ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف کامل آنتی شلر Maldet بر روی سرور

IrIsT
April 7th, 2016, 16:57
با سلام و درود.
یک اسکریپت برای دوستان آماده کردم که با استفاده از این اسکریپت که به زبان Bash می باشد,خیلی ساده آنتی شلر Maldet را از روی سرور حذف نمایید - Uninstall And Remove Maldet

منبع : تیم امنیتی Iedb.Ir (http://iedb.ir/acc/thread-3112.html)
موفق و سربلند باشید.

RoobinaServer
April 7th, 2016, 17:13
سلام

مهندس این دستور مگه حذف نمیکنه ؟ !!!!!!!!
این فایل حذف در موقع نصب خودکار قرار میگیره تا کاربر هر موقع خواست راحت پاک کنه و با این دستور کامل تمام فایل ها را پاک میکند :

/usr/local/maldetect/uninstall.sh

مثلا در کد شما این قسمت پاک نمیشود :

/etc/init.d/maldet

اما از طریق همان uninstall.sh تمام این موارد و جزئیات دیگر به راحتی حذف میشود.

البته باز هم شاید بنده اشتباه بکنم اما با بررسی بنده اینطور به نظر میرسید که کد شما بهتر از خود برنامه چیزی را حذف و پاک سازی نمیکند اگر اشتباه هست بفرمائید.

IrIsT
April 7th, 2016, 18:02
سلام

مهندس این دستور مگه حذف نمیکنه ؟ !!!!!!!!
این فایل حذف در موقع نصب خودکار قرار میگیره تا کاربر هر موقع خواست راحت پاک کنه و با این دستور کامل تمام فایل ها را پاک میکند :

/usr/local/maldetect/uninstall.sh

مثلا در کد شما این قسمت پاک نمیشود :

/etc/init.d/maldet

اما از طریق همان uninstall.sh تمام این موارد و جزئیات دیگر به راحتی حذف میشود.

البته باز هم شاید بنده اشتباه بکنم اما با بررسی بنده اینطور به نظر میرسید که کد شما بهتر از خود برنامه چیزی را حذف و پاک سازی نمیکند اگر اشتباه هست بفرمائید.

سلام و درود.
من داخل سایت سازنده بودم.نوشته بود که unistall استفاده کنید.هرچی گشتم روی سرور پیدا نکردم.گفتم حتما مشکل از سمت منه.روی یکی دوتا دیگه که قبلا نصب کردن,تست کردم و چک کردم دیدم پیدا نشد.
اما گفتم این کد رو بذارم که با اجرا کردنش میشه راحت پاک کرد.
فایل و پستم ویرایش شد و این قسمت هم پاک میشه.اگر مشکلی بود در خدمتم.اما بجز اون هم کامل پاک میشد و هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد.اما بازم اضافه شد به دستور شما دوست عزیز.
خیلی ها هستند که نه سرچ میکنن نه میتونن پیدا کنن.حالا اسم نمیبرم.مثل یکی از دوستان که دیروز گفتن.
این برنامه رو گذاشتم که فقط بریزن روی سرور,اجرا کنند.تمام.
برای همین گذاشتم.
بازم اگر مشکلی بود در خدمت هستم.با تشکر از شما.