PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی psd قالب کاملا رایگان

tbzserver
April 7th, 2016, 08:45
با عرض سلام و درود خدمت دوستان گرامی

دوستان برای جمع آوری نمونه کار 5 psd قالب طراحی می شود

اگر نمونه خارجی در نظر دارید هم میشه بصورت فارسی طراحی بشود و یا اینکه طرح مورد نظر شما رو انجامبدیم.

دوستان این آفر فقط در تعداد محدودی طراحی میشود ، چون در انجمن های دیگر هم قرار گرفته برای همین 5 عدد برای وب هاستینگ تالک طراحی میشود

تذکر :

1. دوستان برای هر فرد 1 طراحی انجام میشود و طراحی دوم هزینه از 10 هزار تومان شرو میشود
2. طراحی بصورت حرفه ای از 15 هزار تومان شرو میشود
3.ما فقط طراحی psd رو رایگان انجام میدیم ، اگر خواستین کد بشود که هزینه بر هست

توجه :

حاضر به همکاری با شرکت ها هستیم

اولین نمونه کار فارسی سازی :

http://up.vbiran.ir/uploads/29313146005269132615_farsi.png

نمونه کار دوم :
30756

Hostline
April 7th, 2016, 09:04
سلام امیدوارم همیشه موف باشید
بنده ازتون تقاضا دارم یه psd سایت خبری شیک و روشن برای بنده آماده کنین.
به صفحات ایندکس و صفحه خبر و صفحه موضوعات نیاز دارم.
ممنون

Shc
April 7th, 2016, 09:20
برای یک سایت خبری،محلی به نام سیکانیوز یک قالب برای ما هم بزنید.

gharibion
April 7th, 2016, 09:55
نیازمند یکpsd برای قالب هاستینگ هستم.

almandata
April 7th, 2016, 10:15
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163432&highlight=

اگه میتونید همکاری کنید

اولین کار رو رایگان انجام بدید بعد اون باهم همکاری می کنیم

Jai
April 7th, 2016, 17:53
برای بنده یک جا اوکی کنین ، برای سامانه پیامک معتبر و معروف

blackz
April 7th, 2016, 18:06
درود

منم یکی برای هاستینگ میخوام !

Mr.Pouria
April 7th, 2016, 18:08
ممکنه نمونه کار حرفه ای ارائه بدید و این که خودتون نیز کد میکنید ؟! (جهت ثبت سفارش پولی )

tbzserver
April 7th, 2016, 21:32

مشکلی نیست در اولین فرصت طراحی میکنیم

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163432&highlight=

اگه میتونید همکاری کنید

اولین کار رو رایگان انجام بدید بعد اون باهم همکاری می کنیم

اولین کار با شما یا چی؟
متوجه منظورتون نشدم ، درخدمت هستم

برای بنده یک جا اوکی کنین ، برای سامانه پیامک معتبر و معروف

بله حتما

درود

منم یکی برای هاستینگ میخوام !

طرح خاصی مد نظرتون هست؟

ممکنه نمونه کار حرفه ای ارائه بدید و این که خودتون نیز کد میکنید ؟! (جهت ثبت سفارش پولی )

نمونه کار که خیر نداریم ولی این افر رو سعی میکنیم جزو بهترین کارامون باشه که بشه عنوان نمونه کار درجشون کرد ، کد کردن بصورت حرفه ای خیر ولی تا حدودی بله (psd به html) (بازم درخدمتم)

دوستان یک psd هاستینگ در دست طراحی هست که یکی از دوستان وب هاستینگ توی شخصی پیام دادن ، حتما بعد از اتمام کار ضمیمه میکنم.

Mr.Pouria
April 7th, 2016, 21:36

اولین کار با شما یا چی؟

بله حتما

طرح خاصی مد نظرتون هست؟

نمونه کار که خیر نداریم ولی این افر رو سعی میکنیم جزو بهترین کارامون باشه که بشه عنوان نمونه کار درجشون کرد ، کد کردن بصورت حرفه ای خیر ولی تا حدودی بله (psd به html) (بازم درخدمتم)

دوستان یک psd هاستینگ در دست طراحی هست که یکی از دوستان وب هاستینگ توی شخصی پیام دادن ، حتما بعد از اتمام کار ضمیمه میکنم.

پس با تشکر از شما یک نمونه در حال حاظر برای سایت خدمات نمونه کار های گرافیکی بزنید البته اگه امکانش رو دارید ...

tbzserver
April 7th, 2016, 21:42
پس با تشکر از شما یک نمونه در حال حاظر برای سایت خدمات نمونه کار های گرافیکی بزنید البته اگه امکانش رو دارید ...

