ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اهنمایی ساخت حسابکارری در سرور ویندوز بامحدودیت خاص

milad.kazemi
April 7th, 2016, 08:09
سلام خدمت دوستان ..

بنده سرور اپلود دارم،وین سرور 2012

نیاز دارم سرور رو در اختیار نفر دیگه هم قرار بدم میخواستم ببینم میتونم حساب کاربری بسازم با یه سری محدودیت خاص؟مثلا

کاربر نتونه فایلی رو دیلیت کنه و صرفا دانلود و اپلود انجام بده و بتونه در درایو فایل قرار بده ..

و اینکه تعیین کنم از چه نرم افزارهایی بتونه استفاده کنه ...

مثلا نمیخوام با مرورگر کروم که من کار میکنم و یه سری سایت مهم داخلش دارم کار کنه و از مرور گر های دیگه استفاده کنه!

ممنونمیشم راهنمایی کنید.

supportvps
April 7th, 2016, 13:22
Computer Management میرید
بعد از این عکس استفاده کنید

action بالا رو میزنید طبق عکس

30678

در آخر گروپ میسازید با permision که لازم دارید و این یوزر رو در اون گروه قرار میدید

milad.kazemi
April 7th, 2016, 18:05
ویندوز سرور بنده 2012 هست روی مای کامپیوتر کیلیک راست و گزینه mange رو میزنم شکل شمایل جدید میاد ..

ممنون میشم ادرس بدین چه جوری به قسمت Mange دسترسی پیدا کنم یا برم فسمت ساخت حسابکاربری و بتونم دسترسی تعیین کنم!... چون mange بنده اصلا یه شکل دیگست!

soheil869
April 8th, 2016, 00:56
دوست عزیز این دسترسی دادن ها به همین سادگی نیست
باید بلد باشید با سکیوریتی ویندوز کار کنید و الا همه چی را بهم میریزید
اینی که این دوستمان به شما نشان دادن فقط صفحه ساخت یوزر هست
و در تمام ویندوز سرور ها شما منیج بزنید صفحه سرور منیجر باز میشه
اگر میخواهید به کامپیوتر منیجمنت برید
از کنترل پنل
ادمینیستراتور تولز
کامپیوتر منیجمنت
این دوستمون فقط خواستن پست جمع کنند

rayancloud
April 12th, 2016, 01:33
برای محدودیت در دسترسی به قایل ها و فولدر ها میتونید از NTFS Permission استفاده کنید، روی فولدر ها کلیک راست کنید و در تب سکوریتی برید به کاربر مورد نظرتون دسترسی لازم رو مثل خواند یا نوشتن بدید، برای محدود کردن استفاده از برنامه های نصب شده هم، ویندوز یه سرویسی داره به اسم app locker که نیازی به نصب نرم افزار خاصی نیست و جزو امکانات group policy ویندوز محسوب میشه، برای یادگیریش من یه لینک براتون میزارم مطالعه کنید چون در یه پست نمیشه کامل توضیحش داد و پیچیده ست:
https://technet.microsoft.com/en-us/library/ee424367.aspx

supportvps
April 12th, 2016, 02:44
دوست عزیز این دسترسی دادن ها به همین سادگی نیست
باید بلد باشید با سکیوریتی ویندوز کار کنید و الا همه چی را بهم میریزید
اینی که این دوستمان به شما نشان دادن فقط صفحه ساخت یوزر هست
و در تمام ویندوز سرور ها شما منیج بزنید صفحه سرور منیجر باز میشه
اگر میخواهید به کامپیوتر منیجمنت برید
از کنترل پنل
ادمینیستراتور تولز
کامپیوتر منیجمنت
این دوستمون فقط خواستن پست جمع کنند

از شما کسی سوال کرد؟ ! در تاپیک فرد دیگه ای نظر میدید؟! در مورد کسی که اصلا نمیشناسید؟!