ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همکاری با سایت های بالای 10 هزار ای پی در روز !

Mr.Pouria
April 13th, 2016, 18:37
سلام من یه پیشنهاد برای سایت های پر بازدید دارم ...

من میتونم برنامه های مختلف اندروید بنویسم برای کار های مختلف (چیزی که کاربرا نیاز داشته باشن و خریداری کنن) که اگه سایت پربازدیدی داشته باشید میتونید برنامه رو برای فروش قرار بدید و هر دومون سود خوبی بگیریم ...

مثلا فرض کنید برنامه ای مینوسیم با قیمت 5 تومان برای فروش میزاریم ... اگه فقط در روی 10 نفر خریداری بکنن (بد ترین شرایط) در ماه 300 مشتری جذب این محصول میشن که میشه 1/500/000 تومان سود خالص ...

نهوه همکاری هم به این صورت هست که من برنامه طراحی میکنم هر چند وقت یک بار شما هم رد سایتتون تبلیغشو برای فروش میزارید و از تعداد فروش رفته 50 درصد برای من و 50 درصد هم برای شما ...

اگه تمایل به همکاری داشتین آدرس سایتتون رو برام خصوصی کنید همچنین اگه شرایطی چیزی داشتین ...

- - - Updated - - -

یه اپ بزنیم ..

IrIsT
April 13th, 2016, 19:14
سلام داداشم.
فکر خوبی هستش.آفرین و خسته نباشید.
اما یک مشکلی هست,خیلی کم هستند که این هزینه رو پرداخت کنند.
چون الان با 200 هزار تومن یکی بود مینوشت.
یا 500 ت.میدونی که هیچ قانونی نداره.هرچی هرچی میخواد قانون میذاره و پول میگیره.
اما اگر طرح های دیگه داشتی,منم دارم خیلی زیاد.اما دست تنهام.اگر خواستی میتونیم کار کنیم.
سایتی که بالای 10 هزار بازدید هم داشته باشه دارم.
سایت های دیگمم هست.
اما بازدید کمتر.اما در کل میتونید دونفره همکاری کنیم.اولویت اطمینانه.دومی زحمت کشیدن که بتونیم بچرخوینم و به جایی برسیم.
این تلگراممه
AmirAmir67
اینم ایمیل : iedb.team@gmail.com
همیشه با ایمیل هستم.

Mr.Pouria
April 13th, 2016, 19:22
سلام داداشم.
فکر خوبی هستش.آفرین و خسته نباشید.
اما یک مشکلی هست,خیلی کم هستند که این هزینه رو پرداخت کنند.
چون الان با 200 هزار تومن یکی بود مینوشت.
یا 500 ت.میدونی که هیچ قانونی نداره.هرچی هرچی میخواد قانون میذاره و پول میگیره.
اما اگر طرح های دیگه داشتی,منم دارم خیلی زیاد.اما دست تنهام.اگر خواستی میتونیم کار کنیم.
سایتی که بالای 10 هزار بازدید هم داشته باشه دارم.
سایت های دیگمم هست.
اما بازدید کمتر.اما در کل میتونید دونفره همکاری کنیم.اولویت اطمینانه.دومی زحمت کشیدن که بتونیم بچرخوینم و به جایی برسیم.
این تلگراممه
AmirAmir67
اینم ایمیل : iedb.team@gmail.com
همیشه با ایمیل هستم.

باهاتون موافق هستم ...

باهاتون تا آخر شب تماس میگیرم ♥