توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کنسل سرور در هتزنر
abc
April 7th, 2016, 19:43
سلام
خسته نباشید
دوستان من سرورهامو چند روز پیش در هتزنر تمدید کردم ظاهرا برای دوره قبل فاکتور کرده
الان یکی از سرورهامو نیاز ندارم کنسل زدم که فقط سه روز از دوره جدید گذشته
آیا هتزنر هزینه این سه روز رو میگیره یا هزینه کل ماه رو در فاکتور بعدی اعمال میکنه؟
- - - Updated - - -
و اینکه من از روبوت کنسل رو زدم و پیغام داد A confirmation email has been sent to xxx@mail.com.
درصورتی که ایمیلی که بهم فرستاد اعلام کرده فقط درخواست کنسل اومده و داخلش لینک تاییدی وجود نداشت چیز دیگری که نباید بکنم؟
hegza
April 7th, 2016, 20:07
سلام
خسته نباشید
دوستان من سرورهامو چند روز پیش در هتزنر تمدید کردم ظاهرا برای دوره قبل فاکتور کرده
الان یکی از سرورهامو نیاز ندارم کنسل زدم که فقط سه روز از دوره جدید گذشته
آیا هتزنر هزینه این سه روز رو میگیره یا هزینه کل ماه رو در فاکتور بعدی اعمال میکنه؟
- - - Updated - - -
و اینکه من از روبوت کنسل رو زدم و پیغام داد A confirmation email has been sent to xxx@mail.com.
درصورتی که ایمیلی که بهم فرستاد اعلام کرده فقط درخواست کنسل اومده و داخلش لینک تاییدی وجود نداشت چیز دیگری که نباید بکنم؟
کلا هتزنر بر اساس تاریخ سفارش سرور فاکتور رو در روز معین میزنه
مثلا شما روز 20 ماه میلادی فاکتور میاد براتون و سروری که کنسل کردین 7 ماه میلادی سفارش دادین. در این شرایط در فاکتور روز 20 پول 7این ماه تا 7 ماه بعد رو گرفته حالا شما 23 کنسل کرده باشید با اینکه پول 11 روزه دیگه رو هم دادین پولشو پس نمیده.
abc
April 7th, 2016, 20:13
کلا هتزنر بر اساس تاریخ سفارش سرور فاکتور رو در روز معین میزنه
مثلا شما روز 20 ماه میلادی فاکتور میاد براتون و سروری که کنسل کردین 7 ماه میلادی سفارش دادین. در این شرایط در فاکتور روز 20 پول 7این ماه تا 7 ماه بعد رو گرفته حالا شما 23 کنسل کرده باشید با اینکه پول 11 روزه دیگه رو هم دادین پولشو پس نمیده.
من اصلا متوجه نشدم دوست عزیز
فاکتورهای هتزنر که هر سری برای ماه قبلش صادر میشه که پرداخت کردم این هیچ
الان من سه روز از دوره جدید گذشته که کنسل کردم سرور رو
در فاکتور دوره بعدی که برام میاد آیا پول این سرور رو کامل یکماه باید پرداخت کنم یا فقط این سه روز رو میگیره ازم؟
soheil869
April 7th, 2016, 20:29
در فاکتور دوره بعدی که برام میاد آیا پول این سرور رو کامل یکماه باید پرداخت کنم یا فقط این سه روز رو میگیره ازم؟
دوست عزیز
شما اشتباه می کنید
فاکتور همیشه مال ماه جاریه
نه ماه قبل!!
- - - Updated - - -
شما درواقع پولی که دادید رو استفاده نکردید
معنیش این بود
hegza
April 7th, 2016, 20:36
دوست من اینطور نیست شما آخرین فاکتوری که براتون صادر شده رو بزارید و دقت کنید و خواهید دید بر اساس تاریخ سفارش سرور پول میگیرن. حالا ممکنه دقیقا با روز فاکتور یکی باشه یا نه اونا جلوتر باشند
بستگی داره به تاریخش. ولی اگر بدهکار باشید همین 3 روز رو حساب میکنن. ولی طلبکار بشین پس نمیدن
- - - Updated - - -
30685
اینو من 20 ماه میلادی فاکتور کردم کاری به تاریخ کنسلی من که 19 ماه بوده نداشتن و پولشو گرفتن
- - - Updated - - -
دوست عزیز
شما اشتباه می کنید
فاکتور همیشه مال ماه جاریه
نه ماه قبل!!
- - - Updated - - -
شما درواقع پولی که دادید رو استفاده نکردید
معنیش این بود
دقیقا
همینطوره که دوستمون گفتند
abc
April 8th, 2016, 02:39
الان دقیقا من آخرین فاکتوری که داشتم و دو روز پیش پرداخت کردم برای این سرور زمانش رو زده (06/03/2016 - 05/04/2016)
و امروز هم که سرور رو کنسل کردم تاریخش هست 07/04/2016 درسته؟ پس تو این آخرین فاکتوری که پرداخت کردم تاریخش نیست!؟ درست میگم دیگه؟
و آیا این دو سه روز که بعد مدت مجازم که فاکتور رو پرداخت کردم در دوره بعد چون داخل ماه بعدی بوده تا پایان ماه لحاظ میشه یا فقط همین دو سه روز استفاده ام؟
hegza
April 8th, 2016, 03:04
الان دقیقا من آخرین فاکتوری که داشتم و دو روز پیش پرداخت کردم برای این سرور زمانش رو زده (06/03/2016 - 05/04/2016)
و امروز هم که سرور رو کنسل کردم تاریخش هست 07/04/2016 درسته؟ پس تو این آخرین فاکتوری که پرداخت کردم تاریخش نیست!؟ درست میگم دیگه؟
و آیا این دو سه روز که بعد مدت مجازم که فاکتور رو پرداخت کردم در دوره بعد چون داخل ماه بعدی بوده تا پایان ماه لحاظ میشه یا فقط همین دو سه روز استفاده ام؟
عرض کردم خدمتتون اضافه بدی برنمیگردونن(جز بار اول که یک هفته پی بک داره) کنسل کنی همون چند روز حساب میشه نمونه که دادم خدمتتون مال بنده سرور 57 یورو رو زده بود 49 یورو چون کل ماه استفاده نشده بود
abc
April 8th, 2016, 11:34
عرض کردم خدمتتون اضافه بدی برنمیگردونن(جز بار اول که یک هفته پی بک داره) کنسل کنی همون چند روز حساب میشه نمونه که دادم خدمتتون مال بنده سرور 57 یورو رو زده بود 49 یورو چون کل ماه استفاده نشده بود