توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی DNS Server
hajvahid
October 27th, 2010, 05:52
سلام و وقت بخیر . دوستان در این زمینه تجربه عملی داشتن ؟ منظور یه چیزی توی این مایه هاست :
راه اندازی dns سرور هاست ایران - Hostiran Networks (http://forums.hostiran.net/showthread.php?t=104)
منتظر نظرات دوستان هستم
Vahid
October 27th, 2010, 11:01
شما می ایند 2 تا ویپی اس از 2 جای مختلف دنیا میگیرید
یکی NS1 و دیگری NS2
روی هر دوتا وی پی اس سرویس named یا همون DNS رو نصب میکنید و nameserver های دامینتون رو هم ست میکنید روی این 2 تا ایپی
مشکل شما العان چیه ؟ بیشتر توضیح بدید تا کمکتون کنم !
f.etemadian
October 27th, 2010, 12:38
در واقع پس از گرفتن سرور به شما ip می دهند و شما باید این ip ها رو روی name server دامنه مورد نظر set کنید.
مثلا
ns.domain.com ----> --.--.--.--
ns1.domain.com ----> --.--.--.---
حالا هر چند تا سرور داشتنی و هر چند تا ip روی این ها ست می کنید. از اون طرف رکورد این ها باید روی DNS Server شما تنظیم شوند. بنابراین مانند همان گوگل و یاهو می تونید چند تا dns روی دامنه های دیگر set کنید.
امیدوارم که واضح گفته باشم
hajvahid
October 27th, 2010, 17:25
سلام . ممنون از دوستان . ببینید منظور از این کار همونطور که در خبر هاست ایران هم ذکر شده اینه که :
1. شما با داشتن هر تعداد سرور از دو dns ثابت استفاده می کنید و نیازی نیست واسه هر سرور دی ان اس جدید تعریف باشه و با تعدد دی ان اس ها مخاطبتون سردرگم بشه
2. در هنگام در دسترس نبودن یک سرور می تونید برای تمام سایت های میزبانی شده در اون سرور یه صفحه خاص رو نشون بدید (مثلا اطلاع رسانی کنید که مشکل به زودی حل خواهد شد)
نکته : توی این کار هاست ایران اومده ns1 رو در یه کشور دیگه و ns2 رو در ایران قرار داده تا اطمینان کار بالاتر بره
f.etemadian
October 28th, 2010, 11:19
خب الان من متوجه نشدم منظور از این تاپیک سوال بود یا چی؟
ممنون
hajvahid
October 29th, 2010, 04:10
منظور تاپیک روشن بود . من مسئله رو طرح کردم و از دوستان می خوام اگه تجربه ای در اجرای اون دارن راهنمایی کنن.
Vahid
October 29th, 2010, 09:58
با یه مثال ساده توضیح میدم و بحث رو تموم میکنیم
شما 2 تا سرور از 2 جای متفاوت سفارش میدید برای مثال سرور شماره 1 با ایپی 1.1.1.1 و سرور شماره 2 با ایپی 2.2.2.2
بر روی هر 2 سرور سرویس named یا همون bind رو نصب میکنید
یکی که اطمینان بیشتری از لحاظ بالا بودن بهش دارید رو Master مد نظر میگیرید و دیگری رو Slave مد نظر میگیرید
بر روی سرور Master که DNS شماره اول شما هم هست یعنی وقتی یکی Request میکنه اول این سرور جواب میده اگه به هر دلیلی این سرور جوابگو نبود سرور Slave شما جوابگو خواهد بود
حالا شما مثلا یه هاستینگ دارید و 10000 تا دامین هم میزبانی میکنید قطعا این همه دامین روی یک ایپی نیست و روی ایپی های متفاوتی هست
ولی به دلیل راحتی شما به کاربرانتو میگید فقط nameserver های مثلا ns1.webhostingtalk.ir و ns2.webhostingtalk.ir رو برای دامین هاشون ست کنند و تمامی دامین ها روی این نیم سرور ها قرار میگیریند
وقتی یه فرد یکی از دامین هایی که شما میزبانی میکنید رو Request میکنه اول میاد سر DNS سرور Master و Master میگه این دامین بر روی ایپی مثلا 12.12.12.12 هاست شده و کاربر Forward میشه به این ایپی