خب دامنه دیگه رو برای چی باید بگیرم؟
TakCloud
April 10th, 2016, 11:03
در صورتی که تمایل داشتید سرور را برای بنده ارسال فرمایید برایتان بررسی و مشکل را مرتفع نمایم
rrasheli
April 10th, 2016, 11:08
در صورتی که تمایل داشتید سرور را برای بنده ارسال فرمایید برایتان بررسی و مشکل را مرتفع نمایم
چه جوری بفرستم؟ من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم تو این انجمن
TakCloud
April 10th, 2016, 11:22
چه جوری بفرستم؟ من نمیتونم پیام خصوصی بفرستم تو این انجمن
از طریق ایمیل زیر
info@takcloud.com