درحال حاضر یک psd بصورت حرفه ای داریم طراحی میکنیم امیدوارم تا 30 دقیقه دیگر حاضر شود

یک نمونه در حال حاظر برای سایت خدمات نمونه کار های گرافیکی بزنید
ولی متوجه منظور شما نشدم

gholamkale
April 7th, 2016, 23:30
درود و ممنون بابت این کار شما
بعضی مواقع بدلیل مشغله و پروژه های زیادمون نیاز به همکار داریم، لطفاً طرح هایی که میزنید همینجا بزارید تا اگر مناسب بود در آینده با هم کار خواهیم کرد

Mr.Pouria
April 8th, 2016, 00:23
درحال حاضر یک psd بصورت حرفه ای داریم طراحی میکنیم امیدوارم تا 30 دقیقه دیگر حاضر شود

ولی متوجه منظور شما نشدم

منظورم این بود که برخی از سایت های طراح بنر و یا خدمات طراحی نرم افزار این روز ها قالب های بسیار کمی دارن اگه یک قالب برای این گروه در نظر گرفته بشه که بخشی برای معرفی و بخش نمونه کار و غیره داشته باشه فک میکنم جذابییت بالایی نصبت به هاستینگ موزیک و غیره داشته باشه

w.h.t
April 8th, 2016, 00:30
سلام

یه پ.خ براتون ارسال شد
نمونه کاری که گفتید 30 دقیقه دیگه تموم میشه هنوز تموم نشده ؟!

بروزباشید

viasky
April 8th, 2016, 00:33
سلام

یه پ.خ براتون ارسال شد
نمونه کاری که گفتید 30 دقیقه دیگه تموم میشه هنوز تموم نشده ؟!

بروزباشید
درتمام پست های شما این مورد وجود داره:
بروزباشید
متوجه معنی و منظور شما اصلا نشدم.....

tbzserver
April 8th, 2016, 00:38
درود و ممنون بابت این کار شما
بعضی مواقع بدلیل مشغله و پروژه های زیادمون نیاز به همکار داریم، لطفاً طرح هایی که میزنید همینجا بزارید تا اگر مناسب بود در آینده با هم کار خواهیم کرد

تشکر ، نمونه اولی طراحی شد.

w.h.t
April 8th, 2016, 00:50
درتمام پست های شما این مورد وجود داره:
بروزباشید
متوجه معنی و منظور شما اصلا نشدم.....

سلام

در تاپیک دوستمون اینطور سوال پرسیدن اسپم هست بهتر بود پ.خ میکردید اینمورد رو

شما فرض کنید یک جور پ.ن هست:53:

viasky
April 8th, 2016, 00:58
استارتر گرامی بنده یک طراحی نیاز داشتم ( ساده و تک صفحه . از همین نمونه ها)
البته هزینه آن نیز پرداخت خواهد شد
بزودی با شما در تماس خواهم بود
Mr.Pouria
April 8th, 2016, 01:17

طرح خوبی شده

اما یکم انتقاد از طراحیتون میکنم امید وارم جسارت منو ببخشید ...

به نظر من اولین پنجره شامل منو و لوگو جذابیتی که باید داشته باشه رو نداره یه جورایی بهم ریخته و غیر حرفه ای هست اما چیدمان سایر بخش ها بدون نقص هست ...

به نظر شخصی من اگه کادر ها به نحوی طراحی شده بود که هر کادر با سایر کادر ها هم اندازه بود میتونست جذابیت بیشتری داشته باشه به نحوی که با اسکلور کردن هر بخش اون بخش از هر جهت بر روی نمایش گر فیکس بشه... اما توی این طرح هر کادر یک سایز مختلف دارد !

Santourio
April 8th, 2016, 01:21
ماشالله خسته نباشید >:D<
بسیار بسیار حرفه ای
با قیمت 2 هزار تومان تبدیل به وردپرس می شود :d

almandata
April 8th, 2016, 11:32
ینی یک کار رایگان بزنید اگر خوب بود با هم قرارداد می بندیم پی اس دی میزنید کد می کنیم:دی

راه ارتباطی بدید

tbzserver
April 8th, 2016, 12:40
ینی یک کار رایگان بزنید اگر خوب بود با هم قرارداد می بندیم پی اس دی میزنید کد می کنیم:دی

راه ارتباطی بدید

یاهو :p30pji
تلگرام :@RamtinEm
خدمت شما

- - - Updated - - -

سلام امیدوارم همیشه موف باشید
بنده ازتون تقاضا دارم یه psd سایت خبری شیک و روشن برای بنده آماده کنین.
به صفحات ایندکس و صفحه خبر و صفحه موضوعات نیاز دارم.
ممنون

متاسفانه بدلیل زیاد بودن درخواست ها برای هر فرد 1 PSD میتونیم طراحی کنیم ، اگر مایل باشید اوکی کنم

برای یک سایت خبری،محلی به نام سیکانیوز یک قالب برای ما هم بزنید.

قالب یا PSD?
متاسفانه بنده فعلا کد نمیکنم فقط طراحی میکنم

در حال طراحی میباشد

blackz
April 8th, 2016, 14:04

اولین کار با شما یا چی؟

بله حتما

طرح خاصی مد نظرتون هست؟

خیر طرح خاصی در نظر ندارم

Shc
April 11th, 2016, 10:59
همون psd منظورم بود.

slashflash
April 11th, 2016, 13:41
با سلام
نمونه اولتون که بسیار حرفه ای و زیبا بود دوست عزیز ، به قدری زیبا بود که 1 هفته هنوز از طراحی اختصاصی شما نگذشته وبسایت های خارجی از طرح شما ( اِسکی ) رفتن ...

تشکر بابت خدمات خوبی که ارائه میکنید.

30748

gholamkale
April 11th, 2016, 14:05
با سلام
نمونه اولتون که بسیار حرفه ای و زیبا بود دوست عزیز ، به قدری زیبا بود که 1 هفته هنوز از طراحی اختصاصی شما نگذشته وبسایت های خارجی از طرح شما ( اِسکی ) رفتن ...

تشکر بابت خدمات خوبی که ارائه میکنید.

30748

اتفاقا منم چند روز بعد از طراحی اختصاصی ایشون قالب رو اینجا (http://graphicburger.com/cuda-single-page-portfolio-template/) دیدم ولی دیگه صداش رو درنیاروردم بلاخره "پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود!"

- - - Updated - - -

خارجیا گند زدن به طراحی اختصاصی ایشون ببینید این قالب با همین فونت فارسی داغون و کج و کوله چقدر قشنگ تر از نمونه خارجیه :71:

i.sharifi
April 11th, 2016, 14:07
اتفاقا منم چند روز بعد از طراحی اختصاصی ایشون قالب رو اینجا (http://graphicburger.com/cuda-single-page-portfolio-template/) دیدم ولی دیگه صداش رو درنیاروردم بلاخره "پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود!"

- - - Updated - - -

خارجیا گند زدن به طراحی اختصاصی ایشون ببینید این قالب با همین فونت فارسی داغون و کج و کوله چقدر قشنگ تر از نمونه خارجیه :71:

سلام

ضمن عذرخواهی از استارتر گرامی، ایشون در پست اول اشاره کرده به این موضوع :

اگر نمونه خارجی در نظر دارید هم میشه بصورت فارسی طراحی بشود و یا اینکه طرح مورد نظر شما رو انجامبدیم.

gholamkale
April 11th, 2016, 14:12
سلام

سلام
اگر این psd رو برای شما زدن و شما نمونه خارجی رو بهشون دادین که فارسی کنن حرفم رو پس میگیرم و معذرت خواهی هم میکنم
اما اگر برای شخص دیگه ای زدن و اون شخص هم خبر نداشته که قالب خارجی بوده قضیه فرق میکنه

slashflash
April 11th, 2016, 14:13
سلام

بله اما بعد از طراحی که انجام دادند ، من گشتم داخل تاپیک ندیدم بگند که این نمونه فارسی شده ما هستش ! گفتند نمونه طراحی اولمون ! طراحی = فارسی سازی ناقص

در کل فقط بنده خواستم تشکر کنم طرح رایگان بیشتر از این انتظاری ازش نمیره .

عذرخواهی از استارتر عزیز ، منتظر طرح های بعدی شما هستیم به امید همکاری .

i.sharifi
April 11th, 2016, 14:30
سلام
اگر این psd رو برای شما زدن و شما نمونه خارجی رو بهشون دادین که فارسی کنن حرفم رو پس میگیرم و معذرت خواهی هم میکنم
اما اگر برای شخص دیگه ای زدن و اون شخص هم خبر نداشته که قالب خارجی بوده قضیه فرق میکنه

خیر،این طرح رو برای بنده ترجمه نکردند . ایشون فقط نمونه ای از خدماتی رو که در پست اول اعلام شده بود (فارسی سازی قالب های خارجی) ، ارائه کردند (به احتمال زیاد) .

