PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به دریافت کننده پیپال و تبدیل به ریال فوری

mojtaba.masters
April 7th, 2016, 14:50
سلام. من برای یک نرم افزار با یک شرکت هندی قرارداد بستم و ۷۰۰۰ دلار براشون پرداخت زدم. اما چون کامل نتونستن به موقع تحویل بدن تمام بخش ها رو قرار شده ۲۰۰۰ دلار از پول رو برگردونن. اما این پول توی حساب پیپالشون نیست و قراره توی چند مرحله پولو از بانکشون انتقال بدن پیپال و بعد هم بریزن واسه من.

حالا اولین پرداخت امروزه ۱۰۰ دلاره نیاز به یک ایمیل پیپال دارم بهشون بدم بریزن و من مقدار ریالیش رو میخوام.

دوستان لطفا بگین دلاری چند میدین و فوریه خیلی

Mr.Pouria
April 7th, 2016, 15:04
سلام. من برای یک نرم افزار با یک شرکت هندی قرارداد بستم و ۷۰۰۰ دلار براشون پرداخت زدم. اما چون کامل نتونستن به موقع تحویل بدن تمام بخش ها رو قرار شده ۲۰۰۰ دلار از پول رو برگردونن. اما این پول توی حساب پیپالشون نیست و قراره توی چند مرحله پولو از بانکشون انتقال بدن پیپال و بعد هم بریزن واسه من.

حالا اولین پرداخت امروزه ۱۰۰ دلاره نیاز به یک ایمیل پیپال دارم بهشون بدم بریزن و من مقدار ریالیش رو میخوام.

دوستان لطفا بگین دلاری چند میدین و فوریه خیلی

کسی به این صورت دلار فک نکنم خریداری کنه ...

به شخصه خود من ریسک خریدشو نمیکنم ...

almandata
April 7th, 2016, 15:14
عضو جدید توقع خرید ازتون هم دارید؟!

mojtaba.masters
April 7th, 2016, 15:18
اولا بنده جدید نیستم و آدم ناشناسی هم نیستم. میتونم کسی که بخواد کارو انجام بده بهش بگم کی هستم و کارم چیه. اکانت قبلیم p30graph3 بود و چون ایمیلو از دست دادم به این حسابم دسترسی ندارم متاسفانه مجبور به ساخت جدید شدم.

ریسک کجا بود برادر من ۲۵ میلیون تومن پولم رفت باد هوا دارم این بخششو بزور زنده میکنم. من کارم برنامه نویسیه بارها پول فرستادمو گرفتم. شمام اگه انجام نمیدین نیازی نیست تاپیک بقیه رو بکشید به حاشیه

مرسی که درک دارید

besthosti.com
April 7th, 2016, 19:05
با سلام من می تونم براتون انحام بدم ولی می بایست صبر کنید که دلار رو به تومان تبدیل کردم به حسابتون واریز کنم. من کار خودم انجام خرید ارزی هست و برای خیلی ها انحام می دم و 100 دلار رو فکر کنم بتونم تا نهایت 2 روز به تومن تبدیل کنم. در صورتی که مایل هستین می تونید با بنده تماس بگیرید.

jaheshserver
April 7th, 2016, 19:36
با سلام من می تونم براتون انحام بدم ولی می بایست صبر کنید که دلار رو به تومان تبدیل کردم به حسابتون واریز کنم. من کار خودم انجام خرید ارزی هست و برای خیلی ها انحام می دم و 100 دلار رو فکر کنم بتونم تا نهایت 2 روز به تومن تبدیل کنم. در صورتی که مایل هستین می تونید با بنده تماس بگیرید.

شما بهتره همون پی پال لیمیت شده ای که یکی دو سال پیش به ما دادین و هنوزم لیمیته با 200 دلار اوکی کنین !!

دوست عزیز با من در تماس باشید فکر میکنم بتونم اوکی کنم البته اگه فی پایین بدید که ارزش ریسک و دردسرش رو داشته باشه

hegza
April 7th, 2016, 19:51
ایمیل فرستنده دلار(که اکانت پی پال با اون ایجاد شده) رو ارسال کنید بررسی میکنم. اوکی بود انجام میدم
گیفت میدن یا سند مانی؟

viasky
April 7th, 2016, 19:54
برای بنده می تونید ارسال بفرمایید
هر سورسی باشه مشکلی نیست چون حساب کاملا به نام خودم هست قابل پیگیری هست و می تونم مستقیم به حساب بانکی ارسال کنم
به صورت پول نقد دریافت کنم و بعد برای شما با صرافی ارسال کنم به ایران از اروپا
در هر صورت میشه این مورد و انجام داد
موفق باشید

- - - Updated - - -

دلار هم نرخ کاغذی محاسبه بفرمایید
فقط کارمزد ها با شما خواهد بود

sarvar
April 7th, 2016, 21:12
سلام
البته اول خود شما با ما تماس گرفتين و همونطور كه در اسكايپ خدمت شما گفتم هر دلار ١٠٠ تومان زير قيمت اسكناس صرافي رويال خريداريم

98tia
April 9th, 2016, 13:08
https://farhadexchange (https://<strong>farhadexchange</strong>).com
تبدیل اینجا انجام بده

soheil869
April 9th, 2016, 13:15
برای بنده می تونید ارسال بفرمایید
هر سورسی باشه مشکلی نیست چون حساب کاملا به نام خودم هست قابل پیگیری هست و می تونم مستقیم به حساب بانکی ارسال کنم
به صورت پول نقد دریافت کنم و بعد برای شما با صرافی ارسال کنم به ایران از اروپا
در هر صورت میشه این مورد و انجام داد
موفق باشید

- - - Updated - - -

دلار هم نرخ کاغذی محاسبه بفرمایید
فقط کارمزد ها با شما خواهد بود

دوست عزیز من شمارو میشناسم می گویم
این ریسک بالایی دارد
ترنسفر دلار از سورس ناشناس به پیپل شما و امکان سرقتی بودن دلار مشکل زیادی برای شما که مقیم هستین میتونه ایجاد کنه
از نظر من دوستانه بگویم نکنید بهتر است