توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست هلند یا روسیه (یا فول وارز )
trust toiler
April 6th, 2016, 23:40
با سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان
بنده به علت برخی مشکلات، برای نگه داری بخش اپلودسنتر سایت نیاز به هاست هلند دارم.
عده ای با بنده مشکل دار شدند و با اپلود موارد مورنوگرافی کودکان، باعث انسداد سرور بنده در فرانسه و آلمان شدند.
جویا شدم و متوجه شدم که دیتاسنتر های کشور هلند، روسیه، جمهوری چک، سنگاپور و چندی دیگر، با این موارد مشکل ندارند .
به همین دلیل نیاز به یک هاست با حجم پایین (به علت کم استفاده بودن اپلود سنتر) و هزینه پایین دارم.
اگر بزرگوار بتونه به بنده ریسلر بده که به خوبی اکانت رو مدیریت کنم، ممنون میشم
ضمنا بازم بنده تاکید میکنم که سایت بنده آپلودسنتر هست و از این طرق افراد سودجو تصاویر غیر اخلاقی رو اپلود می کنند و کاملا از دسترس بنده خارج هست این عمل !
April 6th, 2016, 23:46
بنده به علت برخی مشکلات، برای نگه داری بخش اپلودسنتر سایت نیاز به هاست هلند دارم.
عده ای با بنده مشکل دار شدند و با اپلود موارد مورنوگرافی کودکان، باعث انسداد سرور بنده در فرانسه و آلمان شدند.
جویا شدم و متوجه شدم که دیتاسنتر های کشور هلند، روسیه، جمهوری چک، سنگاپور و چندی دیگر، با این موارد مشکل ندارند .
به همین دلیل نیاز به یک هاست با حجم پایین (به علت کم استفاده بودن اپلود سنتر) و هزینه پایین دارم.
همین کم بود برای پـورنو گرافی بیان درخواست بدن !
مدیریت کجاست ؟
pardishosting
April 6th, 2016, 23:57
ایشون گفتند عده ای با این کار برای بنده مشکل ایجاد کردند.
trust toiler
April 6th, 2016, 23:57
خوبه والا!!!!!!!
همین کم بود برای پـورنو گرافی بیان درخواست بدن !
مدیریت کجاست ؟
جان ؟؟؟؟؟
جناب شما اصلا منظور بنده رو متوجه شدید ؟
این مشکل که عرض کردم برای چندین شرکت پیش آمده که یکی از آنها همین جنابی هست که زیر پستتان را لایک کرده !
ما هر روز به فایل ها نظارت میکنیم اما اپلود سنتر هست و دسترسی ازاد ! بعضی اوقات قبل از اینکه از زیر ***** ما رد شوند، شخص اپلود کرده و به دیتاسنتر گزارش کرده و سپس ......
supportvps
April 7th, 2016, 00:02
سلام
سرویس مناسب با درخواست شما از انگلستان موجود است بدون مشکل
تضمين کيفيت پورت و آپتايم
تضمين برگشت وجه تا 24 ساعت
براي دريافت مشاوره وانتخاب سرويس مناسب با توجه به هزينه ونياز شما با ما در تماس باشيد
8 سال سابقه
اگر سوالي در مورد سرويس داريد و امکان برقراري تماس نداريد مشکلي نيست ما با شما تماس خواهيم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 021-2591 7339
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
trust toiler
April 7th, 2016, 00:06
سلام
سرویس مناسب با درخواست شما از انگلستان موجود است بدون مشکل
تضمين کيفيت پورت و آپتايم
تضمين برگشت وجه تا 24 ساعت
براي دريافت مشاوره وانتخاب سرويس مناسب با توجه به هزينه ونياز شما با ما در تماس باشيد
8 سال سابقه
اگر سوالي در مورد سرويس داريد و امکان برقراري تماس نداريد مشکلي نيست ما با شما تماس خواهيم گرفت
ID Y: info_leadervps
Tell support: 021-2591 7339
www.leadervps.ir (http://www.leadervps.ir)
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
عزیز جان تا جایی که بنده اطلاع دارم، انگلیس بابت این موارد سرور رو بلاک میکنه !
سرور قبلی بنده در آمریکا و دو سرور فعلی در آلمان و فرانسه بلاک شد که با پرداخت جریمه موفق به باز شدن آن شدم.
حالا اگر مطمئن هستید که در صورت مواجه مجدد مشکل، سرور بلاک نمیشه برای بنده فرقی نمیکنه کدوم کشور باشه !
supportvps
April 7th, 2016, 00:24
عزیز جان تا جایی که بنده اطلاع دارم، انگلیس بابت این موارد سرور رو بلاک میکنه !
سرور قبلی بنده در آمریکا و دو سرور فعلی در آلمان و فرانسه بلاک شد که با پرداخت جریمه موفق به باز شدن آن شدم.
حالا اگر مطمئن هستید که در صورت مواجه مجدد مشکل، سرور بلاک نمیشه برای بنده فرقی نمیکنه کدوم کشور باشه !
بله تضمین میشه موارد استفاده در زمینه های متفاوت داشتیم مشکلی نبوده
در خدمتم
trust toiler
April 7th, 2016, 00:50
متشکرم
ضمنا بازم بنده تاکید میکنم که ایت بنده آپلودسنتر هست و از این طرق افراد سودجو تصاویر غیر اخلاقی رو اپلود می کنند و کاملا از دسترس بنده خارج هست این عمل !
خوب عزیز جان بنده در سایت شما این سرویس رو پیدا نکردم
در تلگرام پشتیبانی دارید ؟
hosinaa
April 7th, 2016, 01:23
ضمنا بازم بنده تاکید میکنم که سایت بنده آپلودسنتر هست و از این طرق افراد سودجو تصاویر غیر اخلاقی رو اپلود می کنند و کاملا از دسترس بنده خارج هست این عمل !
هاست هلند از دیتاسنتر فول وارز لیز وب و ECATEL قابل ارائه هست
لطفا میزان بودجه یا فضای مورد نیازتان را تیکت ارسال کنید (http://my.achost.net/submitticket.php)
ضمن اینکه دسترسی رسیلری هم داده خواهد شد.
فایروال سخت افزاری سرور
سخت افزار 2016
بک آپ گیری