توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:عدم راه اندازی اتوماتیک محصول
Obka
April 10th, 2016, 00:39
سلام و درود خدمت همکاران و دوستان عزیز
همان طور که از عنوان پیداست ، با توجه به تنظیم whmcs بر روی " ساخت محصول پس از پرداخت فاکتور " اما متاسفانه ، پس از پرداخت فاکتور توسط کاربر ، محصول در پنل مدیریت ایجاد می شود و حتما باید به صورت دستی تایید کنم تا محصول ساخته بشه ! ایا امکان ساخت اتوماتیک بلافاصله بعد از پرداخت نیست ؟ یا جایی به اشتباه تنظیم شده ؟
سپاس
shetabanhost
April 10th, 2016, 00:45
همان طور که از عنوان پیداست ، با توجه به تنظیم whmcs بر روی " ساخت محصول پس از پرداخت فاکتور " اما متاسفانه ، پس از پرداخت فاکتور توسط کاربر ، محصول در پنل مدیریت ایجاد می شود و حتما باید به صورت دستی تایید کنم تا محصول ساخته بشه ! ایا امکان ساخت اتوماتیک بلافاصله بعد از پرداخت نیست ؟ یا جایی به اشتباه تنظیم شده ؟
سپاس
سلام
مطمئنن جایی اشتباه شده که بطور خودکار سرویس تحویل داده نمیشه !
مطمئنید کارهای اتصال سرور بدرستی انجام شده؟ سرور بدرستی ادد شده؟
میتونید دسترسی ارسال کنید تا بررسی کنم براتون.
soheil869
April 10th, 2016, 00:54
دوست عزیز مطمعن هستید که ساخته نمیشه
whmcs خودکار میسازه اما تو قسمت سفارشات جدید نگه میداره تا مدیریت بررسی کننه
avatco
April 10th, 2016, 02:21
3 موزد زیر رو بررسی کنید
1- در بخش تنظیمات مجصول حتما گزینه راه اندازی فوری بعد از اولین پرداخت انتخاب شده باشه
2- اگر دامنه انتخاب شده تکراری باشه ، سفارش باید دستی راه اندازی بشه
3- سرور بدرستی تعریف شده باشه و با کلیک روی دکمه whm بتونه وارد whm بشه و لاگین کنه
soheil869
April 10th, 2016, 02:23
راستی یک قسمت داخل جنرال اوردرینگ هست تیک داره که کابران تازه وارد نتونن محصول اکتیو کنند اونم بررسی کنید
Obka
April 10th, 2016, 02:24
سلام
مطمئنن جایی اشتباه شده که بطور خودکار سرویس تحویل داده نمیشه !
مطمئنید کارهای اتصال سرور بدرستی انجام شده؟ سرور بدرستی ادد شده؟
عرض ادب
جاهایی که مربوط به این کار میشه یکی اتصال سرور هست که به دترسی انجام شده و اتصال به صورت صحیح برقرار میشه مورد دوم هم که بحث انتخاب فعال سازی سرویس پس از پرداخت هست که اونم صحیح هست جای دیگه ای هم هست ؟
در صورتی که به نتیجه نرسیدم دسترسی لازم خدمت شما ارسال میگردد .
میتونید دسترسی ارسال کنید تا بررسی کنم براتون.
دوست عزیز مطمعن هستید که ساخته نمیشه
whmcs خودکار میسازه اما تو قسمت سفارشات جدید نگه میداره تا مدیریت بررسی کننه
سلام و عرض ادب
پط اینکه کاربر سرویس مورد نظر خودش رو انتخاب میکنه ، و مبلغ رو واریز میکنه ، محصول به سرویس هاش به صورت معلق اضافه میشه و من حتما باید برم سفارش رو قسمت معلق ها تایید کنم تا به صورت اتوماتیک ساخته بشه که این قطعا درست نیست و از اتوماسیون خارج میشه !
Hi Data
April 10th, 2016, 02:31
سلام.
در بخش سرویس ها، سرویس مورد نظر رو ویرایش کنید. به قسمت Module Settings برید و اون پایین تیک دومی یعنی Automatically setup the product as soon as the first payment is received رو بزنید
alexa_host
April 10th, 2016, 02:43
سلام
اگه موفق نشدین مشکلتون رو حل کنین دسترسی بدین براتون انجام میدیم
avatco
April 10th, 2016, 15:06
اگر مشکل برطرف شد لطفا اعلام کنید مشکل از کجا بوده ، ممنون
wp-Ammar
April 10th, 2016, 15:40
سلام
احتمالا مشکلتون در ورود به سرورتون برای ساخت خودکار هست
از قسمت سرورها چک کنید وصل میشه یا خیر
bandarit
April 10th, 2016, 15:57
سپاس
درود
اگر مشکلتون حل نشده در ارتباط باشید راهنمایی کنم حل کنید
موفق باشید
rouhallah
April 10th, 2016, 18:10
سپاس
سلام
لاگ های را که می نداره بررسی کنی
تو activity log
Obka
April 11th, 2016, 22:17
از تک تک دوستانی که مشارکت کردن ممنونم ، مشکلم با اپدیت حل شد !