بله اما بعد از طراحی که انجام دادند ، من گشتم داخل تاپیک ندیدم بگند که این نمونه فارسی شده ما هستش ! گفتند نمونه طراحی اولمون ! طراحی = فارسی سازی ناقص

در ایران طراحی = نصب و پیکربندی مدیریت محتوا ، فارسی سازی قالب ها ، ریپ کردن ، کپی پیست و ... .
یحتمل منظور ایشون هم از طراحی بومی سازی بوده .
خیر ، ایشون گفتند

اولین نمونه کار :
نگفتند "طراحی اولمون یا طرح اختصاصی یا از پایه توسط ما طراحی شده"
این روزها از طرح های غیر رایگان هم بیش از این انتظاری نمیره .
--

استارتر عزیز ممنون میشم شماره تماس یا یک راه ارتباطی برای بنده ارسال فرمایید .

gholamkale
April 11th, 2016, 15:11

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=163466&page=2&p=1499238&viewfull=1#post1499238

takpar7
April 11th, 2016, 15:37
سلام
لطفا مسیر تاپیک رو منحرف نکنید کار رایگان حتی در حد فارسی سازی هم باشه قابل تقدیره چه تعداد در این انجمن حاظر به کار رایگان هستند!
ممنون از استارتر و آرزوی موفقیت براشون.

tbzserver
April 11th, 2016, 21:27

- - - Updated - - -

با عرض سلام و درود
بنده در پست اول ذکر کردم که اگر طرح یا پی اس دی خارجی هم در نظر دارید رو میتونیم فارسی ترجمه کنیم ، این پی اس دی ترجمه هست و یکی از دوستان درخواستش رو داده بودن و بنده هم فارسی کردم.
فکر نمیکردم که باید اینجا مطرح کنم که این پی اس دی فارسی سازی شده ، اما دوستان کم لطفی کردند و ...
با این حال بله یکی از دوستان در یاهو این پی اس دی رو درخواست داده بودند اگر ایدیشون رو پیدا کنم حتما اینجا درج میکنم تا خودتون هم پیگیر بشید

سلام

سپاس

سلام

پاسخ شما در همین تاپیک داده شده

بله چون لازم ندونستم که بگم ، چون در پست اول درج شده که ترجمه هم انجام میشه

خیر،این طرح رو برای بنده ترجمه نکردند . ایشون فقط نمونه ای از خدماتی رو که در پست اول اعلام شده بود (فارسی سازی قالب های خارجی) ، ارائه کردند (به احتمال زیاد) .

در ایران طراحی = نصب و پیکربندی مدیریت محتوا ، فارسی سازی قالب ها ، ریپ کردن ، کپی پیست و ... .
یحتمل منظور ایشون هم از طراحی بومی سازی بوده .

خیر ، ایشون گفتند

این روزها از طرح های غیر رایگان هم بیش از این انتظاری نمیره .
--

استارتر عزیز ممنون میشم شماره تماس یا یک راه ارتباطی برای بنده ارسال فرمایید .[/QUOTE]
ریپ کردن منظورمون نیست ، بومی سازی هست .
09396618063

یاهو :p30pji
تلگرام :@RamtinEm
خدمت شما

- - - Updated - - -

بله انشاالله از این به بعد متوجه شدم که باید چی کار کنم ، البته ببخشید دیگه رک صحبت میکنم :
بعضی دوستان دوست دارن فقط سواری بگیرن تا اینکه گاها خودشون سواری بدن

قصد ما فقط جمع کردن نمونه کار بود که سفارشات دریافت شده و دیگر تا عمر دارم برای احدی رایگان کار نمیکنم ، چون خوبی به خیلیا نیومده .

از دوستانی که همراهی کردن و پشتیبانی کردن بازم ممنون .

باید مورد بعدی رو ذاکر بشم که دوستمون در تلگرام پیام دادند و سفارش پولی درخواست دادند و مجبور شدم اون سفارش رو جلو بندازم و این نمونه کار کاملا کاملا اختصاصی هست و نمونه خارجی هم نداره.
از دوستانی که سفارششون دیر شده پوزش میخوام و از فردا صبح شروع به طراحی سفارشات عزیزان میکنم.

به درخواست مشتری نمونه کار حذف شد و خواستند که کاملا اختصاصی بمونه