sepna
April 7th, 2016, 01:07
سلام بنده یک سرور مجازی دارم ، و میخوام ازش کسب درآمد کنم . از 30 هزار تومن به بالا که حداقل پول سرور جور بشه .
از دوستان و اساتید محترم درخواست داریم هر گونه راه کاری بلدند به ما نشان دهند که بتوانیم کسب درآمد کنیم .
البته بجز موارد زیر :
راه اندازی چیز پی ان ... (ما راه راست هم که میریم بهمون گیر میدن)
سورف سایتهای بازدید ساز ایرانی ... (به علت تعرفه کم روزی 1000 تومن با 24 ساعت کار کردن سرور)
هر گونه ترفنده دیگه ای بلدین بما هم بگین . خدا وکیلی به هیچکی نمیگیم ;). خواستی بیا توی خصوصی بهمون بگو
سایتهای خارجی هم باشه اشکالی نداره فقط به پرفکت مانی و بیت کوین پرداخت داشته باشن . پی پال دردسر زیاد داره
یا اگر مدیر سایتی که نیاز به آپلود فایلهای حجیم داره بهمون پیام بده .
یا اینکه کاری که به سیستم آنلاین نیاز داره بهمون معرفی کنید . قلبا :53:از دوستانی که پیشنهاد و راه حل های مفید ارائه میدهن سپاسگذاری میکنم .
خدا خیرتون بده . خیر از جوونیتون ببینید الهی ...:63:
از دوستان و اساتید محترم درخواست داریم هر گونه راه کاری بلدند به ما نشان دهند که بتوانیم کسب درآمد کنیم .
البته بجز موارد زیر :
راه اندازی چیز پی ان ... (ما راه راست هم که میریم بهمون گیر میدن)
سورف سایتهای بازدید ساز ایرانی ... (به علت تعرفه کم روزی 1000 تومن با 24 ساعت کار کردن سرور)
هر گونه ترفنده دیگه ای بلدین بما هم بگین . خدا وکیلی به هیچکی نمیگیم ;). خواستی بیا توی خصوصی بهمون بگو
سایتهای خارجی هم باشه اشکالی نداره فقط به پرفکت مانی و بیت کوین پرداخت داشته باشن . پی پال دردسر زیاد داره
یا اگر مدیر سایتی که نیاز به آپلود فایلهای حجیم داره بهمون پیام بده .
یا اینکه کاری که به سیستم آنلاین نیاز داره بهمون معرفی کنید . قلبا :53:از دوستانی که پیشنهاد و راه حل های مفید ارائه میدهن سپاسگذاری میکنم .
خدا خیرتون بده . خیر از جوونیتون ببینید الهی ...:63: